Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα στην όμορφη παρεούλα!!Παρασκευή σήμερα :cool::):D:p

Τί κάνετε κορίτσια?Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού πάλι.

Αννούλα μου μπράβο σας που όλα είναι καλά,αυτό έχει σημασία!Το φύλο θα το δείτε την επόμενη φορά εκτός κ αν θέλει να σας το κρατήσει για έκπληξη μέχρι την Β επιπέδου :):)

Φιλοθέη μου το ένιωσες?Αχ τέλεια!Με το καλό να το δείτε σήμερα στον υπέρυχο!

Εμένα όσο πάει κ δυναμώνει το μικρό μου!Οι κινήσεις του πλέον είναι πολύ έντονες!Εχθές το βράδυ ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ κ για πόση ώρα κουνιόταν πολύ έντονα,σήκωσα την μπλούζα κ ο άντρας μου σοκαρίστηκε όταν έίδε την κοιλιά να κουνιέται..Είχε πολύ πλάκα!!

(Το επιβεβαιώνει κ ο ίδιος..Μόλις μου έδωσε μία κλωτσιά!!:):):):P:p)

Κατάφερα εχθές κ πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού για Β επιπέδου!Στεναχωρέθηκα λίγο γιατί μου το έκλεισε για την 23η εβδομάδα που αργεί λίγο.Μου είπε πως πρέπει να έχω κλείσει την 22η κ μετά!!!15 Νοεμβρίου δηλαδή!!Αντε να δω πότε θα περάσει ο καιρός.Στην γιατρό μου θα πάω μετά την Β επιπέδου πρώτα ο Θεός με τα αποτελέσματα!Ας περάσει γρήγορα ο καιρός..:rolleyes:

Αρετή τίποτα ακόμα?Εύχομαι σήμερα να μάθεις τα ευχάριστα!!

Σας αφήνω να κάνω καμια δουλίτσα κ επιστρέφω!Φιλιά σε όλες!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!

Χρύσα κ εγώ για 15 Νοεμβρίου έχω κλείσει β επιπέδου κ είμαι κ 3 εβδομάδες πιο μετά από σένα.Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γίνεται.Εσένα στη ζήτησε τότε για κάποιο συγκεκριμένο λόγο?Τρελάθηκε ο αντρούλης σου??Έτσι κάνουν όλοι οι χαζομπαμπάδες!!Περίμενε να τον δεις όταν γεννηθεί το μωρό,να το θηλάσει θα θέλει!!!

Φιλοθέη είναι λογικό να νιώθεις από την προηγούμενη εγκυμοσύνη σου πόνο στη μέση γιατί κ το μωρό σου είναι ακόμα μικρό και αν το θήλαζες μέχρι πρόσφατα ή το θηλάζεις ακόμα από το βάρος του δεν σ αφήνει ο πόνος+το ότι είσαι ξανά έγκυος.Κ εγώ στην πρώτη είχα φοβερούς πόνους στη μέση κ τους είχα μέχρι να αποθηλάσω 4 μήνες μετα.Τώρα βέβαια αρχίζει να πονάει πάλι όχι όμως όπως τότε.Έφαγες κ την πρώτη σου κλοτσιά?Άντε με το καλό κ τις επόμενες!!!περιμένουμε νέα από το μωρουλίνι σου!!

Αρετή πάρε περιοδικάκι, καφεδάκι και περίμενε!!!Έχουν κ κάποιες απεργίες σήμερα οπότε χαΛΑρά!!!Τι να πω βρε καλή μου?Αυτή είναι η Ελλάδα μας,της υπομονής!!

Άννα+Μιτς με κούφανες!!Που το σκέφτηκες όλο αυτό??Αυτό θα πει πρωτοτυπία.Κ ο δικός μου Μιτς είναι!!Μπράβο σας που είστε καλά και με πολύ νάζι!!Την επόμενη φορά που δε θα ντρέπεται τόσο πολύ ελπίζω να μας δείξει τι κρύβει ανάμεσα στα πόδια(πολύ σόκιν το είπα!!).

