Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις άλλο,τότε σκέφτεσαι πολύ σωστά.Εγω είχα πει πως αν δεν πετύχει ούτε αυτή τη φορά,θα έκανα άλλες δύο ωοληψιες το πολύ και μετά τέλος.Εχω κάνει δύο μέχρι στιγμής και 4 εμβρυομεταφορες

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Μακάρι να το στρώσει εκεί μπας κ έρθει κ σε μας τίποτα.

Τις φωτό με τον Άγιο Βασίλη ακόμα να μας τις δώσουν.Έλεος πια!!

Εμάς και να χιονίσει, θα ρίξει 2-3 νιφάδες και τέλος...:(

Ακόμη οι φωτό;;;Του χρόνου θα σας τις δώσουν μάλλον..:tongue:

Κοριτσάρες εγώ από βδομάδα θα είμαι online γιατί θα ασχολούμαι με τη διπλωματική οπότε θα σας γράφω τα νέα μου.

Αν δεν ξαναμπώ σήμερα θέλω να ευχηθώ:

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα Ιωάννα μου!!!!Να περάσετε τέλεια και να προσέχεις!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες εγώ από βδομάδα θα είμαι online γιατί θα ασχολούμαι με τη διπλωματική οπότε θα σας γράφω τα νέα μου.

Αν δεν ξαναμπώ σήμερα θέλω να ευχηθώ:

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ!!!!!!

Κ εγώ σπίτι θα είμαι οπότε θα μπαίνω να βλέπω τα νεα σας!!

Καλά Χριστούγεννα Ιωάννα μου αν δεν τα ξαναπούμε!καλά να περάσετε!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Εμάς και να χιονίσει, θα ρίξει 2-3 νιφάδες και τέλος...:(

Κ σε εμας το ίδιο συμβαίνει Σαββούλα μου συνηθως!Άκουσα προχθες όμως τον Αρναούτογλου (τον Σακη,αυτον του καιρού ;)) να λεει ότι φετος θα έχουμε Χριστουγεννιατικο καιρό κ μαλλον στην Θεσσαλονικη μετα απο πολλα χρόνια θα κανουμε λευκα Χριστούγεννα!!!Συνηθως πέφτει μεσα αυτος! Ακόμα ριχνει εξω ψιλούτσικο χιονακι αλλά όπως σας είπα φυσαει πολύ κ έχει κ πολλά νερά οποτε δεν πιανει!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Προσπαθώ να βρω τρόπο να βάλω μια φωτό απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά επειδή είχε μεγάλο μέγεθος δεν την ανέβαζε.

Ελπίζω να πέτυχε.

Σ αυτή τη φωτό είμαι σχεδόν 20 μέρες πριν γεννήσω.

Έτσι είμαι κ τώρα.

post-30246-14825440812668_thumb.jpg

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Προσπαθώ να βρω τρόπο να βάλω μια φωτό απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά επειδή είχε μεγάλο μέγεθος δεν την ανέβαζε.

Ελπίζω να πέτυχε.

Σ αυτή τη φωτό είμαι σχεδόν 20 μέρες πριν γεννήσω.

Έτσι είμαι κ τώρα.

[ATTACH]1437[/ATTACH]

Πλάκα κάνεις!!! 20 ημερες πριν γεννησεις???

Εγώ έτσι ήμουν στον 5ο!!!!

Εγώ έχω την διπλάσια κοιλιά νομίζω!

Φτου.φτου!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας κι απο εμενα κοριτσαρες!

ξερω,θα γινω γραφικη αλλα παλι ειχαμε ατυχημα στην οικογενεια κι επισης ευτυχως μονο ποδι χτυπησαμε!αυτη τη φορα ηταν ο αντρας μου!εχθες το βραδυ κι αυτος με το μηχανακι!δεν εχει τιποτα σημαντικο ευτυχως,μονο το γονατο του χτυπησε λιγο.καναμε ακτινογραφιες κτλ ειναι οκ,εχει απλη κακωση ειπαν.να κατσει σπιτι 5 μερες με παγο αλλα εκεινος εφυγε κ πηγε στη δουλεια!:mad::x

κατα τα αλλα καλα.πηγαμε σημερα με την μαμα μου να κανει εξετασεις για την καρδια της κι εχει της ειπε οτι ολα ειναι τελεια κι οτι η ηλικια της με την καρδια της εχουν πολλα χρονια διαφορα.γενικα κανει πολυ γυμναστικη καλη διατροφη κ ειναι ψυχολογικο!το μωρακι μας μια χαρα!αυριο παλι εχω τρεχαματα με τον αδερφο μου σε τροχαια κ ικα κτλ κι ελπιζω να ειναι το τελευταιο τρεξιμο για φετος!χαχαχα!!!

Πλάκα κάνεις!!! 20 ημερες πριν γεννησεις???

Εγώ έτσι ήμουν στον 5ο!!!!

Εγώ έχω την διπλάσια κοιλιά νομίζω!

Φτου.φτου!!

