Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίταξα τον κατάλογο της mothercare...το μαξιλάρι έχει 39? +18,50? το κάλυμμά του!Δεν είναι κακή τιμή (ειδικά αν με βοηθήσει και κοιμάμαι άνετα!:rolleyes:)

18,5€ το κάλυμμα???

Εμένα είχε μέσα μια μαξιλαροθήκη πολύ λεπτή κ αγόρασα μία μακρόστενη εγώ (απο αυτες που είναι για τα μαξιλαρια τα στρογγυλα σαν καραμελα) κ του βάζω αυτην..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω δοκιμάσει μαξιλάρι εγκυμοσύνης. Αυτό όμως που απόσβεσα 1.000% ήταν το μαξιλάρι θηλασμού. Φοβερή εφεύρεση....

Αυτό που είδα στα mothercare λέει ότι χρησιμοποιείται μετά και για θηλασμού!;)

18,5? το κάλυμμα γμτ..ναι...:rolleyes:

Αυτό που είδα στα mothercare λέει ότι χρησιμοποιείται μετά και για θηλασμού!;)

18,5? το κάλυμμα γμτ..ναι...:rolleyes:

Sto amazon με μια γρηγορη ματια σαν να είδα οικονομικά μαξιλάρια μαζί με τις μαξιλαροθληκες τους..;);) όσο για την χρήση τους μετά στον θηλασμό δεν ξέρω,δεν έχω εμπειρία,αλλά φαντάζομαι ότι το άλλο της ΗΡΑ που είναι σκληρό θα βοηθησει πιο πολύ..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Sto amazon με μια γρηγορη ματια σαν να είδα οικονομικά μαξιλάρια μαζί με τις μαξιλαροθληκες τους..;);) όσο για την χρήση τους μετά στον θηλασμό δεν ξέρω,δεν έχω εμπειρία,αλλά φαντάζομαι ότι το άλλο της ΗΡΑ που είναι σκληρό θα βοηθησει πιο πολύ..

Ξέρεις τι "φοβάμαι" άμα το παραγγείλω από το ιντερνετ? Το ενδεχόμενο να είναι σκληρό όπως αυτό του ΗΡΑ που μου είπες...ενώ άμα πάω στα mothercare εδω, θα το δω πως είναι!;)

Ξέρεις τι "φοβάμαι" άμα το παραγγείλω από το ιντερνετ? Το ενδεχόμενο να είναι σκληρό όπως αυτό του ΗΡΑ που μου είπες...ενώ άμα πάω στα mothercare εδω, θα το δω πως είναι!;)

Ναι μωρέ έχεις δίκιο, το κάλυμμα μην το πάρεις όμως,αν είναι αυτο που είχε εμένα για μαξιλαροθήκη δεν αξίζει τα λεφτά του!Ειναι σχετικά λεπτό..καλύτερα να παραγγείλεις ή να αγοράσεις μια μαξιλαροθήκη..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ναι μωρέ έχεις δίκιο, το κάλυμμα μην το πάρεις όμως,αν είναι αυτο που είχε εμένα για μαξιλαροθήκη δεν αξίζει τα λεφτά του!Ειναι σχετικά λεπτό..καλύτερα να παραγγείλεις ή να αγοράσεις μια μαξιλαροθήκη..

Οκ οκ...θα το πάρω σκέτο!Χτες το βράδυ...ο συνδυασμός κοιλιάς και μέσης...σκότωνε!! Αφού ξυπνούσα τον άντρα μου...δυσανασχετούσα κάθε φορά που άλλαζα πλευρό...:rolleyes: Και πεταγόταν ο κακομοίρης..."είσαι εντάξει?" "θες κάτι?"...ο γλυκός μου...:)

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες!μόλις μπήκα σπίτι.γράφω απο το κινητο γιατί είναι ο άντρας στο pc.Σήμερα στη δουλεια με πηδ....νε κανονικά.δεν πρόλαβα να φάω το κουλούρι μου καλα καλα.έχω πονοκέφαλο απο το πολυ γράψιμο και τα στατιστικά!κ ήθελα απο το πρωι να μπω έστω για μια Καλημέρα αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερα.Αννούλα περαστικά καλή μου.παράλληλα μασαμπουκωνω κ μια τηγανιά χοιρινή (γιατί προσέχω κ τη διατροφή μου) κ θα φάω κ γλυκό μόλις τελειώσω,έτσι γιατί τα πήρα πολυ άσχημα σήμερα!!!!