Σέβη και Ηλιάννα μπείτε γρήγορα να μας γράψετε τα νέα σας.

Α, χθες παρήγγειλα από το babyspace.gr ένα κιτ με δώρα.Απλά μπαίνεις κάνεις εγγραφή και πατάς εκεί που λέει δώρα,συμπληρώνεις επιπλέον στοιχεία κ αυτό είναι.Μου έστειλαν μειλ ότι θα το παραλάβω αρχές Δεκέμβρη στο σπίτι.Πήγα χθες το απόγευμα σε ένα πολυκατάστημα με μπεμπέ να πάρω φόρμες κ πιτζάμες στην κορούλα μου κ τρελάθηκα!!Ήθελα να τα ψωνίσω όλα.Μου έλειψε η μωρουδίλα κ τα λιλιπούτια ρουχαλάκια.Όμως πεθαίνω που έχω το Ηλιανάκι μου ,που ενώ δεν μιλάει ακόμα συνέχεια λέει μαμά,μαμά,μαμά.....αχ συγκινήθηκα.Θέλω 1000000000000 παιδιααααααααααά...τα λατρεύω!!

Αυτά τα ολίγα πρωί πρωί.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Πολλες καλημερες και απο την ηλιολουστη Πρεβεζα.Πολυ τον χαιρομαι τον ηλιο γιατι εδω αμα ξεκινησει να βρεχει ξεχναει να σταματησει.

Φιλοθεη περιμενουμε νεα απο τν σημερινο υπερηχο.λες να μαθεις και φυλο?Αννασουπερ σκεψη το ψευδωνυμο.Σας χαιρετω προς το παρονΦιλακια

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλημέρα Ιωάννα μου!!

Μου είπε ο γιατρός πως πρέπει να έχω κλείσει την 22η εβδομάδα και μετά να κάνω την εξέταση.Τότε λέει μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.Η αλήθεια είναι ότι κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη 23η εβδομάδα την έκανα,απλα περίμενα όπως κ σε εσάς να με πει κ εμένα λίγο νωρίτερα..:oops::?Δεν πειράζει..Υπομονή..

Κ εγω παρήγγειλα πάλι απο to babyspace το κιτ με τα δώρα.

Σε φωνάζει η κορούλα σου??Λέει μαμά?Αχ τί ωραία..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Πολλες καλημερες και απο την ηλιολουστη Πρεβεζα.Πολυ τον χαιρομαι τον ηλιο γιατι εδω αμα ξεκινησει να βρεχει ξεχναει να σταματησει.

Φιλοθεη περιμενουμε νεα απο τν σημερινο υπερηχο.λες να μαθεις και φυλο?Αννασουπερ σκεψη το ψευδωνυμο.Σας χαιρετω προς το παρονΦιλακια

Καλημέρα κοριτσάκι..

Ηλιο έχετε? Εμείς συννεφιά,θα μας βρέξει μαλλον!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραα!!

Ετοιμάζομαι για το ραντεβου! Σας είχα πει ότι δε θα κοιτάξω το φύλο αλλά από χθες με έχει πιάσει μια περιέργεια..ελπίζω να αντέξω και να μη ρωτήσω!!

Ήθελα να σας πω ότι μου αρέσει πολύ να μπαίνω και να βλέπω νέα σας πόσο μάλλον και κανένα λόγο ενθαρρυντικό! Μου φτιάχνει η διάθεση! Σας ευχαριστώ γι αυτό!

