Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!

Χρύσα μου νιώθω χάλια.Έχει κλείσει ο λαιμός μου κ πονάει το σώμα λες κ με πάτησε νταλίκα.Με βλέπω να την κάνω σε λίγο.

Ρέα όταν θα ξαναπεράσεις από δίπλα ενημέρωσε να πάμε μαζί ΙΚΕΑ για χοτ ντογκ!!Μετά τις 21/03 που θέλεις να γεννήσεις δεν είναι μετά τις 40 εβδομάδες?Αντέχεις βρε θηρίο?Παίζει να γεννήσουμε και μαζί στο Μητέρα.Εγώ είμαι λίγο άσχετη με τα ζώδια αλλά βλέπω ότι ο λαός ψηφίζει Κριό.Η Ηλιάνα μου είναι λιοντάρι,αν βγει η μπέμπα κριάρι είναι καλός συνδυασμός για αδέρφια?Τι λένε οι έμπειρες?

Λοιπόν το πρωί ζυγίστηκα κ ντρέπομαι να σας πω ότι πήρα κ άλλο βάρος.Το ράβω από σήμερα(εκτός από τη φορά που θα πάμε με τη Ρέα στο ΙΚΕΑ!!).Αυτά τα ολίγα πρωί πρωί.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Χάλια σήμερα ε?Να φύγεις τότε,να πας στο σπιτάκι σου!Κ εγώ το σκέφτομαι.Έχω έρθει απο νωρίς κ έχω πλακωθεί στα email..περιμένω κάποιες απαντήσεις κ μετά λέω να φύγω κ εγώ..εκτός απροοπτου πάλι!!

Λιονταράκι είναι η Ηλιάνα σου?Νομίζω είναι το καλύτερο ζώδιο :tongue::tongue: Κ εγώ λιονταράκι είμαι!!Πότε έχει γενέθλια?

Όσο για τα κιλά,μην αγχώνεσαι,είμαι κ εγώ εδώ..παραπάνω απο εμενα αποκλείεται να έβαλες!!Τουλάχιστον θα κάνουμε συμπαράσταση η μια στην άλλη..Κ εγώ έχω ψιλοαπογοητευτεί,αλλά απο την άλλη λέω να πάνε όλα καλά κ μετά θα ζοριστώ κ θα τα χάσω..

Κ εγώ κάθε μέρα λέω ότι θα το ράψω αλλά όλο κ κάτι βγαίνει..:cool::cool::cool:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Κλοτσάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!Θα της άρεσε το κουλούρι!!!Θα τρελαθώ!!Πρώτη φορά την αισθάνομαι τόσο καθαρά.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Το βράδυ δε κοιμήθηκα καθόλου καλά...γύριζα στο πλάι, δε με βόλευε, γύριζα ανάσκελα, νόμιζα ότι ανακατευόμουν....:-(πουθενά δε με βόλευε...όποτε πήγαινα να αλλάξω πλευρό, ξυπνούσα...με "τραβούσε" κιόλας το μωρό....δε κοιμήθηκα καθόλου καλά...:-(Αν από τώρα έχω θέμα ύπνου με την κοιλιά, τι θα γίνει τους επόμενους μήνες?:confused::confused:

Περαστικά σου Ιωάννα μου!Να φύγεις αν δεν αισθάνεσαι καλά!

Εσύ Χρύσα μου, πως είσαι?Γιατί θέλεις να φύγεις?

Η Άννα να εμφανιστεί αμέσως να μας πει νέα από το γιατρό!:tongue::tongue:

Κλοτσάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!Θα της άρεσε το κουλούρι!!!Θα τρελαθώ!!Πρώτη φορά την αισθάνομαι τόσο καθαρά.

a030.gifa030.gifa030.gif

Eμείς χτες πήγαμε σινεμά με τον άντρα μου κι ένα φιλικό μας ζευγάρι...έφαγα ποπ-κορν και είχε τρελλαθεί!!Έβαζα και το χέρι μου και έκανε τρελές βόλτες!!:P:p

:P:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D

Μπράβο!!! Κάθε μέρα κουλούρι απο εδώ κ πέρα!! Κ εμένα ο δικός μου με έχει ταράξει απο το πρωί..;) Τί ωραία αίσθηση ε??

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Χάλια σήμερα ε?Να φύγεις τότε,να πας στο σπιτάκι σου!Κ εγώ το σκέφτομαι.Έχω έρθει απο νωρίς κ έχω πλακωθεί στα email..περιμένω κάποιες απαντήσεις κ μετά λέω να φύγω κ εγώ..εκτός απροοπτου πάλι!!

Λιονταράκι είναι η Ηλιάνα σου?Νομίζω είναι το καλύτερο ζώδιο :tongue::tongue: Κ εγώ λιονταράκι είμαι!!Πότε έχει γενέθλια?

Όσο για τα κιλά,μην αγχώνεσαι,είμαι κ εγώ εδώ..παραπάνω απο εμενα αποκλείεται να έβαλες!!Τουλάχιστον θα κάνουμε συμπαράσταση η μια στην άλλη..Κ εγώ έχω ψιλοαπογοητευτεί,αλλά απο την άλλη λέω να πάνε όλα καλά κ μετά θα ζοριστώ κ θα τα χάσω..

Κ εγώ κάθε μέρα λέω ότι θα το ράψω αλλά όλο κ κάτι βγαίνει..:cool::cool::cool:

17/8 γεννήθηκε και είναι πολύ καλό παιδάκι.Κ σαν μωρό ήταν πολύ ήσυχο.Δεν αγχώνομαι πολύ για τα κιλά γιατί αποφάσισα να κάνω γυμναστική μετά τη γέννα απλά θέλω να πάρω λιγότερα από την προηγούμενη φορά για να μην έχω πάρα πολλά να χάσω.

