Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καλημερα κορίτσι μου! Μη φρικαρεις θα μπορούσε να συμβεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτό! Θα εξηγήσεις στο δερματολόγο τι κάνεις και τι φάρμακα παίρνεις και θα σου δώσει κάτι κατάλληλο για τη περίπτωση. Μια συμβουλή μετά από κάθε μπάνιο βάζε χλιαρό αέρα με πιστολάκι να στεγνώνουν καλά τα πόδια και τα νύχια από την υγρασία και προσοχή που κάνεις πεντικιούρ. Με το καλό η έμβρυομεταφορά και με το καλό να πάρεις θετικά αποτελέσματα!!! 🤞🏼

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καλημέρα! Περαστικά σου εύχομαι! Και μένα για το 38 και πάνω μου έχουν πει προσοχή. Εγώ κρυωμενη έκανα έμβρυομεταφορά και ήμουν και μέχρι πριν λίγες μέρες,μην ανησυχείς καθόλου!

• Ευχαριστώ 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα κ καλή μας εβδομάδα!

Φιλοθέη μου περαστικά σας!Εύχομαι σύντομα να αναρρώσετε..Όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!

Ηλιάννα μου ξεκούραση τώρα..Είχα ακούσει ότι ο θηλασμός προκαλεί συσπάσεις στην εγκυμοσύνη αλλά νόμιζα ότι ήταν απλά ένας μύθος!

Οι υπόλοιπες πού είστε?Δεν πήγατε στην δουλειά σήμερα???

Φιλιά..

Εδώ είμαι!!!

Πώς πέρασες το Π/Σ/Κ?Τελικά πήγατε πουθενά?Εμείς σπίτι μου σπιτάκι μου κάτσαμε κ περάσαμε πολύ καλά.Τη θέλαμε την ξεκούρασή μας!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες καλημέρα κ καλή εβδομάδα.

Να ευχηθώ πολλά περαστικά στις αρρωστούλες κ τους αρρωστούληδες.

Ηλιάννα κ Φιλοθέη σας χάσαμε κ ανησυχήσαμε!!Να γίνουν γρήγορα καλά τα μπουμπουκάκια σας!!

Για τις ραγάδες έχω ξαναγράψει ότι δεν έκανα καθόλου στην κοιλιά ούτε στη μέση ούτε στους γοφούς,έβαζα κρέμα καθημερινά αλλά όχι στο στήθος.Στο στήθος λοιπόν έκανα ραγάδες κ όχι επειδή δεν έβαζα κρέμα αλλά πιστεύω επειδή από νούμερο 0-1 που ήμουν ξαφνικά πήγα στο 3-4(σαν την Πάμελα ήμουν).Όταν δε, σταμάτησα να θηλάζω κ επανήλθε στο φυσιολογικό μέγεθος κρέμασε σαν σακουλάκι!!!Ούτε η μαμά μου έχει ραγάδες κ τότε δεν είχε κ κρέμα να βάζει.Ίσως παίζει ρόλο κ το κληρονομικό.Βέβαια σε αυτή την εγκυμοσύνη που η κοιλιά μου θα γίνει τρισδιάστατη δε με βλέπω να τις γλιτώνω.

Χαλάλι στα μωρά μας!!Στο κάτω κάτω τι κομάντος είμαστε άμα δεν έχουμε κανένα σημάδι?

Καλώς το κορίτσι!!

Καλημέρα!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Είχα ακούσει ότι ο θηλασμός προκαλεί συσπάσεις στην εγκυμοσύνη αλλά νόμιζα ότι ήταν απλά ένας μύθος!

Κ εγώ το ίδιο ξέρω κ μάλιστα μου είχε πει ο γιατρός από την πρώτη εγκυμοσύνη να μην πειράζω τις θηλές μου γιατί προκαλούν συσπάσεις!!

Ίσως να ισχύει κάτι άλλο για το θηλασμό?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Εδώ είμαι!!!

Πώς πέρασες το Π/Σ/Κ?Τελικά πήγατε πουθενά?Εμείς σπίτι μου σπιτάκι μου κάτσαμε κ περάσαμε πολύ καλά.Τη θέλαμε την ξεκούρασή μας!!

Δεν πήγαμε πουθενά Ιωάννα μου αλλά ήμασταν συνέχεια έξω για καφέ κ σε φίλους!Περάσαμε πολύ ωραία!Εχθές απο το απόγευμα κ μετά ξεκουράστηκα κιόλας..μια χαρά..

