Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Δευτέρα πρωί θα κάνω τη χοριακη να τελειώσει κι αυτό το μαρτύριο να κόψω τα φάρμακα να αδιαθετησω. Κακά τα ψέμματα πουθενά δεν έχω διαβάσει να έχει συμβεί να πέφτει έτσι η χοριακη από αποβολή του ενός μόνο από τα έμβρυα, εγώ θα είμαι η πρώτη? Εν τω μεταξύ ο, τι ψιλό συμπτώματα είχα έφυγαν κι αυτά. 

Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου είναι πολύ μπερδεμένα. Από τη μια είναι λυτρωτικο να πω τέλος και να κλείσει ολοκληρωτικά το κεφάλαιο 2ο παιδί και από την άλλη σκέφτομαι μήπως το μετανιώσω. Είναι και το οικονομικό μεγάλο θέμα. Ίσως πρέπει να ρωτήσω τους εμβρυολογους τι πιθανότητες δίνουν σε τέτοιες βλαστοκυστες από τις επιτυχίες ή όχι που έχουν καταγραφεί και μετά να αποφασίσουμε. Για μικρόβια τι άλλο να δω όταν οι γιατροί μου λένε ότι είμαι οκ? 

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Kαλημέρααααα!!Καλό μήνα να έχουμε!!!

Τι μου κάνετε?Εμείς περάσαμε ένα πολύ όμορφο ΠΣΚ στο Ναύπλιο, γελάσαμε, φάγαμε, ξεκουραστήκαμε...πολύ ωραία ήταν!!!:P Χτες είχα ρεπό, έκανα λίγες δουλίτσες κ αμέσως με έπιασε η μέση μου..:?Για πολύ πόνο όμως...σήμερα είμαι κάπως καλύτερα....

Μόνο εγώ έμεινα "μαύρη" στη λίστα???Ελπίζω την Πέμπτη να μάθω κι εγώ!!;)Πάντως τα κοριτσάκια υπερισχύουν!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Σαββούλα μου.

Πρόσεχε με τις δουλειές!Να μην κουράζεσαι!

Καλό μήνα να έχουμε με τέλεια αποτελέσματα!

Καλημέρα!!

Ναι, θα είμαι πιο προσεχτική!;)

15/11 έχετε εσύ και η Ιωάννα,ε?Όλα θα πάνε super!!Εγώ Β επιπέδου έχω στις 29/11!!:D Τα αποτελέσματα τα παίρνεις την ίδια ώρα?:confused:

Καλημέρα!!

Ναι, θα είμαι πιο προσεχτική!;)

15/11 έχετε εσύ και η Ιωάννα,ε?Όλα θα πάνε super!!Εγώ Β επιπέδου έχω στις 29/11!!:D Τα αποτελέσματα τα παίρνεις την ίδια ώρα?:confused:

Εκείνη την ώρα ότι βλέπει στον υπέρυχο στο λέει..

Εχω αγχωθεί απο τώρα..Ο μικρός είναι πολύ ήσυχος απο εχθές,δίνει το παρόν πού κ πού αλλά χάνεται κιόλας!Εχθές έφαγα ψαράκι κ γλυκό κ δεν έλεγε να κλωτσήσει..Μετά το βράδυ μου έριξε μερικές αλλά δυνατές πλέον..:P Μακάρι να είναι καλά!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Εκείνη την ώρα ότι βλέπει στον υπέρυχο στο λέει..

Εχω αγχωθεί απο τώρα..Ο μικρός είναι πολύ ήσυχος απο εχθές,δίνει το παρόν πού κ πού αλλά χάνεται κιόλας!Εχθές έφαγα ψαράκι κ γλυκό κ δεν έλεγε να κλωτσήσει..Μετά το βράδυ μου έριξε μερικές αλλά δυνατές πλέον..:P Μακάρι να είναι καλά!

Μάλιστα...να μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι τέλεια!!:P:p

Κι εμένα ψιλοβαριέται τις τελευταίες μέρες να κουνηθεί..χεχε...αλλά χτες το βράδυ μου έδωσε μερικές καλές και ηρέμησα!!!;)

Καλά είναι τα ζουζούνια μας,don't worry!!!!:P:p

Διαφημίσεις

Να είναι καλά πρώτα ο Θεός κ μετά ποιος μας πιάνει!!!

Θα ξεκινήσουν τα ψώνια και οι προετοιμασίες!!:P:p

Πώς κ πώς το περιμένω..