Ελπίζω να με αφήσει ο μικρός μου και όταν γυρίσω να σας πω νέα!

xhbDp2.png863np2.png

Φιλοθέη μου με το καλό να δείτε το μωράκι σας!!!Όλα να είναι τέλεια!!:):):):)

Εγώ κορίτσια στεναχωρέθηκα λίγο εδώ στην δουλειά..Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με κάποιες κοπέλες που έχουν πάρει το 6μηνο κ όπως φαίνεται θα απαγορευθεί(στην εταιρεία)!Δεν θα προλάβω να το πάρω :shock::shock::(:(:(

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν μπορώ να ρισκάρω τη δουλειά μου..Αν δεν έχει βρει κ ο άντρας μου δουλειά μέχρι τότε τί θα κάνουμε???:(:( :(:(

Ας πάνε όλα καλά μέχρι τότε κ βλέπουμε..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Kαλημέρα κι από μένα!!:D

Παρήγγειλα κι εγώ το κιτ από το babyspace!!Ευχαριστούμε Ιωάννα!!:DΆμα βρεις κ τπτ άλλο μας λες!;)

Πολύ χαίρομαι που ακούω μανούλες ότι νιώσανε τα μωράκια τους!!!Εγώ ακόμη τπτ!:rolleyes:

Σήμερα εδώ έχει ωραία μέρα, αλλά από αύριο λέει βροχές.Ευτυχώς θα έρθει η μανούλα μου το βράδυ και το ΣΚ θα στρώσω!!

Χρύσα μου, τι εννοείς θα απαγορευτεί??:confused::confused:Έχουν αυτό το δικαίωμα??:confused:Εμάς στη δουλειά κάποιες είχαν καθήσει μέχρι κ ένα χρόνο!!

Χρύσα μου, τι εννοείς θα απαγορευτεί??:confused::confused:Έχουν αυτό το δικαίωμα??:confused:Εμάς στη δουλειά κάποιες είχαν καθήσει μέχρι κ ένα χρόνο!!

Το εξάμηνο το παίρνεις σε συννενόηση με τον εργοδότη!!Μόλις τελειώσει η άδεια της λοχείας το ζητάς εγγράφως,δεν έχει το δικαίωμα να σου το αρνηθεί αλλά μπορεί να στο πεί πλαγίως.Την μία την κοπέλα που το πήρε,μόλις περάσει το νόμιμο διαστημα θα την διώξουν.Ο αντικαταστάτης της βλέπεις είναι πιο γρήγορος κ άντρας..Δεν θα χρειαστεί άδεια μητρότητας!Αχ δεν ξέρω..Απορώ ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό.Το αφεντικό δεν είχε πρόβλημα,ποιος ξέρει τί του είπαν κ του αλλάξανε γνώμη!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Το εξάμηνο το παίρνεις σε συννενόηση με τον εργοδότη!!Μόλις τελειώσει η άδεια της λοχείας το ζητάς εγγράφως,δεν έχει το δικαίωμα να σου το αρνηθεί αλλά μπορεί να στο πεί πλαγίως.Την μία την κοπέλα που το πήρε,μόλις περάσει το νόμιμο διαστημα θα την διώξουν.Ο αντικαταστάτης της βλέπεις είναι πιο γρήγορος κ άντρας..Δεν θα χρειαστεί άδεια μητρότητας!Αχ δεν ξέρω..Απορώ ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό.Το αφεντικό δεν είχε πρόβλημα,ποιος ξέρει τί του είπαν κ του αλλάξανε γνώμη!!

Κατάλαβα....

Τι να πω πια...λες και καθόμαστε 1 χρόνο πια!!!

Ωστόσο το 6μηνο (του ΟΑΕΔ δεν είναι αυτό?) μπορείς να μην το κάνεις κ όλο χρήση έτσι δεν είναι; Δλδ να πάρεις μόνο 1 ή 2 μήνες...? (Δεν τα έχω ψάξει καλά ακόμη...:rolleyes::rolleyes:)

Διαφημίσεις

Για το εξαμηνο που λετε εγω που δουλευω σαν αναπληρωτρια ,ωρομισθια στον Αργυρακο μου δεν το πηρα γιατι δεν θα μου εφταναν τα ενσημα για οαεδ το καλοκαιρι και τον αφησα απο 3 μηνων σχεδον.παλι καλα που τον κραταγε η μαμα μου και ημουν λιγο πιο ησυχη.Αν δεν ειχα τη μαμα μου δεν ξερω τι θα εκανα γιατι θα φοβομουν τοσο μικρο να τον αφησω σε ξενη γυναικα

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Ναι Σαββούλα μου του οαεδ είναι.Δεν το ήξερα ότι αν θες το κόβεις..Κάτι είναι κ αυτό.Έστω 1 μήνα παραπάνω..

