Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Του μωρού την καρδούλα ακούσαμε για 10''..Υποτιθεται εξέταση νοσοκομείου!!

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές..

Δεν το ήξερα για το ΙΚΑ κ ταλαιπωρηθηκα γιατι δεν εχω κ βιβλιαριο τραπέζης.Ενα καρτελακι ειχα που δεν το εβρισκα κ ετρεχα στην τραπεζα να πάρω άλλο..Ευτυχώς τελείωσε κ αυτό..15/11 θα πληρωθώ!!Σημαδιακή μέρα!!

Με αυτά τα λεφτά,πρώτα ο Θεός θα κάνω τις πρώτες μας αγορές!! Κανα δυο φορμάκια..κ την σκατομαζώχτρα:lol::lol::lol::lol: τόσα πολλά που είναι :mad:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατι ειναι κι αυτο το ακους τουλαχιστον οτι ειναι καλα!!!!;);)

15/11 εχεις την β επιπεδου?καλα θυμαμαι?η ειναι κατι αλλο?

αυτη η σκατομαζωχτρα..εχει γινει star!!Χαχαχαχχα

Nα χαίρεσαι την αδερφούλα σου Χρύσα μου!

Αυτό που λες στο ΙΚΑ είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε όλες,ε? Και από τον Ιούλιο σου είχανε κλείσει τώρα?:shock::shock::shock: Μήπως πρέπει να πάρω κι εγώ για ραντεβού?

Ναι Β επιπέδου έχω τότε!!

Απο τις 07:00 το πρωί ξύπνησα πάλι σήμερα γιατί ξεκίνησε τα κλωτσίδια..Καταλάθος πάλι γύρισα μπρούμητα και διαμαρτηρόταν!!(καημενούλη) οπότε η καρδούλα δεν δείχνει κάτι..Αφού τώρα κουνιέται κ το νιώθω συνέχεια!!Σκοπός ήταν να μου κάνουν εναν υπέρυχο!Αλλα μου είπαν ότι δεν κάνουν στα νοσοκομεία!Μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις..Ότι να'ναι..Εχω καθε μηνα τώρα ραντεβού,αυτο ήταν το πρώτο απο τον Ιούλιο που τα είχα κλείσει!!Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Nα χαίρεσαι την αδερφούλα σου Χρύσα μου!

Αυτό που λες στο ΙΚΑ είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε όλες,ε? Και από τον Ιούλιο σου είχανε κλείσει τώρα?:shock::shock::shock: Μήπως πρέπει να πάρω κι εγώ για ραντεβού?

Γεια σου Σαββούλα μου!

Αυτο για το ΙΚΑ ήταν για τα λεφτά της αναρρωτικής που πήρα τώρα όσο ήμουν στο νοσοκομείο.

Το ραντεβού στο νοσοκομείο το είχα κλείσει τον Ιούλιο γιατί δεν ήξερα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα κ ήθελα να υπάρχει καρτέλα με το όνομά μου για έκτακτες περιπτώσεις.Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο είχα πάει τις προηγούμενες φορές κ είχαν το ιστορικό μου.Σε έκτακτη περίπτωση τους έλεγα ότι έχω ραντεβού κ καρτέλα κ θα με παίρναν αμέσως..Έτσι είχα κάνει στην 2η εγκυμοσύνη.Πήγα τους είπα ότι πονάω (ψέμματα) τους είπα ότι εχω κλείσει ραντεβού αλλά αργεί ακόμα κ με βάλαν αμεσως για εξετάσεις κ μετά για την επέμβαση..Πιο πολύ είναι γι αυτες που θελους να γεννήσουν σε νοσοκομείο..Εγώ αν όλα πανε καλά τελικά θα πάω σε κλινική οπότε αχρείαστο μου είναι..Απλά έλεγα μήπως κάνουν υπέρυχο κ δω το μικρό μου :(

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Σαββούλα μου!

Αυτο για το ΙΚΑ ήταν για τα λεφτά της αναρρωτικής που πήρα τώρα όσο ήμουν στο νοσοκομείο.

Το ραντεβού στο νοσοκομείο το είχα κλείσει τον Ιούλιο γιατί δεν ήξερα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα κ ήθελα να υπάρχει καρτέλα με το όνομά μου για έκτακτες περιπτώσεις.Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο είχα πάει τις προηγούμενες φορές κ είχαν το ιστορικό μου.Σε έκτακτη περίπτωση τους έλεγα ότι έχω ραντεβού κ καρτέλα κ θα με παίρναν αμέσως..Έτσι είχα κάνει στην 2η εγκυμοσύνη.Πήγα τους είπα ότι πονάω (ψέμματα) τους είπα ότι εχω κλείσει ραντεβού αλλά αργεί ακόμα κ με βάλαν αμεσως για εξετάσεις κ μετά για την επέμβαση..Πιο πολύ είναι γι αυτες που θελους να γεννήσουν σε νοσοκομείο..Εγώ αν όλα πανε καλά τελικά θα πάω σε κλινική οπότε αχρείαστο μου είναι..Απλά έλεγα μήπως κάνουν υπέρυχο κ δω το μικρό μου :(

Ααααα οκ!Το'πιασα!;)

Δε πειράζει...άκουσες καρδούλα, κάτι είναι κι αυτό!;)

