Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Ευχαριστώ!!Ήδη τα φοράω.

Δεν πρόλαβα να δω όλες τις φωτό.Έχετε βάλει κ 20 άλμπουμ η κάθε μία, τι να πρωτοπρολάβω να δω?Ξέρεις τι μου άρεσε πολύ?Οι φωτό της προετοιμασίας σου πριν το μυστήριο.Εγώ δυστυχώς δεν έβγαλα στην προετοιμασία(πικραμένη ιστορία) και το χάρηκα που θα έχεις αναμνήσεις από εκείνη τη μέρα.

Αχ η ζουζουνίτσα σου μωρέ!!Πολύ γλυκό παιδάκι πρέπει να είναι.Περιμένει το πνευματικό της αδερφάκι!!Όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό θα θέλει να είναι συνέχεια μαζί του!!

Εμένα οι συνάδελφοι ήρθαν πρωί πρωί σήμερα οπότε τα όργανα έχουν αρχίσει από το πρωί..Απόλαυσε το κακάο σου και κυριότερα την ηρεμία σου.:):)

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nαι...είναι μια γλύκα!!:D

Έχω μπλέξει από εχτές με ένα excel εδώ στη δουλειά, μου έχουν βγει τα μάτια...:?:???: Ξάπλωσα χτες κι έβλεπα τετραγωνάκια...:cool::cool:

Ναι, ήταν πολύ ωραία εμπειρία η όλη προετοιμασία πριν την εκκλησία, πέρασα πολύ όμορφα!!!:D:D

Οι δυο μας είμαστε.

Αύριο πάω γιατρό σχεδόν μετά από ένα μήνα.Θα δούμε κ φύλο σίγουρα θέλω να πιστεύω!!!Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει το μωρό.Εύχομαι μόνο να ναι καλά.Πώς θα περάσει η ώρα?Βαριέμαι απίστευτα.Κ όλο κάτι μασουλάω!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Οι δυο μας είμαστε.

Αύριο πάω γιατρό σχεδόν μετά από ένα μήνα.Θα δούμε κ φύλο σίγουρα θέλω να πιστεύω!!!Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει το μωρό.Εύχομαι μόνο να ναι καλά.Πώς θα περάσει η ώρα?Βαριέμαι απίστευτα.Κ όλο κάτι μασουλάω!!!

Mια χαρά θα είναι όλα!!:D:D

Εγώ έχω ραντεβού στις 3/11...έχω ακόμη 2 βδομάδες...:( Ελπίζω κι εγώ να δω τι είναι το μωράκι μου!!!:D:DΣτο Τέλος του Νοέμβρη θα κάνω και τη Β' επιπέδου να τελειώνουμε!

Κι εγώ βαριέμαι...:?:-?Εγώ δε πήρα κάτι επίτηδες σήμερα στο γραφείο...θα φάω το μεσημεριανό μου μόνο κ θα το ράψω!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Είχα γράψει ένα κατεβατό αλλά ήρθε κάποιος κ βγήκα οπότε το έχασα..

καλημέρα κ απο εμένα!Εκτός του ότι ήρθα πιο αργά στην δουλειά όλοι έχουν νεύρα κ γίνεται χαμός!! Μάλωσα κ με έναν βλάκα συνάδελφο,μάλλον αυτός μάλωσε μαζί μου γιατί εγώ λέξη δεν πρόλαβα να πω κ χαλάστηκα πολύ!

Τώρα είμαι κάπως πιο ήρεμη...

Είδα κ εγώ φωτογραφίες σας.Κουκλίτσες κ οι δυο και πολύ όμορφες νύφες!!ιωάννα μου μ'αρέσει που λες για κορμιά,εσύ πίσω πας?Άσε που αν πρόσεξες δεν έχω πρόσφατες φωτογραφίες,υπάρχει ένα κενό..Εκτός απο κάποιες που βάζουν οι αδερφές μου! Η φωτό με την μαιμού είναι όντως απίστευτη,πού να τις βλέπατε πως καθάριζαν κ έτρωγαν τις μπανάνες!!

Αύριο θα πας στον γιατρό?Τί καλά..

Όσο για τις κινήσεις του μωρού κ εγώ έχει 2-3 μέρες το νιώθω πιο λίγο.Είχα αγχωθεί.Παρατήρησα όμως πως αν φορέσω παντελόνι που ακουμπάει χαμηλά στην κοιλιά,το νιώθω πιο έντονα,μάλλον το ενοχλεί,το πιέζει..

Η κοιλιά μου αυτές τις μέρες έχει γίνει τεράστια(ίσως γι αυτο κ δεν το νιώθω τόσο πολύ),εχθές πήγα στην μαμά μου κ όποιος με έβλεπε μου έλεγε πόσο πολύ μεγάλωσε κ με ρωτούσαν πόσα κιλά πήρα!!!Ευτυχώς ήταν η θεία μου κ η ξαδέρφη μου κ οι αδερφές μου,αλλιώς δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα..:oops::D:D:DΠόσο να μεγάλωσε σε 4 ημέρες πια!!!!! Δεν είμαστε όλες ίδιες να έχουμε τις ίδιες κοιλιές!!:cool::cool::cool: Ας είναι καλά το μικρό μου κ ας γίνει τεράστια!(που θα γίνει.:-P)

Εγώ Β επιπέδου έχω 15/11,τότε θα το δω το μικρό μου!Σε 3,5 εβδομάδες!!Μακάρι όλα να είναι καλά!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Χρύσα μου καλημέρα.Κ εγώ έχω παλιές φωτο.Οι πιο πρόσφατες είναι κάποιες με το μωρό που όμως δεν φαίνομαι ολόκληρη!!Είναι στρατηγικές φωτογραφίες.Κάποιες που έχω από το μπάσκετ(αν τις είδες), να φανταστείς ότι εκεί είχα ήδη αρχίσει να παχαίνω κ ήμουν 72 κιλά.Τώρα είμαι 83!!!Καλά βέβαια το ύψος μου είναι 1,81 κ δεν φαίνομαι σα βόδι αλλά έχω τον κλασικό μεσογειακό σωματότυπο κ τα παίρνω όλα σε μπούτια,πισινό κ κοιλιά.

