Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα ειναι που σχολας εξι λογω της απεργιας?Απο την Κρητη εισαι γιατι το επωνυμο σου μου μοιαζει κρητικο

Ναι σήμερα 6 θα φύγω:evil::twisted:

Θα το'θελα πολύ να είμαι απο την Κρήτη αλλά δυστυχώς όχι,δεν είμαι..Ο Μπαμπάς μου είναι απο εδώ θεσσαλονίκη με ρίζες Μ.Ασίας κ η μαμά μου απο το Διδυμότειχο!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλησπερα τσουπρες!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!με το καλο ιωαννα να το δεις το μπεμπακι!!!

εγω εχθες περασα ολη τη μερα με το αντρακι μου που ειχε ρεπο κι απο την πρωινη και απο την βραδυνη δουλεια κ σημερα πηγα να δω την μαμα μου!!περασα κι απο το σουπερ κ μεχρι να μαγειρεψω περασε η μερα κι ουτε που το καταλαβα!!το κακο ειναι οτι με εχει πιασει ενας πονεκεφαλος απο το μεσημερι κ δεν λεει να περασει:? οποια θελει ας μου στειλει κι εμενα για fb :D

παω να κανω ενα μπανακι και να χουχουλιασω λιγο μπας κ περασει ο πονοκεφαλος γιατι δεν την παλευω καθολου!!πολλα φιλια σε εσας κ τις κοιλιτσες σας!!!:tongue:

Καλημέρα!!!

Πρωίνή-πρωινή σήμερα,είπα τώρα που έχω την ησυχία μου να μπώ να δω αν γράψατε τίποτα..

Εχθές έφυγα τελικά 6 κ πήγαμε για ένα καφεδάκι με τον αντρούλη μου..Απο το πρωί ήθελα να πιώ ζεστή σοκολάτα με γεύση φράουλας κ του το είχα πει.Όταν πήγα σπίτι με περίμενε σχεδόν στην πόρτα..:) Απόλαυση ήταν!!Αυτός ο συνδιασμός είναι τέλειος!!

Μετά πήγα σπίτι κ είπα να μαγειρέψω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα..Με έπιασε μια βαρεμάρα :oops::oops: Ίσα-ίσα για ένα ντουζάκι μπήκα...:oops::oops:

ουφ..την μάτιαξα την ησυχία μου,πλάκωσε δουλίτσα..Θα μπω κ αργότερα..

Φιλιά

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημερούδια!!!!:D:D

Τι μου κάνετε? Εγώ μια χαρούλα...χτες πήγαμε με τον αντρούλη μου μια βόλτα στα μαγαζιά (να χαζέψουμε, δεν ψωνίσαμε κάτι) και στις 21.15 είχα ξαπλώσει...:rolleyes::rolleyes: Αυτή η υπνηλία δε λέει να περάσει με τπτ!Την προτιμώ βέβαια από τις αυπνίες!!

Ρε κορίτσια...ζεσταίνεστε??Εγώ εδώ στη δουλειά, είμαι με κοντομάνικο κι όλοι με κοιτάνε σαν alien!Πραγματικά έχω πολλές εξάψεις!!

Πάω να σας διαβάσωωωωωωωωωωωωω.....φιλάκια σε εσάς, στα μωράκια σας και στις κοιλίτσες σας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αννούλα σου έστειλα πμ.Ρίξε κ ένα ξεμάτιασμα για τον πονοκέφαλο!!

Εντάξει είμαστε φοβερή ομάδα.Για τα καλλιστεία όλες!!

Τα άλλα κοριτσάκια μας που χάθηκαν?

Σας φιλώ προς το παρόν.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημερούδια!!!!:D:D

Τι μου κάνετε? Εγώ μια χαρούλα...χτες πήγαμε με τον αντρούλη μου μια βόλτα στα μαγαζιά (να χαζέψουμε, δεν ψωνίσαμε κάτι) και στις 21.15 είχα ξαπλώσει...:rolleyes::rolleyes: Αυτή η υπνηλία δε λέει να περάσει με τπτ!Την προτιμώ βέβαια από τις αυπνίες!!

