Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Kαλημέρα κι από εμένα!!

Σήμερα ξύπνησα με καταρροή, πονάει λίγο και ο λαιμός, έχω και λίγο βήχα...λίγο απ'όλα δλδ...:rolleyes:

Χρύσα μου, μην αγχώνεσαι, αν δε σου αρέσουν τα λίκνα από το ίντερνετ, βρες κάτι άλλο να πάρεις!Τόσα πολλά μπορείς να πάρεις για τον αγόραρο!!;)

Φιλοθέη μου, περαστικά στον γιόκα σου!Κι εμείς θέλουμε να μπαίνεις πιο συχνά να ακούμε νέα σου!:)

Ιωάννα μου, όντως η μανούλα super!!!Πρέπει να πάω από το πατρικό μου να το παραλάβω γιατί χτες πάλι δυσκολεύτηκα στον ύπνο...

Εμείς σήμερα έχουμε γιατρό στις 18.00!!!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κι από εμένα!!

Σήμερα ξύπνησα με καταρροή, πονάει λίγο και ο λαιμός, έχω και λίγο βήχα...λίγο απ'όλα δλδ...:rolleyes:

Χρύσα μου, μην αγχώνεσαι, αν δε σου αρέσουν τα λίκνα από το ίντερνετ, βρες κάτι άλλο να πάρεις!Τόσα πολλά μπορείς να πάρεις για τον αγόραρο!!;)

Φιλοθέη μου, περαστικά στον γιόκα σου!Κι εμείς θέλουμε να μπαίνεις πιο συχνά να ακούμε νέα σου!:)

Ιωάννα μου, όντως η μανούλα super!!!Πρέπει να πάω από το πατρικό μου να το παραλάβω γιατί χτες πάλι δυσκολεύτηκα στον ύπνο...

Εμείς σήμερα έχουμε γιατρό στις 18.00!!!:D:D

Έλα ρε,περαστικά.

Φαντάζομαι ότι σήμερα μόνο τον υπέρηχο σκέφτεσαι.

Κ πως να μην τον σκέφτεσαι άλλωστε?Θα μάθεις επιτέλους τι κρύβεται ανάμεσα στα πόδια:lol::lol::lol:!!!!

Η μαμά εδώ είναι φάουλ!!Έπρεπε ήδη να στο έχει ντελιβερίσει σπίτι σου.Μισές δουλειές(χαχαχαχα).

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Έλα ρε,περαστικά.

Φαντάζομαι ότι σήμερα μόνο τον υπέρηχο σκέφτεσαι.

Κ πως να μην τον σκέφτεσαι άλλωστε?Θα μάθεις επιτέλους τι κρύβεται ανάμεσα στα πόδια:lol::lol::lol:!!!!

Η μαμά εδώ είναι φάουλ!!Έπρεπε ήδη να στο έχει ντελιβερίσει σπίτι σου.Μισές δουλειές(χαχαχαχα).

Καλά τα λες...θα της κάνω παρατήρηση!:tongue::tongue:

Ναι...δε με απασχολεί ούτε μπούκωμα, ούτε τπτ!!!:D:D (άσε που έχουν βουλώσει κι αυτιά και δεν ακούω τπτ...:rolleyes::rolleyes:)

Καλημέρα εγκυούλες!!

Σαββούλα μου περαστικά σου..Εύχομαι να περασει γρήγορα κ όσο πιο ανώδυνα γίνεται! Όλος ο κόσμος άρρωστος είναι αμαν πια!!

Ιωάννα μου ελπίζω να είναι ήρεμα τα πράγματα στην δουλειά σήμερα!!

Έψαξα λίγο στο σαιτ κ έχω βάλει στην λίστα κάποια πράγματα..

