Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Εγώ πάντως το μετάνιωσα που στην Ηλιάνα μου γύρισα στους 3,5 μήνες στη δουλειά μετά τη γέννα και τη θήλασα μόνο 4 μήνες.Μη χάσω τη σπουδαία δουλειά των 1000ευρώ τρομάρα μου!!Τώρα θα πάρω τα πάντα.Όχι τίποτα άλλο,ούτε ένα ευχαριστώ δεν άκουσα.Ίσα ίσα που μερικοί είπαν ότι το έκανα για γλύψιμο!Βρε ΟΥΣΤ!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα...ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!!:D

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αυτό σε σχέση με το μειωμένο...δλδ μια κοπέλα-σε συννενόηση πάντα με τον εργοδότη-μπορεί να το "ανταλλάξει" με άδεια, η οποία σε πόσο διάστημα αντιστοιχεί?:confused:

Κ όμως Ιωάννα μου μπορούν να το αρνηθούν..Για παράδειγμα τα μειωμένα είναι απαγορευμένα σε εμάς.Καμια δεν τα έχει πάρει.Το 6μηνο το πήραν τώρα 2 κοπέλες με διαφορά 2 μηνών κ μάλιστα αφού τις είχαν πεί ότι καλό θα είναι να μην το πάρουν κ διαβάζεις τί γίνεται..Να το πάρω κ μετά να με διώξουν μόλις γυρίσω??Δεν θέλω να το ρισκάρω..Μέχρι τότε βέβαια βλέπουμε,μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.Να δούμε πρώτα τί θα γίνει με τα κορίτσια!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Εγώ πάντως το μετάνιωσα που στην Ηλιάνα μου γύρισα στους 3,5 μήνες στη δουλειά μετά τη γέννα και τη θήλασα μόνο 4 μήνες.Μη χάσω τη σπουδαία δουλειά των 1000ευρώ τρομάρα μου!!Τώρα θα πάρω τα πάντα.Όχι τίποτα άλλο,ούτε ένα ευχαριστώ δεν άκουσα.Ίσα ίσα που μερικοί είπαν ότι το έκανα για γλύψιμο!Βρε ΟΥΣΤ!!

:shock::shock:Σοβαρά μιλάς?Αυτό βρήκαν να πούνε?:?

Εσύ δλδ σκοπεύεις να λείψεις κανά χρόνο από τη δουλειά σου?Καλά θα κάνεις!!! Εγώ πολύ το σκέφτομαι πλέον...γιατί συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά ότι άμα θέλουν να σε διώξουν, θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς...

Κ όμως Ιωάννα μου μπορούν να το αρνηθούν..Για παράδειγμα τα μειωμένα είναι απαγορευμένα σε εμάς.Καμια δεν τα έχει πάρει.Το 6μηνο το πήραν τώρα 2 κοπέλες με διαφορά 2 μηνών κ μάλιστα αφού τις είχαν πεί ότι καλό θα είναι να μην το πάρουν κ διαβάζεις τί γίνεται..Να το πάρω κ μετά να με διώξουν μόλις γυρίσω??Δεν θέλω να το ρισκάρω..Μέχρι τότε βέβαια βλέπουμε,μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.Να δούμε πρώτα τί θα γίνει με τα κορίτσια!!

Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω!!:shock::shock:

Χρύσα μου, θεωρώ ότι είναι παράνομοι οι εργοδότες....γιατί απαγορεύεται να αρνηθούν και την άδεια του ΟΑΕΔ και το μειωμένο!!!!:cool:

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου αμα μπορείς καλά θα κάνεις!!!

Εγώ φοβήθηκα τώρα,ο άντρας μου ψάχνει δουλειά πόσους μήνες κ δεν βρίσκει τίποτα κ να φανταστείς είμαστε κ κοντα σε Βιομηχανική περιοχή.

