Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααααα!!

Είμαι τρισευτυχισμένη!!!Είδα τη δεύτερη νεραϊδούλα μου!!Συγκινήθηκα τόσο πολύ που την είδα!!Χαίρει άκρας υγείας και έχει μεγαλώσει πολύ.Το δωμάτιο λοιπόν πρέπει να το ενισχύσω με ροζ!!Ουφ μου έφυγε ένα βάρος κ μη σας πω ότι σήμερα την αισθάνομαι κιόλας(χαχα η φαντασία μου οργιάζει).

Άννα μου τι μουτσουνάκια είναι αυτά?Είσαι τυχερή που κ ο άντρας σου τα αγαπάει κ κυρίως θέλει να τα έχει στο χώρο του.Εγώ έχω ένα 13 χρονο σκυλάκι που από τότε που άρχισα να συζώ με τον άντρα μου το κράτησαν οι γονείς μου.Μου είχε στοιχίσει πολύ τότε.Τώρα απλά πηγαίνω συχνά κ το βλέπω.

Αρετή όταν λες κουκέτα τι εννοείς?Πάνω κ κάτω κρεβάτι?Κ πως θα τα βάλεις?Η κούνια μπαίνει από κάτω?Μάλλον κάπου τα μπέρδεψα.Με ενδιαφέρει κ μένα το θέμα με τα κρεβάτια γιατί κ εγώ σε ένα δωμάτιο θα τα έχω.Την Ηλιάνα στους 2 μήνες την πήγα στο δωμάτιό της.Δεν ξέρω αν θα μπορώ κ τώρα να πάω το δεύτερο τόσο νωρίς λόγω της Ηλιάνας αλλά δυστυχώς η κρεβατοκάμαρά μου χωράει στο πλάι μόνο καλαθούνα.

Σαββούλα μάλλον είναι η εποχή των μαλ***συναδέλφων.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρααααααα!!

Είμαι τρισευτυχισμένη!!!Είδα τη δεύτερη νεραϊδούλα μου!!Συγκινήθηκα τόσο πολύ που την είδα!!Χαίρει άκρας υγείας και έχει μεγαλώσει πολύ.Το δωμάτιο λοιπόν πρέπει να το ενισχύσω με ροζ!!Ουφ μου έφυγε ένα βάρος κ μη σας πω ότι σήμερα την αισθάνομαι κιόλας(χαχα η φαντασία μου οργιάζει).

Τι καλά!!!!!!!!!!!Αυτά είναι νέα!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ποιός τους χέζει τους μ#%$ συναδέλφους μπροστά σε αυτό???

Τα κοριτσάκια σου θα έχουν η μία την άλλη σε λίγα χρόνια κι εσύ θα καμαρώνεις!!!:D:D

Μου έφτιαξες τη μέρα ρε συυυυυ...με το καλό!!!:-P:razz:

Ευχαριστώ.Τις φαντάζομαι με τρελοκοτσιδάκια να παίζουν!!Θα τρελαθώ.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ.Τις φαντάζομαι με τρελοκοτσιδάκια να παίζουν!!Θα τρελαθώ.

Τέλεια!!!!!!!!

Άντε...βγάλε και το "πιθανόν" από την ενημέρωση!!Προς το παρόν δλδ είμαστε 2-2 αγόρια-κορίτσια...για να δούμε!!:rolleyes::rolleyes:

Για β επιπέδου έκλεισες?Πότε θα κάνεις?

Το έβγαλα!!!

Θα κάνω 15/11.Μου φαίνεται ότι είναι νωρίς αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μετά την 20η εβδομάδα γίνεται. θα είμαι 20+4.

Εσύ έκλεισες?Σόρρυ που αργώ να απαντήσω αλλά κάνω κ δουλειά ταυτόχρονα!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Το έβγαλα!!!

Θα κάνω 15/11.Μου φαίνεται ότι είναι νωρίς αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μετά την 20η εβδομάδα γίνεται. θα είμαι 20+4.

Εσύ έκλεισες?Σόρρυ που αργώ να απαντήσω αλλά κάνω κ δουλειά ταυτόχρονα!!