1)Έναν αποστειρωτή 6 θ'εσεων που γίνεται κ ατμομάγειρας( Θα χρειαστει κ για τα γεύματα του μωρού αργότερα) κ παρ'όλο που θα μου δώσουν αποστειρωτή

2)θερμόμετρο ψηφιακο πιπίλα

3)αντιπνυκτικο μαξιλαρακι

4)σκαρακι μπανιου

5)ένα σελτε

6)κορμακια σετ των 7(?? πραγματικά δεν ήξερα τί να διαλέξω..)

7)τσάντα μωρού αλλαξιέρα!! η οποία έχει 52,72€!!!

Επιπλα δεν ξερω ακομα τι θα έχω για να συνδιασω κάτι,ούτε κ το θέμα του δωματίου..ρηλαξ δεν έχει κ τόσο καλά,ούτε πάρκα..

Νομίζω πως σε αυτά θα καταλήξω.. Μια χαρά είναι..200€ αγορές απο το πουθενά!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Σαββούλα μου με το καλό να δείτε το μωράκι σας σήμερα!Ελπίζω να μας αποκαλύψει κ το φύλο!;)

Εγώ έκανα ένα τεραστιο λάθος σήμερα..Ανέβηκα στην ζυγαριά!Είχα να ανέβω 2-3 εβδομάδες κ με έδειξε +4 :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ήξερα ότι παίρνω εύκολα κιλά αλλά όχι κ έτσι :( .Τώρα είμαι +10!!!!:confused::confused:

Μόνο εύχομαι όλα να είναι καλά..:( κ εννοείται τέρμα το τυράκι κ τα γλυκάκια..Επιστρέφω στην παλιά μου διατροφή :-(:confused: Θα προσπαθήσω δηλαδη..:(

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες!!

Σαββούλα μου περαστικά σου..Εύχομαι να περασει γρήγορα κ όσο πιο ανώδυνα γίνεται! Όλος ο κόσμος άρρωστος είναι αμαν πια!!

Ιωάννα μου ελπίζω να είναι ήρεμα τα πράγματα στην δουλειά σήμερα!!

Έψαξα λίγο στο σαιτ κ έχω βάλει στην λίστα κάποια πράγματα..

1)Έναν αποστειρωτή 6 θ'εσεων που γίνεται κ ατμομάγειρας( Θα χρειαστει κ για τα γεύματα του μωρού αργότερα) κ παρ'όλο που θα μου δώσουν αποστειρωτή

2)θερμόμετρο ψηφιακο πιπίλα

3)αντιπνυκτικο μαξιλαρακι

4)σκαρακι μπανιου

5)ένα σελτε

6)κορμακια σετ των 7(?? πραγματικά δεν ήξερα τί να διαλέξω..)

7)τσάντα μωρού αλλαξιέρα!! η οποία έχει 52,72?!!!

Επιπλα δεν ξερω ακομα τι θα έχω για να συνδιασω κάτι,ούτε κ το θέμα του δωματίου..ρηλαξ δεν έχει κ τόσο καλά,ούτε πάρκα..

Νομίζω πως σε αυτά θα καταλήξω.. Μια χαρά είναι..200? αγορές απο το πουθενά!

Μόνο καλά είναι?Κοίτα πόσα πράγματα θα πάρεις!!!

Οι άτιμες οι τσάντες είναι ακριβές.Εγώ είχα πάρει μία πριν γεννήσω κ μου δώσανε κ μια στο μητέρα (του μαιευτηρίου δώρο κ αρκετά καλή θα έλεγα).Αν το γνώριζα δεν θα αγόραζα.

Το αντιπνυκτικό μαξιλάρι τι είναι?Ο παιδίατρος εμάς μας είχε πει ότι τα μωρά μετά το χρόνο χρησιμοποιούν μαξιλάρι.