Ρε κορίτσια...ζεσταίνεστε??Εγώ εδώ στη δουλειά, είμαι με κοντομάνικο κι όλοι με κοιτάνε σαν alien!Πραγματικά έχω πολλές εξάψεις!!

Πάω να σας διαβάσωωωωωωωωωωωωω.....φιλάκια σε εσάς, στα μωράκια σας και στις κοιλίτσες σας!!!

Καλημέρα!!Είναι λάθος να αφήνουμε ευκαιρία για ψώνια ανεκμετάλλευτη!!(χαχα)!!Η υπνηλία δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί όσο θα μεγαλώνει η κοιλιά κ θα τα πιέζει όλα μέσα σου θα ξυπνάς συνέχεια μια για τουαλέτα,μία γιατί δεν θα μπορείς να αναπνεύσεις,μία για να αλλάξεις πλευρό στον ύπνο κλπ!!Σε έφτιαξα τώρα?

Λόγω ορμονών είναι οι εξάψεις!!Τα έχουν παίξει οι υπόλοιποι ε??Άσε τους να αναρωτιούνται!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Να τα κ τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Σαββούλα μου είμαι με τις ώρες μου,άλλες φορές ζεσταίνομαι άλλες κρυώνω..Σήμερα κρυώνω πολύ!! 5 βαθμούς έχουμε..

Εγώ πάλι έχει λίγα βράδια που ξυπνάω γύρω στις 3-4 κ μετά δυσκολεύομαι να ξανακοιμηθώ..Δεν μπορώ να βολευτώ παρ'όλο που έχω αγκαλιά το καλό μου μαξιλάρι (εγκυμοσύνης)!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αννούλα σου έστειλα πμ.Ρίξε κ ένα ξεμάτιασμα για τον πονοκέφαλο!!

Εντάξει είμαστε φοβερή ομάδα.Για τα καλλιστεία όλες!!

Τα άλλα κοριτσάκια μας που χάθηκαν?

Σας φιλώ προς το παρόν.

Πραγματικά...καλλονές!!!:D:D

Κι εγώ Αννούλα σου έχω στείλει πμ!;)

Τελικά τι έφαγες Ιωάννα μου?Ντονέρ ή τυλιχτό?:lol::lol: Εγώ χτες έφαγα υγιεινά...έβρασα ένα μπρόκολο με πατατούλες, έβαλα ξυδάκι μπόλικο που μου αρέσει...κι έφαγα!:D Σήμερα θα πάμε να φάμε στη μανούλα μου μοσχαράκι κοκκινιστό με πιλαφάκι...μιαμ μιαμ!

Καλημέρα!!Είναι λάθος να αφήνουμε ευκαιρία για ψώνια ανεκμετάλλευτη!!(χαχα)!!Η υπνηλία δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί όσο θα μεγαλώνει η κοιλιά κ θα τα πιέζει όλα μέσα σου θα ξυπνάς συνέχεια μια για τουαλέτα,μία γιατί δεν θα μπορείς να αναπνεύσεις,μία για να αλλάξεις πλευρό στον ύπνο κλπ!!Σε έφτιαξα τώρα?

Λόγω ορμονών είναι οι εξάψεις!!Τα έχουν παίξει οι υπόλοιποι ε??Άσε τους να αναρωτιούνται!!

Μου έφτιαξες τη μέρα!!!χαχαχα!!:tongue::tongue:

Ναι ρε γμτ...δεν εκμεταλλεύομαι σωστά τις ευκαιρίες!!:):)

Διαφημίσεις

Άσχετο...αλλά το Σάββατο έχω κλείσει ραντεβού για να κουρευτώ!Θα τα κάνω κοντούλικα που με βολεύουν πολύ!!

