Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Δευτέρα πρωί θα κάνω τη χοριακη να τελειώσει κι αυτό το μαρτύριο να κόψω τα φάρμακα να αδιαθετησω. Κακά τα ψέμματα πουθενά δεν έχω διαβάσει να έχει συμβεί να πέφτει έτσι η χοριακη από αποβολή του ενός μόνο από τα έμβρυα, εγώ θα είμαι η πρώτη? Εν τω μεταξύ ο, τι ψιλό συμπτώματα είχα έφυγαν κι αυτά. 

Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου είναι πολύ μπερδεμένα. Από τη μια είναι λυτρωτικο να πω τέλος και να κλείσει ολοκληρωτικά το κεφάλαιο 2ο παιδί και από την άλλη σκέφτομαι μήπως το μετανιώσω. Είναι και το οικονομικό μεγάλο θέμα. Ίσως πρέπει να ρωτήσω τους εμβρυολογους τι πιθανότητες δίνουν σε τέτοιες βλαστοκυστες από τις επιτυχίες ή όχι που έχουν καταγραφεί και μετά να αποφασίσουμε. Για μικρόβια τι άλλο να δω όταν οι γιατροί μου λένε ότι είμαι οκ? 

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

:P:p:p

Ικανό τον έχω να μου το παίρνει!!χαχα

Την Κυριακή είδαμε μια ταινία...το backup plan...δε ξέρω αν το έχετε δει...Η Lopez που πρωταγωνιστούσε ήταν έγγυος λοιπόν και είχε ένα τέτοιο μαξιλάρι...ο σύντροφός της λοιπόν από τα νεύρα του (που τον είχε αντικαταστήσει στο κρεβάτι) το πέταξε!!:shock: Γυρίζω λοιπόν απειλητικά στον άντρα μου και του λέω..."ούτε που να το σκέφτεσαι"!!!χαχαχαχα

Ναι το έχω δεί..

Εμένα το θέλει για δικό του!!!:tongue::tongue::tongue: Πάλι καλά..;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λες κ το έκαναν επίτηδες σήμερα!τελοσπαντων πέρασε!σούπερ το φαΐ μου!να ναι καλα η μαμά!!!!

Ένα μαξιλάρι που είχα πάρει απο το λητω 50ευρω ήταν μαπα.καθόλου καλο.καλύτερα Σαββουλα να το δοκιμασεις πριν το πάρεις.

Σήμερα κλωτσαγε το μωρακι μου έντονα κάποια στιγμή,θα πεινάγε μάλλον.γι αυτο θα το αποζημίωσω με σοκολατιτσα!!!

Πάντως είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις κάποιον να σου δώσει πραγματακια για το μωρο.εγω τα αγορασα ολαστην Ηλιάνα.τωρα που βλέπω ότι έχω πάλι κορίτσι νιώθω ότι θα γλιτώσουμε πολλα λεφτά σε αγορές(καλα να ναι το μωρακι μου πάνω απο ολα).κ πλέον έχω κ πολλές φίλες κ γνωστές που μπορούν να μου δώσουν ότι χρειαστω, γεννησαμε σχεδόν όλες μαζί!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Ναι το έχω δεί..

Εμένα το θέλει για δικό του!!!:tongue::tongue::tongue: Πάλι καλά..;)

Τελικά οι άντρες μας είναι πιο εγκύοι απο μας!!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

:tongue::tongue::tongue:

Είπαμε έχουν το σύνδρομο του κουβαδισμού!!;)

Εμένα στις λιγούρες πάντως με ξεπερνάει ....κ με παρασέρνει!!8-):cool:

Ναι, το ξέχασα που το είχες ξαναγράψει!!τι σημαίνει κουβαδισμος;έχει σχέση με τον κουβά;

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, το ξέχασα που το είχες ξαναγράψει!!τι σημαίνει κουβαδισμος;έχει σχέση με τον κουβά;

Δεν θυμαμαι αν εχει να κάνει με τον κουβά:confused::confused:

Το είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο που έχω για την εγκυμοσύνη και είναι το σύνδρομο που εχουν οι αντρες έχοντας παρόμοια συμπτώματα εγκυμοσύνης με εμάς!!

