Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι σας κάνει να σκέφτεστε τις ΒΒ ;;;

θελω να πω λόγω ότι έχουν λίγες πιθανότητες σύλληψης ; 
      Η μπορούν και στην πορεία να διακόψουν την κύηση;;;

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Kαλημέραααααα!!!!!

κοριτσακια μου γυρισαμε!!!!!!!!!το μπεμπακι μας εκανε την χαρη σημερα να καθεται με τα ποδια ορθανοιχτα με το που ακουμπησαμε τον υπερηχο στην κοιλια!!χαχαχα!!!ολα πανε καλα!μου εφυγε ενα βαρος που δεν την ακουγα κ πολυ αυτες τις μερες αλλα μας αποζημιωσε!!!με φωτογραφιες σουπερ!!!

Μπράβο Αννούλα μου!!!Είδες που ανησυχούσες?Ήθελε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στον υπέρηχο!!;);)

Χρύσα μου...υπομονή 2 βδομαδούλες!!!Όλα θα είναι μια χαρά!!

Ιωάννα μου..καλά θα κάνεις και θα σηκωθείς να φύγεις αν έχεις τα χθεσινά...;)

Εγώ περιμένω πως κ πως το αυριανό απόγευμα!!:):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!

τί κάνετε κοριτσάκια μου?

Εγώ κλασικά,δεν έχω κ πολύ όρεξη σήμερα..Δεν ήθελα να σηκωθώ απο το κρεβάτι το πρωί,κουνιόταν κ ο μικρός συνέχεια..Σήμερα τον ένιωσα λίγο πιο πάνω απο τον αφαλό..Μεγάλωσαν τόσο πολύ??:D:D

Αχ ..13 κ σήμερα Ιωάννα μου σαν τους φαντάρους μετράω κ εγώ :tongue::P

Κι εγώ κλασσικά βαριέμαι πολύ....:rolleyes::rolleyes:

Στο αυτοκίνητο που με έφερνε ο άντρας μου δουλειά...κι εμένα το μπεμπέ δεν καθόταν σε ησυχία!!Είχε πολύ πλάκα!!!:P:p

Άντε με την Β επιπέδου....να μας φύγει το άγχος σε όλες μας!!!Αυτός ο μήνας είναι σημαντικός για όλες μας!!;)

Καλημέρα Σαββούλα μου!!

Τυχερούλα αύριο θα το δεις το ζουζούνι σου!!μακάρι να σας αφήσει να δείτε κ το φύλο του!

Καλημέρα Χρύσα μου!!!

Ναι ναι...θα το δω!!!Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα σας έχω νέα σχετικά με το φύλο!!!;)

καλημερα κοριτσακια μου!!να ειστε ολες καλα κ με το καλο τα μωρακια σας!

χρυσα μου πολυ καιρο εχεις να τον δεις τον μπεμπακο ε?

ιωαννα κατουρημενος δεν θα πει τιποτα παραλιγο να αρχισει να χορευει μεσα στο ιατρειο!χαχαχα

αντε σαβουλα μου να μας πεις κι εσυ αυριο να ''κλισουμε'' πια!:tongue:

εσεις τσουπρες ιωαννα κ χρυσα εχετε πιο λιγες απο μενα!εγω εχω 20 μερες και 25 λεπτα:tongue:

σαβουλα ποτε πας εσυ ειπαμε?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!να ειστε ολες καλα κ με το καλο τα μωρακια σας!

χρυσα μου πολυ καιρο εχεις να τον δεις τον μπεμπακο ε?

ιωαννα κατουρημενος δεν θα πει τιποτα παραλιγο να αρχισει να χορευει μεσα στο ιατρειο!χαχαχα

αντε σαβουλα μου να μας πεις κι εσυ αυριο να ''κλισουμε'' πια!:tongue:

εσεις τσουπρες ιωαννα κ χρυσα εχετε πιο λιγες απο μενα!εγω εχω 20 μερες και 25 λεπτα:tongue:

σαβουλα ποτε πας εσυ ειπαμε?

Καλημέρα Άννα μου!!

Έχω αύριο στις 18.00 ραντεβού!:P Κι εγώ αργώ ακόμη για τη Β επιπέδου...στις 29 την κάνω!;)

Κοριτσάκια μου είχε πέσει λίγη δουλίτσα κ αμέσως μετά άνοιξα το fb..Λέτε να άλλαξε η τύχη μου?Αν δεν ήταν πρώτο το όνομά μου δεν θα το άνοιγα να δω ποιος κέρδισε με τίποτα!! 200€ απο τα καταστήματα ΗΡΑ είναι καλά??:tongue::tongue:

Άννα μου μην παραπονιέσαι!!Έχεις να την δεις την κουκλίτσα σου απο εχθές!Εγώ τον δικό μου έχω να τον δω ήδη ένα μηνα και θα κάνω άλλες 13 ημέρες :-( Άντε να περνάνε γρήγορα!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

ελα γρηγορα Χρυσα αι πες μας πως γινεται να λαβουμε μερος!

Eγώ ΗΔΗ έλαβα!!!χαχαχα

ΑΠλά πατάς στη σελίδα αριστερά Διαγωνισμός ΗΡΑ και συμπληρώνεις μία φόρμα!!;)

Χρύσα....συγχαρητήρια!!Καλά ψώνια!!

Διαφημίσεις

ελα γρηγορα Χρυσα αι πες μας πως γινεται να λαβουμε μερος!

Προχθές ειδα τυχαία την σελίδα κ έκανα like.Μετά είδα για τον διαγωνισμό και συμπλήρωσα μια φόρμα!το email μου βασικά και τσουπ...κέρδισα!!!

Αυτη ειναι η σελίδα https://www.facebook.com/irabebe.gr#!/irabebe.gr?sk=app_123881451048629

ειχε κ εναν διαγωνισμό για δωματιακι ολοκληρωμένο αλλα δεν ξερω τι εγινε!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!!

Δεν ξέρω πως γίνεται Σαββούλα μου,στην συγκεκριμένη σελίδα πρώτη φορά έλαβα μέρος σε διαγωνισμό!!Θα μπαίνουμε συχνά να βλέπουμε!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...