Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Είναι η ώρα του Ελληνικού καφέ..Ο μικρός έχει κανένα τεταρτάκι κινείται συνέχεια..Μήπως τελικά δεν του αρέσει κ διαμαρτύρεται???Πάντως έχει πολύ πλάκα έτσι όπως κουνιέται..τον νιώθω να γυρνάει..:lol::P:p:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαββούλα άντε να δούμε κ το δικό σου το ζουζούνι!!Θα διαμορφώσεις αποτέλεσμα.Ή θα πάμε για την ισοπαλία ή τα κορίτσια θα υπερισχύσουν.Η Φιλοθέη είχε πει ότι δεν θέλει να μάθει ως το τέλος οπότε μόνο εσένα περιμένουμε εκτός αν κάνουν εμφάνιση κ τα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

Nαι!!!Ελπίζω σε μια βδομάδα να ξέρω κι εγώ!!;)

Κι εμένα ο άντρας μου ήθελε αγοράκι...χωρίς συζήτηση...:cool:Τώρα τελευταία μου πετάει κάτι "δε ξέρω, μπορεί να προτιμώ και κοριτσάκι να σου πω την αλήθεια..":rolleyes: Άβυσσος η ψυχή του!

Εμένα τα πρωινά το μωράκι μου είναι πολύ ήσυχο...το νιώθω πολύ λίγο...αλλά το βράδυ του δίνει και καταλαβαίνει!!!Έχει πολύ πλάκα όντως πώς κινούνται!!

Τι θα φάτε σήμερα?Εγώ έχω φέρει μπριτζολίτσα με ρυζάκι...:-):-)

Σαββούλα μου εγώ έχω φάει ήδη:oops::oops::oops:

Είχα μακαρόνια ολικής με τυράκι..Απο το πρωί σήμερα δεν κρατιόμουν! 11:30 τα έφαγα!:shock::shock::shock: Να δω πως θα αντέξω μετά μέχρι το βραδάκι!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τι θα φάτε σήμερα?Εγώ έχω φέρει μπριτζολίτσα με ρυζάκι...:-):-)

Μπριζολίτσα έφαγα εχθές..Μπορώ να πω πως στον μικρό αρέσει πιο πολύ το ψάρι..Στην μπριζόλα ούτε που κουνιόταν! Τί παρακάλια του έριξε η αδερφή μου για να κουνηθεί μήπως κ τον νιώσει αυτός τίποτα!Ενώ προχθές με το ψάρι μέχρι το βραδυ κουνιόταν!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Σαββούλα μου εγώ έχω φάει ήδη:oops::oops::oops:

Είχα μακαρόνια ολικής με τυράκι..Απο το πρωί σήμερα δεν κρατιόμουν! 11:30 τα έφαγα!:shock::shock::shock: Να δω πως θα αντέξω μετά μέχρι το βραδάκι!!

Aπό τις 11.30 βρε θηρίο???αχαχαχαχα

Εγώ στη θέση σου δε θα άντεχα πάντως μέχρι το βράδυ...8-):cool:

Διαφημίσεις

Aπό τις 11.30 βρε θηρίο???αχαχαχαχα

Εγώ στη θέση σου δε θα άντεχα πάντως μέχρι το βράδυ...8-):cool:

Κ εγώ δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι το βράδυ :tongue::tongue:

Μαλλον θα πάω καμια βολτίτσα,κανένα σουπερ μαρκετ,να ξεχαστώ λίγο :tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Κ εγώ δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι το βράδυ :tongue::tongue:

Μαλλον θα πάω καμια βολτίτσα,κανένα σουπερ μαρκετ,να ξεχαστώ λίγο :tongue:

Καλά θα κάνεις...κι εγώ θέλω super, αλλά μετά που θα γυρίσουμε θα ψωνίσω!

Σήμερα θα πάω να ετοιμάσω πραγματάκια!!:):)

Βγήκα προ ολίγου και πήρα κρεμούλες για τη μούρη μου από το φαρμακείο...ματιών και 24ωρη...:PΑααχχχ...χάζευα και τα μωρουδιακά καλλυντικά...τι καλά!!! (ακριβούτσικα όμως...:rolleyes::rolleyes:)

Καλά θα κάνεις...κι εγώ θέλω super, αλλά μετά που θα γυρίσουμε θα ψωνίσω!

Σήμερα θα πάω να ετοιμάσω πραγματάκια!!:):)

Βγήκα προ ολίγου και πήρα κρεμούλες για τη μούρη μου από το φαρμακείο...ματιών και 24ωρη...:PΑααχχχ...χάζευα και τα μωρουδιακά καλλυντικά...τι καλά!!! (ακριβούτσικα όμως...:rolleyes::rolleyes:)

Τώρα που είπες κρέμες θυμήθηκα πως πρέπει κάποια στιγμή να πάρω κ εγώ.Είχα πάρει μία τον Αύγουστο του κορρέ αλλά δεν με βόλεψε κ πολύ.Πού κ πού βάζω αναγκαστικά αλλά μου φαίνεται πολύ βαριά.

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τώρα που είπες κρέμες θυμήθηκα πως πρέπει κάποια στιγμή να πάρω κ εγώ.Είχα πάρει μία τον Αύγουστο του κορρέ αλλά δεν με βόλεψε κ πολύ.Πού κ πού βάζω αναγκαστικά αλλά μου φαίνεται πολύ βαριά.

Εμένα στο φαρμακείο παρότι πουλούσαν και προϊόντα Κορρέ μου πρότειναν να μη πάρω....και μου δώσανε κάτι άλλες (πιο ακριβές βέβαια, αλλά πιο καλές).Μου είπε συγκεκριμένα η φαρμακοποιός ότι είτε βάζω είτε δε βάζω του Κορρέ ένα και το αυτό...:confused:

Διαφημίσεις

Ποια μαρκα πήρες?Εγώ πήρα του κορρέ τότε για να μην έχει paraben κ κάποια άλλα συστατικά..Δεν το έψαξα πολύ όμως..Κάποια στιγμή που θα το θυμηθώ,θα πάω να πάρω..;)

Λέγεται skincode, ελβετική....γράφει χωρίς άρωμα, χωρίς χρώμα, χωρίς συντηρητικά και animal derivative free (παράγωγα ζώων...:confused::confused:κάτι τέτοιο). Αυτό το paraben τι συστατικό είναι?Να δω στο χαρτάκι αν το έχει...

Πάντως paraben δεν έχει...το έλεγξα!!;)

Άμα είναι καλές, θα σου πω να τις δοκιμάσεις αν θες!Εγώ πήρα την 24ωρη και των ματιών!;)

Οκ..θα περιμένω να μου πεις!Σ'ευχαριστώ..ίσως έτσι πάω να πάρω επιτέλους!!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Είχα ακούσει ότι πρέπει να τα αποφεύγουμε στην εγκυμοσύνη!

Συνήθως είναι ethylparaben,methylparaben..κάπως έτσι!

Ακόμα κ σε βρεφικές κρεμούλες υπαρχουν!!:mad:

Όχι...δεν έχει κατί από αυτά!!:D:D

Αν είχε θα της τις έφερνα στο κεφάλι....γιατί κατάλαβε ότι είμαι έγκυος!!:rolleyes:

Έλεγα να πάρω και για τις ραγάδες να βάζω στην κοιλίτσα μου, αλλά της είχε τελειώσει μία που ήθελε να μου δώσει...σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως μου την είπε...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...