Τώρα τί??περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να κατσουμε λίγο???:-(:sad: με βλέπω να παίρνω καμία αναρρωτική στο ενδιάμεσο..:cool::cool::P:p

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τώρα τί??περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να κατσουμε λίγο???:-(:sad: με βλέπω να παίρνω καμία αναρρωτική στο ενδιάμεσο..:cool::cool::P:p

Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο ωραία πόλη ειδικά για καφέ!!!Έχω έρθει άπειρες φορές κ περνάω πάντα φανταστικά.Θα ήθελα πολύ να μένω εκεί!!!

Κ εγώ θέλω.Πως να την πάρω όμως?Στο ΙΚΑ εδώ πολύ δύσκολα δίνουν άδεια.Αλλά κ να την πάρω θα κάνω πάνω από δύο μήνες να περάσω επιτροπή κ να πληρωθώ(λόγω φόρτου εργασίας στο ΙΚΑ που υπάγομαι).Εώς τότε τι θα τρώμε?Άστα φιλενάδα,δράμα η κατάσταση.Δεν την παλεύω άλλο στη δουλειά αλλά τι να κάνω?Ας έβρισκε κ ο αντρούλης μου μια παλιοδουλειά να τελειώνουμε!!

Να την πάρεις αν μπορείς,να ξεκουραστείς κ να κάνεις κ καμια βόλτα στα μαγαζιά για μωρουδιακά!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν μένω μέσα στην Θεσσαλονίκη αλλά 18 χλμ έξω..Δυτικά..Είναι όντως πολύ ωραία η θεσσαλονίκη κ εμένα μου αρέσει πολύ κ δεν θα την άλλαζα εύκολα.Εχθές απο νωρίς ο κόσμος είχε γεμίσει την παραλία,είχε κ πολύ ωραίο καιρό..

Έχω μάθει όμως να μένω σε ποιο ήρεμο περιβάλλον..Δεν θα μπορούσα με τίποτα να μένω στο κέντρο κ να ψάχνω parking μια ώρα..

όσο για την αναρρωτική έχω αλλες 6 μέρες που μου χρωστάνε γι αυτο το έίπα..Ο γιατρός του ΙΚΑ εδώ σε εμάς είναι με εγκεφαλικό κ σου δίνει ότι θέλεις..:shock::shock: Δυστυχώς όμως κ εγώ δεν μπορώ να λείψω απο την δουλειά πολύ..Εχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα!

Κ εμένα ο δικός μου θα πάει σε 2 εργοστάσια σήμερα να δει πάλι για δουλειά..Ελπίζω κάτι να γίνει..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Εγώ δεν μένω μέσα στην Θεσσαλονίκη αλλά 18 χλμ έξω..Δυτικά..Είναι όντως πολύ ωραία η θεσσαλονίκη κ εμένα μου αρέσει πολύ κ δεν θα την άλλαζα εύκολα.Εχθές απο νωρίς ο κόσμος είχε γεμίσει την παραλία,είχε κ πολύ ωραίο καιρό..

Έχω μάθει όμως να μένω σε ποιο ήρεμο περιβάλλον..Δεν θα μπορούσα με τίποτα να μένω στο κέντρο κ να ψάχνω parking μια ώρα..

όσο για την αναρρωτική έχω αλλες 6 μέρες που μου χρωστάνε γι αυτο το έίπα..Ο γιατρός του ΙΚΑ εδώ σε εμάς είναι με εγκεφαλικό κ σου δίνει ότι θέλεις..:shock::shock: Δυστυχώς όμως κ εγώ δεν μπορώ να λείψω απο την δουλειά πολύ..Εχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα!

Κ εμένα ο δικός μου θα πάει σε 2 εργοστάσια σήμερα να δει πάλι για δουλειά..Ελπίζω κάτι να γίνει..

Χαχαχαχα!!!Πες του να μου γράψει κ εμένα!!!

Μακάρι να τον πάρουν!!Έχει όλη τη θετική μου ενέργεια!!

Πάντως κοντά είσαι στην πόλη.Όποτε θες πετάγεσαι.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Χαχαχαχα!!!Πες του να μου γράψει κ εμένα!!!

Μακάρι να τον πάρουν!!Έχει όλη τη θετική μου ενέργεια!!

Πάντως κοντά είσαι στην πόλη.Όποτε θες πετάγεσαι.

Είμαι πολύ κοντά,με το αυτοκίνητο πηγαινοέρχομαι.10-15 λεπτά απο το κέντρο.souper market κ ψώνια απο εκεί κάνω..Εδώ εμείς δεν έχουμε κ πολλά αν και είμαστε κωμόπολη..Έχουμε τα ΤΕΙ κ την Βιομηχανική περιοχή αλλά απο μαγαζιά λίγα πραγματα!

