Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Βρήκατε κ κοινούς φίλους?

Μόλις μας ενημέρωσαν στην δουλειά πως αύριο λόγω απεργιών(το ΠΑΜΕ μας κλείνει τους δρόμους) θα έρθουμε 09:30 πμ με 18:00 μμ!!!

Ουφφφφ..πάλι μισή ώρα παραπάνω..Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό...

Συγγενείς θα βγούμε σε λίγο!!!!(χαχαχα)

Καλά αντί να μην πάτε καθόλου θα κάτσετε κ παραπάνω??Ήμαρτον Παναγία μου.Αυτά πραγματικά μόνο στην Ελλάδα!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς δεν απεργούμε ποτέ!!Αυτό μας έλειπε :confused::confused:

Εδώ αλλάζουμε το ωράριο για να μην χάσουμε 1 ώρα..και καθόμαστε κ παραπάνω..

Κ ευχαριστώ πρέπει να λέμε ...έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα!!:evil:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Εγώ ελπίζω να μας έρθει απόσπασμα απεργών στην πύλη της εταιρείας κ να μη μας αφήσουν να μπούμε!!Δεν θα είναι η πρώτη φορά.Ελπίζω να μην μας ξεχάσουν αύριο.

Σαββούλα μ' αυτά που λέω με έπιασε λιγούρα(δε θέλω κ πολύ)!Η μαμά έχει φτιάξει κοκκινιστό κοτόπουλο με πουρέ κ το σκέφτομαι εδώ κ 2 ώρες που με πήρε τηλ να μου ανακοινώσει το μενού της ημέρας.Είμαι μια μικρή σαβουρογουρουνίτσα τελικά!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Εγώ ελπίζω να μας έρθει απόσπασμα απεργών στην πύλη της εταιρείας κ να μη μας αφήσουν να μπούμε!!Δεν θα είναι η πρώτη φορά.Ελπίζω να μην μας ξεχάσουν αύριο.

Σαββούλα μ' αυτά που λέω με έπιασε λιγούρα(δε θέλω κ πολύ)!Η μαμά έχει φτιάξει κοκκινιστό κοτόπουλο με πουρέ κ το σκέφτομαι εδώ κ 2 ώρες που με πήρε τηλ να μου ανακοινώσει το μενού της ημέρας.Είμαι μια μικρή σαβουρογουρουνίτσα τελικά!

xaxaxaxa!!!Κι εγώ έφαγα!!Παστίτσιο έφερα μαζί μου...το έφτιαξε ο πεθερός μου...μιαμ μιαμ...δημιουργεί αυτός ο άνθρωπος!!!!:D:D

(κι έχω πάρει κ πατατάκια να φάω αργότερα....:rolleyes::rolleyes:)

Λοιπόν ετοιμάζομαι να φύγω.καλό μεσημέρι κ καλή χώνεψη!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι Ιωάννα μου,καλή όρεξη!!

Κ εγώ έφαγα..έχει καμια ωρίτσα!!

Είχα κοκκινιστό μοσχαράκι με μακαρονάκι κοφτό..μμμμ..Ήταν πολύ νόστιμο!!Όχι να το παινευτώ..;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Χαιρετε και απο εμενα.Απο οτι βλεπω καποιες σας προλαβα.Χρυσα κανω μαθημα εκει και εχω 20 ωρες.Εκτος απο Δευτερα τις υπολοιπες μερες σχολαω 1 και μιση.Εχω και ακοια κενα ενδιαμεσα.Δε θα με χασετε καλε απλα αν δεν προλαβαινω θα μπαινω απο γευμα.

Ιωαννα τελεια ειναι και τα σουβλακια,εγω με τη στερηση μονο που τα ακουω μου τρεχουν τα σαλια και να φανταστεις κανα καλαμακι σκετο μπορω να φαω αλλα η λαδωμενη πιτουλα ειναι που εχει τη γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Χαιρετε και απο εμενα.Απο οτι βλεπω καποιες σας προλαβα.Χρυσα κανω μαθημα εκει και εχω 20 ωρες.Εκτος απο Δευτερα τις υπολοιπες μερες σχολαω 1 και μιση.Εχω και ακοια κενα ενδιαμεσα.Δε θα με χασετε καλε απλα αν δεν προλαβαινω θα μπαινω απο γευμα.

