Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καλημερα κορίτσι μου! Μη φρικαρεις θα μπορούσε να συμβεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτό! Θα εξηγήσεις στο δερματολόγο τι κάνεις και τι φάρμακα παίρνεις και θα σου δώσει κάτι κατάλληλο για τη περίπτωση. Μια συμβουλή μετά από κάθε μπάνιο βάζε χλιαρό αέρα με πιστολάκι να στεγνώνουν καλά τα πόδια και τα νύχια από την υγρασία και προσοχή που κάνεις πεντικιούρ. Με το καλό η έμβρυομεταφορά και με το καλό να πάρεις θετικά αποτελέσματα!!! 🤞🏼

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καλημέρα! Περαστικά σου εύχομαι! Και μένα για το 38 και πάνω μου έχουν πει προσοχή. Εγώ κρυωμενη έκανα έμβρυομεταφορά και ήμουν και μέχρι πριν λίγες μέρες,μην ανησυχείς καθόλου!

• Ευχαριστώ 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ το ξερω οτι χαθηκα αλλα τι να κανω που ειμαι πτωματακι τωρα τελευταια!!!!Ρεα οχι δεν εχω κανενα προβλημα με τον θηλασμο το γαλα μου μειωθηκε κατα 30-40μλ οχι παραπανω κοιτα εγω τον θηλαζω γυρω στις 3φορες και αντλω 1σιγουρα στην δουλεια λοιπον θηλαζω στις 5το πρωι και μετα στις 7πριν φυγω αντλω στις 12που κανω διαλειμα και βγαζω γυρω στα 190μλ εμενα με εχει βοηθησει πολυ οτι εχω κανει μια τραπεζα στην καταψυξη...Ποσο ειναι η κορη σου??Θηλαζει συχνα?

Είναι 11 μηνών (15 Νοέμβρη κλείνει χρόνο). Θηλάζει πρωί, απόγευμα και βράδυ. Αλλά δεν χορταίνει ούτε με σφαίρες και πίνει εδώ και 2 μήνες και φόρμουλα. Περιμένω να γεννήσω για να πάρει η παραγωγή το πάνω της. Την άντληση στη δουλειά τη σταμάτησα πια, δεν έβγαζα ούτε 20μλ. Απο 80-100 στην κάθε άντληση.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Τυχερη εισαι Ρεα που δεν εκανες ραγαδες.η μικρη σου ποσο ειναι?

15 Νοέμβρη κλείνει χρόνο. Να δω σε αυτή την εγκυμοσύνη πως θα πάει. Γιατί ήδη η κοιλιά φούσκωσε πολύ σε σχέση με τη προηγουμενη φορά. Θα ηθελα να ξερω πως θα είμαι στον 8ο:cool:

Τα παιδάκια μου...

Ησυχια σημερα,ολες χουζουρευετε μακρια απο τα γραφεια.Εμεις καναμε καμποσες δουλειες σημερα για να ετοιμασουμε το σπιτι για τα χαλια.εχει και τελεια μερα οποτε ηταν οτι επρεπε.

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Επίσκεψη στην οικοδομή, ΣΜ, μανάβης, κομμωτήριο. Και βήχω σαν κόρακας, να μη σχολιάσω και την καταροή. Μαγείρεψα τυρόπιττα και μπρόκολο. Τώρα έιμαι ανασκελα με ενα κουτί χαρτομάντηλα..

Τα παιδάκια μου...

καλησπερα κοριτσακια μου!δυστυχως κι εγω χαλια ειμαι...τα κλασικα..πονολαιομος,μπουκωμα/καταροη..ευτυχως πονοι στα κοκκαλα οχι ακομα!ειναι η 3η μερα σημερα!ελιωσα στον υπνο απο το πρωι γιατι ολη νυχτα ξαγρυπνησα.δεν μπορουσα να αναπνευσω και καταλαβαινετε..εσεις τι κανετε?

kαλα ειμαι.καναμε κατι δουλιτσες το πρωι για να προετοιμασουμε το σπιτι για τα χαλια,τα περισσοτερα τα εκανε ο αντρας μου και το απογευμα πηγαμε τον μικρο στην παιδικη χαρα και μετα λιγο στη μαμα μου.πριν λιγο μαζευτηκαμε.

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

Τί κάνετε?Περαστικά στις αρρωστούλες μας..Τί πάθατε καλέ όλες μαζί?

