Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Καλή μας εβδομάδα!

Μπράβο στον αντρούλη σου!!Τις προσέχει τις γυναίκες του!!

Κ εμένα έτσι με πονούσε ακριβώς στα ίδια σημεία..Απ'όσο ξέρω είναι λόγω εγκυμοσύνης,δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Το Σκ ήταν πολύ καλό..αλλά λίγο..Το ψαράκι το Σαββατο ήταν τέλειο μμμμ!Εχθές είχαμε μια βαφτιση το απόγευμα..Πολύ ωραία περασαμε..

Εδώ δυστυχώς δεν έχουμε 3μερο..Παρόλο που στην Θεσσαλονίκη έχουμε κ τον Αγιο Δημητριο κ όλα είναι κλειστά,εμάς επειδή είμαστε 15 χλμ έξω απο το κέντρο δεν μας πιάνει.Μέχρι πριν 3 χρόνια ήταν αργία κ τώρα δεν είναι:mad::-x

Ευτυχώς την Πέμπτη θα έχω ησυχία στην δουλειά,οι περισσότεροι πήραν άδεια...θα λείπει κ το boss..;) Εγώ κρατάω τις μέρες μου..Θα μου χρειαστούν ;)

Σας αφήνω να κάνω καμια δουλειά!!

Φιλιά

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είσαι σίγουρη?Στην Εθνική εορτή δουλεύετε?Τουλάχιστον θα έχεις την ησυχία σου!!Αν συνεχιστεί ο πόνος θα πάω στο γιατρό,αν κ το πιθανότερο είναι να συμβαίνει αυτό που λες,ότι δηλαδή είναι από την εγκυμοσύνη.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Αχ Ιωάννα μου μην με παρεξηγείς..χαχαχ

Εχθές συζητούσαμε με φίλους που δουλεύουν Θεσσαλονίκη κ λέγαμε που θα κάτσουν 3μερο μέσα στην εβδομάδα!!!!!!Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή γι αυτο μπερδεύτηκα!!:?:-?:?:-?

Παρασκευή δεν δουλεύουμε!!! :P:tongue::tongue::tongue::tongue::?:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα μανούλες!!Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!:D

Εγώ και το μπεμπέ είμαστε μια χαρά!!Το νιώθω κάθε μέρα όλο κι εντονότερα και χαμογελάω σαν τη χαζή!:tongue:

Έκοψα κ τα μαλλάκια μου το Σάββατο, σήμερα ξύπνησα για τη δουλειά και δεν ασχολήθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ με τα μαλλιά μου...τι ευτυχία!!!:D:D

Ελπίζω να είστε καλά κι εσείς και τα μωράκια σας!!!!

Καλημέρα Σαββούλα μου!!

Με γεια το κούρεμα!! Φαντάζομαι ευκολία τώρα..Κ εγώ προς το τέλος θα τα κόψω λίγο..μέχρι τον ώμο :P:p:p Παραπάνω δεν νομίζω πως μπορώ..:D Θα χάσω την δύναμή μου :D:D:tongue::tongue:!!

Το νιώθεις το μικρούλη ε? Τέλεια!!! Κ εμένα όσο πάει οι κινήσεις γίνονται πιο έντονες..Εχθές πάλι το βράδυ βλέπαμε την κοιλιά που κουνιόταν σαν τρελή..Ο άντρας μου πήγε να την φιλήσει κ εκείνη την ώρα ο μικρός έδωσε μια δυνατή κλωτσιά!!! Τρελάθηκε!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Mεγειά το μαλλί!!Το ένιωσες?Τι καλά!!!

Εγώ τώρα το αισθάνομαι στη δουλειά.Προφανώς δεν το βολεύει η στάση μου κ διαμαρτύρεται,ενώ το Σ/Κ με την ξάπλα θα έριχνε κάτι ύπνους!!!

Χρύσα την 28/10 εννοούσα(χαχα).Τελικά 3μερο είναι!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα Σαββούλα μου!!

Με γεια το κούρεμα!! Φαντάζομαι ευκολία τώρα..Κ εγώ προς το τέλος θα τα κόψω λίγο..μέχρι τον ώμο :P:p:p Παραπάνω δεν νομίζω πως μπορώ..:D Θα χάσω την δύναμή μου :D:D:tongue::tongue:!!

Το νιώθεις το μικρούλη ε? Τέλεια!!! Κ εμένα όσο πάει οι κινήσεις γίνονται πιο έντονες..Εχθές πάλι το βράδυ βλέπαμε την κοιλιά που κουνιόταν σαν τρελή..Ο άντρας μου πήγε να την φιλήσει κ εκείνη την ώρα ο μικρός έδωσε μια δυνατή κλωτσιά!!! Τρελάθηκε!!

