Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειχα πεταχτει μεχρι το σουπερ μαρκετ γιατι τα περισσοτερα που πηραμε εχθες μαλλον περιτα ηταν!χαχαχα!!

για τις ραγαδες εγω παιρνω την percutalfa ,εχει 16 ευρω αν θυμαμαι καλα.μου την πηρε ο αντρουλης μου κ δεν συγκρατησα τιμη.κ μια φιλη μου που εχει γεννησει εχει αλλα 2 σωληναρια κ θα μου τα δωσει γιατι ειναι για προληψη η συγκεκριμενη κι αυτηνης της τα δωσανε για να τις φυγουν!!

prevenstria της frezyderm μηπως?Εγώ αυτην είχα απο την προηγούμενη φορά..ξεχνάω όμως να βάζω.Βάζω baby oil μετά το μπάνιο..

Noμίζω μου την είπε lierac...κάπως έτσι...:rolleyes::rolleyes:

Εσύ έμεινες ευχαριστημένη από της frezyderm?

Σαββούλα μου όπως σου είπα πριν δεν βάζω συνέχεια,ξεχνιέμαι..Έχω ακούσει όμως θετικά σχόλια..Εμένα τότε την είχε πάρει ο άντρας μου απο το φαρμακείο μετά απο παρότρυνση της φαρμακοποιού που ήταν κ εκείνη έγκυος..γυρω στα 20€ αν δεν κάνω λάθος..Πάνε κ 2 χρόνια σχεδόν..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Χαιρετε χαιρετε.Αννουλα κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ ωραια.Αυριο ξεκουραση μια χαρα'γιατις κρεμες που λετε εγω δεν εβαζα γιατι φοβομουν μην πειραξουν το μωρο και εκανα αρκετες ραγαδες στην κοιλια.Βεβαια και η αδερφη μου που πασαλειβοταν συνεχεια εκανε και εκεινη.Τι να πω ισωςεινια κληρονομικο,ναι εχει και η μαμα μου.

Χρυσα τα αφεντικα αν δεν ηταν ετσι δεν α ηταν αφεντικα,ου να χαθει

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα Αρετουλα!!ναι ναι κοριτσακι με μια μικρουλα επιφυλαξη οπως σας ειπα και πιο νωρις μην εχουμε αλλα!!χαχαχα!!

αυτη που παιρνω εγω ειναι καταλληλη για την εγκυμοσυνη αλλα ξερω σιγουρα οτι πολλες δεν ειναι.παλιοτερα κι ενω δεν ειχα ραγαδες αλλα ειχα παρει μερικα κολα κ ειχα αγχωθει μην κανω αγορασα μια απο το φαρμακειο που στις οδηγειες ελεγε να μην χρησιμοποιηται σε περιοδο εγκυμοσυνης,αυτη που εχω τωρα λεει οτι τη χρησιμοποιεις καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης και στο στηθος και στην κοιλια μεχρι και δυο μηνες μετα τον τοκετο αλλα την σταματας απο το στηθος αν θυλαζεις.

ναι το ξερω οτι υπαρχουν ειδικες κρεμες αλλα οντας πολυ φοβιτσιαρα απεγευγα να βαζω.μετα τη γεννα εβαζα αυτη της frezyderm αλλα δεν ειδα προκοπη.νταξει εχω το δωρακι απο τις εγκυμοσυνες τι να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλησπέρα κουκλίτσες!!

Τί κάνεις Αρετούλα?

Αυτο με τις ραγάδες μακάρι να είναι κληρονομικό :shock:,η μαμά μου δεν έχει ούτε μία κ τότε δεν υπήρχαν κρέμες!!;)Εγώ είχα πάντα παραπανίσια κιλά κ όταν τα έχασα δεν έκανα καθόλου ραγάδες ούτε χαλάρωση στην κοιλιά.Το στήθος μου είναι γεμάτο βέβαια..

Οποτε θυμηθώ βάζω κρέμα..Ελπίζω να μην έχω μεγάλο πρόβλημα..Το δέρμα μου πάντως είναι πολύ ελαστικό,πίνω κ πολύ νερό που παίζει ρόλο..Θα φανεί στο τέλος..Ας είναι καλά τα μωρά μας..