Εγώ χάθηκα λίγο αυτές τις ημέρες αλλά το ρίξαμε έξω..Την Παρασκευή βγήκαμε απο νωρίς για καφεδάκι,μετά το μεσημέρι στην πεθερά που είχε γενέθλια κ το απογευματάκι μεχρι αργά το βράδυ σε κάτι φίλους..Εχθές το πρωί πήγαμε για ψώνια στο super market γυρίσαμε το μεσημέρι,φάγαμε,καναμε δουλίτσες κ πάλι βολτίτσα..Σήμερα το πρωί πήγαμε στην αδερφή μου για καφέ και γυρίσαμε απογευματάκι,φάγαμε κ ξεκουραστήκαμε λίγο..

Εσείς πώς περάσατε?Ελπίζω να μην την βγάλατε στο κρεββάτι..

Αύριο πάλι δουλειά:-( Ευτυχώς θα είμαι μοναχούλα..

Φιλάκια πολλά!Καλό βράδυ!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?εγω χαλια περα απο το κρυολογημα ξυπνησα το πρωι με εντονες συσπασεις και πηγα κατευθειαν στο νοσοκομειο,λογω ιστορικου στην πρωτη εγκυμοσυνη..Για αρχη κοβω μαχαιρι τον θηλασμο και βλεπουμε λεει ο γιατρος,οποτε γιοκ και η δουλεια μου(για αυτο δεν στεναχωριεμε καθολου)και ξεκουραση μεχρι να δω πως θα ειμαι...Κατα τα αλλα ολα καλα το σπορακι μου μας εριξε και μια μουτζα που τον ξυπνησαμε ολη δικη μας χαχαχαχαχα

Καλησπέρα! Χάθηκα.. Διαβαζω οτι καποιες είστε άρρωστες ε? Περαστικά!

Εμείς είχαμε αυτή την εβδομάδα εργασίες στο σπίτι.. Και σα να μη μας έφτανε αρρώστησε ο μικρός μου.. Έχει μια εβδομάδα υψηλό πυρετό.. Ο γιατρός δεν του βρήκε τίποτα και αύριο θα κάνουμε καλλιέργεια ούρων.. Το γλυκάκι μου έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ.. Και σα να μη μας έφτανε κ αυτό αρρώστησε προχθές κ ο άντρας μου! Ο καημένος με βοηθάει όσο μπορεί με το μωρό αλλά είναι κ αυτός χαλια.. Μ' αυτά κ μ'αυτά έχω ξεχάσει ότι είμαι έγκυος! Χθες κ σμρ μόνο με κλοτσάει αρκετά και το θυμάμαι:cool: Από υγεία πάντως ακόμα κρατάω!

p.s.Χρύσα ευχαριστώ για το μήνυμα! Φιλιά σε όλες!

xhbDp2.png863np2.png

Καλημέρα κ καλή μας εβδομάδα!

Φιλοθέη μου περαστικά σας!Εύχομαι σύντομα να αναρρώσετε..Όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!

Ηλιάννα μου ξεκούραση τώρα..Είχα ακούσει ότι ο θηλασμός προκαλεί συσπάσεις στην εγκυμοσύνη αλλά νόμιζα ότι ήταν απλά ένας μύθος!

Οι υπόλοιπες πού είστε?Δεν πήγατε στην δουλειά σήμερα???

Φιλιά..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Μανούλες καλημέρα κ καλή εβδομάδα.

Να ευχηθώ πολλά περαστικά στις αρρωστούλες κ τους αρρωστούληδες.

Ηλιάννα κ Φιλοθέη σας χάσαμε κ ανησυχήσαμε!!Να γίνουν γρήγορα καλά τα μπουμπουκάκια σας!!

Για τις ραγάδες έχω ξαναγράψει ότι δεν έκανα καθόλου στην κοιλιά ούτε στη μέση ούτε στους γοφούς,έβαζα κρέμα καθημερινά αλλά όχι στο στήθος.Στο στήθος λοιπόν έκανα ραγάδες κ όχι επειδή δεν έβαζα κρέμα αλλά πιστεύω επειδή από νούμερο 0-1 που ήμουν ξαφνικά πήγα στο 3-4(σαν την Πάμελα ήμουν).Όταν δε, σταμάτησα να θηλάζω κ επανήλθε στο φυσιολογικό μέγεθος κρέμασε σαν σακουλάκι!!!Ούτε η μαμά μου έχει ραγάδες κ τότε δεν είχε κ κρέμα να βάζει.Ίσως παίζει ρόλο κ το κληρονομικό.Βέβαια σε αυτή την εγκυμοσύνη που η κοιλιά μου θα γίνει τρισδιάστατη δε με βλέπω να τις γλιτώνω.

Χαλάλι στα μωρά μας!!Στο κάτω κάτω τι κομάντος είμαστε άμα δεν έχουμε κανένα σημάδι?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...