Όσο για τον γιατρό,είχα πάει πρόπερσι όταν ήμουν έγκυος κ είχα πάθει γαστρεντερίτιδα για να μου γράψει άδεια κ είπα να τον ρωτήσω τί μπορώ να πάρω απο περιέργια να δώ τι θα μου πεί,μου είχε πεί να πάρω immodium κ lonarid!!! Το είχε ακούσει ο γιατρός μου κ είχε σοκαριστεί!!Δεν ξερει τι του γινεται ο καημένος!Τουλάχιστον όμως δίνει άδειες άνετα..Πρόπερσι την πεθερά μου έστελνα να φανταστείς..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Όσο για τον γιατρό,είχα πάει πρόπερσι όταν ήμουν έγκυος κ είχα πάθει γαστρεντερίτιδα για να μου γράψει άδεια κ είπα να τον ρωτήσω τί μπορώ να πάρω απο περιέργια να δώ τι θα μου πεί,μου είχε πεί να πάρω immodium κ lonarid!!! Το είχε ακούσει ο γιατρός μου κ είχε σοκαριστεί!!Δεν ξερει τι του γινεται ο καημένος!Τουλάχιστον όμως δίνει άδειες άνετα..Πρόπερσι την πεθερά μου έστελνα να φανταστείς..

Εμένα πήγε ο άντρας μου δυο φορές στην πρώτη εγκυμοσύνη να μου πάρει άδεια,κ την πήρε τελικά,αλλά τσακώθηκε άσχημα με τη γιατρό εκεί γιατί δεν ήθελε να την γράψει κ δεν ήθελε να ξαναπάει.

Το Μάρτιο που είχα την παλίνδρομη πήγα στις 9/03 σε άλλο ΙΚΑ για άδεια με 2 υπερήχους αποκόλλησης κ με αιμοραγία.Ο γιατρός εκεί είπε ότι δεν έβλεπε κάποιο πρόβλημα κ ούτε λόγος φυσικά να με εξετάσει κ για να μη στεναχωριέμαι μου είπε να μου δώσει 3 μέρες άδεια(αντί για 15 που μου είχε γράψει ο δικός μου γιατρός).Την επόμενη μέρα 10/03 μπήκα το βράδυ με ακατάσχετη αιμοραγία κ φρικτούς πονους για απόξεση.Μου είχε πει ότι οι έγκυες κλέβουν το δημόσιο με τις άδειες που παίρνουν κ ότι τις περισσότερες φορές φορές παίρνουν άδεια χωρίς να έχουν προβλημα.Δεν φαντάζεσαι το τι έγινε όταν μετά από λίγες μέρες τον ξαναεπισκέφτηκα.Μας άκουσε όλη η περιοχή κ τον έβριζαν κ όλοι μέσα στο ΙΚΑ.

Όπως καταλαβαίνεις είμαι καμμένη με τις άδειες!!Κ δυστυχώς οι περισσότεροι γιατροί έτσι λειτουργούν,σαν αυτόν τον καραγκιόζη.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

το ξέρω ότι υπάρχουν κ τέτοιοι γιατροί,έχω πέσει κ εγώ πάνω σε τέτοιους στο κέντρο μάνας κ παιδιού του ΙΚα αλλά κ σε ιδιωτικούςΠάρε παράδειγμα τον πρώτο μου γιατρό που τα έπαιρνε χοντρά κ δεν έβλεπε το πρόβλημα του μωρού....

Αυτά βλέπω κ λέω πάλι καλά έχουμε αυτον που δεν καταλαβαίνει κ πολλά-πολλά κ αν χρειαστεί μπορώ να πάρω άνετα άδεια!

Εκτός απο εκείνην την φορά με την γαστρεντερίτιδα όμως,όλες τις υπόλοιπες είχα χαρτί απο νοσοκομείο οπότε δεν τον έπαιρνε κ πολύ..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?εγω χαλια περα απο το κρυολογημα ξυπνησα το πρωι με εντονες συσπασεις και πηγα κατευθειαν στο νοσοκομειο,λογω ιστορικου στην πρωτη εγκυμοσυνη..Για αρχη κοβω μαχαιρι τον θηλασμο και βλεπουμε λεει ο γιατρος,οποτε γιοκ και η δουλεια μου(για αυτο δεν στεναχωριεμε καθολου)και ξεκουραση μεχρι να δω πως θα ειμαι...Κατα τα αλλα ολα καλα το σπορακι μου μας εριξε και μια μουτζα που τον ξυπνησαμε ολη δικη μας χαχαχαχαχα

Ηλιάννα μου μπορεί το μωράκι σου αν θέλει να ξαναρχίσει θηλασμό αφού γεννήσεις! και να έχεις ένα ωραίο τάντεμ!

Αυτό πάντως με το ιστορικό συσπάσεων έχει μεγάλη σημασία. Ίσως ακόμα ο οργανισμός σου να παραγει αυξημένη προλακτίνη, εξού και η επάρκεια γάλακτος.

