Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

.Εμένα ο γιατρός μου τις εγκύους τις βλέπει μέχρι τις 4 το απόγευμα αλλά όταν πρόκειται για αυχενική ή β επιπέδου επειδή φέρνει εξωτερικό εξειδικευμένο συνεργάτη που τις κάνει δέχεται μόνο Τρίτη από τις 7 το πρωί.Το καλό είναι ότι δεν τρέχω αλλού για υπέρηχο και εξετάσεις.Εχει super εξοπλισμό κ μηχανήματα κ θεωρώ ότι είναι κ οικονομικός.Πληρώνω μόνο τον υπέρηχο κ ποτέ επίσκεψη 60 ευρώ.Στην αυχενική κ Papp-a πήρε 120.Αν δεν κάνω κάποια εξέταση δεν μου κρατάει λεφτά.Έχω ακούσει από φίλες εξωφρενικές τιμές σε άλλους γιατρούς(για ιδιώτες αναφέρομαι μην παρεξηγηθώ)

Εμένα η γιατρός μου παίρνει 50€ την επίσκεψη πάντα όμως με απόδειξη!Για Β επιπέδου θα πάω αλλού.Ούτε καν ρώτησα πόσο θα κοστίσει :?..Μόνο το ραντεβού κανόνισα..Πέρισυ είχα πληρώσει 160€

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαββούλα δόξα το Θεό να λέμε που ακόμα έχουμε δουλειά!!Ας είναι κ λιγότερα τα λεφτά από το να μην είναι καθόλου.

Χρύσα μου κ εμένα πάντως μου φαίνεται νωρίς η 20η.Στην Ηλιάνα την είχα κάνει μετά την 22η.Το πολύ πολύ να την ξανακάνω.Εμένα ο γιατρός μου τις εγκύους τις βλέπει μέχρι τις 4 το απόγευμα αλλά όταν πρόκειται για αυχενική ή β επιπέδου επειδή φέρνει εξωτερικό εξειδικευμένο συνεργάτη που τις κάνει δέχεται μόνο Τρίτη από τις 7 το πρωί.Το καλό είναι ότι δεν τρέχω αλλού για υπέρηχο και εξετάσεις.Εχει super εξοπλισμό κ μηχανήματα κ θεωρώ ότι είναι κ οικονομικός.Πληρώνω μόνο τον υπέρηχο κ ποτέ επίσκεψη 60 ευρώ.Στην αυχενική κ Papp-a πήρε 120.Αν δεν κάνω κάποια εξέταση δεν μου κρατάει λεφτά.Έχω ακούσει από φίλες εξωφρενικές τιμές σε άλλους γιατρούς(για ιδιώτες αναφέρομαι μην παρεξηγηθώ)

Εγώ δίνω 70? κάθε μήνα για υπέρηχο (έχει κ τον real 4d, οπότε θα τον πλήρωνα έτσι κι αλλιώς όσο κι όσο!!!) με απόδειξη ΠΑΝΤΑ, αλλά αυχενική έκανα στο ΙΑΣΩ (όπως θεωρώ και β επιπέδου) που με βολεύει καλύτερα μη σας πω γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου!!!;);)Για αυχενική κ Papp-a πλήρωσα 150?, β επιπέδου δε ξέρω πόσο στοιχίζει, θα τον ρωτήσω!

Εγώ ήμουν σε άλλο πόστο όταν πρωτοήρθα στην εταιρεία,σ'αυτην την θέση ήρθα μετά απο σπόντα.4 χρόνια είμαι εδώ κ εγώ όπως κ εσύ εφευγα με το boss αλλά ποτέ δεν πληρώθηκα υπερωρίες..κάποια στιγμή μου είπαν να τις σημειώνω για να παίρνω ρεπό αλλά τίποτα κ απο εκεί.Παλιά τύχαινε να φεύγω συνέχεια 20:00!!12ωρα χτυπούσα..Ευτυχώς κάποια στιγμή απο μόνος του μου είπε να τον παίρνω τηλέφωνο κ να φεύγω..Εχει κανένα χρόνο τώρα αυτο γίνεται αν δεν έχει φύγει στις 16:00 τον παίρνω τηλέφωνο κατά τις 16:30 κ φεύγω..Πάλι καλά..

