Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

καλημερα τι κανετε?Εμεις ξυπνησαμε κατα τις 8 και μιση και τωρα ακουμε τον μικρο που παιζει ενα αρμονιο που του εχει φερει ο παππους.κρυος και σημερα ο καιρος.Σημερα δεν εχουμε και μαγειρεμα μιας και θα φαμε στη μαμα μου(ωραια γλυτωνουμε και το πλυσιμο πιατων)

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω για τα θετικα σας λογια!

σιγουρα θα τ ψαξω...οσο δεν παει

αλλα απο χθες σκεφτομια μονο το κακο!

σκεφτομαι σκεφτομαι... και κλαιω....

κλαιω κατω απο το παλπλωμα να μην με βλεπει η μικρη...

βγαινω στο μπαλκονι μονη...

εχω να φαω απο χθες το πρωι...

δεν εχω ορεξη καθολου!

σημερα με ρωτησε τι κανει το μωρο στην κοιλια μου....

της ειπα οτι ειναι εινια λιγο αρωστο και το ποναει η κοιλιτσα του!

το ηθελε τοσο πολυ!

και μαλιστα ζητουσε να ειναι αγορι!

αν κατι δεν παει καλα πως θα της το πουμε?

θα παω μεσα τσην εβδομαδα να κανω και αλλου β επιπεδου

λεω να παω στο μητερα....

ξερετε κατι θερικο η αρνητκο?

να ζητησω καποιον συγκεκριμενο γιατρο?

η να παω καπου αλλου?

ουφ!

τα μωρακια εσας?

ολα καλα?

θα ηρεμησω και θα τα διαβασω ολα απο την αρχη....να γνωρισω εσας και τα μωρακια σας!

ξεχασα με ολα αυτα!

ειμαι η Βικυ και ειμαι 31 ετων....

καλησπερα Βικυ.δεν κανει να στεναχωριεσαι γιατι το καταλαβαινει το μωρακι στην κοιλιτσα και σε καταλαβαινει και η μικρη.Ολα καλα θα πανε.Για το μητερα που ρωτας δε ξερω να σου απαντησω γιατι μενω επαρχια.αλλωστε το υπερηχογενες εντερο μια ενδειξη ειναι οποτε μην τα βαφεις μαυρα .Να δεις που ολα θα ειναι μια χαρα και οταν γεννησεις με το καλο ολα θα ειναι μια αναμνηση

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλησπέρα! Τελικά δεν κατάφερα να μπω πιο νωρίς! Τώρα ο μικρός μου παίζει και βρήκα ευκαιρία.

Όλα καλά την Παρασκευή στο γιατρό,μια χαρά το μωρό μου στον υπέρηχο και έτοιμη να κλείσω ραντεβού για β'επιπέδου μεσ στον Νοέμβριο.

Συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω το νινί μου στον υπέρηχο,έχω κρεμάσει και το αντίγραφο στο ψυγείο και κάθε μέρα του λέω καλημέρα!

Κάνει κρυάκι ε? Εμείς ανάψαμε και τζάκι! Αυτά τα νέα μου..

Βίκυ, μπορεί άδικα να ανησυχείς, μη στεναχωριέσαι και στεναχωρείς και το σποράκι σου και δεν του κάνεις καλό.. Ελπίζω τα νέα μετά τη 2η β'επιπέδου να είναι καλά!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!Καλή μας εβδομάδα!!

Βίκυ μου δεν γνωρίζω τίποτα για το έντερο που σου είπανε,αλλά θα σου πρότεινα αν πας να ξανακάνεις Β επιπέδου να πας στην 23η εβδομάδα!Συνήθως τότε φαίνονται όλα καλύτερα..Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό,όλα να πάνε καλά και να κρατήσεις με το καλό ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου!!

Αρετή μου καλή αρχή!!!θα σε χάσουμε δηλαδή τώρα?

Φιλοθέη μου τέλεια τα νέα σας!!Αχ έχουν μεγαλώσει τα ζουζούνια μας.Εγώ εχθές τον ένιωθα στο ύψος του αφαλού σχεδόν..Έχουν δυναμώσει οι κλωτσιές του!

Σήμερα όταν πήγα να σηκωθώ απο το κρεβάτι με τράβηξε πολύ η κοιλιά μου κ με πόνεσε.Κάθησα στο κρεβάτι κ όταν έκανα να ξανασηκωθώ πονούσα..Ευτυχώς τώρα ηρέμησα λίγο,τί να είναι παλι αυτό??

Απο την Παρασκευή ξεκίνησε πάλι το σύμπτωμα της βουλωμένης μύτης που αιμορραγεί..Μάλλον θα με κρατήσει μέχρι το τέλος τώρα..Φτερνίζομαι κ συνέχεια κ το τραντάζω το καλό μου..

Σας αφήνω για λίγο..Θα επιστρέψω αργότερα..Φιλιά σε όλες!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα!!!

με ταλαιπωρουσε τοσες μερες ενας πονος στην μεση σαν ψυξη κ δεν ημουν κ στα καλυτερα μου!τωρα ειμαι σχεδον καλα κ ειπα να μπω να δω τι κανετε!!!ελπιζω να ειστε ολες σας καλα κ τα νινακια σας ακομα καλυτερα!!!:D

chrisy περαστικα κοπελα μου!!!

stavic ουτε εγω εχω ακουσει για το εντερο αλλα ευχομαι να σας πανε ολα καλα!!!

