Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλύτερα δεν είμαι,μη σου πω ότι τώρα έχω κ νεύρα.Μπαίνει ο διευθυντής μου κ ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Διευθ:καλημέρα τι έχεις?μου φαίνεσαι κάπως.

Εγώ:Δεν είμαι καλά μετά τα χθεσινά κ θα ήθελα να φύγω.

Διευθ:ε,θα φύγεις.πόσο σου έχει μείνει?ούτε 4 ώρες.κ θα έχεις κ τριήμερο να ξεκουραστείς.

Εγώ:τόσο καλός είστε κ με τη γυναίκα σας?είναι από τις τυχερές!!!(ειρωνεία φουλ)

Διευθ:φυσικά κ είναι τυχερή γιατί με εμένα για σύζυγο δε χρειάζεται να δουλεύει!!

Μετά δεν ξαναμίλησα.ομολογώ ότι με τάπωσε.

Οπότε υπομονή μεχρι τις 2.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλύτερα δεν είμαι,μη σου πω ότι τώρα έχω κ νεύρα.Μπαίνει ο διευθυντής μου κ ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Διευθ:ε,θα φύγεις.πόσο σου έχει μείνει?ούτε 4 ώρες.κ θα έχεις κ τριήμερο να ξεκουραστείς.

Εγώ:τόσο καλός είστε κ με τη γυναίκα σας?είναι από τις τυχερές!!!(ειρωνεία φουλ)

Διευθ:φυσικά κ είναι τυχερή γιατί με εμένα για σύζυγο δε χρειάζεται να δουλεύει!!

:shock::shock::shock::shock:

AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ....

Ξέρουν ότι είσαι κι έγκυος,ε??:confused:

Να μαι κι εγωωω!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

να μας ζησουν οι χθεσινοι εορταζοντες!

Ρεα καλως ηρθες και με το καλο και το δικο σου μωρακι!

Λοιποοοοον....εμεις εχθες πηγαμε και το ειδαμε το νινακι μας,ολα καλα,μας δυσκολεψε παρα πολυ ως συνηθως κλεισαμε ραντεβου ΚΑΙ για την επομενη Τριτη αλλα με μια μικρουλα επιφυλαξη εχουμε ενα υπερκινητικο κοριτσακι!!!:D:D:D:D ακομα δεν ειμαστε κ εντελως σιγουροι το μωρο μας ειναι πεισματαρικο και δεν μας δειχνει....πραγματικα δεν καταλαβαινω σε ποιον μοιαζει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

Καλημέρα Άννα μου!!!!!!

Κι άλλο ροζουλί παιδάκι!!!!!!!:P:p:p:p

Με το καλό!!!!!!

Να μαι κι εγωωω!!!

Λοιποοοοον....εμεις εχθες πηγαμε και το ειδαμε το νινακι μας,ολα καλα,μας δυσκολεψε παρα πολυ ως συνηθως κλεισαμε ραντεβου ΚΑΙ για την επομενη Τριτη αλλα με μια μικρουλα επιφυλαξη εχουμε ενα υπερκινητικο κοριτσακι!!!:D:D:D:D ακομα δεν ειμαστε κ εντελως σιγουροι το μωρο μας ειναι πεισματαρικο και δεν μας δειχνει....πραγματικα δεν καταλαβαινω σε ποιον μοιαζει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!Με το καλό ότι κ να είναι,αν κ για να σου λέει μάλλον κοριτσάκι, κάτι θα είδε!!!Έλα ντε!!Σε ποιον να μοιάζει??Σε σένα ή στο μπαμπά?Ή μήπως κ στους δύο???

S8TRp3.png

EPYqp3.png

:shock::shock::shock::shock:

AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ....

Ξέρουν ότι είσαι κι έγκυος,ε??:confused:

Εννοείται.Το έμαθε κ πριν από τους γονείς μας!!Μη τυχόν κ συμβεί κάτι να γνωρίζει.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

να ειστε καλα κοριτσακια μου!το πεισμα ειναι περισσοτερο δικο μου χαρακτηριστικο..:D

κι οπως και να εχει το αφεντικο σου ειναι καθικι!!!:mad::mad:

Δυστυχώς είναι.Μόλις γυρίσω με το καλό από την άδεια όταν γεννήσω θα ζητήσω να αλλάξω τμήμα ή τελοσπάντων κάπως να αλλάξουν τα πράγματα.Τώρα το μόνο που με απασχολεί είναι να περάσει ο καιρός αναίμακτα κ να βγω σε άδεια.

Να σε χρωματίσω ροζουλί ή θες να περιμένουμε να είσαι 100% σίγουρη?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

ναι ναι κανε με κι αμα αλλαξει τιποτα το αλλαζουμε!!η γιατρος μας ειπε οτι κ την προηγουμενη φορα κατι εβλεπε για κοριτσακι αλλα επειδη δεν ηταν η θεση του ετσι δεν ηθελε να μας το πει ακομα.το αντρακι μου ετοιμος να βαλει τα κλαματα ηταν παλι που ακουσε καρδουλα...τον αποτελειωσε οταν του πε οτι μαλλον ειναι κοριτσακι γιατι απο την αρχη κοριτσακι ηθελε περισσοτερο!