Για να καταλάβετε, άμα δείτε στο fb στις εικόνες προφίλ (προς το τέλος) που είμαι στη βάφτιση της βαφτιστήρας μου!! Τι λέτε?:):)

Βασικά με έχουν κουράσει πολύ τα μαλλιά μου όπως είναι τώρα...Θέλουν ίσιωμα κι εγώ κουράζομαι με το ψαλίδι κάθε φορά να τα ισιώνω...άσε που το χρώμα έχει ξεράσει κι ο γιατρός δε με αφήνει να τα βάψω, οπότε θα τα κόψω κι εγώ να ηρεμήσω!;)

Άσχετο...αλλά το Σάββατο έχω κλείσει ραντεβού για να κουρευτώ!Θα τα κάνω κοντούλικα που με βολεύουν πολύ!!

Για να καταλάβετε, άμα δείτε στο fb στις εικόνες προφίλ (προς το τέλος) που είμαι στη βάφτιση της βαφτιστήρας μου!! Τι λέτε?:):)

Βασικά με έχουν κουράσει πολύ τα μαλλιά μου όπως είναι τώρα...Θέλουν ίσιωμα κι εγώ κουράζομαι με το ψαλίδι κάθε φορά να τα ισιώνω...άσε που το χρώμα έχει ξεράσει κι ο γιατρός δε με αφήνει να τα βάψω, οπότε θα τα κόψω κι εγώ να ηρεμήσω!;)

Σαββούλα μου απ'ότι είδα σου πάνε πολύ τα κοντά..Κ αφού σε βολεύουν ακόμα καλύτερα.. κ εγώ το σκεφτόμουν αλλά μια ζωή μακριά τα είχα..Δεν νομίζω να μου πηγαίνουν τα κοντά!!Κ εμένα ο ξάδερφός μου που είναι κομμωτής δεν μ'αφήνει να τα βάψω!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Σαββούλα μου απ'ότι είδα σου πάνε πολύ τα κοντά..Κ αφού σε βολεύουν ακόμα καλύτερα.. κ εγώ το σκεφτόμουν αλλά μια ζωή μακριά τα είχα..Δεν νομίζω να μου πηγαίνουν τα κοντά!!Κ εμένα ο ξάδερφός μου που είναι κομμωτής δεν μ'αφήνει να τα βάψω!!

Ναι βολεύουν πολύ!Λούζομαι, κοιμάμαι, ξυπνάω και τα αφήνω όπως είναι!:D Εμένα ο γιατρός μου είχε πει μέχρι τον 3ο καθόλου βαφή και από τον 4ο και μετά μόνο ανταύγιες αν θέλω...αλλά δε κάνω τπτ, σιγά! Θα τα κόψω κ δε θα χρειάζεται να κάνω τπτ!;)

Μερίδα ντονέρ έφαγα αλλά όχι ολόκληρη.Σήμερα όντως θα φας πολύ υγιεινά!!!!Καλό κούρεμα!Εγώ τα είχα κόψει πέρυσι πριν γεννήσω καρέ αλλά τελικά δε με βόλεψαν.Ούτε να τα πιάσω δεν μπορούσα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Μερίδα ντονέρ έφαγα αλλά όχι ολόκληρη.Σήμερα όντως θα φας πολύ υγιεινά!!!!Καλό κούρεμα!Εγώ τα είχα κόψει πέρυσι πριν γεννήσω καρέ αλλά τελικά δε με βόλεψαν.Ούτε να τα πιάσω δεν μπορούσα.

Ναι..το καρέ (ειδικά αν δεν πιάνεται) είναι μπελάς!Εγώ θα τα κουρέψω κοντά-κοντά, αγορέ!:D Ο άντρας μου ποτέ δεν ήθελε να τα μακρύνω, του αρέσει πολύ το κοντό πάνω μου!Θα του κάνω κι αυτουνού το χατήρι!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...