Επανέρχομαι!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Οκ οκ...θα το πάρω σκέτο!Χτες το βράδυ...ο συνδυασμός κοιλιάς και μέσης...σκότωνε!! Αφού ξυπνούσα τον άντρα μου...δυσανασχετούσα κάθε φορά που άλλαζα πλευρό...:rolleyes: Και πεταγόταν ο κακομοίρης..."είσαι εντάξει?" "θες κάτι?"...ο γλυκός μου...:)

Ξέρω Σαββούλα μου κ εγώ κάπως έτσι είμαι..Ακόμα κ στον καναπέ που ξαπλώνω το έχω μαζί μου..

Να σε προειδοποιήσω για κάτι όμως.:confused:.μπορεί να ζηλέψει ο άντρας σου κ να θέλει κ εκείνος..:tongue: Πριν μείνω έγκυος τώρα,ο άντρας μου το χρησιμοποιούσε που κ που κ το είχε ευχαριστηθεί!!Τώρα μόνο όταν λείπω απο το σπίτι το ευχαριστιέται!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλησπερα μανουλες!μόλις μπήκα σπίτι.γράφω απο το κινητο γιατί είναι ο άντρας στο pc.Σήμερα στη δουλεια με πηδ....νε κανονικά.δεν πρόλαβα να φάω το κουλούρι μου καλα καλα.έχω πονοκέφαλο απο το πολυ γράψιμο και τα στατιστικά!κ ήθελα απο το πρωι να μπω έστω για μια Καλημέρα αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερα.Αννούλα περαστικά καλή μου.παράλληλα μασαμπουκωνω κ μια τηγανιά χοιρινή (γιατί προσέχω κ τη διατροφή μου) κ θα φάω κ γλυκό μόλις τελειώσω,έτσι γιατί τα πήρα πολυ άσχημα σήμερα!!!!

Επανέρχομαι!!!!

Καλώς την!! καλή όρεξη!

τηγανιά ε?? σλουρπ..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ξέρω Σαββούλα μου κ εγώ κάπως έτσι είμαι..Ακόμα κ στον καναπέ που ξαπλώνω το έχω μαζί μου..

Να σε προειδοποιήσω για κάτι όμως.:confused:.μπορεί να ζηλέψει ο άντρας σου κ να θέλει κ εκείνος..:tongue: Πριν μείνω έγκυος τώρα,ο άντρας μου το χρησιμοποιούσε που κ που κ το είχε ευχαριστηθεί!!Τώρα μόνο όταν λείπω απο το σπίτι το ευχαριστιέται!

:P:p:p

Ικανό τον έχω να μου το παίρνει!!χαχα

Την Κυριακή είδαμε μια ταινία...το backup plan...δε ξέρω αν το έχετε δει...Η Lopez που πρωταγωνιστούσε ήταν έγγυος λοιπόν και είχε ένα τέτοιο μαξιλάρι...ο σύντροφός της λοιπόν από τα νεύρα του (που τον είχε αντικαταστήσει στο κρεβάτι) το πέταξε!!:shock: Γυρίζω λοιπόν απειλητικά στον άντρα μου και του λέω..."ούτε που να το σκέφτεσαι"!!!χαχαχαχα

Επανέρχομαι!!!!

Πφφφ...κανένας σεβασμός στις εγγύους πια??Εγώ δεν έχω παράπονο...με προσέχουν εδώ...δε με κουράζουν!;)

Φάε Ιωάννα μου το γλυκάκι σου...και γράψ'τους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...