Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου θα σου μιλησω ειλικρινα, γιατι αυτη τη συζητηση την καναμε με τον αντρα μου πριν λιγες μερες. Θα βαλω 2 βλαστοκυστες 4ΑΑ 5ης μερας. Ειπαμε λοιπον, οτι αν δεν πιασουν αυτες που ειναι αριστες.., θα προσπαθησουμε με ακομα μια δυαδα ή τριαδα. Εχω 4BA και 3ΒΒ 5ης μερας και 5ΑΑ κ 5ΒΒ 6ης μερας. Την 3ΒΒ αποφασισαμε σιγουρα να την αφησουμε απ εξω. Και για την 5ΒΒ το συζηταμε. Οποτε στη θεση σου δεν θα εβαζα 2ΒΒ. Σιγουρα ποτέ δεν ξερεις αν ειναι καποια απο αυτες 'τυχερη' αλλα ειμαι λιγο ορθολογιστρια. Προσωπικα παω με την στατιστικη κι οχι με την τυχη τοσο πολυ. Σου λεω καθαρα πως κινουμαι εγω. 

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι σας κάνει να σκέφτεστε τις ΒΒ ;;;

θελω να πω λόγω ότι έχουν λίγες πιθανότητες σύλληψης ; 
      Η μπορούν και στην πορεία να διακόψουν την κύηση;;;

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ...δε περνάει η ώρα σήμερα!:cool:

Καλέ....όταν πίνω τσάι (με γεύσεις που παίρνω) το μπεμπέ κάνει χειρότερα κι από ότι αν φάω σοκολάτα!!Μιλάμε με έχει πεθάνει στο γαργαλητό!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Γειά σας κι απο εμένα!

Με το καλό θα είμαι κι είμαι κι εγώ μαμά Μαρτίου!

Η ΠΗΤ μου ειναι 18 Μαρτίου, ο υπερηχος ειχε δειξει 14-15 μαρτίου, κρατάμε το 18 και στην β΄επιπέδου βλέπουμε αν γινει διορθωση στην ΠΗΤ.

Σας έχω διαβάσει (στα πεταχτά, ομολογώ οτι μπερδεύω πολλά)

Θα ειναι το πρώτο μας παιδάκι να βαλει ο Θεος το χέρι του, αν και μεγαλοκοπέλα, ειμαι στα 39 (ειχαμε μια ατυχία πριν απο 1,5 χρόνο- παλλίνδρομη κύηση στην 10η εβδομάδα- που με διέλυσε ψυχολογικά αλλά και ξανά προς την δοξα τραβά .....)

Πριν απο 20 ημέρες έκανα και αμνιο παρότι ολες μου εξετάσεις ήταν πολύ καλές αλλά ειπαμε ειμαι και μεγαλοκοπέλα χαχαχαα , ευτυχώς ολα δειχνουν φυσιολογικά :)

Αααααα να ενισχύσω λίγο τα αγοράκια του κλαμπ με αλλο ενα ε;;;;;;

Αγορομάνα κι εγω λοιπόν! (κάποιος απογοητεύτηκε ... ήθελε πολύ την κόρη.... χαχχαχααα)

Αλλο? Στο Ελενα θα γεννήσω, δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμα την Β΄επιπέδου, λογικά αυτή την εβδομάδα θα μου πει ο γιατρός.

Ειναι 2-3 μέρες που έχω αρχίσει να νοιώθω το μωρό, ομολογώ οτι δεν μου ηταν ευχάριστο πριν αλλά ελεγα ΟΚ καποιες αργούν και μαλλον ειμαι μια απο αυτες... αλλά η καρδιά μου στην κουλουρη κι ακόμα παρά πέρα!

Τωρα κάτι νοιώθω οπότε λογικά ειναι το Τσιπουράκι μου!

και κάτι ακόμα, ειμαι κι εγώ ψαράκι οπως τα περισσότερα μωράκια εδώ και ειμαστε καλά παιδιά, αρκετά τρελά θα έλεγα αλλά καλά!

Εύχομαι ολόθερμα να έχουμε υπέροχες, εύκολες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες και με το καλό να κρατήσουμε τα πολυπόθητα μωρουδέλια μας γερά και τυχερά στην αγκαλιά μας!