Θα μπω να ρίξω μια ματιά.Δε λες αυτό που είναι σφήνα για να κρατάει το μωρό στο πλάι?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Σαββούλα μου με το καλό να δείτε το μωράκι σας σήμερα!Ελπίζω να μας αποκαλύψει κ το φύλο!;)

Εγώ έκανα ένα τεραστιο λάθος σήμερα..Ανέβηκα στην ζυγαριά!Είχα να ανέβω 2-3 εβδομάδες κ με έδειξε +4 :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ήξερα ότι παίρνω εύκολα κιλά αλλά όχι κ έτσι :( .Τώρα είμαι +10!!!!:confused::confused:

Μόνο εύχομαι όλα να είναι καλά..:( κ εννοείται τέρμα το τυράκι κ τα γλυκάκια..Επιστρέφω στην παλιά μου διατροφή :-(:confused: Θα προσπαθήσω δηλαδη..:(

Άστο μην ξαναζυγιστείς.Κ εγώ μόνο στο γιατρό από δω κ πέρα.Απλά όσο θα πλησιάζουν οι μέρες να πάω θα τρώω λιγότερο(κανα δυο μέρες πριν δηλαδή,μη φανταστείς υπερβολές:lol::lol:)!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Xρύσα μου, πολύ καλές τις ακούω τις αγορές σου!!Το σελτέ τι είναι?:confused::rolleyes:

Μην το λες τεράστιο το λάθος...πρέπει να το παρακολουθείς κιόλας...όσο και να μην το θέλουμε!Τώρα πχ θα προσέξεις από δω και πέρα...μην τρελαθείς κιόλας, απλά λίγη προσοχή δε βλάπτει...κάνει καλό και σε σένα και στο αγοράκι σου!;)

Εμένα το αφεντικό έχει ένα ραντεβού στις 15.00, θα την κάνει κατά τις 14.30...και μετά alone!!:D:D Άντε να περάσει η ώρα και να φύγωωωωωωω!!!:D:D

Το αντιπνυκτικό μαξιλάρι τι είναι?Ο παιδίατρος εμάς μας είχε πει ότι τα μωρά μετά το χρόνο χρησιμοποιούν μαξιλάρι.

Θα μπω να ρίξω μια ματιά.Δε λες αυτό που είναι σφήνα για να κρατάει το μωρό στο πλάι?

Όχι δεν είναι η σφήνα(είναι χρήσιμο αυτό?)..Τώρα το είδα κ εγω πρώτη φορά.Το ξερω ότι δεν επιτρεπεται τον πρωτο χρόνο το μαξιλάρι απλά δεν ήξερα τί άλλο να πάρω..Αν δεις κάτι χρήσιμο ενημέρωσέ με..Έχεις εμπειρία εσύ!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Xρύσα μου, πολύ καλές τις ακούω τις αγορές σου!!Το σελτέ τι είναι?:confused::rolleyes:

Μην το λες τεράστιο το λάθος...πρέπει να το παρακολουθείς κιόλας...όσο και να μην το θέλουμε!Τώρα πχ θα προσέξεις από δω και πέρα...μην τρελαθείς κιόλας, απλά λίγη προσοχή δε βλάπτει...κάνει καλό και σε σένα και στο αγοράκι σου!;)

Εμένα το αφεντικό έχει ένα ραντεβού στις 15.00, θα την κάνει κατά τις 14.30...και μετά alone!!:D:D Άντε να περάσει η ώρα και να φύγωωωωωωω!!!:D:D

Να πω εγώ??

Είναι ένα πετσετέ πραγματάκι που στη μία πλευρά είναι όπως προείπα σαν πετσετούλα κ στην άλλα πλαστικό έτσι ώστε όταν το νινί έχει διαροές (είτε τσίσα είτε εμετό κλπ) να μη λερώνει το στρωματάκι.Μπαίνει κάτω από το σεντόνι κ βγαίνει σε διάφορες διαστάσεις(για καλάθι,κούνια,κρεβάτι κλπ).

