Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Αρετή μου με το καλό να δεις το μωράκι σου!Θα περιμένουμε νέα σου.

Εσύ ξέρεις πως μυρίζουν τα άτιμα τα κακά!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν η συγκεκριμένη σκατομαζώχτρα είναι φοβερή σε ότι αφορά τη μόνωση από τις μυρωδιές.Δεν βγαίνει τίποτα έξω.Παίρνει γύρω στις 25 πάνες.Το μειονέκτημα είναι ότι χρησιμοποιεί συγκεκριμένες σακούλες-ανταλλακτικά τα οποία εγώ έκανα παραγγελία από σαιτ του εξωτερικού κ τις έπαιρνα μισή τιμή.Όσο να πεις όμως στοιχίζουν.Υπάρχουν κ άλλες σκατομαζώχτρες που χρησιμοποιούν μεγάλες σακούλες σκουπιδιών κ έχουν άλλο μηχανισμό.Πάντως αξίζει να πάρει κάποιος μία γιατί εμείς που τώρα δεν τη χρησιμοποιούμε τα κακά της μικρής είναι ανυπόφορα για τον κάδο ττης τουαλέτας.Μυρίζει όλο το δωμάτιο.

Oντως οι μυρωδιες ειναι ανυποφορες και μυριζει ολο το μπανιο

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Λοιπόν η συγκεκριμένη σκατομαζώχτρα είναι φοβερή σε ότι αφορά τη μόνωση από τις μυρωδιές.Δεν βγαίνει τίποτα έξω.Παίρνει γύρω στις 25 πάνες.Το μειονέκτημα είναι ότι χρησιμοποιεί συγκεκριμένες σακούλες-ανταλλακτικά τα οποία εγώ έκανα παραγγελία από σαιτ του εξωτερικού κ τις έπαιρνα μισή τιμή.Όσο να πεις όμως στοιχίζουν.Υπάρχουν κ άλλες σκατομαζώχτρες που χρησιμοποιούν μεγάλες σακούλες σκουπιδιών κ έχουν άλλο μηχανισμό.Πάντως αξίζει να πάρει κάποιος μία γιατί εμείς που τώρα δεν τη χρησιμοποιούμε τα κακά της μικρής είναι ανυπόφορα για τον κάδο ττης τουαλέτας.Μυρίζει όλο το δωμάτιο.

Ποια μαρκα έχεις Ιωάννα μου?

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Άννα σου έχω κ άλλο κολπάκι!!

Πιες ελληνικό καφέ!!Μου φέρανε τώρα στην δουλειά έναν ελαφρύ κ ο μικρός ξεσηκώθηκε!!

δεν τον πινω καθολου τον ελληνικο,δεν μου αρεσει...αλλα γενικα απο οσο εχω παρατηρησει δεν το πολυνοιαζει κι ολας οταν πιω καφε..του μπαμπα του παιδι 10 καφεδες τη μερα κι ειναι κοοοοοοοοοοοοοουλ!!!αχαχαχα

Ιωάννα μου στο δωματιάκι σας έχετε και "σκατομαζώχτρα"????:P:p:p:p:p:p

Κάδο για τις πάνες??? Αλήθεια είναι χρήσιμος?

Εγώ έχω βρεί στο amazon ενα πολύ οικονομικό κ το εχω ήδη στην wish list!!!

αυτη η wish list ποσα χωραει???την εχεις ξετιναξει!!:tongue::tongue:

καλημερα,τι κανετε?Αννα μου μην αγχωνεσαι θα το νιωσεις το μωρακι μου,ειναι νωρις ακομη και μπορει να μην το νιωθεις καθε μερα.Οι υπολοιπες αρχισατε τις σοκολατες μαζι με την Αννα,φατε και μια μπουκιτσα και για μενα.σημερα εχουμε ραντεβου με το γιατρο και ανυπομονω

καλημερα και σε σενα αρετη μου!!συμπαρασταση μου κανουνε τα κοριτσια!!!θα φαω κι εγω πιο μετα για σενα:D

ξεχασα να σας πω οτι εκλεισα ραντεβου για την τεταρτη το απογευμα να παμε να το δουμε κ να δουμε κ για το φυλο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Βεβαίως..Αυτός είναι ο πιο οικονομικός..

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000UODTXG/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Είναι οικονομικός γιατί θα πρέπει να αγοράζεις τα ανταλλακτικά,όπως ο δικός μου.

Στην αρχή τα κακά δε μυρίζουν,όσο δηλαδή πίνουν ακόμα μόνο γάλα, μετά που μπαίνουν κ τα υπόλοιπα φαγητά θα τα δείτε όλα.Πότε θα με βρουν λιπόθυμη από αναθυμιάσεις δεν ξέρω!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Η καινουρια κοπελα που εκανε friend request στο facebook ποια ειναι?

Εγώ είμαι αρετή μου :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Απο τον 2ο λογαριασμό μου που τον χρησιμοποιώ στην δουλειά!!

Άννα μου η wish list και το καλάθι αγορών είναι γεμάτα!! Ευτυχώς χωράνε πολλά πράγματα! Τα αποθηκεύω εκεί για να μπορώ να βλέπω τις αλλαγές στις τιμές!!

πέρισυ είχα πάρει κάτι μποτάκια με 20€ που τα είχε συνήθως 80-120€!!!Βγήκαν τέλεια!! Στεναχωριέμαι φέτος που δεν μπορώ να τα φορέσω :rolleyes::rolleyes: Είναι όμως 12ποντα!!:tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Είναι οικονομικός γιατί θα πρέπει να αγοράζεις τα ανταλλακτικά,όπως ο δικός μου.

Στην αρχή τα κακά δε μυρίζουν,όσο δηλαδή πίνουν ακόμα μόνο γάλα, μετά που μπαίνουν κ τα υπόλοιπα φαγητά θα τα δείτε όλα.Πότε θα με βρουν λιπόθυμη από αναθυμιάσεις δεν ξέρω!!!!

Oντως αναθυμιασεις βοθρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Γύρω στα 12-13€ τα 3 ανταλλακτικά έχουν αν δεν κάνω λάθος.Δεν ξέρω όμως πόσες σακουλίτσες έχει το καθένα!!:confused:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ποια μαρκα έχεις Ιωάννα μου?

δεν θυμάμαι μάρκα αλλά το είχα πάρει από το Mothercare.Μπήκα λίγο στο σαιτ κ είδα ότι δεν το έχουν πια.Μόλις παω σπίτι θα δω ποιο είναι κ αν μπορέσω θα σου βάλω το λινκ από το σάιτ του εξωτερικού.Έχει κολλήσει το μυαλό μου τώρα κ δε θυμάμαι.Στο σπίτι το έχω σημειωμένο.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Δε ξέρω πόσο έχουν τα ανταλλακτικά, πάντως όσο και να έχουν, μου ακούγεται πολύ καλή σαν αγορά!!!;);)με αυτά που ακούω από τις ήδη μανούλες για τις αναθυμιάσεις!!χαχαχα

Γύρω στα 12-13€ τα 3 ανταλλακτικά έχουν αν δεν κάνω λάθος.Δεν ξέρω όμως πόσες σακουλίτσες έχει το καθένα!!:confused:

Μία ενιαία σακούλα είναι κ αν θυμάμαι καλά γύρω στις 100 πάνες παίρνει το καθένα.Αυτή η τιμή που λές είναι πολύ καλή,εγώ τα έπαιρνα πιο ακριβά.Έχω 5 μήνες να το χρησιμοποιήσω ίσως κ να έχουν πέσει οι τιμές.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...