Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Η γιατρός μου τώρα θα πάρει 1000€ και η κλινική νομίζω για 1 ημέρα 400-500€.Ενώ μια φίλη μου που γέννησε στην ίδια κλινική την τρίτη 4 ημέρες καισαρική 980€!!!!

Δεν ξέρω όμως τι περιλαμβάνει η τιμή της μια ημέρας.Ισως και την επίσκεψη του παιδιάτρου κ της μαίας στο σπίτι για 2 μέρες μετά..Πρώτα ο θεός θα το ψάξω καλύτερα όταν μπώ στον 7ο-8ο μήνα..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μακαρι να ισχυει μεχρι τοτε το ιδιο γιατι απο μονα τους τα βλαστοκυταρα στοιχιζουν τοσο!!!

Οι περισσότεροι Άννα μου πλέον τα κάνουν δωρεά στην δημόσια τράπεζα..Κ εγώ πρώτα ο Θεός αυτό σκέφτομαι να κάνω..Βρίσκεις πιο εύκολα συμβατό δότη (αχρείαστος να'ναι) απο το να κρατήσεις τα δικά σου σε ιδιωτική..Δεν το έχω ψάξει κ πολύ απλά 3 φιλες μου που γέννησαν τώρα τελευταία αυτο κάνανε.

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Αννούλα μου καλημέρα κ ευχαριστώ!!

Εμένα στην Ηλιάνα μου πήρε 2500 το νοσοκομείο σε τρίκλινο οικονομικό και 2500 ο γιατρός(με καισαρική+επισκληρίδιο).Πήρα πίσω από την ασφάλεια 3000.

Χρύσα τι εννοείς 1 ημέρα?Κάθεται κανείς μόνο μια μέρα μέσα?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Οι περισσότεροι Άννα μου πλέον τα κάνουν δωρεά στην δημόσια τράπεζα..Κ εγώ πρώτα ο Θεός αυτό σκέφτομαι να κάνω..Βρίσκεις πιο εύκολα συμβατό δότη (αχρείαστος να'ναι) απο το να κρατήσεις τα δικά σου σε ιδιωτική..Δεν το έχω ψάξει κ πολύ απλά 3 φιλες μου που γέννησαν τώρα τελευταία αυτο κάνανε.

δεν το χω ψαξει κ πολυ να σου πω την αληθεια,απλα ξερω ποσο σημαντικο ειναι να υπαρχουν.τι να πω.θα δουμε μεχρι τοτε.καλα που μου το πεσ παντως για να αρχισω να το ψαχνω κι εγω!!

Αννούλα μου καλημέρα κ ευχαριστώ!!

Εμένα στην Ηλιάνα μου πήρε 2500 το νοσοκομείο σε τρίκλινο οικονομικό και 2500 ο γιατρός(με καισαρική+επισκληρίδιο).Πήρα πίσω από την ασφάλεια 3000.

Χρύσα τι εννοείς 1 ημέρα?Κάθεται κανείς μόνο μια μέρα μέσα?

Σου παραθέτω πληροφορίες όπως τις βρήκα απο άλλο σαιτ..Εκεί όμως γέννησε τον Νοέμβριο η ξαδέρφη μου με αυτο το πρόγραμμα κ ήταν κατενθουσιασμένη.Σαββατο γέννησε,Κυριακή ήταν σπίτι.Ερχόταν μαία κ παιδίατρος για έλεγχο 2-3 ημέρες κ της κάνανε κ σεμινάρια θηλασμού!!

Οι μαιευτήρες του κέντρου είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού γι αυτό και σε συνεργασία με την ιδιωτική κλινική Θεσσαλονίκης << ΓΑΛΗΝΟΣ >> που σημερα πλεον ονομαζεται ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ εφαρμόζουν το πρόγραμμα μαιευτικής φροντίδας νεογνού και λεχωίδας μιας μέρας

Στόχος του προγράμματος είναι η προετοιμασία της επιτόκου- κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης (γίνονται μαθήματα ψυχοπροφύλαξης-)