Από ότι είδα στο στικεράκι σου έμεινες έγκυος όταν το μωράκι σου ήταν 4 μηνών. Εϊχε έρθει η περίοδός σου; ρωτάω γιατί και η αδερφούλα θέλει να μείνει έγκυος πάλι αλλά δεν έχει ακόμα περίοδο (θηλάζει και το ζουζούνι της έιναι 10,5μηνών)

Εγώ έμεινα έγκυος όταν το Ηλεκτράκι ήταν 8 μηνών περίπου και ίσα ισα που είχα αδιαθετήσει μόνο μια φορά.

ΥΓ πως θα κόψεις μαχαίρι τον θηλασμό; φοβάμαι μη σου πρηστεί το στήθος....

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Ηλιάννα μου ξεκούραση τώρα..Είχα ακούσει ότι ο θηλασμός προκαλεί συσπάσεις στην εγκυμοσύνη αλλά νόμιζα ότι ήταν απλά ένας μύθος!

Προκαλεί αλλά περιορισμένες. Είναι επίφοβες μόνο αν υπάρχει ιστορικό.

Εγώ θηλάζω χωρίς πρόβλημα στη νέα εγκυμοσίνη αλλά η παραγωγή μου είναι χάλια.

Τα παιδάκια μου...

.Βέβαια σε αυτή την εγκυμοσύνη που η κοιλιά μου θα γίνει τρισδιάστατη δε με βλέπω να τις γλιτώνω.

Χαλάλι στα μωρά μας!!Στο κάτω κάτω τι κομάντος είμαστε άμα δεν έχουμε κανένα σημάδι?

Εγώ ιωάννα μου κάνω όνειρα ότι όταν γεννήσω και τελειώσω με τον θηλασμό θα πάω να κάνω τις εξείς πλαστικές:

1. Κοιλιά (εμένα η κοιλιά μου είναι ήδη τεράστια σε σχέση με την Α'εγκυμοσύνη)

2.Στήθος. Προσθετική και ανόρθωση

3. Βρεφαροπλαστική λόγω ηλικίας.

4. Υαλουρικό στις άκρες των χειλιών

5. θα κάνω μπότοξ κάθε εξάμηνο και κανείς δεν θα πιστεύει ότι είμαι 40+.

Βέβαια εδώ που το σκέφτομαι για να τα κάνω όλα αυτά πρέπει να χωρίσω και να παντρευτώ τον φουστάνο. Θα το σκεφτώ λοιπόν (το αν θα με παντρευτεί αυτός δεν με απασχολεί)

Τα παιδάκια μου...

Εγώ ιωάννα μου κάνω όνειρα ότι όταν γεννήσω και τελειώσω με τον θηλασμό θα πάω να κάνω τις εξείς πλαστικές:

1. Κοιλιά (εμένα η κοιλιά μου είναι ήδη τεράστια σε σχέση με την Α'εγκυμοσύνη)

2.Στήθος. Προσθετική και ανόρθωση

3. Βρεφαροπλαστική λόγω ηλικίας.

4. Υαλουρικό στις άκρες των χειλιών

5. θα κάνω μπότοξ κάθε εξάμηνο και κανείς δεν θα πιστεύει ότι είμαι 40+.

Βέβαια εδώ που το σκέφτομαι για να τα κάνω όλα αυτά πρέπει να χωρίσω και να παντρευτώ τον φουστάνο. Θα το σκεφτώ λοιπόν (το αν θα με παντρευτεί αυτός δεν με απασχολεί)

Σε βρίσκω πολύ μπροστά!!Κ εγώ θέλω να κάνω αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν παντρευτείς εσύ το Φουστάνο κ του πεις να μου τα κάνει δωρεάν!!:lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν κάνε από τώρα τις κινήσεις που πρέπει!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Κ εμένα η κοιλιά μου είναι τεράστια..Την Παρασκευή που βγήκαμε έξω είδα μία κοπέλα που γεννάει τα Χριστούγεννα και η δικιά μου η κοιλιά ήταν πιο μεγάλη :shock::shock:..Έχω την δικαιολογία πάντως της "τρίτης εγκυμοσύνης"..Όλοι το πιστεύουν..;)

Σήμερα δεν περνάει η ώρα με τίποτα!!Δεν έχει δουλειά και όλη την ώρα σκέφτομαι το φαγητό!Έχω ρεβύθια σήμερα!Εσείς τί καλό θα φάτε?

Πάλι καλά ήρθε το καφεδάκι μου τώρα μήπως κ με κόψει λίγο..

Με την πρώτη γουλιά καφέ ο μικρός άρχισε τα κλωτσίδια..Λέτε να διαμαρτύρεται??:confused::confused:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...