πονοκεφαλους,λιγούρες κλπ...

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Δεν έχει σχέση με τον κουβά ..χαχα

Στις σύγχρονες κοινωνίες υπολογίζεται ότι το 15-20% των μελλοντικών πατέρων βιώνουν αυτό που ο βρετανός ψυχίατρος Trethowan και οι συνεργάτες του αποκαλούν το σύνδρομο couvades ή κουβαδισμός -μια σειρά σωματικών συμπτωμάτων που μιμούνται μερικά από τα αρχικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης, όπως η εξάντληση, πόνο στη πλάτη, πονοκέφαλο, απώλεια όρεξης, ναυτία και εμετό. Τα σωματικά αυτά συμπτώματα συνδέονται με κατάθλιψη, ένταση, αϋπνία και ευερεθιστότητα. Όλα αυτά εξαφανίζονται σχεδόν μετά τη γέννηση του παιδιού

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Δεν θυμαμαι αν εχει να κάνει με τον κουβά:confused::confused:

Το είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο που έχω για την εγκυμοσύνη και είναι το σύνδρομο που εχουν οι αντρες έχοντας παρόμοια συμπτώματα εγκυμοσύνης με εμάς!!

πονοκεφαλους,λιγούρες κλπ...

Ο συνέταιρος του άντρα μου, 150 κιλά,΄ισχυρίζεται ότι τα πολλα τα πή΄ρε όταν ήταν έγκυος η γυναίκα του. Η οποία είναι 53 κιλά.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Ο συνέταιρος του άντρα μου, 150 κιλά,΄ισχυρίζεται ότι τα πολλα τα πή΄ρε όταν ήταν έγκυος η γυναίκα του. Η οποία είναι 53 κιλά.

Κ εμένα ο δικός μου σίγουρα έχει πάρει 2-3 κιλά,αφού πλέον δεν μαγειρεύω τόσο διαιτητικά και κάνω αρκετές παρασπονδίες..Μέχρι τώρα ήμουν πάντα σε δίαιτα!!Άσε που με παρασέρνει κ αυτος πολύ (το έχω ξαναπεί..χαχα)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλησπερα,τι κανετε?Εμεις μια χαρα.Σημερα γιορταζει ο ερωτουλης μου και θα του κανουμε γιορτουλα,οχι κατι extreme,οι γονεις μου,ο αδερφος μου και οι νονοι του.Αννουλα θα περιμενουμε νεα απο την επισκεψη.και εγω το μωρο δεν το νιωθω παντα αλλωστε ειναι νωρις ακομη για τις δυνατες κλωτσιες.Ιωαννα αποζημιωθηκες με την τηγανια για τη δουλεια,μα τι να τους πεις τυφλοι ειναι δε βλεπουν την κατασταση σου?

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα,τι κανετε?Εμεις μια χαρα.Σημερα γιορταζει ο ερωτουλης μου και θα του κανουμε γιορτουλα,οχι κατι extreme,οι γονεις μου,ο αδερφος μου και οι νονοι του.Αννουλα θα περιμενουμε νεα απο την επισκεψη.και εγω το μωρο δεν το νιωθω παντα αλλωστε ειναι νωρις ακομη για τις δυνατες κλωτσιες.Ιωαννα αποζημιωθηκες με την τηγανια για τη δουλεια,μα τι να τους πεις τυφλοι ειναι δε βλεπουν την κατασταση σου?

Να τον χαίρεστε Αρετή μου!!Πάντα γερός κ καλότυχος να είναι!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Να τον χαίρεστε!!Ό,τι επιθυμεί!!!

Καλά να περάσετε το βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...