σαβουλα ποτε θα πας εσυ να το δεις?

ναι ναι κανε με κι αμα αλλαξει τιποτα το αλλαζουμε!!η γιατρος μας ειπε οτι κ την προηγουμενη φορα κατι εβλεπε για κοριτσακι αλλα επειδη δεν ηταν η θεση του ετσι δεν ηθελε να μας το πει ακομα.το αντρακι μου ετοιμος να βαλει τα κλαματα ηταν παλι που ακουσε καρδουλα...τον αποτελειωσε οταν του πε οτι μαλλον ειναι κοριτσακι γιατι απο την αρχη κοριτσακι ηθελε περισσοτερο!

σαβουλα ποτε θα πας εσυ να το δεις?

Κατά βάθος όλοι οι άντρες κόρες θέλουν!!!

Αχ θα της φτιάχνει κ κοτσιδάκια:tongue::tongue::tongue:

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Σαββούλα άντε να δούμε κ το δικό σου το ζουζούνι!!Θα διαμορφώσεις αποτέλεσμα.Ή θα πάμε για την ισοπαλία ή τα κορίτσια θα υπερισχύσουν.Η Φιλοθέη είχε πει ότι δεν θέλει να μάθει ως το τέλος οπότε μόνο εσένα περιμένουμε εκτός αν κάνουν εμφάνιση κ τα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Να μαι κι εγωωω!!!

Καλώς το κορίτσι!!

Όλα καλά με το μωράκι ε?Μπράβο!! Μάλλον κοριτσάκι??Έτσι μπράβο βρε κορίτσια να έχουμε κ εμείς νύφες!! Θα πας κ την άλλη εβδομάδα?Τί καλός γιατρός..Εμένα απο την αρχή δεν μ'άφηνε να πηγαίνω συχνά..

Δυστυχώς δεν με εκπλήσσει η συμπεριφορά του..Έχουμε κ εμείς τέτοια καθίκια εδώ.. Απαράδεκτοι πάντως!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Κατά βάθος όλοι οι άντρες κόρες θέλουν!!!

Αχ θα της φτιάχνει κ κοτσιδάκια:tongue::tongue::tongue:

Μόνο ο δικός μου ήθελε απο την αρχή γιο???

Να πω την αμαρτία μου εγώ στο πρώτο ήθελα πολύ να είναι κορίτσι!!Δεν άκουγα κουβέντα για αγόρι!Εχω 2 αδερφές κ την μικρή εγώ την μεγάλωσα!Ενώ δεν ήξερα το φύλο είχα πάρει πόσα φορεματάκια κ φουστίτσες πανάθεμά με!!Τελικά ήταν αγοράκι κ εκείνο...

Στο 2ο το αντίθετο,έλεγα αγόρι κ ήταν κορίτσι!

Τώρα φοβόμουν να πω αλλά πίστευα ότι θα είναι αγοράκι κ επιβεβαιώθηκα επιτέλους..

...Ελπίζω δηλαδή..μας είχε πει για 90-95%..:tongue::tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Μόνο ο δικός μου ήθελε απο την αρχή γιο???

Να πω την αμαρτία μου εγώ στο πρώτο ήθελα πολύ να είναι κορίτσι!!Δεν άκουγα κουβέντα για αγόρι!Εχω 2 αδερφές κ την μικρή εγώ την μεγάλωσα!Ενώ δεν ήξερα το φύλο είχα πάρει πόσα φορεματάκια κ φουστίτσες πανάθεμά με!!Τελικά ήταν αγοράκι κ εκείνο...

Στο 2ο το αντίθετο,έλεγα αγόρι κ ήταν κορίτσι!

Τώρα φοβόμουν να πω αλλά πίστευα ότι θα είναι αγοράκι κ επιβεβαιώθηκα επιτέλους..

...Ελπίζω δηλαδή..μας είχε πει για 90-95%..:tongue::tongue::tongue:

Κ ο δικός μου γιο ήθελε αλλά όταν άκουσε ότι είναι κορίτσι τρελάθηκε από τη χαρά του κ τώρα στο δεύτερο έλεγε ότι θέλει πάλι κόρη.Κ πως να μη θέλει?Αφού πάει κ τρίβεται συνέχεια πάνω του σαν το γατάκι κ όλη την ώρα τη φιλάει κ τον φιλάει κ τον αγαπάει τρελά.Έρωτα έχουν!!

Χρύσα μου κάποιο από τα επόμενα που θα κάνεις θα είναι κορίτσι κ θα τους βάλεις τα φορεματάκια!!!Εγώ θα πάω κ για τρίτο για το γιο!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Πάντως κ εγώ απο παλιά 3 ήθελα κ μάλιστα το 3ο με μεγαλη διαφορά απο το 2ο!!Όπως είμαστε κ εμείς..Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να κάνουμε γερά μωράκια..Ας κάνω πρώτα το ένα γερό κ για τα επόμενα βλέπουμε!!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...