Ναι βρε το καταλαβαίνω...εμένα δεν έχει έρθει ακόμη το αφεντικό γι'αυτό είμαι ταχύτατη!!;)

Εγώ έχω για τις 29/11!(το έχω κλείσει από τώρα για να κανονίσω το ρεπό μου, γιατί βγαίνουν τώρα τα ρεπό μας για τον επόμενο μήνα). Κι εμένα μου φαίνεται νωρίς, αλλά για να το λέει ο γιατρός σου, ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς!!;);)

Κ εγώ παίρνω κανονική άδεια για τους υπερήχους.Κανονικά βάσει νόμου δικαιούμαστε για προγεννητικό έλεγχο άδεια μετ' αποδοχών ,όχι όμως από την κανονική άδεια.Δε χρειάζεται ούτε καν ενημέρωση ούτε χαρτί γιατρού.

Δεν έχει νόημα το να ξοδεύουμε όλη την άδειά μας στους γιατρούς.Κ εγώ εδώ δεν έβγαλα άκρη κ έτσι δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Κ εγώ παίρνω κανονική άδεια για τους υπερήχους.Κανονικά βάσει νόμου δικαιούμαστε για προγεννητικό έλεγχο άδεια μετ' αποδοχών ,όχι όμως από την κανονική άδεια.Δε χρειάζεται ούτε καν ενημέρωση ούτε χαρτί γιατρού.

Δεν έχει νόημα το να ξοδεύουμε όλη την άδειά μας στους γιατρούς.Κ εγώ εδώ δεν έβγαλα άκρη κ έτσι δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.

Εγώ ευτυχώς έχω ενα ρεπό την εβδομάδα (το οποίο το αποφασίζω εγώ πότε θα είναι) οπότε δεν παίρνω άδεια!

Εμείς λόγω κρίσης-από την 1/07 δουλεύουμε με εκ περιτροπής ωράριο.Δουλεύουμε 4 αντί 5 μέρες την εβδομάδα με μείωση 20% στο μισθό μας...:?Ζόρικα τα πράγματα, αλλά έχουμε 1 ρεπό να κάνω τις δουλειές μου κ να μη μαζεύονται όλες το ΣΚ!;) (προσπαθούμε να βρούμε τα θετικά...τι να κάνουμε?:rolleyes:)

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

Ιωαννα μου είδες το κοριτσάκι σου?Επιβεβαιώθηκε τελικά?αχ μπράβο βρε συγχαρητήρια!Είναι κ όλα καλά!!Τέλεια τα νέα σου!!

Για την Β επιπέδου το κάθε κέντρο απ'ότι κατάλαβα λέει τα δικά του.Εμένα μου είπαν πως πρέπει να έχω κλείσει την 22η εβδομάδα κ να είμαι στην 23η,χωρίς να ξέρουν το ιστορικό μου.Την προηγούμενη φορά δεν θυμάσαι σε ποια εβδομάδα την έκανες?Εγώ πάλι 23η την είχα κάνει.

Σαββούλα μου είσαι τυχερλη που δεν ήρθε το boss ακόμα!Εμένα ήρθε κ τον ακούω να φωνάζει κάτω :mad::mad::?

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Εγώ στην γιατρό μου πάω απογεύματα οπότε δεν χρειάζεται να πάρω άδεια!

όταν είναι να πάω να κάνω εξετάσεις αιματολογικές,παίρνω 1-2 ώρες.Ευτυχώς το δέχονται κ δεν κάθομαι παραπάνω.Όμως τις υπερωρίες μου δεν τις πληρώνομαι ούτε τις παίρνω σε ρεπό.Ευτυχώς έχουν μειωθεί..