Ο μισθός μου είναι σχετικά μικρός,ευτυχώς τώρα παίρνουμε τα 450 € του ταμείου ανεργίας.Αν μεχρι τον Ιανουάριο δεν εχει βρει δουλειά ο άντρας μου (όπου κ κόβεται το ταμείο) θα είμαστε πολύ δύσκολα!!!Δεν ξέρω αν μπορώ να το ρισκαρω

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Το μειωμένο αντιστοιχεί σε 1ώρα για 30μήνες ή 2ώρες για 12 μήνες + 1ώρα για τους υπόλοιπους 6.Εσύ επιλέγεις ένα από τα δύο τα οποία ξεκινάνε να μετράνε από την επόμενη μέρα της λήξης της άδειας λοχείας.όμως αν πάρεις το 6μηνο κ επιλέξεις να πάρεις πχ 1ώρα μειωμένο την ημέρα όταν επιστρέψεις αυτόματα για το 6μηνο χάνεις αυτές τις ώρες.(ελπίζω να μη σε μπέρδεψα).Έτσι λοιπόν για να μη χαθεί καμία ώρα μπορείς σε συνεννόηση με τη δουλειά σου να τις πάρεις συγκεντρωτικά.Με τη σειρά όμως που έγραψα προηγουμένως.Χρύσα η τακτική που ακολουθείται από την εταιρεία σου ,δυστυχώς είναι τρομοκρατική κ εκβιαστική.Δε σημαίνει όμως ότι είναι κ νόμιμη.Έχεις απολυτο δίκιο ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να χάσουμε τη δουλειά μας.Όμως κ το μωρό μας δεν θα ξαναείναι ποτέ 2μηνών ή 5 ή 8 για να ξαναζήσουμε τις πολύτιμες στιγμές που θα χάσουμε.Εγώ δεν το ξαναθυσιάζω κ ας με απολύσουν

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ιωάννα μου αμα μπορείς καλά θα κάνεις!!!

Εγώ φοβήθηκα τώρα,ο άντρας μου ψάχνει δουλειά πόσους μήνες κ δεν βρίσκει τίποτα κ να φανταστείς είμαστε κ κοντα σε Βιομηχανική περιοχή.

Ο μισθός μου είναι σχετικά μικρός,ευτυχώς τώρα παίρνουμε τα 450 € του ταμείου ανεργίας.Αν μεχρι τον Ιανουάριο δεν εχει βρει δουλειά ο άντρας μου (όπου κ κόβεται το ταμείο) θα είμαστε πολύ δύσκολα!!!Δεν ξέρω αν μπορώ να το ρισκαρω

Έχεις δίκιο κοριτσάκι μου κ ελπίζω ο αντρούλης σου να βρει σύντομα δουλειά όπως κ δικός μου.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

:shock::shock:Σοβαρά μιλάς?Αυτό βρήκαν να πούνε?:?

Ναι τα βόδια!!!Λες κ οι γυναίκες τους δεν έκαναν παιδιά.Εγώ δυστυχώς δουλεύω σχεδόν αποκλειστικά με άντρες συναδέλφους,οπότε ότι "δεν καταλαβαίνουν" το επικρίνουν.Κ να φανταστείς ότι οι περισσότεροι μου λένε: με άντρες δουλεύεις?τυχερή!!στα ώπα ώπα θα σ έχουν!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ιωάννα μου έχεις απόλυτο δίκιο μέχρι χθες έτσι σκεφτόμουν..Τώρα αναθεώρησα..Δεν ξέρω ας φτάσει με το καλό εκείνη η ώρα κ βλέπουμε..

Όσο για τους άντρες κ τις γυναίκες,νομίζω πως για όλη αυτην την αναστάτωση γυναίκες φταίνε!!Δεν τα πήρανε όταν γεννήσανε αυτες πριν απο 30 χρόνια κ δεν θέλουν να τα πάρουν κ οι άλλες!!! Ποιος ξέρει τί είπανε στο καημένο το αφεντικό..Θα μάθω σίγουρα το απόγευμα..Θα μιλήσω με την μια την κοπέλα..

