Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Ιωάννα μου στο δωματιάκι σας έχετε και "σκατομαζώχτρα"????:P:p:p:p:p:p

Κάδο για τις πάνες??? Αλήθεια είναι χρήσιμος?

Εγώ έχω βρεί στο amazon ενα πολύ οικονομικό κ το εχω ήδη στην wish list!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα,τι κανετε?Αννα μου μην αγχωνεσαι θα το νιωσεις το μωρακι μου,ειναι νωρις ακομη και μπορει να μην το νιωθεις καθε μερα.Οι υπολοιπες αρχισατε τις σοκολατες μαζι με την Αννα,φατε και μια μπουκιτσα και για μενα.σημερα εχουμε ραντεβου με το γιατρο και ανυπομονω

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Ιωάννα μου στο δωματιάκι σας έχετε και "σκατομαζώχτρα"????:P:p:p:p:p:p

Κάδο για τις πάνες??? Αλήθεια είναι χρήσιμος?

Εγώ έχω βρεί στο amazon ενα πολύ οικονομικό κ το εχω ήδη στην wish list!!!

Mόλις τώρα μου το έλεγε η κοπέλα εδώ από τη δουλειά που είναι 8 μηνών (τελευταία της εβδομάδα!!) ότι της το φέρανε δώρο!! Δεν το είχα ξανακούσει κι ενθουσιάστηκα!!!! Πες μας Ιωάννα αν είναι χρήσιμο!!

καλημερα,τι κανετε?Αννα μου μην αγχωνεσαι θα το νιωσεις το μωρακι μου,ειναι νωρις ακομη και μπορει να μην το νιωθεις καθε μερα.Οι υπολοιπες αρχισατε τις σοκολατες μαζι με την Αννα,φατε και μια μπουκιτσα και για μενα.σημερα εχουμε ραντεβου με το γιατρο και ανυπομονω

Καλημέρα Αρετή μου!!

Όταν ξαναφάω σοκολατίτσα θα φάω κ λίγο για εσένα,σου το υπόσχομαι!!

Με το καλό να δείτε το μπεμπάκι σας σήμερα!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα Αρετούλα!!!:D

Όλα καλά θα πάνε σήμερα!!Να πας πεις νέα!Τι ώρα έχεις ραντεβού?

Διαφημίσεις

Mόλις τώρα μου το έλεγε η κοπέλα εδώ από τη δουλειά που είναι 8 μηνών (τελευταία της εβδομάδα!!) ότι της το φέρανε δώρο!! Δεν το είχα ξανακούσει κι ενθουσιάστηκα!!!! Πες μας Ιωάννα αν είναι χρήσιμο!!

Απο την προηγούμενη φορά το είχα βάλει στο μάτι κ η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κ εγώ για δωράκι αυτές τις ημέρες!!

Έχω βρει στο amazon πολύ οικονομικούς!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Απο την προηγούμενη φορά το είχα βάλει στο μάτι κ η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν κ εγώ για δωράκι αυτές τις ημέρες!!

Έχω βρει στο amazon πολύ οικονομικούς!!

Mπορείς να στείλεις το link? Ψάχνω κ δε μπορώ να βρω σε ποιά κατηγορία είναι...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

εμεις τις πανες κατευθειαν στο καδο πιου εχουμε στο μπαλκονι γιατι μυριζουν ασχημα

Αυτοί οι κάδοι είναι ειδικοί για τις μυρωδιές με αρωματικές σακούλες αν δεν κάνω λάθος!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

εμεις τις πανες κατευθειαν στο καδο πιου εχουμε στο μπαλκονι γιατι μυριζουν ασχημα

Αυτό Αρετή μου (από όσα κατάλαβα από την κοπέλα που μου είπε) είναι ειδικός κάδος για πάνες που μόλις τις πετάς μέσα, τις "ασφαλίζει" κ δε μυρίζουν!;)

Mπορείς να στείλεις το link? Ψάχνω κ δε μπορώ να βρω σε ποιά κατηγορία είναι...:rolleyes::rolleyes:

Βεβαίως..Αυτός είναι ο πιο οικονομικός..

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000UODTXG/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Λοιπόν η συγκεκριμένη σκατομαζώχτρα είναι φοβερή σε ότι αφορά τη μόνωση από τις μυρωδιές.Δεν βγαίνει τίποτα έξω.Παίρνει γύρω στις 25 πάνες.Το μειονέκτημα είναι ότι χρησιμοποιεί συγκεκριμένες σακούλες-ανταλλακτικά τα οποία εγώ έκανα παραγγελία από σαιτ του εξωτερικού κ τις έπαιρνα μισή τιμή.Όσο να πεις όμως στοιχίζουν.Υπάρχουν κ άλλες σκατομαζώχτρες που χρησιμοποιούν μεγάλες σακούλες σκουπιδιών κ έχουν άλλο μηχανισμό.Πάντως αξίζει να πάρει κάποιος μία γιατί εμείς που τώρα δεν τη χρησιμοποιούμε τα κακά της μικρής είναι ανυπόφορα για τον κάδο ττης τουαλέτας.Μυρίζει όλο το δωμάτιο.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

ραντεβου εχω στις 6 το απογευμα,παλι καλα που ειχα λιγες ωρες μαθημα σημερα γιατι το μυαλο μου ειναι κολλημενο στο ραντεβου!!!!!!!!!!

Αντε ωραία..Θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σας μετά!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...