Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Κοριτσι μου θα σου μιλησω ειλικρινα, γιατι αυτη τη συζητηση την καναμε με τον αντρα μου πριν λιγες μερες. Θα βαλω 2 βλαστοκυστες 4ΑΑ 5ης μερας. Ειπαμε λοιπον, οτι αν δεν πιασουν αυτες που ειναι αριστες.., θα προσπαθησουμε με ακομα μια δυαδα ή τριαδα. Εχω 4BA και 3ΒΒ 5ης μερας και 5ΑΑ κ 5ΒΒ 6ης μερας. Την 3ΒΒ αποφασισαμε σιγουρα να την αφησουμε απ εξω. Και για την 5ΒΒ το συζηταμε. Οποτε στη θεση σου δεν θα εβαζα 2ΒΒ. Σιγουρα ποτέ δεν ξερεις αν ειναι καποια απο αυτες 'τυχερη' αλλα ειμαι λιγο ορθολογιστρια. Προσωπικα παω με την στατιστικη κι οχι με την τυχη τοσο πολυ. Σου λεω καθαρα πως κινουμαι εγω. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

θα συμφωνήσω με την Σαββούλα,έχεις υπέροχο όνομα αλλά και το χαϊδευτικό σου είναι πολύ χαριτωμένο!

Έχουμε γίνει ωραίο παρεάκι εδώ,σίγουρα θα σ'αρέσει κ θα περνάμε καλά..:cool::cool:

Για τον καφέ ξέρω πως καλό είναι να αποφεύγετε το πρώτο τρίμηνο απο εκεί κ πέρα 2 φλυτζάνια καφέ ή 2 μερίδες καφέ επιτρέπονται!Για το τσάι εγώ που ρώτησα μου είπε πως δεν πειράζει..Όλα με μέτρο!Κ εγώ πίνω ένα τσάι κ έναν καφέ την ημέρα.Τώρα πήρα τσάι μέντα κ πίνω..

τσιπουρακι θα εχουμε πρόβλημα!!κ εγώ απόρρητο το έχω το προφίλ μου στο fb.. θα βρεθούμε μέσω των άλλων κοριτσιών..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα συμφωνήσω με την Σαββούλα,έχεις υπέροχο όνομα αλλά και το χαϊδευτικό σου είναι πολύ χαριτωμένο!

Έχουμε γίνει ωραίο παρεάκι εδώ,σίγουρα θα σ'αρέσει κ θα περνάμε καλά..:cool::cool:

Για τον καφέ ξέρω πως καλό είναι να αποφεύγετε το πρώτο τρίμηνο απο εκεί κ πέρα 2 φλυτζάνια καφέ ή 2 μερίδες καφέ επιτρέπονται!Για το τσάι εγώ που ρώτησα μου είπε πως δεν πειράζει..Όλα με μέτρο!Κ εγώ πίνω ένα τσάι κ έναν καφέ την ημέρα.Τώρα πήρα τσάι μέντα κ πίνω..

τσιπουρακι θα εχουμε πρόβλημα!!κ εγώ απόρρητο το έχω το προφίλ μου στο fb.. θα βρεθούμε μέσω των άλλων κοριτσιών..

Μολις έστειλα αιτημα φιλιάς στην Savi, θα με δεις Chrisy δεν φανταζομαι να ειναι πολλές Μαριέττες χαχαχαχααα εγω εχω για φωτο την ιδια εικονα που εχω εδω αβαταρ την γκαστρωγοργόνα!

Kι εγώ πίνω ένα την ημέρα μιας κ δε μπορώ να πιω καφέ....;)

Τσιπουράκι, σου έστειλα μήνυμα να με βρεις στο fb!;) Την καλύτερη δουλειά έκανες και με τον καφέ και με το τσιγάρο!

Διαφημίσεις

αχ τι ωραια που ειμαι κι εγώ στην μωρουδολίστα!!!!!!!! βαλε με κι εμενα με κεφαλαιο το Τ !

:)

οσο για το καφέ ειχα τρομέρη έξη δεν το συζητώ! δεν μπορουσα να ζησω χωρίς καφέ τελικά .... μπορώ χαχχαααα τί να κάνουμε; ο βασικός λογος που τον έκοψα μια κι εξω αυτος ηταν, οτι δεν θα εμενα στον ενα το ξερω....

Χρυσα περιμένω :)

κι εμενα μου αρεσουν τα πατουσακια, ψηφιζουν και καποιες αλλες φιλες μου απο αλλο καφε και θα κανω αυριο την καταμέτρηση

Αυτος που είμαι chrisy είναι ο κρυφός;) να μπαίνω κ απο την δουλειά..

Ο άλλος είναι ο σοβαρός..χαχα Εκεί προς το παρόν δεν αναφέρουμε για εγκυμοσύνη..;)Περιμένουμε πρώτα την Β επιπέδου κ βλέπουμε..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

αχ τι ωραια που ειμαι κι εγώ στην μωρουδολίστα!!!!!!!! βαλε με κι εμενα με κεφαλαιο το Τ !