αντε να πας να κανεις β επιπεδου να δεις που ολα θα ειναι τελεια κ μετα να πατε να ξοδεψετε τα χρηματα της αναρωτικης για το υγιεστατο μπεμπακι σας!!!τιποτα καλυτερο!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλησπερα κοριτσακια καλα ειστε.Αργησα σημερα να μπω γιατι κοιμησα το μικρο και με πηρε και μενα λιγο ο υπνος.πολλες γιορτες αυριο,ετσι και εγω εχω μαμα και αδερφο που γιορταζουν αποτε αυριο γλυτωνουμε και τη μαγειρικη

Αννα απο την αρχη στο μικρο ελεγα για αγορι και εεπεσα μεσα και τωρα πριν βεβαιωσω την εγκυμοσυνη ελεγα οτι αν ειμαι εγκυος θα ειναι κοριτσι και το πετυχα.Βεβαια δεν με ενοιαζε κιολας,πανω απο ολα να ειναι γερο αλλα απλως να ξερω τι χρωμα ρουχαλαικια να κοιταω.και εγω Σεβη πριν κανω το μικρο ,πολυ πριν ελεγα οτι ηθελα κοριτσακι,με αυτα που μου ειχαν τυχει ομως οταν εμεινα εγκυος και μεγαλωνε καθε μερα ευχομουν μονο να ειναι καλα και τιποτα αλλο,βεβαια τωρα δεν τον αλλαζω με τιποτα γιατι ειναι και χαδιαρης και πολυ το απολαμβανω.

Για πονους περιοδου που λετε και εγω νιωθω καποιες φορες

Χρυσα να χαιρεσε την αδερφουλα σου.Αληθεια το ακουσατε οτι τωρα πληρωνεις και στα δημοσια νοσοκομεια?Αν δηλαδη ειναι μια οικογενεια φτωχη ,που θα ξεγεννησει?

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα Αρετη.στην πραγματικοτητα και πριν πληρωνες στα δημοσια.μια φιλη γεννησε στο Αλεξανδρα πριν περιπου 1.5 χρονο και εδωσε 1000 στον γιατρο κ περιπου 400 στο νοσοκομειο.σιγουρα τα ποσα διαφερουν αλλα παρολα αυτα κατι δινεις.

εγω μαλλον δεν θα την γλυτωσω τη μαγειρικη!!!χαχχα

Καλημέρα μανούλες!

Να μας ζήσουν οι εορτάζοντες:-D:grin::-D!!

Αυτό που λέτε για τα δημόσια είναι πάντως τραγικό.Εκτός του ότι δε σου προσφέρουν σχεδόν τίποτα τους πληρώνουμε κ από πάνω.Δηλαδή όλες αυτές οι αλλοδαπές που είναι ανασφάλιστες (δεν είναι καθόλου ρατσιστικό το σχόλιο) που δεν έχουν καλά καλά να φάνε πως γεννάνε όλες στα δημόσια???Πληρώνουν δηλαδή 1500 ευρώ?

Κ η κουμπάρα μου έτσι την έπαθε.Δεν ήθελε έλεγε να τα δώσει στους ιδιώτες γιατί θεωρούσε ότι μας κλέβουν,όταν όμως της ήρθε ο λογαριασμός στο Αλεξάνδρας κόντεψε να μας μείνει.Νόμιζε ότι δε θα πληρώσει τίποτα.Γιατί συγχίστηκα?Αλλάζω θέμα.

Όταν ήμουν έγκυος στην Ηλιάνα σε όσους με ρωτάγανε τι δώρο να μου πάρουν για το μωρό,με όσους είχα μεγαλύτερη οικειότητα (ειδικά συγγενείς) έλεγα ότι δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο κ η κουβέντα κατέληγε στο να μας δώσουν χρήματα.Έτσι γλιτώσαμε πολλές αλλαγές συν το ότι ψωνίσαμε πολλά πραγματάκια πριν γεννήσω χωρίς να πειράξουμε τα δικά μας λεφτά.Τώρα σε αυτή την εγκυμοσύνη κανείς δε με ρωτάει τίποτα!!Έπεσε κρίση:P:p:p!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα!!

Ιωάννα και Αννούλα μου να χαίρεστε τους άντρες σας!!Να είστε πάντε ερωτευμένοι κ ευτυχισμένοι!!Να είναι γεροί να σας χαίρονται κ αυτοί!!Με το καλό τα μωράκια σας!!

Αρετούλα μου να χαίρεσαι κ εσύ την μανούλα σου κ τον αδερφό σου,εμείς το γλυτώσαμε το μαγείρεμα πάλι σήμερα;) Κ εγώ στην μαμά μου θα φάω,θα μας κάνει το τραπέζι..

Αυτο που λέγατε εχθές για τα νοσοκομεία άκουσα που το ρώτησε κάποιος στο ΙΚΑ στις παροχές.Του είπε πως επίσημη εγκύκλιος ακόμη δεν έχει βγει,αναμένεται 01/11 και δεν έχουν καμια ενημέρωση.Απ'ότι είπε πάντως και να βγει κατι τετοιο θα ισχύσει απο τον Φεβρουάριο κ μετά..Μας πιάνει -δεν μας πιάνει..

Εδώ σε εμάς πάντως αν πας σε δημόσιο νοσοκομείο σε εφημερεια κ γεννησεις δεν πληρώνεις τίποτα!!Εκτός αν πάρεις δικλινο ή μονόκλινο που είναι 50 κ 80€ αντίστοιχα!Το είδα όταν βγήκα απο το νοσοκομείο σε μια λίστα.Εκτός αν σε βάλει ο γιατρός σου μέσα και σου ζητήσει φακελάκι!!Μια φίλη μου γέννησε τον Μαιο κ δεν πλήρωσε τίποτα!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...