Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια μου..! Μετα απο 8 μερες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ, που μας αφησε η cosm@te.. επανηλθα! Περιμενα πως και πως να μπω να διαβασω τα νεα σας! Χαρηκα και λυπηθηκα για μερικες περιπτωσεις. @Eternity δεν εχει χαθει τιποτα ακομα. Κι εγω πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει μεινει ενα εμβρυο και αυτο να προχωρησει τελικα. Αυριο εχεις επανεξεταση; Εγω κοριτσια παντως περιμενω σε 2-3 μερες να αδιαθετησω και να ξεκινησω cyclacur και υπερηχους για το ενδομητριο. Υπολογιζω μεταξυ 9/12-12/12 την εμβρυομεταφορα αν πανε ολα καλα. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Πολύ βολικό μου ακούγεται!! Δεν ξέρω,δεν νομίζω να το τολμήσω ποτέ..Ίσως όταν φτάνω προς το τέλος κ δεν έχω άλλες επιλογές..΄

Είναι κ σπαστα τα μαλλιά μου κ θέλουν συνέχεια ίσιωμα!!

Βρε κορίτσια, τί είναι το ντονέρ???Πρώτη φορά το ακούω..:?

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ βολικό μου ακούγεται!! Δεν ξέρω,δεν νομίζω να το τολμήσω ποτέ..Ίσως όταν φτάνω προς το τέλος κ δεν έχω άλλες επιλογές..΄

Είναι κ σπαστα τα μαλλιά μου κ θέλουν συνέχεια ίσιωμα!!

Βρε κορίτσια, τί είναι το ντονέρ???Πρώτη φορά το ακούω..:?

Kι εγώ τέτοια χαζοσπαστά μαλλιά έχω...και τα ισιώνω συνέχεια...πφφφ

Ντονέρ είναι γύρος από κιμά!;)

Xαζεύω στο ίντερνετ διάφορα (για το μωρό φυσικά..χεχεχε) και βλέπω ότι αυτά τα αυτοκόλλητα τοίχου για το παιδικό δωμάτιο μου αρέσουν όλο κ περισσότερο!!:D:D Από το να βάψεις όλο το παιδικό, είναι κι αυτά ΠΟΛΥ όμορφα! (ξέρω είναι νωρίς...αλλά τι να κάνω?Επηρεάζομαι...:oops::tongue:)

Xαζεύω στο ίντερνετ διάφορα (για το μωρό φυσικά..χεχεχε) και βλέπω ότι αυτά τα αυτοκόλλητα τοίχου για το παιδικό δωμάτιο μου αρέσουν όλο κ περισσότερο!!:D:D Από το να βάψεις όλο το παιδικό, είναι κι αυτά ΠΟΛΥ όμορφα! (ξέρω είναι νωρίς...αλλά τι να κάνω?Επηρεάζομαι...:oops::tongue:)

Σε καταλαβαίνω απόλυτα..Κ εγώ το ίδιο κάνω..:tongue::tongue:

Εχει πολύ ωραία αυτοκόλλητα..Κ εγώ το σκεφτόμουν κ είχα καταλήξει σε 1-2 θεματάκια..Ο αντρούλης μου όμως θέλει να κάνει μια προσπάθεια να το ζωγραφίσει μόνος του..Αν δεν μας βγεί καλό τότε σίγουρα θα πάρουμε αυτοκολλητάκια..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Βγήκα λίγο απότομα πριν γιατί μου την πέσανε οι συνάδελφοι.

Το ντονέρ είναι γύρος μοσχαρίσιος.Είναι πολύ νόστιμος:tongue::tongue::tongue:.