Που να αγιάσω με τον άντρα μου?Όταν θέλω να φάω κάτι μου λέει: πρέπει να προσέχεις τη διατροφή σου.Όταν του λέω ότι θα φάω πχ. μια σαλάτα για βράδυ πηγαίνει κ μου παίρνει σουβλάκια,χοτ ντογκ κλπ κ λέει:πρέπει να τρως καλά τώρα που είσαι έγκυος!!Βγάζεις εσύ άκρη??Με έχει τρελάνει.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

:P:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D

Μπράβο!!! Κάθε μέρα κουλούρι απο εδώ κ πέρα!! Κ εμένα ο δικός μου με έχει ταράξει απο το πρωί..;) Τί ωραία αίσθηση ε??

Τέλειαααααα!!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Το βράδυ δε κοιμήθηκα καθόλου καλά...γύριζα στο πλάι, δε με βόλευε, γύριζα ανάσκελα, νόμιζα ότι ανακατευόμουν....:-(πουθενά δε με βόλευε...όποτε πήγαινα να αλλάξω πλευρό, ξυπνούσα...με "τραβούσε" κιόλας το μωρό....δε κοιμήθηκα καθόλου καλά...:-(Αν από τώρα έχω θέμα ύπνου με την κοιλιά, τι θα γίνει τους επόμενους μήνες?:confused::confused:

Καλημέρα κοριτσάκι μου!

Το θέμα με τον ύπνο το έχω κ εγώ..παρόλο που έχω κ μαξιλάρι εγκυμοσύνης,είναι κάποια βράδια δεν βολεύομαι καθόλου!!

Εγώ μια χαρά είμαι απλά δεν έχω όρεξη..Έχω κ την αναρρωτική που μου χρωστάνε κ λέω να φύγω..Δεν ξέρω όμως αναλόγως..Ελπίζω να πάρω τις απαντήσεις που περιμένω γρήγορα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Tελικά δε θα πάμε Βόλο το 3ήμερο...αλλά θα πάμε Ναύπλιο!:DΈχει σπίτι ο άντρας μου εκεί (τι, χωρίς προίκα θα τον έπαιρνα?:tongue:) και θα φύγουμε αύριο το πρωί!Αχ...το περιμένω πως και πως!!:lol:

Μπορεί Σάββατο να έρθουν και οι κουμπάροι μας, θα συναντήσουμε κι άλλο ένα φιλικό μας ζευγάρι εκεί (είναι και η κοπέλα γκαστρούλα, στον 3ο μήνα της!;)), οπότε θα μαζευτούμε παρεΐτσα ωραία!:P

17/8 γεννήθηκε και είναι πολύ καλό παιδάκι.Κ σαν μωρό ήταν πολύ ήσυχο.Δεν αγχώνομαι πολύ για τα κιλά γιατί αποφάσισα να κάνω γυμναστική μετά τη γέννα απλά θέλω να πάρω λιγότερα από την προηγούμενη φορά για να μην έχω πάρα πολλά να χάσω.

Που να αγιάσω με τον άντρα μου?Όταν θέλω να φάω κάτι μου λέει: πρέπει να προσέχεις τη διατροφή σου.Όταν του λέω ότι θα φάω πχ. μια σαλάτα για βράδυ πηγαίνει κ μου παίρνει σουβλάκια,χοτ ντογκ κλπ κ λέει:πρέπει να τρως καλά τώρα που είσαι έγκυος!!Βγάζεις εσύ άκρη??Με έχει τρελάνει.

Εγώ είμαι 10/08,17/08 είναι η βαφτησιμιά της αδερφής μου κ η επέτειος του γάμου μου!!!

Εμένα πάλι ο άντρας μου έχει πάθει "κουβαδισμό",έτσι δεν λέγεται το σύνδρομο των ανδρών που έχουν συμπτώματα???:tongue::tongue::tongue: Πιο πολύ ζητάει αυτός κ με παρασέρνει..Όλη την ώρα μου λέει,"δεν θες κανένα γλυκό?κανένα σαντουιτσάκι?τίποτα δεν θα φας??"

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλημέρα Σαββούλα.Τους επόμενους μήνες απλά δεν θα κοιμάσαι!!!:tongue::tongue:

Βάλε από κάτω μαξιλάρι όταν είσαι στο πλάι κ να κοιμάσαι κυρίως στην αριστερή σου πλευρά.Να πλακώνεις δηλαδή το χέρι της καρδιάς.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Εγώ είμαι 10/08,17/08 είναι η βαφτησιμιά της αδερφής μου κ η επέτειος του γάμου μου!!!

Εμένα πάλι ο άντρας μου έχει πάθει "κουβαδισμό",έτσι δεν λέγεται το σύνδρομο των ανδρών που έχουν συμπτώματα???:tongue::tongue::tongue: Πιο πολύ ζητάει αυτός κ με παρασέρνει..Όλη την ώρα μου λέει,"δεν θες κανένα γλυκό?κανένα σαντουιτσάκι?τίποτα δεν θα φας??"

χαχαχαχα!!:P:p:p:p:p

Tελικά δε θα πάμε Βόλο το 3ήμερο...αλλά θα πάμε Ναύπλιο!:-DΈχει σπίτι ο άντρας μου εκεί (τι, χωρίς προίκα θα τον έπαιρνα?:tongue:) και θα φύγουμε αύριο το πρωί!Αχ...το περιμένω πως και πως!!:lol:

Εγώ έχω σπίτι στο Τολό!!!!7 χλμ από το Ναύπλιο!!!Στο ξαναλέω εμείς συγγενείς πρέπει να 'μαστε,χαχαχα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...