Την Τρίτη έχω ραντεβού στο νοσοκομείο για υπέρυχο,το είχα κλείσει το ραντεβού τον Ιούλιο για να ανοίξω καρτέλα(αχρείαστη να είναι).Επειδή ήρθα νωρίτερα στην δουλειά θα πάρω μια ημέρα άδεια απο την αναρρωτική.Την κανονική μου άδεια θα προσπαθήσω να την κρατήσω για του χρόνου..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Κι εγώ στο γιατρό για τη μηνιαίη επίσκεψη πηγαίνω απογεύματα...για τις άλλες εξετάσεις λέω που πάω πρωί...τις συνδυάζω με το ρεπό μου!;)

Ναι..ευτυχώς λείπει ακόμη, είμαι χαλαρά!!:D

Κι εμάς οι υπερωρίες έχουν κοπεί εδώ και 2 χρόνια...όταν είχα πρωτοέρθει, έφευγα ΠΑΝΤΑ μετά το αφεντικό....πριν τις 19.00 δε σχολούσα σχεδόν ποτέ!:shock:Παρόλο που έπαιρνα πολύ καλά λεφτά, δε μπορούσα άλλο!!!Ευτυχώς κόπηκαν κ σχολάω στην ώρα μου!

Σαββούλα δόξα το Θεό να λέμε που ακόμα έχουμε δουλειά!!Ας είναι κ λιγότερα τα λεφτά από το να μην είναι καθόλου.

Χρύσα μου κ εμένα πάντως μου φαίνεται νωρίς η 20η.Στην Ηλιάνα την είχα κάνει μετά την 22η.Το πολύ πολύ να την ξανακάνω.Εμένα ο γιατρός μου τις εγκύους τις βλέπει μέχρι τις 4 το απόγευμα αλλά όταν πρόκειται για αυχενική ή β επιπέδου επειδή φέρνει εξωτερικό εξειδικευμένο συνεργάτη που τις κάνει δέχεται μόνο Τρίτη από τις 7 το πρωί.Το καλό είναι ότι δεν τρέχω αλλού για υπέρηχο και εξετάσεις.Εχει super εξοπλισμό κ μηχανήματα κ θεωρώ ότι είναι κ οικονομικός.Πληρώνω μόνο τον υπέρηχο κ ποτέ επίσκεψη 60 ευρώ.Στην αυχενική κ Papp-a πήρε 120.Αν δεν κάνω κάποια εξέταση δεν μου κρατάει λεφτά.Έχω ακούσει από φίλες εξωφρενικές τιμές σε άλλους γιατρούς(για ιδιώτες αναφέρομαι μην παρεξηγηθώ)

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Κι εγώ στο γιατρό για τη μηνιαίη επίσκεψη πηγαίνω απογεύματα...για τις άλλες εξετάσεις λέω που πάω πρωί...τις συνδυάζω με το ρεπό μου!;)

Ναι..ευτυχώς λείπει ακόμη, είμαι χαλαρά!!:D

Κι εμάς οι υπερωρίες έχουν κοπεί εδώ και 2 χρόνια...όταν είχα πρωτοέρθει, έφευγα ΠΑΝΤΑ μετά το αφεντικό....πριν τις 19.00 δε σχολούσα σχεδόν ποτέ!:shock:Παρόλο που έπαιρνα πολύ καλά λεφτά, δε μπορούσα άλλο!!!Ευτυχώς κόπηκαν κ σχολάω στην ώρα μου!

Εγώ ήμουν σε άλλο πόστο όταν πρωτοήρθα στην εταιρεία,σ'αυτην την θέση ήρθα μετά απο σπόντα.4 χρόνια είμαι εδώ κ εγώ όπως κ εσύ εφευγα με το boss αλλά ποτέ δεν πληρώθηκα υπερωρίες..κάποια στιγμή μου είπαν να τις σημειώνω για να παίρνω ρεπό αλλά τίποτα κ απο εκεί.Παλιά τύχαινε να φεύγω συνέχεια 20:00!!12ωρα χτυπούσα..Ευτυχώς κάποια στιγμή απο μόνος του μου είπε να τον παίρνω τηλέφωνο κ να φεύγω..Εχει κανένα χρόνο τώρα αυτο γίνεται αν δεν έχει φύγει στις 16:00 τον παίρνω τηλέφωνο κατά τις 16:30 κ φεύγω..Πάλι καλά..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...