Κ εμείς αυτοκόλλητα έχουμε στο δωμάτιο της μικρής με την προοπτική ότι άν το 2ο είναι αγόρι να προσθέσουμε κ άλλο θέμα.Είχαμε εξ αρχής βάλει σα στόχο να κάνουμε σύντομα κ άλλα παιδάκια!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Σε καταλαβαίνω απόλυτα..Κ εγώ το ίδιο κάνω..:tongue::tongue:

Εχει πολύ ωραία αυτοκόλλητα..Κ εγώ το σκεφτόμουν κ είχα καταλήξει σε 1-2 θεματάκια..Ο αντρούλης μου όμως θέλει να κάνει μια προσπάθεια να το ζωγραφίσει μόνος του..Αν δεν μας βγεί καλό τότε σίγουρα θα πάρουμε αυτοκολλητάκια..

Αααα...άμα το ζωγραφίσει είναι ακόμη καλύτερα!!;);)

Κι εγώ χαζεύω κι έχω δει κάποια που μου αρέσουν πολύ!Ειδικά κάτι με δεντράκια...χεχεχε

Βγήκα λίγο απότομα πριν γιατί μου την πέσανε οι συνάδελφοι.

Το ντονέρ είναι γύρος μοσχαρίσιος.Είναι πολύ νόστιμος:tongue::tongue::tongue:.

Κ εμείς αυτοκόλλητα έχουμε στο δωμάτιο της μικρής με την προοπτική ότι άν το 2ο είναι αγόρι να προσθέσουμε κ άλλο θέμα.Είχαμε εξ αρχής βάλει σα στόχο να κάνουμε σύντομα κ άλλα παιδάκια!!

Και πολύ καλά κάνατε!;)

Ρε Ιωάννα μου...ήθελα να στο πω!Εκτός του ότι η μικρή σου είναι κουκλάκι ζωγραφιστό, έχει κ κάτι ματάρες άλλο πράγμα!!Από που τις πήρε??

Κ εγώ κάτι ουδέτερο θέλω σαν θέμα στο παιδικό δωμάτιο,πρώτη μου σκέψη είναι ο βυθός..θάλασσα,ψαράκια..έχω δει σχέδια για ζωγραφική κ έχω βρει κ πολύ ωραία αυτοκόλλητα.Επίσης έπεσα πάνω σε μια καταπλητική ταπετσαρια τοιχου,πανακριβη όμως..

Μετά σκέφτομαι τίποτα σε δέντρα όπως είπες κ εσύ Σαββούλα με διάφορα ζωάκια ή ακόμα κ διάφορους ήρωες απο καρτούν.Μια ξαδέρφη μου ζωγραφισαν τον winnie κ την παρέα του κ είναι ονειρικό!!

(sorry που αργώ να απαντησω αλλά κάνω κ δουλίτσα ταυτόχρονα :cool::cool::cool:)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλημερα κοριτσαρες!!καλουτσικος ειναι ο καιρος σημερα!εχει κ λιγο ηλιο!!!ιωαννα κ σαβουλα σας εστειλα προσκλησεις κ σε σενα χρυσα μνμ ;).

εχουμε αρχισει κ εμεις κ σκεφτομαστε το θεμα του παιδικου δωματιου και ευτυχως δεν θελει ουτε κι ο αντρας μου το κλασικο η γαλαζιο η ροζ οπως κι εγω.το θελω λιγο πιο ιδιαιτερο!!πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα κ θα το δουμε αργοτερα παλι αυτο το θεμα!!

εσεις τι κανετε?απο ποιες περιοχες ειστε αληθεια??εγω ειμαι απο αθηνα μενιδι για την ακριβεια.:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα Άννα μου!

Είστε 3 με φωτογραφία κ 3 χωρις φωτογραφια με το ίδιο όνομα :tongue::P:p:p

Ποια απ'όλες είσαι?τί φωτο έχεις??

Ακυρο είδα κοινό φίλο την Σαββούλα!!Σου έστειλα αίτημα φιλιας!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Δεν προλαβαίνω να δω όλες τις φωτογραφίες σου για να σχολιάσω(έπεσε δουλίτσα) έχω πάθει όμως πλάκα με τα "μουτσουνάκια σας"!!!! Έίναι τέλεια!!

Απο Θεσσαλονίκη είμαι εγώ,(Δυτικά)!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...