Υ.Γ. εχω 2 υπογραφές γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα ποιο απο τα 2 τικεράκια προτιμώ! τι λετε εσεις;

Καλώς μας ήρθες τσιπούρα!!!:D

Το πραγματικό σου όνομα??

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη, να υποδεχτείτε ένα πανέμορφο αγοράκι (ενίσχυσες και τη λίστα με αγόρια, υστερούσαν!!) και να είναι γερό και καλότυχο!!!

Εμένα μου αρέσει το πρώτο τικεράκι σου με τα πατουσάκια!!:D:D

Σαββούλα μου πια γεύση προτιμάει το μπομπιράκι σου?Εμένα τρελαίνεται για το μαύρο τσάι με φρούτα του δάσους!!:tongue::tongue:

Τσιπουρίτσα μου καλωσήρθες στο όμορφο παρεάκι μας!Σου εύχομαι να έχεις ενα υπέροχο υπόλοιπο εγκυμοσύνης και να κρατήσεις με το καλό ένα υγιέστατο αντράκι!!Θα σε προσθέσω αμέσως στην λίστα μας!!

Εγώ πάλι θα έλεγα να κρατήσεις και τα δυο τα τικεράκια αφού σ'αρέσουν τόσο πολύ ;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλώς μας ήρθες τσιπούρα!!!:D

Το πραγματικό σου όνομα??

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη, να υποδεχτείτε ένα πανέμορφο αγοράκι (ενίσχυσες και τη λίστα με αγόρια, υστερούσαν!!) και να είναι γερό και καλότυχο!!!

Εμένα μου αρέσει το πρώτο τικεράκι σου με τα πατουσάκια!!:D:D

Σε ευχαριστώ πολύ Savi! σου εύχομαι με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!

Αν διαβασα καλά θα μαθεις αυτή την εβδομάδα το φύλλο; εισαι ακομα κιντερ εκπληξη;;;; κι εγώ ετσι ημουν μεχρι την αμνιο δεν ειχαμε δει κατι και στον υπερρηχο πριν 20 μερες μου το ειπε ο γιατρός χωρίς αμφιβολία αλλά επιβεβαιώθηκε και απο τον καρυώτυπο.

Για οτι μπερδεύω μην παρεξηγήτε ειναι θεμα χρόνου αλλά και το μυαλο ειναι pregnant brain υπάρχει και ορος χαχααα ειμαστε λιγο αλλού ε;;;; εγώ το λεω νιρβάνα!

Το όνομά μου ειναι Μαριέττα αλλά ο καλος μου με φωνάζει Τσιπούρα το οποιο μου αρέσει πολύ και για αυτο και το χρησιμοποιώ στο φορουμ! καποιες φιλες απο το φόρουμ προτιμούν να με λενε τσιπουράκι κλπ :)

Chrisy γειά σου! με το καλό και σε εσενα το αγοράκι σου!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ για το θερμό καλοσώρισμα!

Απο 2 αλλα καφέ που συμμετειχα εχω κανει αληθινές φίλες εδω! νοιώθω οτι και με εσας θα συμβεί το ιδιο! :)

Σαββούλα μου πια γεύση προτιμάει το μπομπιράκι σου?Εμένα τρελαίνεται για το μαύρο τσάι με φρούτα του δάσους!!:tongue::tongue:

Πήρα τις προάλλες από το super, αυτό που είναι σαν πυραμίδα...με πολλά φρούτα απ'έξω...θα δω το κουτί στο σπίτι και θα σου πω!!Μιλάμε τρελές βόλτες κάνει!!!:D:D

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ Savi! σου εύχομαι με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!

Αν διαβασα καλά θα μαθεις αυτή την εβδομάδα το φύλλο; εισαι ακομα κιντερ εκπληξη;;;; κι εγώ ετσι ημουν μεχρι την αμνιο δεν ειχαμε δει κατι και στον υπερρηχο πριν 20 μερες μου το ειπε ο γιατρός χωρίς αμφιβολία αλλά επιβεβαιώθηκε και απο τον καρυώτυπο.

Για οτι μπερδεύω μην παρεξηγήτε ειναι θεμα χρόνου αλλά και το μυαλο ειναι pregnant brain υπάρχει και ορος χαχααα ειμαστε λιγο αλλού ε;;;; εγώ το λεω νιρβάνα!