Αρετή μου είναι πολύ δύσκολο να το αφήνεις τόσο μικρό..Εμένα δουλεύουν κ η μαμά μου κ η πεθερά μου.Απλά το ωράριο της πεθεράς μου,το καθορίζει η ίδια (δουλεύει κάτω απο το σπίτι),φαντάζομαι θα βολέψει..

Να πάνε όλα καλά κ τίποτα δεν με νοιάζει,απλά στεναχωρέθηκα λίγο γιατί νόμιζα πως θα το πάρω σίγουρα!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Noμίζω πως μπορείς να το κόψεις...γιατί το συζήτησα με το λογιστήριο της εταιρείας μου κ δε μου είπαν ότι δε γίνεται...!Εγώ θα καθήσω 4 μήνες του ΙΚΑ (και μάλιστα μπορώ από τη δουλειά μου-να πάνε όλα καλά-να φύγω 1 μήνα πριν κι όχι 2, ώστε να τον πάρω τον μήνα μετά..;)) και θα πάρω 2 μήνες από τον ΟΑΕΔ...ώστε να φύγω τέλος Φεβρουαρίου κ να γυρίσω δουλειά Σεπτέμβρη! Ευτυχώς στη δουλειά μου είναι συνεργάσιμα τα αφεντικά!

Από τώρα σκέφτομαι πως θα το αφήσω μετά τους 6 μήνες...:cry::cry:

Noμίζω πως μπορείς να το κόψεις...γιατί το συζήτησα με το λογιστήριο της εταιρείας μου κ δε μου είπαν ότι δε γίνεται...!Εγώ θα καθήσω 4 μήνες του ΙΚΑ (και μάλιστα μπορώ από τη δουλειά μου-να πάνε όλα καλά-να φύγω 1 μήνα πριν κι όχι 2, ώστε να τον πάρω τον μήνα μετά..;)) και θα πάρω 2 μήνες από τον ΟΑΕΔ...ώστε να φύγω τέλος Φεβρουαρίου κ να γυρίσω δουλειά Σεπτέμβρη! Ευτυχώς στη δουλειά μου είναι συνεργάσιμα τα αφεντικά!

Από τώρα σκέφτομαι πως θα το αφήσω μετά τους 6 μήνες...:cry::cry:

Έτσι όπως γίνανε τα πράγματα κ εγώ αυτό σκέφτηκα να κάνω..Αν είμαι καλά πρώτα ο Θεός να σταματήσω ένα μήνα αργότερα κ να τον κάτσω μετά..Θα δούμε..Ας ερθει εκείνη η ώρα με το καλό..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Κορίτσια το εξάμηνο του ΟΑΕΔ δεν μπορεί να σας το αρνηθεί η εταιρεία,δεν είναι νόμιμο.Επίσης μπορεί κάποια κοπέλα να πάρει όσο από το διάστημα των 6 μηνών θέλει.Αυτό που πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με την εταιρεία είναι το μειωμένο ωράριο αν θέλει κάποια κοπέλα να το πάρει σε ισόποση άδεια 3,5 μήνες.Η σειρά έχει ως εξής :1)Αδεια τοκετού και λοχείας

2)Ισόποση άδεια μειωμένου αν η εταιρεία συμφωνήσει,3)κανονική άδεια έτους κ 4)εξάμηνο ΟΑΕΔ.Αλλιώς ισχύει το 1+3+4 και μετά όσο έχει απομείνει από το μειωμένο με ωριαία ή δίωρη χρήση ημερησίως.

Τώρα ο εκβιασμός που κάνουν οι εταιρείες είναι άλλο πράγμα.Πάντως μην τους χαρίζετε τίποτα γιατί ούτως ή άλλως μπορούν μετά το έτος να μας διώξουν,μόνο με τη σκέψη ότι μπορεί κάποια να κάνει δεύτερο κ τρίτο παιδί.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...