Άσε έχω αγχωθεί με το σποράκι μου κ ευτυχώς που πάω αύριο στο γιατρό για να ηρεμήσω.Πάντως το πιο σπαστικό δεν είναι να σου λένε ότι έχεις μεγάλη κοιλιά ή το πόσα κιλά πήρες αλλά το ότι ο κάθε πικραμένος θα έρχεται κ θα σου χαϊδεύει την κοιλιά χωρίς να σε ρωτήσει.

Ο αντρούλης μου έχει πάει σήμερα με το μωρό στη μαμά του κ η δική μου πήρε 'ρεπό'.Του είπα να φέρει κ φαγητό το μεσημέρι κ τι με πήρε να μου πει?Θες μερίδα ντονέρ ή τυλιχτα σουβλάκια?Ωραία διατροφή θα κάνω πάλι!!Αχ,σαν τη μανούλα μου καμία...Μακάρι να μπορέσω να προσφέρω έστω κ τα μισά στα δικά μου παιδιά!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Εκτός του ότι ήρθα πιο αργά στην δουλειά όλοι έχουν νεύρα κ γίνεται χαμός!! Μάλωσα κ με έναν βλάκα συνάδελφο,μάλλον αυτός μάλωσε μαζί μου γιατί εγώ λέξη δεν πρόλαβα να πω κ χαλάστηκα πολύ!

Πες του να πάει να απαυτωθεί...του μ&%$#*!!!

Θα τον βάλω να κάνει παρέα με τους δικούς μου..Άλλοι κομπλεξικοί.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ιωάννα κ εμένα οι πιο πρόσφατες είναι το Πάσχα που είμαι με την βαφτησιμιά μου νομίζω..

Εσύ είσαι πολύ ψηλή..Τί μιλάς? Όσα κ να βάλεις δεν φαίνονται!!!

Εμείς τα καημένα με το που βάλουμε 4-5 κιλά φουσκίτσες γινόμαστε!!

Εγώ είμαι 1,66 κ ξεκίνησα συτην την εγκυμοσύνη 57,5!!!Τώρα είμαι 63,5!!!:shock::shock::shock:

Έχω να λέω όμως ότι κάποτε υπήρξα κ 78!!!:shock::shock::shock: Κ μετά απο πολλές προσπάθεις κατάφερα και κατέβηκα στα 53!Μετά έβαλα 2 για τον γάμο και απο τότε παίζω,μια πάνω,μια κάτω..Στην 1η εγκυμοσύνη μέχρι την 23η εβδομάδα είχα πάρει 8 κιλά και τα 4 έκανα να τα χάσω 8 μήνες!!!Ήταν βέβαια κ η ψυχολογία πολύ πεσμένη!

Αυτο με την κοιλιά που λες το έζησα λίγο την πρώτη φορά..Τώρα μόνο η μαμά μου κ η μικρή μου αδερφή της δίνουν φιλάκια!!! :rolleyes:

φαγητό πήρα κ εγώ απο την μαμά μου για σήμερα,είχε ετοιμάσει για την μικρή σε βαζάκια για να τα πάρει μαζί της κ πήρα ένα..Λάχανο με κρέας έχει το μενού !Απο εκεί που δεν έτρωγα καθόλου κρέας αυτην την εβδομάδα 3 μέρες σερί μου πήγε!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Πες του να πάει να απαυτωθεί...του μ&%$#*!!!

Θα τον βάλω να κάνει παρέα με τους δικούς μου..Άλλοι κομπλεξικοί.

Άστα χαμός γίνεται!!

Είναι τυχερός που δεν θέλω να συγχυστώ παραπάνω..Την επόμενη φορά (γιατί σίγουρα θα υπάρξει) θα το κάνω θέμα!! Ήθελα να ξερα στις γυναίκες τους κ στα παιδιά τους έτσι μιλάνε???Τα ζώα!!!:evil::twisted::evil::twisted:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετε και απο εμενα.Τελευταια φτανω στο καφε.Σημερα ειχα φουλα εξαωρο αλλα μου φαινεται οτι περασε γρηγορα.

Ιωαννα με το καλο αυριο ο υπερηχος.Εγω εχω την αλλη βδομαδα και ανυπομονω.

Χρυσα μην δινεις σημασια στον συναδελφο και μη συγχιζεσαι

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Σε μενα εστειλες.Σε εκανα accept

Αλήθεια??Ωραία..Δυστυχώς έχω ένα θεματάκι κ δεν μου ανοίγει ούτε το yahoo μου ούτε το fb τώρα!!:( Τρώει συχνά τέτοια κολλήματα! Κάποια στιγμή θα στρώσει!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...