Ιωαννα τελεια ειναι και τα σουβλακια,εγω με τη στερηση μονο που τα ακουω μου τρεχουν τα σαλια και να φανταστεις κανα καλαμακι σκετο μπορω να φαω αλλα η λαδωμενη πιτουλα ειναι που εχει τη γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλώς την!!Θα συμφωνήσω για την λαδωμένη την πιτούλα :tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Kαι σε μας δεν εχουν πει τιποτα για απεργια οποτε ενα φουλ 6ωρο για αυριο.Πολυ ταλαιπωρια στις μεγαλες πολεις με τις απεργιες

πραγματικά πολύ μεγάλη ταλαιπωρία!

Να φανταστείς σε εμάς κλείνουν όλες τις εισόδους προς την ΒΙΠΕ οπου κ δουλεύω..Ευτυχώς μένω κοντά κ δεν θα ταλαιπωρηθώ..Γι αυτο άλλωστε αλλάζουμε κ το ωράριο.

Δεν είναι να κυκλοφορήσεις στο κέντρο της πόλης!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλησπέρα!! Εδώ είμαι κ εγώ!! Έφτιαχνα παστιτσιο;) τώρα το έχω στο φούρνο κ μπήκα για λίγο!! Ααχ έχετε γράψει πάρα πολλά κ δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα!! Έχω κ εγώ fb!

xhbDp2.png863np2.png

Καλησπέρα!! Εδώ είμαι κ εγώ!! Έφτιαχνα παστιτσιο;) τώρα το έχω στο φούρνο κ μπήκα για λίγο!! Ααχ έχετε γράψει πάρα πολλά κ δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα!! Έχω κ εγώ fb!

Καλώς την!!

Παστίτσιο κ εσύ ε?Μου φαίνεται θα κάνω κ εγώ μες την εβδομάδα!!Το ζήλεψα!

Στείλε μας μήνυμα αν θέλεις με τα στοιχεία σου να σε βρούμε στο fb!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπήκα στα κλεφτά χθες fb και έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

Χρύσα και Σαββούλα είστε θεές!!Κούκλες!!Επίσης είστε κορμάρες πράγμα που με κάνει να σας "μισώ"!!(χαχαχα).Επιπλέον έχω να σχολιάσω ότι η top φωτογραφία ανήκει στη Χρύσα κ στο ταξίδι του μέλιτος όπου η ντόπια μαιμουδίτσα πίνει pepsi κ δεν δίνει στα υπόλοιπα μαιμουδάκια.Έτσι είμαι εγώ με την κόρη μου.Όταν σαβουρώνω, το μικρό μου μαιμουδάκι έρχεται απλώνει τα χεράκια και μπορεί να λέει επί μία ώρα μαμ,μαμ,μαμ,μαμ.....η μανούλα που είναι όμως γουρουνομαιμού δεν της δίνει τίποτα!!!

Πρέπει να προσθέσω κ εγώ καμιά φωτό απλά βαριέμαι τη διαδικασία.Ελπίζω μέσα στο Σ/Κ κάτι να κάνω.

Επί τη ευκαιρία θα πω κ εγώ στη μαμά να φτιάξει παστίτσιο!!

Φιλοθέη σου έστειλα πμ για fb.

Για το τέλος έχω να πω ότι χθες το απόγευμα πήγα στην Ερμού να ψωνίσω κανένα ρουχαλάκι κ μπορώ να πω ότι γινόταν χαμός.Πανικόβλητοι ψωνίζαν όλοι.Κρίση σου λέει μετα!!Τελικά πήρα ενα τζιν κ 2 μπλουζάκια απο το Benetton.Μόνο εκεί βρήκα κάτι που να μου κάνει κ ήταν κ σχετικά οικονομικά.Πολλά φιλιά.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Kαλημέρα κι από εμένα!!:-D

Σήμερα ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία, ήταν αισθητή το πρωί-πρωί!!

Ιωάννα μου...ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!Καλά, όντως η φωτό της Χρύσας δεν υπάρχει!!χαχαχα!! Μεγείες τα ρουχαλάκια σου!Καλοφόρετα!

Το κοριτσάκι μου το είδατε?Τη βαφτιστήρα μου?Είναι ο μεγάλος έρωτάς μου!!Τις προάλλες ήρθε σπίτι και μου λέει: "Νονά...να ακουμπήθω την κοιλίτθα σου να πιάθω το μωράκι μαθ??":razz::-P

Εγώ μόλις ήρθα γραφείο, έφτιαξα ένα κακάο (καθώς ακόμη ο καφές με αναγουλιάζει..:rolleyes:) και απολαμβάνω την-προς το παρόν-ηρεμία!:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...