Kι εγώ περιμένω πως και πως το τέλος του μήνα να αρχίσω ψώνια!!!:P:pΧαμός θα γίνει!!!:D:D

καλημερα κορτισακια μου!εγω ταλαιπωρουμε ακομα με το κρυωμα μαλλον γιατι δεν εχω μαζευτει κ καθολου σπιτι!χααχα!!ειμαι λιγο ανήσυχη γιατι το μικρο μου δεν το ακουω σχεδον καθολου δυο μερες αλλα ο αντρας μου λεει οτι το ακουει..εχω λιωσει κ στον υπνο η αληθεια ειναι κ μπορει να κοιμομαστε αντιθετες ωρες τι να πω..σημερα θα παμε στην γιατρο κ θα δουμε...ελπιζω να ειναι ολα καλα!εγω β επιπεδου 22/11 εχω κλισει κι εχω μεγαλη αγωνια!!!αγορες ακομα δεν σκεφτομαι να κανω μολις κλισουμε τον 7ο κ μετα.τουλαχιστον απο μεριας μας γιατι η μαμα μου δεν κρατιεται μεχρι τοτε...απο τωρα ετοιμη ειναι...χαχαχα!

καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα.

Για την β' επιπεδου θα μαθω αυριο ποτε θα την κανω, δεν ξερω ακομα, περιμενω απο τον γιατρο ποτε θα μου πει.

Οσο για τη μεση μην το συζηταμε πονααααω και εγω. Ούτε το συμπλεκτη οταν οδηγαω δεν μπορω να παταω.

Ψώνια διαβάζω ετοιμαζεστε να κανετε, εγω θα αργησω ακομα, ειναι νωρις, αν και τα πιο πολλα θα μου τα δωσει η αδερφη μου.

Εύχομαι να μας πανε ολα καλα.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Καλημέρα Αννούλα κ aik!!

Άννα μου περαστικά σου.Κ εμενα ο μικρός είναι πολύ ησυχος αυτες τις ημέρες.Εχθές ξύπνησα γύρω στις 04:00 για να πάω στην τουαλέτα κ τον ένιωσα λίγο που κουνιόταν,μπορεί να είναι κ αυτο με τις αντίθετες ώρες..Όλη μέρα που τα κουνάμε τα νανουρίζουμε!! πάνε στον γιατρό σήμερα κ περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου!!

Αικ κ εμένα θα μου δώσουν πολλά πράγματα οι ξαδέρφες μου,για τα πολλά τα ψώνια θα περιμένω κ εγώ μετά τον 7ο..τώρα που λέω για μετα την Β επιπέδου εννοώ τίποτα ψιλοπράγματα αν πρώτα ο Θεός είναι όλα καλά..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

οχι ΑΝ Χρυσα μου...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΕΛΟΣ!

Συμφωνώ κι επαυξάνω!!;)

Κι εγώ όταν λέω ψώνια..εννοώ κανά φορμάκι, έτσι να το βλέπω να χαίρομαι!!χεχεχε

Κι εγώ έχω πολλά από τη βαφτιστήρα μου!!(ειδικά αν είναι κοριτσάκι, θα έχω περισσότερα;))

Τις προάλλες ήρθε σπίτι, κουβαλούσε τη μπανιέρα που είχε όταν ήταν μωρό...και μου λεει "Νονά, θου έφερα τη μπανιέρα για το μωρό μαθ!!":D:DΜου έδωσε η κουμπάρα μου κι ένα μάρσιπο, μία κουβερτούλα δραστηριοτήτων για το πάτωμα...ααχχχ είναι όλα τόσο ωραία!!:D:D

Οκ ..λοιπόν..Όλα καλά θα είναι!!

Εγώ έχω μερικά φορμάκια που είχα πάρει απο την προηγούμενη φορά και κάτι ρουχάκια..θα μου δώσουν όμως πάρα πολλά οι δυο ξαδέρφες μου!το σόι μας έχει μόνο αγοράκια στη νέα του γεννιά ενώ παλιά είμασταν μόνο κορίτσια! η μία η ξαδερφη θα μου δωσει κ κούνια κ ρηλαξ κ αποστειρωτες κ μπανάκια κ πολλά άλλα,της είπα ότι θα τα σούμε γύρω στον 8ο να δω τι θα κρατησω τελικά.

Έναν μαρσιπο θέλω να πάρω εγώ και ενα λικνο.Θα τα παραγγείλω μεσω internet οπότε θα κάνουν κανεναν μήνα να έρθουν...το λιγότερο!Ααα μην ξεχναμε κ την σκατομαζώχτρα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Έναν μαρσιπο θέλω να πάρω εγώ και ενα λικνο.Θα τα παραγγείλω μεσω internet οπότε θα κάνουν κανεναν μήνα να έρθουν...το λιγότερο!Ααα μην ξεχναμε κ την σκατομαζώχτρα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ξεχνιέται αυτή???;););)

Όταν κάνεις έρευνα αγοράς για το λίκνο, να μου πεις!!Θέλω κι εγώ!;)

Ξεχνιέται αυτή???;););)

Όταν κάνεις έρευνα αγοράς για το λίκνο, να μου πεις!!Θέλω κι εγώ!;)

Ενταξει Σαββούλα μου,έχω ήδη κάτι στο μυαλό μου αλλά θέλω να το δω λίγο καλύτερα γιατι αυτο που είχα στην wish list του amazon μου βγαζει τώρα ότι δεν έρχεται Ελλαδα!όταν ερθει η ώρα θα σ'ενημερώσω!!;)

Άννα τί ώρα έχεις γιατρό?

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...