εμενα το αντρακι μου την παρασκευη μου εφερε ρουχαλακια εγκυμοσυνης εκπληξη!!ο γλυκουλης μου κι ειμαι πολυ χαρουμενη αν κ δεν μου κανουν ακομα,εχουμε αρχισει κ μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα!!

περιμενω νεα σας!!!!φιλακια!

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!Καλή εβδομάδα να έχουμε!!:D

Πολύ κρύο κ σήμερα...αλλά ευτυχώς έχω το ρεπό μου!!;)

Αρετή μου...πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!Καλή αρχή!

Άννα....Μεγειά και τα ρουχαλάκια σου!!!

Βίκυ μου, καλώς μας ήρθες αρχικά!!Όσον αφορά το έντερό σου..δυστυχώς κι εγώ δε ξέρω...αυτό που ξέρω είναι πως θα σου στείλουμε ΟΛΗ μας τη θετική ενέργεια κι όλα θα πάνε καλά, θα δεις!!Όσο μπορείς, μη στεναχωριέσαι..κάνεις κακό και σε σενα και στο μωράκι σου...

Χρύσα...περαστικά σου!!!

Κοριτσάκια μου...από την Παρασκευή ένιωσα το μωράκι μου στην κοιλίτσα!!!Δεν υπάρχει αυτή η αίσθηση!!!!:D:D

Καλημέρα Άννα μου!!

Τώρα είσαι καλύτερα?Περαστικά να είναι?Τί μας έχει πιάσει αυτές τις ημέρες?

καλοφόρετα τα ρουχάκια σου!! Εγώ απο την αρχή φοράω ρούχα εγκυμοσύνης!!Τώρα τα κολάν(εγκυμοσύνης) κ τα φορεματάκια με έχουν σώσει!!Έχω κ ένα τζιν κ μια φούστα απο πέρισυ αλλά είναι για λίγο αργότερα,τα είχα πάρει σε μεγάλο μέγεθος γιατί είχα φοβηθεί..

Κ εμείς αυτο το Σαββατοκύριακο μπήκαμε για τα καλά στο κλίμα!Βλέπαμε με τον καλό μου στο ιντερνετ σχέδια για ζωγραφική στο παιδικό δωμάτιο..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να κάνουμε με το καλό την Β επιπέδου κ μετά θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε γιατί ο γλυκός μου θέλει να προσπαθήσει να το ετοιμάσει μόνος του κ σίγουρα θα μας πάρει πολύ καιρό!

Αχ περιμένω πως κ πως να αρχίσω τις προετοιμασίες!!:rolleyes::rolleyes:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σαββούλα μου!!!

Το ένιωσες???:D:D:D:D:D:D:D:p:tongue::-P:razz::P:tongue:

Όσο πάει θα το νιώθεις πιο έντονα κ θα τρελαίνεσαι ακόμα πιο πολύ!!!

Ναιαιαιαιαιαιαι Χρύσα μου!!!!:D:D:D:DΗ αίσθηση είναι υπέροχη!!Θέλει κ ο άντρας μου να το καταλάβει...αλλά ακόμη δε μπορεί εκείνος...και του κάνω ζήλειες κ τον πειράζω!!:D:D

ευχαριστωωωω!!!ανυπομονω να τα φορεσω!!προς το παρων φοραω φορμιτσες περισσοτερο μιας και δεν βγαινω και πολυ πολυ.τα κανονικα μου κολαν με στενευουν πια αφου η κοιλια μου εχει μεγαλωσει αρκετα και πρεπει να παρω κι εγω εγκυμοσυνης!!:Dκανονισα για 22 νοεμβριου την β επιπεδου.η αληθεια ειναι οτι κι εμεις ριξαμε μια ματια για το παιδικο δωματιο για επιπλακια αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις.σε καμια 12αρια μερες θα ξαναπαμε για υπερηχο να δουμε αν μας κατσει αυτη τη φορα το μπεμπακι να δουμε το φυλο του αλλιως το νοεμβριο!τι γλυκος ο αντρας σου που θελει να τα κανει μονος του!παντως ολες μας ανυπομονουμε να τα ετοιμασουμε!!!:D:D

savi ειναι υπεροχη αισθηση!!ο δικος μου καταλαβε μια κλοτσια κ κοντεψε να βαλει τα κλαματα!!χαχαχαχα

Σε λίγες μέρες θα μπορέσει κ εκείνος πες του.Απλά θέλει υπομονή,δεν κλωτσάει όποτε βάζουμε το χέρι στην κοιλιά..χαχα

Έτσι ανυπόμονος ήταν κ ο δικός μου!!Να δεις χαμόγελο τώρα κάθε φορά που το νιώθει:):)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Κι εγώ στα H&M πήγα κ πήρα...1 τζινάκι και 2 μπλουζοπουκάμισα!:DΈχει πολύ οικονομικά!!Βέβαια, προχτές είδα στα benetton ένα παντελόνι-φόρμα και το πήρα κι αυτό...άρεσε πολύ και στον άντρα μου και το πήρα!:D (αυτό ήταν λίγο πιο ακριβούτσικο...:cool:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...