Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

εκτος απο αγωνια εχω κι αγωνα αυριο!!!χαχαχα

τελικα μολις με ενημερωσαν οτι θα ερθουν γυρω στις 5...:mad::mad::mad:κ περιμενουμε κ μια φιλη να της κανουμε εμβολιο στο κουταβι της....κι ολα αυτα π

πριν παμε στο γιατρο...:mad::mad:

απο τη μια καλυτερα για να τελειωνουμε νωριτερα μιας κ θα πρεπει να φυγουμε για τη γιατρο ( :D:D:D:D ) αλλα απο την αλλη μαλλον θα τρεχω περισσοτερο μεχρι εκεινη την ωρα...χαχαχα

σ 'ευχαριστω πολυ κοπελα μου..και της ιωαννας γιορταζει.εσυ εχεις κανεναν???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ιωαννα μου καλημερουδια!!!εγραφα μια ωρα το μνμ γιατι μιλαγα στο τηλεφωνο κ απαντησα μετα απο σενα χωρις να δω το δικο σου!!!να το χαιρεσαι κι εσυ το αντρακι σου..

εγω του πα του δικου μου οτι για δωρο θα ψησω το μωρο μας να του δειξει το φυλο αχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγώ κάτι ξαδέρφια έχω κι έναν θείο....αλλά δε πάμε σε γιορτές, ο σύζυγος δεν είναι πολύ σε αυτά!!Πηγαίνουμε κ τους βλέπουμε άλλες μέρες χωρίς συνωστισμό!;)Που το προτιμώ κι εγώ πλέον!

Εγώ κάτι ξαδέρφια έχω κι έναν θείο....αλλά δε πάμε σε γιορτές, ο σύζυγος δεν είναι πολύ σε αυτά!!Πηγαίνουμε κ τους βλέπουμε άλλες μέρες χωρίς συνωστισμό!;)Που το προτιμώ κι εγώ πλέον!

την καλυτερη δουλεια κανεις!!!και μ αυτον το κολοκαιρο,ολοι αρρωστοι ειναι κι εχουμε κ δικαιολογια εμεις οι εγκυουλες!!χαχαχα

να τους χαιρεσαι κι εσυ!!!;);)

Διαφημίσεις

Άσχετο...έχω σήμερα πόνους χαμηλά σαν της περιόδου...αλλά τώρα είναι κ οι μέρες που θα αδιαθετούσα κανονικά, είναι λογικοί οι πόνοι,ε?:confused:

Φυσιολογικότατοι..κ εγώ τους έχω γιατί κ εγώ θα αδιαθετούσα!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Αυτά τα ανθρωπάκια που τα βρίσκεις κ τα βάζεις?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

ιωαννα μου καλημερουδια!!!εγραφα μια ωρα το μνμ γιατι μιλαγα στο τηλεφωνο κ απαντησα μετα απο σενα χωρις να δω το δικο σου!!!να το χαιρεσαι κι εσυ το αντρακι σου..

εγω του πα του δικου μου οτι για δωρο θα ψησω το μωρο μας να του δειξει το φυλο αχαχαχαχαχαχαχαχα

Ευχαριστώ!!

Κανονικά κ στη γιορτή τους αυτοί πρέπει να μας παίρνουν δώρο!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Να'μαι κ εγώ!!Καλησπέρα!!

Αρετή μου με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα την μπουμπού σου!!!Άντε να ροζίζει λίγο η λίστα για να έχουμε κ νύφες!!!

Με χάσατε σήμερα ε?Δεν πήγα στην δουλειά γιατί θυμήθηκα πως είχα ραντεβού στο νοσοκομείο για εξέταση για να μου ανοίξουν καρτέλα!Το είχα κλείσει τον Ιούλιο!!Στην δουλειά πήρα το πρωί κ τους είπα ότι με έπιασε το νεφρό μου!!Στο νοσοκομείο απλά ακούσαμε την καρδούλα κ μου πήραν την πίεση!πήγα κ στο ΙΚΑ να πάρω τα λεφτά της αναρρωτικής αλλά άλλαξε ο τρόπος πληρωμής κ έτρεχα στις τράπεζες!!Τώρα ξεμπέρδεψα κ ήρθα σπίτι!

Αύριο έχουμε πολλές γιορτούλες ε?Κ εγώ έχω την μανούλα μου,θείο , ανηψιό(απο ξαδέρφη)και φίλους..Να τους χαιρόμαστε!!Σήμερα έχει βέβαια γενέθλια κ η μικρή μου η αδερφή!Είναι μακρυα όμως κ το γλύτωσα το δωράκι προς το παρόν..Τα χριστούγεννα που θα την δω θα της πάρω ένα κ καλό!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλως την!!!καλησπεραα!!

ναι το ικα εχει αλλαξει κατι μηνες τωρα κ τα κανει μεσω τραπεζης..την καρδουλα του μικρου η την δικη σου???

να την χαιρεσαι την αδερφουλα σου!να τα εκατοστησει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...