Σαββούλα μου μαλλον θα έχετε φύγει τώρα!καλά να περάσετε.!!Εμείς δεν θα κάνουμε κάτι σημαντικό οπότε μάλλον αύριο εδώ γύρω θα είμαι..

Αν δεν τα πούμε αύριο καλά να περάσετε όλες!καλή ξεκούραση κ καλή διασκέδαση σε ότι κ αν κάνετε!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ιωάννα μου πρώτα βλέπω τα μικρόβιά μας να τρωνε παρέα χοτντογκ. Και εγώ από εχτές μαύρο χάλι - ο λαιμός λες και εχει αγκάθια, φωνή δεν έχω, έχω καταροή γενικώς για τα πανηγύρι. Σπίτι κυκλοφορώ με μάσκα ελπίζω να μη κολλήσω το Ηλεκτράκι.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Καλύτερα δεν είμαι,μη σου πω ότι τώρα έχω κ νεύρα.Μπαίνει ο διευθυντής μου κ ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Διευθ:καλημέρα τι έχεις?μου φαίνεσαι κάπως.

Εγώ:Δεν είμαι καλά μετά τα χθεσινά κ θα ήθελα να φύγω.

Διευθ:ε,θα φύγεις.πόσο σου έχει μείνει?ούτε 4 ώρες.κ θα έχεις κ τριήμερο να ξεκουραστείς.

Εγώ:τόσο καλός είστε κ με τη γυναίκα σας?είναι από τις τυχερές!!!(ειρωνεία φουλ)

Διευθ:φυσικά κ είναι τυχερή γιατί με εμένα για σύζυγο δε χρειάζεται να δουλεύει!!

Μετά δεν ξαναμίλησα.ομολογώ ότι με τάπωσε.

Οπότε υπομονή μεχρι τις 2.

Βρε Ιωάννα μου και συ, ρίχτου 5-6 φταρνίσματα στη μούρη να έρθει στα ίσα του... Να κρεβατωθει το 3ημερο να σου πω εγώ.

Τα παιδάκια μου...

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?Εμεις εδω με αυτο το παλιοκαιρο παλι κρυωμενοι ειμαστε αυτη την φορα οικογενειακως!!ειμαστε και οι 3με μπουκωμα μυξες πονολαιμο και τα σχετικα,εγω λιωνω στην δουλεια ευτυχως θα κατσω 3ημερο μπας και συνελθω..σε μια βδομαδα θα παω και για την β'επιπεδου και μαλλον θα ζητησω καμια αδειουλα για την δουλεια:rolleyes:γιατι κοριτσια πραγματικα δεν μπορω αλλο..Ξυπναω στις 6,30να ετοιμαστω να θηλασω τον μικρο βα τσιμπησω τιποτα φευγω 7,30 απο το σπιτι 8,15ειμαι στην δουλεια μεχρι της 3,15καλες 4φτανω σπιτι που θα φαω και αν προλαβω θα ξαπλωσω λιγο και μετα κυνηγαω τον μικρο!!!!Ευτυχως τον κραταει η μαμα μου και μου κανει τις δουλειες συν το μαγειρεμα αλλιως δεν ξερω τι θα ειχα κανει:eek::eek::eek::eek:...Εσεις κοιλιτσες μου ολες καλα ε??Ρεα καλως ηρθες!

Καλησπερα.καλα ειστε?Ηλιαννα μερες ειχαμε να σε ακουσουμε.χαιρομαστε που εισαι καλα ,τωρα με τα μπουκωματα περαστικα να ειναι γιατι με τη δουλεια και τον μικρο θα κουραζεσαι πολυ ευκολα.καταφερνεις και θηλαζεις ακομη?Μια χαρα

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Εγώ ιτεύω πως το θεμα ραγαδες είναι κληρονομικό. Στη πρώτη εγκυμοσυμνη δε εβαζα τιποτακαι παρά το ότι είχα τερ'αστια κοιλιά ραγ΄δες γιοκ... κι δεν εβαζα τιποτα.

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...