Όλες οι γυναίκες να γεννούν με φυσιολογικό τοκετό και να προωθείται ο μητρικός θηλασμός.Στο κεντρο αυτό υπάρχει ειδική ομάδα από επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με την μητέρα και το νεογνό και μία ομάδα μαιών ειδικευμένη στην ψυχοσωματική προετοιμασία των επιτόκων , στο θηλασμό και στην νοσηλευτική φροντίδα νεογνών και προώρων

Ότι αφορά τον τοκετό, αυτός γίνεται στην κλινική της Θεσσαλονίκης << ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ >>.Αφού όλα πάνε καλά και η επίτοκος γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό , είχε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, και δεν υπάρχει τίποτα το παθολογικό στην γυναίκα ή το νεογνό, μπορεί να πάει στο σπίτι της από δύο ΩΡΕΣ μετά τον τοκετό ή ένα 24ωρο μετά ή δύο 24ωρα μετά ( το επιλέγει η λεχωίδα ).

Τα υπόλοιπα 24ωρα μέχρι την πέμπτη ημέρα μετά τον τοκετό η παρακολούθηση της λεχωίδας και του νεογνού γίνεται από την μαία που τους επισκέπτεται στο σπίτι σε συνεργασία με τον μαιευτήρα και τον παιδίατρο.

Αν το νεογνό παρουσιάσει ίκτερο και χρειαστεί φωτοθεραπεία τότε η θεραπεία γίνεται στο σπίτι με φορητή φωτοθεραπεία.

Υπάρχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα του προγράμματος , όπως:

-η προώθηση του μητρικού θηλασμού (αφού από την πρώτη κιόλας μέρα το νεογνό είναι δίπλα στη μαμά θηλάζει και δεν παίρνει ξένο γάλα που είναι η κυριότερη αιτία για την διακοπή του θηλασμού )

-η μείωση των λοιμώξεων στην μητέρα και στο νεογνό. Αφού δεν έρχονται σε επαφή ( λογω της μικρής παραμονής τους στο μαιευτήριο ) σε ενδονοσοκομειακά μικρόβια .

-οι οδηγίες από τη μαία στο σπίτι ( βοήθεια στο θηλασμό , στο μπάνιο, στην περιποίηση του νεογνού ) -το χαμηλό κόστος

-Και τέλος, το πρόγραμμα εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Αγγλία και σε άλλες χώρες του κόσμου με μεγάλη επιτυχία.

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Δεν το ήξερα ότι γίνεται αυτό.Έχει ενδιαφέρον.

Εγώ πάντως ήμουν σε δωμάτιο με rooming-in(έτσι τα λένε) και είχα το μωρό συνέχεια δίπλα μου.Ήταν φοβερή εμπειρία.Έμαθα τα πάντα στο μαιευτήριο κ έτσι πήγα έτοιμη στο σπίτι.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Δεν το ήξερα ότι γίνεται αυτό.Έχει ενδιαφέρον.

Εγώ πάντως ήμουν σε δωμάτιο με rooming-in(έτσι τα λένε) και είχα το μωρό συνέχεια δίπλα μου.Ήταν φοβερή εμπειρία.Έμαθα τα πάντα στο μαιευτήριο κ έτσι πήγα έτοιμη στο σπίτι.

Αυτό πρέπει να ξεκίνησε κ στα δημόσια νοσοκομεία.Τώρα που νοσηλευόμουν έβλεπα το βράδυ τις μανούλες που θηλάζανε και τα είχανε συνέχεια δίπλα τους!! Έλιωνα!!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Αυτό πρέπει να ξεκίνησε κ στα δημόσια νοσοκομεία.Τώρα που νοσηλευόμουν έβλεπα το βράδυ τις μανούλες που θηλάζανε και τα είχανε συνέχεια δίπλα τους!! Έλιωνα!!!!

Στα δημόσια νοσοκομεία νομίζω είναι υποχρεωτικό το rooming-in, ενώ στα ιδιωτικά το επιλέγεις εσύ!