Με παίδεψε λίγο γιατί δεν είχα χώρο στην υπογραφή μου..Το διορθώνω αμέσως!!

οσο για το καφέ ειχα τρομέρη έξη δεν το συζητώ! δεν μπορουσα να ζησω χωρίς καφέ τελικά .... μπορώ χαχχαααα τί να κάνουμε; ο βασικός λογος που τον έκοψα μια κι εξω αυτος ηταν, οτι δεν θα εμενα στον ενα το ξερω....

κ εγώ στην αρχή τον έκοψα τελείως τώρα πίνω έναν Ελληνικό σε κούπα με μια κουταλια καφέ..Το τσιγάρο το έκοψα λίγες μέρες πριν μάθω για την εγκυμοσύνη..Και τις προηγούμενες φορές το έκοβα κ μετά το ξαναρχιζα..Αυτην την φορά ελπίζω να μην ξανακαπνίσω!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Αυτος που είμαι chrisy είναι ο κρυφός;) να μπαίνω κ απο την δουλειά..

Ο άλλος είναι ο σοβαρός..χαχα Εκεί προς το παρόν δεν αναφέρουμε για εγκυμοσύνη..;)Περιμένουμε πρώτα την Β επιπέδου κ βλέπουμε..

σε καταλαβαίνω κι εγώ δεν το εχω κάνει βουκινο ακόμα

ειμαι σε ενδιαμεση φάση, εβαλα την γοργονα κι οποιος καταλαβε καταλαβε

ήρθε το αιτημα ΟΚ !!!!!!!

Οσο για το τσιγάρο δεν θα το ξαναρχίσεις θα εχεις το μοσχομυριστώ μωρουδέλι σου που δεν θα θέλεις να το τσιγαρίζεις σε καμία περίπτωση + θηλασμό κλπ (αν το θελεις βεβαια) Ολα καλά ολα ανθηρα!

Αααααα...με πήρε η μανούλα μου τηλ μόλις τώρα....μου πήρα το μαξιλάρι για να κοιμάμαι από τα mothercare!!!!Τι καλή!!!!Και απλά της είπα χτες ότι θέλω να πάω να δω και να πάρω!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Κορίτσια εντυπωσιάστηκα! Ειστε πολύ όμορφες ειλικρινά!!!!!!

και το πιο σημαντικό ειναι οτι εχετε ζεστά χαμόγελα!

φτου σας καλέ!

Savi μπράβο στην μαμά σου! Εμένα μου έφερε το δικό της η αδελφή μου (γεννησε τον απρίλιο του 2010), θα μου έρθουν όλα του βαφτισιμο-ανηψιού μου σιγά σιγά..... (μεχρι στιγμής δεν εχω παρει κατι, ούτε εχω δεχτει κάτι κλπ περιμένω κι εγω το β΄επιπέδου..... με το καλό)

Μπράβο την μανούλα σου Σαββούλα μου!!!Θα το καταευχαριστηθείς σε λέω!!!:D:D:D:D:tongue:

Μαριεττάκι κ εγώ εύχομαι να μην το ξαναρχίσω..Εννοείτε πως θα θέλω να θηλάσω μετά πρώτα ο Θεός..Το μετά φοβάμαι..:confused:

Φοβόμουν βέβαια κ το πως θα το έκοβα στην εγκυμοσύνη αλλά μου ήταν πολύ εύκολο!!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τσιπουριτσα καλως μας ηρθες με το αγορομπεμπακι σου,ετσι να εχουμε επιλογες εμεις με τις τσουπρες.Για καφε και τσαι που λετε εγω δεν πινω τιποτα απο τα δυο γενικα,ειδικα τωρα με το ζαχαρο σκετο απαπαπαπα!.Σεβη με το καλο το μαξιλαρι καλους υπνους

4DNsp2.png

pc2lp2.png

φτου σας καλέ!

Εγώ δεν προλαβαίνω να σε επεξεργαστώ τσιπουρίτσα μου..:P Κάνω κ κάτι δουλειές παράλληλα μπας κ καταφέρω κ πάω νωρίς σπίτι μου απόψε!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

φτου σας καλέ!

Savi μπράβο στην μαμά σου! Εμένα μου έφερε το δικό της η αδελφή μου (γεννησε τον απρίλιο του 2010), θα μου έρθουν όλα του βαφτισιμο-ανηψιού μου σιγά σιγά..... (μεχρι στιγμής δεν εχω παρει κατι, ούτε εχω δεχτει κάτι κλπ περιμένω κι εγω το β΄επιπέδου..... με το καλό)

Ωωωωω...σε ευχαριστούμε!!Κι εσύ δε πας πίσω όμως!!;);)

Κι εγώ θα πάρω αρκετά από τη βαφτιστήρα μου (θα τη δεις στις φωτό)...ειδικά αν είναι κοριτσάκι!;) Προς το παρόν έχω μπανιέρα που μου έδωσε,ένα μάρσιπο και ένα χαλάκι δραστηριοτήτων!!:D:D

Ναι...η μανούλα μου η γλυκιά...(δεν έχει κ εμοτικόν καρδούλα να βάλω..:rolleyes:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...