Πάλι καλά που σχολάς σαν άνθρωπος τώρα.Τουλάχιστον αν πληρωνώσουν υπερωρίες να πω ότι κάτι κερδίζεις από όλο αυτό.Αλλά κ 12ωρο κ όχι παραπάνω λεφτά ειναι μαλ#$%!!!Κ κανείς δεν θα σου πει ούτε ένα ευχαριστώ,για την ηθική ικανοποίηση.Τώρα ειδικά που θα έχεις το μωράκι σου δεν θα βλέπεις την ώρα να φύγεις.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Εγώ δίνω 70? κάθε μήνα για υπέρηχο (έχει κ τον real 4d, οπότε θα τον πλήρωνα έτσι κι αλλιώς όσο κι όσο!!!) με απόδειξη ΠΑΝΤΑ, αλλά αυχενική έκανα στο ΙΑΣΩ (όπως θεωρώ και β επιπέδου) που με βολεύει καλύτερα μη σας πω γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου!!!;);)Για αυχενική κ Papp-a πλήρωσα 150?, β επιπέδου δε ξέρω πόσο στοιχίζει, θα τον ρωτήσω!

Ο γιατρός μου είναι δίπλα στο Μητέρα!!Κοντά είμαστε.Άμα γεννήσουμε μαζί θα σε επισκευτώ,ένα τσιγάρο δρόμος είναι.

Πολύ καλά πληρώνετε κ εσείς τις επισκέψεις.Τη β επιπέδου την είχα πληρώσει 80 ευρώ.Έχω ακούσει για κάτι κατοστάρια για υπέρηχο + επίσκεψη.Τρέλα με τις τιμές.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου τώρα συνειδητοποίησα ότι θα κάνουμε Β επιπέδου την ίδια μέρα!!!:shock::shock::D:D:D:D:D

Θα μετράμε μαζί τις ημέρες!!:tongue::tongue::tongue:

Ναι στο είχα ξαναγράψει!!!

Μαζί θα δούμε τα ζουζούνια μας!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Εμένα ο Πρώην γιατρός μου ήθελε 80€ σε κάθε επίσκεψη.Πήγαινα 2 φορές τον μήνα περίπου κ για την γέννα στο τέλος 1800€!! Απόδειξη ούτε γι αστείο,αν ζητούσες παρεξηγιόταν κιόλας!! Κ να πώ ότι ήταν καλός..:mad::mad:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

ηλιολουστες καλημερες!!!:)

βλεπω οτι μιλατε περι τιμων..λοιπον..εγω αυχενικη κ β΄επιπεδου στο Αλεξανδρα.74 ευρω πληρωσα για την αυχενικη κ 35 ευρω ειναι η β'επιπεδου την οποια την εχω κλεισει απο αρχες σεπτεμβρη.η γιατρος μου ειναι και στο ικα κ παω πρωτα απο κει κ μου τις γραφει,λοιπες επισκεψεις στο ιατρειο της(για υπερηχους κτλ) 50 ευρω με αποδειξη παντα.

ιωαννα!!με το καλο να ερθει και η δευτερη μπουμπου σου!!!!!

Εμένα ο Πρώην γιατρός μου ήθελε 80€ σε κάθε επίσκεψη.Πήγαινα 2 φορές τον μήνα περίπου κ για την γέννα στο τέλος 1800€!! Απόδειξη ούτε γι αστείο,αν ζητούσες παρεξηγιόταν κιόλας!! Κ να πώ ότι ήταν καλός..:mad::mad:

Κανονική γέννα έκανες?Τι πέρασες βρε καλή μου?

Εντάξει σαν γέννα δεν το βρίσκω υπερβολικό το ποσό.Δεν ξέρω βέβαια τι τιμές παίζουν στη Θεσσαλονίκη.Αλλά απόδειξη έπρεπε να σου δώσει ο γελοίος.

Εμένα στην απόξεση μου ζήτησε 1500 κ το νοσοκομείο για ημιδιαμονή 1000.Έλεος πια.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Ο γιατρός μου είναι δίπλα στο Μητέρα!!Κοντά είμαστε.Άμα γεννήσουμε μαζί θα σε επισκευτώ,ένα τσιγάρο δρόμος είναι.

