Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Τσιπουριτσα καλως μας ηρθες με το αγορομπεμπακι σου,ετσι να εχουμε επιλογες εμεις με τις τσουπρες.Για καφε και τσαι που λετε εγω δεν πινω τιποτα απο τα δυο γενικα,ειδικα τωρα με το ζαχαρο σκετο απαπαπαπα!.Σεβη με το καλο το μαξιλαρι καλους υπνους

Γειά σου αρετή με το καλό η κούκλα σου! :) :) :)

αν θελεις μου στελνεις π.μ. για το φατσοβιβλιο μιας και ειναι απορρητο το προφιλ μου ή με βρισκεις μεσω των κοριτσιών.

Εχεις πρόβλημα με ζάχαρο; Εμενα με εχουν βαλει και το παρακολουθώ αλλά ευτυχώς προς το παρον δεν χρειάζεται κατι. Εκανα νωρίς καμπύλη ζαχάρου μετά απο οδηγία της ενδοκρινολόγου που με παρακολουθεί (εχω υποθηροειδισμο) γιατί η πρωινή μέτρηση ζαχάρου ηταν καπως ψηλή προς το όριο και ηθελε να προσέχουμε εξ΄αρχης.

Τα αποτελέσματα της καμπύλης ήταν οριακά (εντος του φυσιολογικου δηλαδή)

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι και αρκετά τσουπωτή .... οπότε η οδηγία ειναι σαφής: αν παρω κιλά θα ανεβάσω ζαχαρο σνιφ....

Μέχρι στιγμής εχω παρει 3 κιλά και η διαιτολόγος με έχει στον παγο, ο γιατρός ειναι πιο χαλαρός. Εσεις ποσα εχετε παρει;

Τωρα οι μετρήσεις που κάνω δείχνουν οτι ολα ειναι ΟΚ, ελπίζω να συνεχιστεί αυτο :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λογω του ζαχαρου και της διαιτας εχω παρει κανα δυο μεχρι τωρα.πρεπει να τρωω συγκεκριμενα φαγητα και να κανω μετρησεις.επειδη ομως ακομη καπως το παλευει ο οργανισμος κανω και καμια παρασπονδια απο την 24 και μετα να δουμε γιατι αυξανονται λεει ο γιατρος οι αναγκες του μωρου και το παγκρεας ζοριζεται.Στον Αργυρακο μου ειχα ηδη παρει στο ιδιο διαστημα εγκυμοσυνης σχεδον 10 κιλα,μετα η καλμπυλη εδειξε προβλημα και σταματησα στα 12

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Αρετη μολις σε προσθεσα! Πολύ καλή εισαι!!!!!!

οσο για την μηχανή... έχετε κι εσεις το μικρόβιο ε;;; κι εμεις! :)

περασμένα μεγαλεία προς το παρον! (δεν με νοιάζει να πω την αληθεια, ένα διαλειμμα ειναι )

μπραβο για την διατροφή σου! κι εγώ το προσπαθώ ομολογώ οτι θα μπορουσα και καλύτερα .....

Το μικροβιο το εχει ο αντρας μου,παει ομως την πουλησε γιατι με τον μικρο δεν πηγαιναμε πουθενα οποτε παει....................Εγω τις φοβαμαι πολυ.οσο για τη διατροφη μερικες μερες μου ερχεται να ορμησω σε κανα ζαχαροπλαστειο και να το αδειασω.Κανω υπομονη να περασει ο καιρος να γεννησω να περασει και κακα 2μηνο και μετα ενα ΣΚ θα τρωω μεχρι σκασμου!!!!!!!!!!!!!!!

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Το μικροβιο το εχει ο αντρας μου,παει ομως την πουλησε γιατι με τον μικρο δεν πηγαιναμε πουθενα οποτε παει....................Εγω τις φοβαμαι πολυ

Κατάλαβα, εμενα ο δικός μου την χρησιμοποιει καθημερινά για το γραφείο κλπ

Το αυτοκίνητο το αγοράσαμε πριν απο 1 1/2 χρόνο περίπου λογω της προοπτικής του παιδιου, παντου με την μηχανη πηγαίναμε.

Εχουμε κανει και 2 μεγαλα ταξίδια στο εξωτερικό με την μηχανή, το ενα ιταλία, ελβετία και το αλλο ιταλία, αυστρία, γερμανία. Την λατρεύω την μηχανή, δεν οδηγώ γιατί ειμαι κότα ουτε αυτοκίνητο.... τωρα με το μωρό θα δειξει.....

κοριτσακια μου ηταν η ωρα του σκυλιου!ασχοληθηκα λιγο με τα κουταβακια κ λιγο με τα μεγαλα μην ζηλευουν!!!

τσιπουρα,καλως ηρθες κ με το καλο ο παιδαρος!κι εμενα το 2 μ αρεσει!

σου στελνω τωρα κ εγω για φβ!!

κοριτσακια μου ηταν η ωρα του σκυλιου!ασχοληθηκα λιγο με τα κουταβακια κ λιγο με τα μεγαλα μην ζηλευουν!!!

τσιπουρα,καλως ηρθες κ με το καλο ο παιδαρος!κι εμενα το 2 μ αρεσει!

σου στελνω τωρα κ εγω για φβ!!

Amnitas γίναμε φιλες (σε λιγο θα βγούμε και συγγενεις με τους κοινους φιλους που εχουμε ε;; χαχαχαααα )

Τέλεια τα σκυλάκια σου, τρελαίνομαι λεμε!!!!!!!!!

.οσο για τη διατροφη μερικες μερες μου ερχεται να ορμησω σε κανα ζαχαροπλαστειο και να το αδειασω.Κανω υπομονη να περασει ο καιρος να γεννησω να περασει και κακα 2μηνο και μετα ενα ΣΚ θα τρωω μεχρι σκασμου!!!!!!!!!!!!!!!

