Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Κ εμένα η κοιλιά μου είναι τεράστια..Την Παρασκευή που βγήκαμε έξω είδα μία κοπέλα που γεννάει τα Χριστούγεννα και η δικιά μου η κοιλιά ήταν πιο μεγάλη :shock::shock:..Έχω την δικαιολογία πάντως της "τρίτης εγκυμοσύνης"..Όλοι το πιστεύουν..;)

Σήμερα δεν περνάει η ώρα με τίποτα!!Δεν έχει δουλειά και όλη την ώρα σκέφτομαι το φαγητό!Έχω ρεβύθια σήμερα!Εσείς τί καλό θα φάτε?

Πάλι καλά ήρθε το καφεδάκι μου τώρα μήπως κ με κόψει λίγο..

Με την πρώτη γουλιά καφέ ο μικρός άρχισε τα κλωτσίδια..Λέτε να διαμαρτύρεται??:confused::confused:

Ρεβύθια??Θα αερίζεσαι (με το συμπάθειο) όλη μέρα (χαχαχα)!!!!Ωραία είναι!!!Έχω καιρό να φάω:tongue:.Εγώ δεν ξέρω τι έφτιαξε η μαμά, δεν μιλήσαμε σήμερα για το μενού!!!

Σιγά μη διαμαρτύρεται.Θα του αρέσει!Μήπως είχες ώρα να φας κάτι κ γι αυτό αντέδρασε?Αλλά νομίζω ότι έχεις ξαναπεί ότι με τον καφέ κλοτσάει οπότε βρήκες τρόπο να επικοινωνείτε!!!

Άστα καλή μου με την κοιλιά.Σαν τα μπαλόνια θα γίνουμε,μόνο που δεν θα μας παίρνει ο αέρας...

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρεβύθια??Θα αερίζεσαι (με το συμπάθειο) όλη μέρα (χαχαχα)!!!!Ωραία είναι!!!Έχω καιρό να φάω:tongue:.Εγώ δεν ξέρω τι έφτιαξε η μαμά, δεν μιλήσαμε σήμερα για το μενού!!!

Σιγά μη διαμαρτύρεται.Θα του αρέσει!Μήπως είχες ώρα να φας κάτι κ γι αυτό αντέδρασε?Αλλά νομίζω ότι έχεις ξαναπεί ότι με τον καφέ κλοτσάει οπότε βρήκες τρόπο να επικοινωνείτε!!!

Άστα καλή μου με την κοιλιά.Σαν τα μπαλόνια θα γίνουμε,μόνο που δεν θα μας παίρνει ο αέρας...

Ιωάννα μου έχω να φάω ρεβύθια πάρα πολύ καιρό,έχω προνοήσει κ μαγείρεψα πολύ λίγα,ίσα-ίσα για την γεύση..Ελπίζω να μην με πειράξουν πολύ :confused:

Με τον καφέ ενεργοποιείται,απλά λέω μήπως δεν του αρέσει γι αυτό..Εχθές το βράδυ για κανένα τεταρτάκι κουνιόταν με πολύ δύναμη,μάλλον δεν μπορούσε να βολευτεί..η κοιλιά άλλαζε θέση συνέχεια!Αφού κάποια στιγμή πόνεσα κιόλας..

Ιωάννα μου ας είναι όλα καλά και θα το πάρω απόφαση ότι θα γίνω ένα μεγάλο μπαλονι..;):P:p Άντε 15 ημέρες μας μείνανε!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

;):P:p Άντε 15 ημέρες μας μείνανε!!

Ναιαιαιαιαι!!!!!!!!

Έχω αγωνία.Ας είναι όλα καλά Θεούλη μου!!!!

Για τη σιλουέτα μας μην ανησυχείς.Τώρα που θα παντρευτεί η Ρέα το Φουστάνο θα μας φτιάξει όλες.:lol:

Ρέα που κρύφτηκες?Έχουμε να συζητήσουμε τα του γάμου σου!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Ναιαιαιαιαι!!!!!!!!

Έχω αγωνία.Ας είναι όλα καλά Θεούλη μου!!!!

Για τη σιλουέτα μας μην ανησυχείς.Τώρα που θα παντρευτεί η Ρέα το Φουστάνο θα μας φτιάξει όλες.:lol:

Ρέα που κρύφτηκες?Έχουμε να συζητήσουμε τα του γάμου σου!!!

