Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

kαλημερα.τι μου κανετε?Χρυσα πρωινη σημερα ουτε να δουλευες.Αννα εσυ καλα εισαι?Εγω μοσχαρακι κοκκινιστο σημερα με κριθαρακι στο φουρνο.τελικα το πηρα το ντεπον χτες δεν αντεξα,δεν ειναι τα ουλα ειναι απονευρωμενο δοντι που θυμηθηκε μετα απο 8 χρονια να με πονεσει.να δω πως θα την παλεψω .προσ το παρον εχει ηρεμησει

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την τριτη παρελαβα ενα μπιμπερο απο αυτα τα δειγματα του Βαρελα!!κ λιγο πριν συζητουσαμε για τα χρωματα στο παιδικο με τον αντρα μου κ του ελεγα για λαχανι,μοβ κτλ κ μολις πηγαμε σπιτι κ ανοιξαμε το σακουλακι απο την μεταφορικη ειχε μεσα ενα λαχανι μπιμπερο!!!τυχαιοοο????

Δεν νομίζω να είναι τυχαίο..:D:D Θα φανεί σε λίγο καιρό ;)

Λαχανί μπιμπερό?Τέλειο ακούγεται..Τί δειγματάκια είναι αυτά?Εμένα όσα δείγματα μου είχαν στείλει πρόπερσι είχαν της avent μπιμπερό τα απλά..Κ ένα της chicco..

τελικά σηκώθηκα κ δοκίμασα κάτι φορεματάκια μου για να δω αν μου κάνει τίποτα γι αύριο που έχω βάφτιση..Ευτυχώς με έκοβε κ έπαιρνα κ κανένα ελαστικό φορεματάκι ή έστω 1-2 νούμερα μεγαλύτερο.Αν με κοιτάς απο μπροστά είναι οκ,αν γυρίσω στο πλάι έχω γίνει τεράστιαααααα!!!πρώτα θα στρίψει η κοιλιά μου για την εκκλησία κ μετά εγω..:shock::shock: Ας είναι είπαμε ο μπόμπιρας καλά κ ας γίνει όση θελει..

Έβαλα κ πλυντήριο και συμμαζεψα κ λίγο την κουζίνα..:):)

Τώρα βαρέθηκα πάλι..Έχω όμως τόσα πολλά να κάνω..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

kαλημερα.τι μου κανετε?Χρυσα πρωινη σημερα ουτε να δουλευες.Αννα εσυ καλα εισαι?Εγω μοσχαρακι κοκκινιστο σημερα με κριθαρακι στο φουρνο.τελικα το πηρα το ντεπον χτες δεν αντεξα,δεν ειναι τα ουλα ειναι απονευρωμενο δοντι που θυμηθηκε μετα απο 8 χρονια να με πονεσει.να δω πως θα την παλεψω .προσ το παρον εχει ηρεμησει

καλημέρα Αρετή μου,

έτοιμη για το χωράφι ήμουν σήμερα απο τις 7!!!:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευτυχώς ηρέμησε το δόντι σου!Τώρα έπρεπε να σε πιασει?Είναι όμως που επηρρεάζονται απο την εγκυμοσύνη,υπομονή!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

αστα παλι καλα που ηρεμησε,δεν μου εφτανε αυτο χτες θυμηθηκαν να με πηραξουν τα αυγα που εφαγα και με ποναγε το στομαχιι,δεν εχω χολη αλλα πριν την εγκυμοσυνη οτι και να ετρωγα τιποτα δεν με πειραζε και μαζι με αυτα παρον και το μπουκωμα αν και λιγο καλυτερα απο οτι τις προηγουμενες μερες.Ερειπιο καταντησα!!!!!!!!!!!!!!!!

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αρετουλα.χρυσα μου περιμενε να βγαλω μια φωτο κ να το ανεβασω να το δεις.θα βρω και το λινκ να σου στειλω.στελνεις μια αιτηση κ σου ερχετε ενα μπιμπερο η μια πιπιλα διαλεγεις εσυ!

καλημερα αρετουλα.χρυσα μου περιμενε να βγαλω μια φωτο κ να το ανεβασω να το δεις.θα βρω και το λινκ να σου στειλω.στελνεις μια αιτηση κ σου ερχετε ενα μπιμπερο η μια πιπιλα διαλεγεις εσυ!

Αχ ναι αν βρείς το λινκ βάλτο να στείλουμε κ εμείς..:P

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

διαβαζα τις τιμες που εχετε για τα μαιευτηρια και τους γιατρους και επαθα.Εμας εδω καμια σχεση,ειναι πολυ πιο οικονομικα.Στο μικρο στην κλινικη εδωσα 1100,250 στον παιδιατρο,200 στον αναισθησιολογο και 600 στο γιατρο και στη κλινικη ημουν πολυ ευχαριστημενη

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Σας αφήνω για λίγο,πάω να ετοιμάσω σαλατούλα κ λαδολέμονο..με πήρε τηλέφωνο ο αντρούλης μου κ μου είπε ότι το ψαράκι μου είναι ήδη στα κάρβουνα :P:p:p

θα επιστρέψω αργότερα!

καλό μεσημέρι!!

(Απο πρέβεζα είναι η Αρετή νομίζω Άννα μου.)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Πήρα απουσίες το Σ/Κ.

Την Παρασκευή έπαθα τράβηγμα (δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω) στο δεξί μου ισχύο.Πονάω πολύ από τη μέση,στο δεξί ποπουδομέρι :lol::lol: κ στο πόδι.Ειδικά όταν μείνω καθιστή ή ξάπλα για πάνω από 1 ώρα μετά δεν μπορώ να σηκωθώ κ να πατήσω.Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα αλλά σκέφτομαι να πάω κ σε γιατρό.Εσύ Χρύσα μου το ίδιο έπαθες?

Πολύ ωραίο το μπιμπερό!!Θα παραγγείλω κ εγώ!!

Ο αντρούλης μου έφερε το Σάββατο δώρα για τις κόρες του.Πήρε στην Ηλιάνα ένα φούξια μπουφανάκι κ ένα σετ σκουφί-γάντια-κασκόλ και για το πιτσιρικάκι πήρε ένα τόσο δα φορμάκι κ σκουφάκι για την έξοδό μας από το μαιευτήριο.Κ στη μαμά τι έφερε?Χοτ ντογκ με ψητό λουκάνικο(όπως μου αρέσει)!!Ακόμα το χωνεύω(χαχαχα).

Γενικώς ήταν ένα πολύ ωραίο Σ/Κ.Το καλύτερο βέβαια είναι ότι αυτή τη βδομάδα θα έχει τριήμερο.Γιούπιιιιιι!

Ελπίζω κ εσείς να περάσατε τέλεια.

Φιλάκια πολλά.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...