Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Αυτο που λες με τα δωρα Ιωάννα μου είναι πολύ καλό! Κ εγώ σε πολύ φιλους κ συγγενείς ρωτάω αν θελουν λεφτά ή δώρα κ ότι μου πουνε πάω..Σε εμάς ακόμα είναι νωρίς,φαντάζομαι αργότερα θα ρωτήσουν ;)

Εμένα πάντως η ξαδέρφη μου είπε θα μου δώσει κρεββατάκι,καλαθούνα κ πολλά ρουχάκια..Φαντάζομαι η άλλη μου η ξαδέρφη θα μου δώσει μία κούνια κ ένα ρηλάξ που της πήρα για τον μικρό κ φυσικά ρουχάκια κ αυτη ....για αρχή θα είμαι μια χαρά:tongue::tongue: Αν μου δώσουν όλα όσα μου έχουν πει,το μόνο που θα αγοράσω θα είναι το καρότσι..;):P:p

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα μανούλες!

Να χαίρεστε τους άντρες σας, τις μανούλες σας, τους αδερφούς σου...και γενικά όσους γιορτάζουν!!:D:DΥγεία κορίτσια μου πάνω απ'όλα και τύχη!!Όλα τ'άλλα έρχονται!!

Χτες ο άντρας μου ένιωσε το μωρό!!:D:D:D:D:D:DΜιλάμε, έπαθε πλάκα!Του είπα εγώ να βάλει το χέρι του και του έδωσε 2 κλωτσιές...χεχεχε!Αλλά το βλέπαμε που κουνιόταν και χωρίς χέρι, φαινόταν από την κοιλίτσα μου!!!:P

Άννα μου..έχεις και το ραντεβού σήμερα,ε?Άντε, είμαστε σε αγωνία...αγοράκι ή κοριτσάκι??:rolleyes::rolleyes:

Χτες ο άντρας μου ένιωσε το μωρό!!:D:D:D:D:D:DΜιλάμε, έπαθε πλάκα!Του είπα εγώ να βάλει το χέρι του και του έδωσε 2 κλωτσιές...χεχεχε!Αλλά το βλέπαμε που κουνιόταν και χωρίς χέρι, φαινόταν από την κοιλίτσα μου!!!:P

Καλημέρα Σαββούλα μου!!

Φαντάζομαι την αντίδρασή του!!:D:D:D

Μεγάλωσαν τα ζουζούνια μας τώρα κ φαίνονται κ απο την κοιλιά οι κινήσεις!

Άννα μου..έχεις και το ραντεβού σήμερα,ε?Άντε, είμαστε σε αγωνία...αγοράκι ή κοριτσάκι??:rolleyes::rolleyes:

Άννα μου με το καλό να δεις το ζουζουνάκι σου!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα Σαββούλα μου!!

Φαντάζομαι την αντίδρασή του!!:D:D:D

Μεγάλωσαν τα ζουζούνια μας τώρα κ φαίνονται κ απο την κοιλιά οι κινήσεις!

Ναι ναι!!!:D

Κατουρημένος ο άντρας μου!!!;)

Βαριέμαι πάλι σήμερα :-(

Κ όσο σκέφτομαι ότι όλη μου η παρέα,μαζί κ ο αντρούλης μου θα βγούνε σε λίγο για καφεδάκι...:mad::x:x τρελαίνομαι!! κ εγώ θέλω..

Καλά που έχω κ τον μικρό που κουνιέται συνέχεια κ ξεχνιέμαι :tongue::tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Επανήλθα!!

Ρέα μου καλωσήρθες!!!Να σου ζήσει η καραμελίτσα σου και με το καλό ο πρίγκιπάς σου!!

Κ εκεί που το πρωί πάω να γράψω χτυπάει η σειρήνα στη δουλειά κ έπρεπε να εκκενώσουμε τα γραφεία.Ήταν δοκιμαστική άσκηση, όμως μας είχαν ένα 2ωρο στο ψωφόκρυο να μας κάνουν ενημέρωση(για περιπτώσεις πυρκαγιάς,τρομοκρατίας κλπ).Τα είδα όλα!!Ακόμα κρυώνω γιατί φυσικά δεν πήρα τίποτα μαζί μου κ επίσης πονάει η μέση μου!Φταίω να λείψω αύριο?

Χρύσα το πόσο σε καταλαβαίνω δε λέγεται.Όλη η παρέα για καφέ κ εσύ δουλειά?Δε λέει.

Σαββούλα τρελάθηκε ο χαζομπαμπάς?

Αννούλα ανυπομωνούμε να μας πεις τα νέα σου!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Ρέα καλωσήρθες στην παρέα μας!Με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειά σας!!Πες μας την ΠΗΤ σου να σε βάλουμε στην λίστα!

Ιωάννα μου κ εμείς κάνουμε ασκήσεις πολύ συχνά λόγω κ της επικυνδυνότητας των υλικών(χημικά)..Πολλές φορές έρχεται κ η Πυροσβεστική!!Καλά σας είχαν τόση ώρα μες το κρύο??Εγώ θα σε δικαιολογήσω πάντως αν λείψεις άυριο!!:tongue::tongue: Κ εγώ το σκεφτόμουν αλλά μου βάλανε δουλίτσα γι αύριο κ δυστυχώς λόγω αργίας δεν μπορεί να γίνει απο σήμερα!!Όλοι σήμερα μου λέγανε γιατί ήρθα..:-( Αν δεν είχα να δωσω κάτι εισητήρια στο boss θα το σκεφτόμουν..Τώρα για αύριο μάλλον την πάτησα..Το καλό είναι ότι θα είμαι μοναχούλα..:P:p

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Κ εμείς έχουμε εύφλεκτα υλικά λόγω εργοστασίου.Απλά στα 3 χρόνια που είμαι σε αυτή την εταιρεία πρώτη φορά κάνω τέτοια άσκηση.Πυροσβεστική εμας δεν φέρανε αλλά ήρθε ένας στρατηγός,ένας πυροτεχνουργός κ ένας της αντιτρομοκρατικής.Μέχρι να πει ο καθένας τα δικά του εμείς το δαγκώσαμε!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα παιδί μου που δουλεύεις και σας κάνουν τέτοιες ασκήσεις;

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα κ τα γραφεία μας είναι στην πλευρά του εργοστασίου.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ιωάννα μου κ εμείς λόγω ευφλεκτων υλικών κάνουμε ασκήσεις μια φορά τον χρόνο σίγουρα με την Πυροσβεστική κ ενδιάμεσα 1-2 φορές μόνο οι εργαζόμενοι..Ευτυχώς η μεγάλη άσκηση γίνεται συνήθως καλοκαίρι!!

Ρέα μου θα σε βάλω οπότε 21/3/12 οκ?

Γιατί θες τόσο πολύ μετά τις 21?

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...