Εγώ γενικά με το μαλλί μου δεν έχω θέμα..με την έννοια ότι τα κόβω, τα μακραίνω, τα αλλάζω χρώμα με απίστευτη ευκολία!;)

Φαντάζομαι τον άντρα σου!!!!:D:DΕμένα ακόμη μου γκρινιάζει που εκείνος δε μπορεί να το νιώσει....χεχεχε

Mεγειά το μαλλί!!Το ένιωσες?Τι καλά!!!

Εγώ τώρα το αισθάνομαι στη δουλειά.Προφανώς δεν το βολεύει η στάση μου κ διαμαρτύρεται,ενώ το Σ/Κ με την ξάπλα θα έριχνε κάτι ύπνους!!!

Χρύσα την 28/10 εννοούσα(χαχα).Τελικά 3μερο είναι!!

Καλημέρα!!!!

Εγώ πιο πολύ το αισθάνομαι όταν είμαστε στο αμάξι!!:D:DΔε ξέρω...το ενοχλεί η ζώνη??Δε ξέρω...πάντως τρελαίνεται!!!

Ναι...έχουμε 3ημεράκι κορίτσια!!!Εγώ έχω και ρεπό τη Δευτέρα οπότε είναι για μένα 4ημερο!!;) (ακόμη το σκεφτόμαστε για το Βόλο αν θα πάμε ή όχι..:rolleyes:)

Ιωάννα μου είναι 3ημερο τελικά ναι!!:cool::cool:

Για το 5ημερο έλεγα!!:cool:

Σαββούλα μου χρώμα τα άλλαζα συνέχεια!!Δεν είχα τέτοιο θέμα.Με ξάδερφο κομμωτή φαντάσου τί τρέλες έχουμε κάνει..Τα τελευταία 2 χρόνια προσπάθησα να τα αφήσω κοντά στο φυσικό μου λόγω εγκυμοσυνης..Αν κ τον Μαϊο τα σκούρινα πάλι με κοκκινάκι μέσα κ τώρα πια έχει ξεράσει κ έχει γίνει χάλια..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Θα πάτε Βόλο?Πήλιο?Εκεί πιάσαμε την Ηλιάνα!!

Να πάτε μίνι διακοπούλες!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Θα πάτε Βόλο?Πήλιο?Εκεί πιάσαμε την Ηλιάνα!!

Να πάτε μίνι διακοπούλες!!!

Βασικά έχουμε από το γάμο, δώρο ενός φίλου του άντρα μου διαμονή σε ένα ξενοδοχείο στην Αγριά Βόλου για 4 ημέρες!Και σκεφτόμαστε μήπως επειδή έχω και ρεπό εγώ τη Δευτέρα, να πάρει ο σύζυγος άδεια και να φύγουμε Πέμπτη μετά τις δουλειές και να γυρίσουμε Δευτέρα απόγευμα!;)

Κι εγώ το θέλω πολύ!!!:D:D

Βασικά έχουμε από το γάμο, δώρο ενός φίλου του άντρα μου διαμονή σε ένα ξενοδοχείο στην Αγριά Βόλου για 4 ημέρες!Και σκεφτόμαστε μήπως επειδή έχω και ρεπό εγώ τη Δευτέρα, να πάρει ο σύζυγος άδεια και να φύγουμε Πέμπτη μετά τις δουλειές και να γυρίσουμε Δευτέρα απόγευμα!;)

Κι εγώ το θέλω πολύ!!!:D:D

Καλά δεν το πιστεύω.Κ εμάς δώρο γάμου ήταν από φίλο του άντρα μου!Ακόμα τον ευγνωμονούμε.

Έχει δίκιο η Χρύσα.Όσο περνάει ο καιρός δεν θα αποχωριζόμαστε ούτε τον καναπέ.Βουρ για διακοπές.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλά δεν το πιστεύω.Κ εμάς δώρο γάμου ήταν από φίλο του άντρα μου!Ακόμα τον ευγνωμονούμε.

Έχει δίκιο η Χρύσα.Όσο περνάει ο καιρός δεν θα αποχωριζόμαστε ούτε τον καναπέ.Βουρ για διακοπές.

Αλήθεια???Κοίτα σύμπτωση!!!:D:D

Εμάς βέβαια έχει "συλληφθεί" το μπεμπέ...χεχεχε!!!

Ναι...κι εγώ πιστεύω ότι είναι τώρα το ιδανικό για μίνι διακοπές!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...