Πολύ καλά πληρώνετε κ εσείς τις επισκέψεις.Τη β επιπέδου την είχα πληρώσει 80 ευρώ.Έχω ακούσει για κάτι κατοστάρια για υπέρηχο + επίσκεψη.Τρέλα με τις τιμές.

Nαιαιαιαι...θα είμαστε σε επικοινωνία!!!:D:DΤι καλά!!!:D:D

(ήρθε το boss...πφφφ...:cool:)

βλεπω οτι μιλατε περι τιμων..λοιπον..εγω αυχενικη κ β΄επιπεδου στο Αλεξανδρα.74 ευρω πληρωσα για την αυχενικη κ 35 ευρω ειναι η β'επιπεδου την οποια την εχω κλεισει απο αρχες σεπτεμβρη.η γιατρος μου ειναι και στο ικα κ παω πρωτα απο κει κ μου τις γραφει,λοιπες επισκεψεις στο ιατρειο της(για υπερηχους κτλ) 50 ευρω με αποδειξη παντα.

Καλώς την..Μια χαρά είσαι εσύ!!

Πρόπερσι (κ όχι πέρισυ που έλεγα μέχρι πριν) είχα γράψει κ εγώ την Β επιπέδου στο ικα.Εννοείται ότι δεν πήγα να πάρω τα λεφτά έτσι όπως ήμουν αλλά μια φίλη μου τις δώσανε μόνο 8€.Γιατί σου δίνουν το χαρτί εδώ σε εμάς,πάς σε κάποιο συμβεβλημένο κέντρο και μετά με την απόδειξη πας στο ΙΚα να πάρεις τα λεφτά.

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα Αννούλα!!:):)

Μια χαρά είσαι με τις τιμές, δεν το συζητώ!!;)

Εμένα-νομίζω σας το έχω ξαναπεί-γέννα θα μου πάρει ο doctor 2000? (με απόδειξη 1000?...είτε κάνω καισαρική είτε φυσιολογικό). Το ΙΑΣΩ από την άλλη το 3κλινο οικονομικό είναι άλλα 2000? φυσιολογικό και 2360? καισαρική....:?

Κανονική γέννα έκανες?Τι πέρασες βρε καλή μου?

Εντάξει σαν γέννα δεν το βρίσκω υπερβολικό το ποσό.Δεν ξέρω βέβαια τι τιμές παίζουν στη Θεσσαλονίκη.Αλλά απόδειξη έπρεπε να σου δώσει ο γελοίος.

Εμένα στην απόξεση μου ζήτησε 1500 κ το νοσοκομείο για ημιδιαμονή 1000.Έλεος πια.

Έκανα κανονική γέννα (19 ώρες) αλλά πήγα σε νοσοκομείο!Σιγά μην πήγαινα σε αυτον τον βλάκα!!Απλά αυτη ήταν η ταρίφα του.Κ μόνο καισαρική ξεγεννάει αυτός..Όλο κάτι βρίσκει στο τέλος κ σε βάζει χειρουργείο να τελειώνει..Εγώ έφταιγα βέβαια που άκουσα τις φίλες μου κ απο την πρώτη του βλακεία δεν έφυγα..Τέλος πάντων..Πάνε αυτά..

Στο 2ο που έκανα απόξεση πήγα πάλι σε νοσοκομείο,ο γιατρός ζητούσε μαζί με την κλινική 1000€!!!Για 15 λεπτά υπόθεση!!(Κ εκείνον τον γιατρό τον άλλαξα :oops:)

Σίγουρα οι τιμές διαφέρουν,εδώ σε εμάς είναι πολύ πιο οικονομικά!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

για την γεννα μου ειπε η γιατρος 1500 κ 1800 αν ειναι καισαρικη.τα 300 ειπε δεν τα παιρνει αυτη αλλα ο αναισθισιολογος.για μαιευτηριο τωρα,αν κι οπως σας εχω πει ακομα δεν εχουμε αποφασισει γιατι βγαζουν διαφορες ''προσφορες'' παντως μου ειπε πως ισχυει για τωρα αλλα δεν ξερουμε για ποσο λητω για φυσιολογικο τοκετο διαμονη κτλ 1500 ευρω σε 2 κλινο νομιζω και δωρο τα βλαστοκυταρα.μακαρι να ισχυει μεχρι τοτε το ιδιο γιατι απο μονα τους τα βλαστοκυταρα στοιχιζουν τοσο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...