Τυχερούλα, work alone!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Όχι δεν είναι η σφήνα(είναι χρήσιμο αυτό?)..Τώρα το είδα κ εγω πρώτη φορά.Το ξερω ότι δεν επιτρεπεται τον πρωτο χρόνο το μαξιλάρι απλά δεν ήξερα τί άλλο να πάρω..Αν δεις κάτι χρήσιμο ενημέρωσέ με..Έχεις εμπειρία εσύ!

Τη σφήνα πάντως την είχε η κουμπάρα μου από ότι θυμάμαι...και τη χρησιμοποιούσε στη βαφτιστήρα μου...έχω και μία φωτό που κοιμάται (γι'αυτό και το θυμάμαι!;))

Να πω εγώ??

Είναι ένα πετσετέ πραγματάκι που στη μία πλευρά είναι όπως προείπα σαν πετσετούλα κ στην άλλα πλαστικό έτσι ώστε όταν το νινί έχει διαροές (είτε τσίσα είτε εμετό κλπ) να μη λερώνει το στρωματάκι.Μπαίνει κάτω από το σεντόνι κ βγαίνει σε διάφορες διαστάσεις(για καλάθι,κούνια,κρεβάτι κλπ).

Τυχερούλα, work alone!!!!

Ααααα...ναι το ξέρω!!!Στις ονομασίες μπερδεύομαι ακόμη γμτ...:confused::confused:...που θα μου πάει..θα τις μάθω!:rolleyes:

Μόνο καλά είναι?Κοίτα πόσα πράγματα θα πάρεις!!!

Οι άτιμες οι τσάντες είναι ακριβές.Εγώ είχα πάρει μία πριν γεννήσω κ μου δώσανε κ μια στο μητέρα (του μαιευτηρίου δώρο κ αρκετά καλή θα έλεγα).Αν το γνώριζα δεν θα αγόραζα.

Δεν λέω την σφήνα όχι,αλήθεια είναι χρήσιμο αυτό??

Το άλλο είναι σαν απλό μαξιλαράκι απλά αντιπνυκτικό,έχει τρυπούλες να περνάει αέρας!Το έχω ακούσει ότι μετά τον 1ο χρόνο τα μωρά τα δίνεις μαξιλαράκι αλλά δεν ήξερα τί άλλο να πάρω..Αν βρείς κάτι χρήσιμο πες μου κ εμένα..Έχεις πείρα εσύ!!;)

Ο σελτες είναι απ'ότι καταλαβα σαν σεντόνι με αδιαβροχη προστασία,το βάζεις νομίζω πάνω απο το στρώμα της κούνιας..Θα μας λύσουν τις απορίες οι δευτερομανούλες..;)

Όσο για τα κιλά είπαμε..μακαρι όλα να είναι καλά κ ελπίζω να καταφέρω να μην παρω πολλά ακόμα!!:-(

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο το συγκεκριμένο προϊόν γιατί εγώ έβαζα για σφήνα ένα κουβερτάκι.Απλά παλιά οι γιατροί συστήναν τα μωρά να κοιμούνται ανάσκελα.Μετά άλλαξαν πάλι γνώμη κ έπρεπε τα μωρά να κοιμούνται μπρούμυτα.Ε, η τελευταία μόδα(πως αλλιώς να το πω )είναι τα μωρά να κοιμούνται στο πλάι.Πώς όμως να κρατηθούν στο πλάι?Γι αυτό βάζουν στην πατούλα τους κάτι να τα κρατάει ελαφρώς στο πλάι.Εγώ έτσι την είχα μέχρι να φτάσει στο σημείο να στριφογυρνάει μόνη της.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Τη σφήνα πάντως την είχε η κουμπάρα μου από ότι θυμάμαι...και τη χρησιμοποιούσε στη βαφτιστήρα μου...έχω και μία φωτό που κοιμάται (γι'αυτό και το θυμάμαι!;))

ναι ε? Ε τότε να πάρω την σφήνα που θα την χρειαστώ κ ποιο νωρίς..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...