Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας και πάλι!!

Ρέα καλώς μας ήρθες!!!Με το καλό το νέο μέλος στην οικογένειά σας!!:D:DΓιατί καλέ?Τα ψαράκια είμαστε πολύ καλό ζώδιο...(δε θέλω αντιρρήσεις,ε?:tongue::tongue:)

Που θα γεννήσεις Ρέα?Μη μου πεις στο ΡΕΑ?χεχεχε

Ιωάννα μου, σου δίνω άδεια εγώ για αύριο...δικαιολογημένη!;)

Καλώς την!!

Κ εσύ ιχθείς είσαι?Δυστυχώς δεν ξέρω απο ζώδια..Ιχθείς είναι κ ο κουνιάδος μου κ βλέπω απλά ότι είναι κάπως κλειστός χαρακτήρας..καμία σχέση με τον αδερφό του!!:P:p Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ζώδιο..

Νομίζω πως το τελευταίο μισάωρο έχει κολλήσει το ρολόι..Έχω κ μια πείνα!!Το καλό είναι πως θα φάω γλυκάκι σήμερα:tongue::tongue: μου το επιτρέπω :lol::lol:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλώς την!!

Κ εσύ ιχθείς είσαι?Δυστυχώς δεν ξέρω απο ζώδια..Ιχθείς είναι κ ο κουνιάδος μου κ βλέπω απλά ότι είναι κάπως κλειστός χαρακτήρας..καμία σχέση με τον αδερφό του!!:P:p Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ζώδιο..

Νομίζω πως το τελευταίο μισάωρο έχει κολλήσει το ρολόι..Έχω κ μια πείνα!!Το καλό είναι πως θα φάω γλυκάκι σήμερα:tongue::tongue: μου το επιτρέπω :lol::lol:

Κι εγώ έφαγα ένα τρουφάκι που έφερε ένας συνάδελφος!:)

Όντως η ώρα έχει κολλήσει...δε περνάει με τπτ....:cool:

Τι ώρα σχολάς Χρύσα μου?

Σαββούλα μου κανονικά στις 16:00 σχολάω..Ελπίζω να φύγω στην ώρα μου!

Ήδη έχουν μαζευτεί όλοι στο πατρικό μου κ με περιμένουν :-(

Κ σήμερα δεν έχει ψάρια :P:p 3 ημέρες μπούχτησα!!! :P:p

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Σαββούλα μου κανονικά στις 16:00 σχολάω..Ελπίζω να φύγω στην ώρα μου!

Ήδη έχουν μαζευτεί όλοι στο πατρικό μου κ με περιμένουν :-(

Κ σήμερα δεν έχει ψάρια :P:p 3 ημέρες μπούχτησα!!! :P:p

:lol::lol::lol::lol:

Εμένα σήμερα λείπει το αφεντικό, οπότε πιστεύω ότι 5 νταν θα την κάνω!!!;)

χαιρετω τις κοιλιτσες του Μαρτιου.Τι κανετε?Ιωαννα και Αννα να χαιρεστε τους αντρες σας παντα ευτυχισμενοι και τρελα ερωτευμενοι να ειστε και με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας.Χρυσα να χαιρεσαι την αδερφουλα σου και με το καλο να την κανεις θεια.Ρεα καλως μας ηρθες και με το καλο ο πριγκηπακος σου,να τος αλλος ενας γαμρος στη λιστα.Σεβη καλα εισαι?Αννα με το καλο ο υπερηχος,θα περιμενουμε νεα σου.εξαωρο ειχα σημερα αλλα περασε γρηγορα,γιορταζαν και καποιοι μαθητεςκαι δεν μπορουσα να φαω και γλυκο,μου τρεχαν τα σαλια.αληθεια η Φιλοθεη τι απεγινε καιρο εχει να γραψει

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Γειά σας και πάλι!!

Ρέα καλώς μας ήρθες!!!Με το καλό το νέο μέλος στην οικογένειά σας!!:D:DΓιατί καλέ?Τα ψαράκια είμαστε πολύ καλό ζώδιο...(δε θέλω αντιρρήσεις,ε?:tongue::tongue:)

Που θα γεννήσεις Ρέα?Μη μου πεις στο ΡΕΑ?χεχεχε

Ιωάννα μου, σου δίνω άδεια εγώ για αύριο...δικαιολογημένη!;)

Εγώ είμαι Κριός!

Θα γεννήσω στο Μητέρα:)

Τα ψαράκια που ξέρω με ψήνουν. Μια στα πάνω τους μια στα κάτω τους ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

:lol::lol::lol::lol:

Εμένα σήμερα λείπει το αφεντικό, οπότε πιστεύω ότι 5 νταν θα την κάνω!!!;)

Εμένα θα λείπει αύριο κ την Δευτέρα θα λείπει ;)

:P:p:p:p:p:p:p

Βγήκε δουλίτσα μωρέ για αύριο αλλιώς θα έπαιρνα αδειούλα..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

δηλαδη Ρεα λες τα ψαρακια μας να μας ταλαιπωρου????????????????????και εγω Κριος ειμαι.ποτε εχεις γενεθλια?

Kαλώς την Αρετούλα!:D

Εγώ ψαράκι είμαι και δεν ταλαιπώρησα καθόλου τους δικούς μου!!!;);)

Και η Ηλιάνα έχει μέρες να φανεί...

Ενταξει ησυχασα.αυτο που λετε για τα δωρα με τη μορφη χρηματων ειναι το καλυτερο γιατι δε μαζευεις περιττα πραγματα και ουτε ξοδευεις δικα σου που τα εχεις για αλλες αναγκες,εμεις τα εχουμε ολα απο το μικρο και ρουχα θα μου δωσει και η κουμπαρα μου οπορτε περιοριζονται τα εξοδα ευτυχως

4DNsp2.png

pc2lp2.png

δηλαδη Ρεα λες τα ψαρακια μας να μας ταλαιπωρου????????????????????και εγω Κριος ειμαι.ποτε εχεις γενεθλια?

28 Μαρτίου έχω γενέθλια!

Τι να πω Αρετούλα, μπορεί να πέσουμε ση εξαίρεση... Πάντα υπάρχει ελπίδα!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...