Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Μ' αυτά κ μ΄αυτά πείνασα πάλι!!Άννα τι έγινε το με το ζουζούνι?Του άρεσε η σοκολάτα?Πάντως σε κόβω να αδειάζεις το ντουλάπι!!

Χρύσα ζήτα κ κανένα χταποδάκι,καλαμαράκι,γαριδούλα.....όχι μόνο ψαράκι.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kι εγώ μια σοκολατίτσα τώρα θα την έτρωγα...μιαμ μιαμ...εμένα η αγαπημένη μου είναι η ΙΟΝ αμυγδάλου...:rolleyes::rolleyes:

Κοριτσάκια, έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ που έλεγε για το ότι όλες οι τροφές, το κάπνισμα κτλ...κάποια στιγμή αποβάλλονται από τον οργανισμό μας....κι αυτά που δεν αποβάλλονται ΠΟΤΕ είναι τα Ε που περιέχουν τα πατατάκια!!:shock::shock:Αυτά λέει δεν φεύγουν πότε από τον οργανισμό του ανθρώπου! Οπότε με ρέγουλα κοριτσάκια!!:idea:

Σοβαρά ε?

Θα τα περιορίσω ακόμη περισσότερο τί να κάνω...

Ιωάννα μου κ απ'αυτά μου κάνει...Γαρίδες έφαγα την προηγούμενη εβδομάδα.Σήμερα θα μου ψήσει λιθρινάκια που έπιασε κ θα κάνει για συνοδευτικό γαύρο σαγανάκι..

Τώρα που το ανέφερες όμως χταποδάκι εχω καιρό να φάω:rolleyes::rolleyes:;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τα υπόλοιπα κορίτσια που να είναι άραγε?Μόνο εμείς οι 5 μείναμε.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Τα υπόλοιπα κορίτσια που να είναι άραγε?Μόνο εμείς οι 5 μείναμε.

Έλα ντε...μόνο εμείς μιλάμε...

Ζέστη έχει σήμερα...εξακολουθώ να είμαι με κοντομάνικο εδώ στη δουλειά...:rolleyes:

βρε όσο αγχώνεσαι χειρότερα είναι!!

Άλλες μέρες κινούνται συνέχεια κ άλλες λιγότερο!!

οοοοοουυυυυυυυυυυυφφφ!!!!ο αντρας μου εβαλε το αυτι του στην κοιλια μου το πρωι πριν φυγει κ μου ειπε οτι το ακουσε..εκανε γλουπ γλουπ....χαχαχαχα!!κολυμπαει μου λεει...μια χαρα ειναι μην αγχωνεσαι...αχαχαχαχα!!!οτι να ναι το χαζο μου!!!:lol::lol:

Σαββούλα σου αρέσει η πόζα της κόρης μου?Τι κάθομαι κ γράφω η αθεόφοβη στο fb? Με τις ντομάτες θα με πάρουν.Χθες πήγαμε για το καθιερωμένο μας καφεδάκι στο περιβάλλοντα χώρο του μουσείου της Ακρόπολης και το μωρό μου είχε όρεξη για φωτογραφίες κ βίντεο.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ελπίζω τα υπόλοιπα κορίτσια απλά να μην έχουν χρόνο για να μπουν...μακάρι να είναι καλά κ αυτές κ τα ζουζούνια τους..

Άννα μου είδες?Είναι κ αυτά με τις ώρες τους!!Κ εμένα το πρωί κουνιόταν συνέχεια κ τώρα έχει πόση ώρα τίποτα!!

Σήμερα ζεσταίνομαι κ εγώ Σαββούλα μου,έχουμε την θέρμανση ανοιχτή κ κάποιοι την έχουν στο τέρμα!Είμαι στον τελευταίο όροφο κ επειδή επικοινωνούν όλη η ζέστη ανεβαίνει επάνω.Εγώ στον όροφο την έχω κλείσει!!

Έχω κ την ζακετούλα-κάλυψη που φοράω ακόμα..Ευτυχώς απο μέσα έβαλα ραντάκι!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Σαββούλα σου αρέσει η πόζα της κόρης μου?Τι κάθομαι κ γράφω η αθεόφοβη στο fb? Με τις ντομάτες θα με πάρουν.Χθες πήγαμε για το καθιερωμένο μας καφεδάκι στο περιβάλλοντα χώρο του μουσείου της Ακρόπολης και το μωρό μου είχε όρεξη για φωτογραφίες κ βίντεο.

Eίναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Τα χειλάκια της και η μυτούλα της είναι για φάγωμα!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου αστέρι η μικρή σου!!

Κορίτσια θα σας στείλω αίτημα φιλίας κ απο τον 2ο λογαριασμό που έχω στο fb για να μπορώ να σχολιάζω κ εγώ απο την δουλειά ;)

Ναιαιαιαιαι...περιμένουμε!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...