Το όνομά μου ειναι Μαριέττα αλλά ο καλος μου με φωνάζει Τσιπούρα το οποιο μου αρέσει πολύ και για αυτο και το χρησιμοποιώ στο φορουμ! καποιες φιλες απο το φόρουμ προτιμούν να με λενε τσιπουράκι κλπ :)

Σε ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!

Ναι, θα πάω αύριο στο γιατρό, έχω στις 18.00 ραντεβού κι ελπίζω να μάθω τι είναι...γιατί είμαι η μόνη από τη λίστα που δε ξέρω τι μάρκα είναι το μπομπιράκι μου (όπως λέει ο άντρας μου...χαχαχα)...:rolleyes::rolleyes:

Έχεις και πολύ ωραίο όνομα!!;);)Αλλά και το τσιπουράκι είναι πολύ χαριτωμένο, όντως!!:):)

Απο 2 αλλα καφέ που συμμετειχα εχω κανει αληθινές φίλες εδω! νοιώθω οτι και με εσας θα συμβεί το ιδιο! :)

Αμέ...γιατί όχι???Άμα έχεις κ fb στείλε μας μήνυμα πώς θα σε βρούμε, να δεις και τις αφεντομουτσουνάρες μας!!:lol::lol:

τί μάκρα ειναι;;; χαχα καλό!

chrisy δεν θα κρατήσω και τα 2 τικεράκια πες ποιο προτιμάς! ειναι και της μοδας τα δημοψηφισματα ε;;;;;;;;;

τσαι εγω δεν πινω, το εχω κοψει μαζί με τον καφέ απο την αρχή με προτροπή του γιατρού (για τον καφέ για τσαι δεν μου ειχε πει κάτι) , πινω ενα ντεφακ το πρωι

για το φατσοβιβλιο αν θελετε στειλτε μου π.μ. να σας στειλω εγώ αιτημα φιλιάς γιατί δεν ειναι δημόσιο το προφιλ μου και δεν θα με βρείτε, κυκλοφορώ ινγκογνιτο ;)

τί μάκρα ειναι;;; χαχα καλό!

chrisy δεν θα κρατήσω και τα 2 τικεράκια πες ποιο προτιμάς! ειναι και της μοδας τα δημοψηφισματα ε;;;;;;;;;

τσαι εγω δεν πινω, το εχω κοψει μαζί με τον καφέ απο την αρχή με προτροπή του γιατρού (για τον καφέ για τσαι δεν μου ειχε πει κάτι) , πινω ενα ντεφακ το πρωι

Με τρόμαξες προς στιγμή με το τσάι...!!Κι εγώ τον καφέ τον έχω κόψει τελείως (εμένα μου είπε απλά να τον ελαττώσω), αλλά με το που έμεινα έγκυος δε μπορώ ούτε να τον μυρίσω...μου φέρνει αναγούλα!!:):)

Ναι...μου λεει συνέχεια..."τι θα γίνει;θα μάθουμε τι μάρκα είναι το παιδί μας?":lol::lol::lol::lol:

Πολύ αστείος ο άντρας σου!

Οσο για το τσαι καλό ειναι να πίνεις με μέτρο γιατί εχει τανίνη και δημιουργεί κι αυτή ένταση στον οργανισμό οπως ο καφές αλλά δεν ειναι τόσο βλαβερή, αν ο γιατρός σου σου έδωσε πράσινο φως εισαι ΟΚ! :) εγω δεν ρωτησα καν γιατί αν αρχιζα με τα τσαγακια δεν θα τελειωνα το ξερω... κανατες θα έπινα!

Εγω ήμουν εθισμένη στον καφέ 5-6 φλυτζάνια την ημέρα και για αυτό τον έκοψα μια και καλή εξ΄αρχής για να μην ταλαιπωρούμε με ενα φλυτζάνι κλπ ... καταλαβαίνεις τι λεω... δεν εχω μέτρο και θα βασανιζόμουν. Ετσι έκοψα και το τσιγάρο πριν απο 1 1/2 χρόνο μια κι εξω και ηρεμησα και με αυτό!

Με το φαί παλι οχι χαχχαχχχαααα δεν το καταφέρνω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...