θα σε περιμένω να παμε μαζι στο ζαχαροπλαστείο αφου εχουμε παει σε ιταλικό πρωτα ομως ΟΚ?

Διαφημίσεις

χαχαχα!!τα παδια τα ξερω απο το κλαμπ που ημουν με το αυτοκινητο.σε ποια περιοχη εισαι εσυ?

τα παιδιά τα ξέρω απο ασχετα μερη μεταξύ τους! με τον αλεξ ήμασταν συνάδελφοι χρόνια και κάναμε καλή παρέα, η μαρία ειναι το alter ego μου (το αδυνατο χαχαχαααα ) τρομερή φίλη!

μένω στο κέντρο (σχεδόν ιλίσσια θα έλεγα) στην αθηνα

οπου θες αρκει να μην εχουμε κανενα περιορισμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανενα και τιποτα! με φόρα θα παμε!

κατι τετοια σκέφτομαι κι εγω και μαζεύομαι τώρα! λεω μωρέ να πανε ολα καλά να γεννήσω με το καλό να ειναι γερό το μωρακι κλπ και θα αναστενάξουν τα ζαχαροπλαστεια χαχαχαα για λιγο εστω 1-2 φορες γιατί πρέπει να αδυνατίσω έτσι κι αλλιως γιατί ειμαι στο αρκετά τροφαντό μου .....

σας χαιρετώ, φεύγω σιγά σιγά απο το γραφείο, καλό σας απόγευμα και πάλι ευχαριστώ για το ζεστό καλοσώρισμα!!! :)

Τσιπούρα καλώς ήρθες! Εγώ προτιμώ το 1ο τικεράκι:wink:

Καλησπέρα κ στις υπόλοιπες μανούλες!

Τελικά ο μικρός μου πέρασε μια ίωση αλλά τίποτα σοβαρό, τώρα είναι μια χαρά εκτός από το βήχα που του έμεινε και τον ταλαιπωρεί το βράδυ.. Το άλλο μου νινί μάλλον καλά είναι, πλέον με κλωτσάει όλη μέρα! Υπέροχο δεν είναι?

Θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά για να προλαβαίνω να διαβάζω όλα τα νέα σας!

xhbDp2.png863np2.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου,

έκλεισα λίγο απότομα το μεσημέρι γιατι πλάκωσε δουλίτσα κ ήθελα να τελειώσω γρήγορα!Πάλι 5 παρά έφυγα απο την δουλειά..

Εγώ με τα κιλά έχω θέμα..Έχω βαλει αρκετά αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως δεν θα ξανανέβω στην ζυγαριά..Δεν θέλω να αγχώνομαι κ γι αυτο!!Ας πάνε όλα καλά κ θα τα χάσω..

Μου ήρθε το email για την δωροεπιταγή κ μπορώ να παραγγείλω μέσω internet..Έριξα μια ματιά και δεν ξέρω τί να πάρω βρε κορίτσια,αλήθεια..Στην αρχή σκέφτηκα το λίκνο γιατί είναι είναι κάτι που θα χρειαστώ 100% και είναι κ ακριβούτσικο,είδα αυτα όμως που έχει στο site κ δεν μ'άρεσαν.Δεν έχουν ροδάκια και ειναι κ χωρις στρωμα..κ κανουν κ 130 ? σχεδόν..Ενω εχω δει ένα 75? μαζί με στρώμα,σετ λικνου,κουνουπιέρα κ κυρίως ροδάκια..Δεν θα ειναι κριμα να πάρω κατι κ να μην το ευχαριστηθώ?? Αχ δεν ξέρω..θα τα δω ξανα κ αύριο γιατι τώρα κουραστηκα..:rolleyes::rolleyes:

Φιλοθέη μου περαστικά σας μωρέ..Να φύγει κ ο παλιοβήχας να ηρεμήσει το μικρούλι σου!!

Σας αφήνω..πάω να μαγειρέψω..Τα λέμε αύριο..Φιλιά σε όλες!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Τσιπουρομαριέττα καλωσήρθες!!Με το καλό να έρθει ο αγόραρος.Σε έκανα κ εγώ αντ στο φβ.Όσο για τα κιλά δεν βαριέσαι?Μαζί τα φάγαμε μαζί θα τα χάσουμε!!!Κράτα κ τα 2 τικεράκια,δεν μπορώ να διαλέξω.

Σαββούλα τι super μαμά έχεις??Μήπως διαβάζει το φόρουμ?Δεν πρόλαβες να πεις ότι θέλεις μαξιλάρι κ τσουπ το έχεις.

Φιλοθέη μου κ πάλι τα περαστικά μου στο μωράκι σου.Κλωτσάει πολύ κ το μικρούλι??Συμπαράσταση στο αδερφάκι του κάνει.

Αρετή όταν έρθει εκείνο το Σ/Κ που θα φας πολύ,ενημέρωσέ με να συναντηθούμε!!!

Άννα χαράς το κουράγιο σου που φροντίζεις κ τόσα πολλά σκυλάκια!!Κ εγώ αγαπώ πολύ τα ζώα αλλά δεν ξέρω αν σε αυτή τη φάση θα μπορούσα να τους καλύψω τις ανάγκες τους σε μπάνιο,βόλτα,παιχνίδι...κλπ.

Χρύσα είναι καλή ευκαιρία να ξοδέψεις τη δωροεπιταγή σε κάτι που ίσως να μην έπαιρνες από μόνη σου.Μη νιώθεις άσχημα για ότι κ να πάρεις.Κ αν στο κάτω κάτω αν δεν σου αρέσει το επιστρέφεις για αλλαγή.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...