Μακάρι να βρούνε σύντομα δουλειά..Είπαμε τα μωράκια μας θα μας αλλάξουν την τύχη!! Όλα θα πάνε καλά!!!:):):):):)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα τι κανετε?Σαββατο και το παπλωμα ειναι βαρυ βλεπω.εδω δυστυχως χαλασε ο καιρος απο εχτες το απογευμα βρεχει και τωρα εχει πολυ αερα.παει η βολτα του Σαββατου.Τη Δευτερα επιτελους ξεκιναω μαθηματα,οχι στους ανπληρωτες που περιμενα αλλα στην Ακαδημια εμπορικου Ναυτικου που εχουμε εδω.Πολυ χαιρομαι.Φιλακια

Φιλοθεη ακομη περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!!!!!!

4DNsp2.png

pc2lp2.png

geia sas!

περιμενω αγορακι στις 5/3/12

ειναι το 2ο παιδακι μου!

εχω μια κορη 3,5 ετων

σηεμρα εκανα το β επιπεδου....

αλλα δεν ειμαι και τοσο καλα...

εχει υπερυχογενες εντερο...

ειναι ενδειξη για καποιο συνδρομο...

περιμενω απτελεσματα απο αιματολογικες...

θα κανω και αλου β επιπεδου...για επιβεβαιωση

νοιωθω χαμενη...

δεν ξερω αν μπορω να το διαχειριστω...

ολα πηγαιναν τοσο καλα!

Stavic καλησπερα να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο και το δευτερο.αυτο που λες για το εντερο το ειχε και μια ξαδερφη μου και ολα καλα το κριτσακι της ειναι μια χαρα.Ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα πανε.

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!Ελπίζω να περνάτε καλά αυτές τις μέρες!

Stavic καλή μου με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου κ να είναι υγιές.Δεν το γνωρίζω αυτό που αναφέρεις όμως εύχομαι να είναι κάτι ασήμαντο.Ο γιατρός σου δεν σου είπε κάτι?Μην προκαταβάλεις τον εαυτό σου με αρνητικές σκέψεις.Έτσι κ σε μένα στην πρώτη εγκυμοσύνη στον 8ο μήνα μου είπαν ότι έχω CMV κ τρελάθηκα με αυτά που διάβαζα στο Internet για τον ιό κ τις επιπτώσεις στο έμβρυο.Όμως αποδείχτηκε ότι είχε κάνει λάθος το εργαστήριο κ επίσης μου είπε μια λοιμωξιολόγος ότι ο ιός δεν προσβάλει πάντα το έμβρυο.Τώρα γιατί στα γράφω αυτά?Γατί πρώτον λάθη γίνονται κ στις καλύτερες οικογένειες κ δεύτερον επειδή δεν έχουμε τη γνώση τείνουμε πάντα να βγάζουμε γρήγορα λανθασμένα συμπεράσματα.Γνώμη μου είναι να πιάσεις το γιατρό σου που τον εμπιστεύεσαι για να σου εξηγήσει τα πάντα κ αν δεν μπορεί αυτός να πάς σε εκατό άλλους.Να σου ζήσει και η κορούλα σου!!Θα περιμένουμε τα νέα σου.

Πολλά Κυριακάτικα φιλιά!!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

καλημερα τι κανετε?Σαββατο και το παπλωμα ειναι βαρυ βλεπω.εδω δυστυχως χαλασε ο καιρος απο εχτες το απογευμα βρεχει και τωρα εχει πολυ αερα.παει η βολτα του Σαββατου.Τη Δευτερα επιτελους ξεκιναω μαθηματα,οχι στους ανπληρωτες που περιμενα αλλα στην Ακαδημια εμπορικου Ναυτικου που εχουμε εδω.Πολυ χαιρομαι.Φιλακια

Φιλοθεη ακομη περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!!!!!!

Αρετή μου συγχαρητήρια έστω κ αν δεν ήταν αυτό που περίμενες!!!Ορίστε το πρώτο γουρλίδικο νινί της παρέας!!Άντε σιγά σιγά κ τα υπόλοιπα!!

Όσο για το πάπλωμα,εσύ είσαι τυχερή μόνο Σάββατο,εμένα κάθε μέρα είναι βαρύ,χαχα!!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...