Εγώ δε ξέρω ρε κορίτσια ακόμη τι να επιλέξω...είμαι μπερδεμένη...:confused:

σωστα Σαβουλα.στα δημοσια το εχεις το παιδι μαζι σου συνεχεια το ξερω απο φιλες μου που γεννησαν στο Αλεξανδρα.ενω στα ιδιωτικα νομιζω στο φερνουν οταν θελεις εσυ.

σωστα Σαβουλα.στα δημοσια το εχεις το παιδι μαζι σου συνεχεια το ξερω απο φιλες μου που γεννησαν στο Αλεξανδρα.ενω στα ιδιωτικα νομιζω στο φερνουν οταν θελεις εσυ.

Στα ιδιωτικά μπορείς να το επιλέξεις!Ή να το έχεις συνέχεια δίπλα σου (όπως ακριβώς και στα δημόσια) ή όχι και να στο φέρνουν εκείνοι τις ώρες που ορίζουν! Ό,τι θες επιλέγεις!

Διαφημίσεις

Δεν το ξερα ότι είναι έτσι.Πρόπερσι που νοσηλεύτικα σε δημόσιο μετά την διακοπή δεν θυμάμαι να τα κρατούσαν το βράδυ τα μωράκια κ μου έκανε εντύπωση τώρα.Ήμουν κ σε άλλο νοσοκομείο βέβαια..Επίσης εντυπωσιαστηκα απο τις μαίες που προτρέπανε τις μανούλες να θηλάσουν τα μωρά τους.Μάλιστα μία μανούλα επειδή ζητούσε γάλα συνέχεια της την είπαν άσχημα οι μαίες κ προσπαθούσαν να της δείξουν πως να θηλασει αλλά εκείνη τίποτα..Δεν ήθελε..

Πριν απο 4-5 χρόνια δεν ήταν έτσι.φίλες μου που γεννήσανε τότε τις ψάχνανε τις μαίες στα δημόσια κ στις κλινικές να τις ρωτήσουν για τον θηλασμό κ δεν τις έβρισκαν!!

Εγώ την προηγούμενη φορά τα είχα ψάξει όλα απο πολύ νωρίς γι αυτο κ έχω σχεδόν αποφασίσει..Σε καναδυό μήνες πρώτα ο Θεός θα αρχίσω να το ψάχνω πιο εντατικά το θέμα..Σίγουρα θα υπάρχουν καποιες αλλαγές.Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτην την φορά δεν θα πάω σε δημόσιο νοσοκομείο.Θέλω αν όλα πάνε καλά να το ζήσουμε μαζί με τον αντρούλη μου με όποιο κόστος!!Μου στάθηκε πολύ στα δύσκολα κ νομίζω πως του αξίζει ;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτην την φορά δεν θα πάω σε δημόσιο νοσοκομείο.Θέλω αν όλα πάνε καλά να το ζήσουμε μαζί με τον αντρούλη μου με όποιο κόστος!!Μου στάθηκε πολύ στα δύσκολα κ νομίζω πως του αξίζει ;)

Φαντάζομαι ότι κ εκείνος θα ήταν χάλια ψυχολογικά.Κ στους δυο σας αξίζει να το ζήσετε μαζί!!Είναι συγκλονιστική εμπειρία κ η αξίζει οποιαδήποτε θυσία κ κόστος.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Eννοείται κοριτσάκι ότι αξίζει κ στους δυό σας!;)

Εμένα πάλι, είναι χέστης!!χαχαχα!!Δε θέλει να είναι μέσα...τον καταλαβαίνω όμως, γιατί και να ήταν, χειρότερα θα με έκανε!:lol::lol:

Αν είχα τη δυνατότητα...τη μανούλα μου θα ήθελα μέσα...χεχεχε..αλλά δε γίνεται!:?

εμενα με παρακαλαει ο δικος μου να ειναι μαζι αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει αν θελω να με δει σ αυτα τα χαλια!!!χαχαχααχαχα!!!

Και καλά κάνει.Εκείνη την ώρα το τελευταίο πράγμα που θα σας ενδιαφέρει είναι ο καλωπισμός(χαχα).Πες του να σε κοιτάει στα μάτια!!!(ματάρες έχεις)

Θα σου λείπει αν δεν τον έχεις κοντά σου!!!!Μην του το στερήσεις

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...