Αστα..Κ εγώ όσο πλησιάζουν οι μέρες αγχώνομαι όλο κ πιο πολύ!!Έρχονται στο μυαλό μου οι εικόνες απο τον προπερσινο Β επιπέδου κ μου κόβονται τα πόδια!! Μάλλον θα χρειαστώ κανένα ηρεμιστικό την ώρα της εξέτασης :( Μακάρι να είναι όλα καλά!

Ρέα παίρνω κ εγώ σειρά..μετά την Ιωάννα θέλω κ εγώ ένα σουλουπωματάκι..:lol::lol:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τελικά μάλλον τα ρεβύθια θα μείνουν για αύριο..

Είχα ξεχάσει ότι εχθές πήγε ο μπαμπάς μου για ψάρεμα..με πήρε τηλέφωνο κ μου είπε πως την κακαβιά την έχει ήδη ετοιμη και πως αργότερα θα ψήσει κ κάτι λιθρινάκια για τον εγγονό του να πάω να φάω..:lol::lol:

Δεν τα γλυτώνω πάλι τα ψάρια..:rolleyes::rolleyes:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια εύχομαι όλες σας να είστε καλά όπως και εγώ,

πηγα στο γιατρό και όλα κυλούν πολύ καλά, το εμβρυάκι μου είναι στα 400 γρ και είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Γειά σας κορίτσια εύχομαι όλες σας να είστε καλά όπως και εγώ,

πηγα στο γιατρό και όλα κυλούν πολύ καλά, το εμβρυάκι μου είναι στα 400 γρ και είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

Καλώς την!! Χαίρομαι που είναι όλα καλά!! Θα έχεις κ ένα κοριτσάκι λοιπόν τώρα!!

Έκανες Β επιπέδου?όποτε μπορείς να μας λες τα νέα σου..

Τελικά τα κοριτσάκια θα είναι περισσότερα!Σαββούλα μου εσύ μας έμεινες τώρα αφού η Φιλοθέη δεν θέλουν να το μάθουν..;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τελικά μάλλον τα ρεβύθια θα μείνουν για αύριο..

Είχα ξεχάσει ότι εχθές πήγε ο μπαμπάς μου για ψάρεμα..με πήρε τηλέφωνο κ μου είπε πως την κακαβιά την έχει ήδη ετοιμη και πως αργότερα θα ψήσει κ κάτι λιθρινάκια για τον εγγονό του να πάω να φάω..:lol::lol:

Δεν τα γλυτώνω πάλι τα ψάρια..:rolleyes::rolleyes:

Αχ τυχερή έχετε το φρέσκο ψαράκι σας!!!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια,τι κανετε?Ηλιαννα περαστικα με τις συσπασεις,επαιρνες καθολου μαγνησιο?οσο για το θηλασμο μην το παρεις βαρεως ειναι τελειο που καταφερνες να θηλαζεις με νεα εγκυμοσυνη.Φιλοθεη καλως μας ηρθες και παλι και περστικα στο μωρακι σου.Ετσι την ειχε πατησει και μενα ο Αργυρακος μου το καλοκαιρι και ειχε και διαρροια,μακρια απο ολα τα μωρακια οι αρρωστιες.Χρυσα καλα κανατε και απολαυσατε βολτουλες αφου ο καιρος ακομη το επιτρεπει,αλλωστε περναει και πιο γρηγορα η ωρα.Αik με το καλο η μπουμπου σου.Ρεα μην μας ξεχασεις και εμας μολις παντρευτεις το Φουστανο κατιτις θα το χρειαστουμε

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Κορίτσια μην ανησυχείτε όλες θα βολευτούμε!

Και αν δεν μου κάτσει ο φουστάνος θα παίζω τζόκερ και όταν το κερδίσω (επ'αυτού δεν έχω αμφιβολίες) θα κλείσω για όλες μας αποκλειστική πτήση με την Emirates να πάμε βραζιλία στους καλύτερους.

Θα γυρίζουμε Ελλαδιστάν και δεν θα μας αναγνωρίζουν τα στεφάνια μας.

Δεν λέω για το μετά που θα πηγαίνουμε Gym και spa με προσωπικό γυμναστή.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...