Ααααα...εμένα δε μου τη βγάζει...γιατί; Τι διακρίσεις είναι αυτές;;;:cool:

Κ εδώ καμιά 15 μέρες πριν.

post-30246-14825440813182_thumb.jpg

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

ξερω,θα γινω γραφικη αλλα παλι ειχαμε ατυχημα στην οικογενεια κι επισης ευτυχως μονο ποδι χτυπησαμε!αυτη τη φορα ηταν ο αντρας μου!εχθες το βραδυ κι αυτος με το μηχανακι!δεν εχει τιποτα σημαντικο ευτυχως,μονο το γονατο του χτυπησε λιγο.καναμε ακτινογραφιες κτλ ειναι οκ,εχει απλη κακωση ειπαν.να κατσει σπιτι 5 μερες με παγο αλλα εκεινος εφυγε κ πηγε στη δουλεια!:mad::x

κατα τα αλλα καλα.πηγαμε σημερα με την μαμα μου να κανει εξετασεις για την καρδια της κι εχει της ειπε οτι ολα ειναι τελεια κι οτι η ηλικια της με την καρδια της εχουν πολλα χρονια διαφορα.γενικα κανει πολυ γυμναστικη καλη διατροφη κ ειναι ψυχολογικο!το μωρακι μας μια χαρα!αυριο παλι εχω τρεχαματα με τον αδερφο μου σε τροχαια κ ικα κτλ κι ελπιζω να ειναι το τελευταιο τρεξιμο για φετος!χαχαχα!!!

Tι να πω Άννα μου...περαστικά στον άντρα σου!!!! Κάντε κανά ευχέλαιο....τι να πω!!!

Την είδα τελικά τη φωτοοοοο Ιωάννα μου...τέλεια κοιλίτσα!!!:P:p

christmas-baby-food.jpg

Χειμώνιασε για τα καλά ε;;;;;;

Μακάρι να χιόνιζε και στην Αθηνα!!!!!!!!!

Μια χαρά τα νέα σας κοριτσάκια!

Οι πιο πολλές θα είστε αδειούχες απο αυριο!

Σαββούλα μου οι 2 μας θα μείνουμε εδω αυριο οπως φαίνεται!

Περαστικά με την μυτη ρε συ!

Καριόκες;;;; σοβαρά μιλάς; για γραψε συνταγή πΕρικαλώ!!!!!!!!!!

Ιωαννα μια χαρά ακουγεται η καμπύλη σου!!!! Δεν το συζητώ!

Οντως παλιόκαιρος! εχουμε μουλιάσει απο το πρωι!

Εχω τόσες δουλειές σημερα! σουπερμαρκετ κλπ γιατί την παραμονή θα μαζευτουμε αδέρφια κουμπάροι και κολλητοι σε εμας με τα παιδάκια τους (και το δικό μας εντός ακόμα!)

Χαλαρή φάση ολοι θα φέρουν απο κάτι (έθεσε βέτο ο καλός μου..... για να μην ξεπατ@θώ πάλι) αλλά οπως και να το κάνουμε εχει καποια προετοιμασία και μαγείρεμα κι από ολα τα καλά! Θα είμαστε με το καλό 13-14 μεγάλοι και 5 παιδάκια (απο 2 ετών έως 7,5)

Απο γλυκά θα φτιαξω κατι για την παραμονη (ίσως ταρτα σοκολάτα θα δω) και κατι ανημερα που θα παμε στο πατρικό του καλού μου για φαγητο

Μελομακάρονα δεν εκανα, φέτος θα έφτιαχνα πρωτη φορά αλλά πηραμε την ανιουσα με τα γλυκά και ειπαμε να τα αποφύγουμε τελικά. Θα παρουμε λίγα να έχουμε για το καλό και τέρμα.

Χρυσα θα χαρειτε χιονι! μια φιλη μου σαλονικιά μου ειπε οτι το στρωνει!!!!!!! Στείλε και σε εμας λίγο (βαλε και λιγα μελομακάρονα ε;;;; μην ξεχνιομαστε!)

:wink:

Αρετή θα δεις την μπεμπα σημερα;;; λαλαλαλαλα με το καλό!!!

Ειχα διακοπή λογω τηλεφώνων δεν θυμαμαι τι αλλο ήθελα να σχολιάσω.....

καταραμένω αλτσχαιμερ! :lol::lol::lol:

σας φιλώ προς το παρον!

Αμαν βρε κοριτσάκι μου!!Ποιος σας ματιαξε??Το τελευταίο να ειναι κ το 2012 να είναι γεματο χαρές!!! Περαστικά στον αντρούλη σου! καλό κουραγιο!!

Μπραβο για τα αποτελέσματα της μαμάς σου!!

Ααααα...εμένα δε μου τη βγάζει...γιατί; Τι διακρίσεις είναι αυτές;;;:cool:

Α δεν ξέρω..;)

Μια χαρά την βλέπω εγω..

Κ εδώ καμιά 15 μέρες πριν.

[ATTACH]1438[/ATTACH]

Ετσι νομίζω πως είναι η κοιλια μου τώρα!Ισως κ μεγαλύτερη!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Μέχρι να κανω ποστ ειχατε γράψει αρκετά!

Ιωαννα τέλεια η κοιλίτσα!!!!!!!!!

Χρυσα κι εμεις τον Αρναουτογλου ακουμε και παντα πεφτει μεσα! τον βαριέμαι ομως γιατί τα λεει 100 ωρες και νυστάζω! χαχαχαχα

οπότε θα εχετε White Christmas! τέλειο!

Αννα μου περαστικά κι αγύριστα κοπέλα μου!!!

ειδατε το μωράκι;;;; αχ τι καλά!!!!!

Σαββούλα δε γνωρίζω γιατί δεν τη βλέπεις.Ένας συνάδελφος με βοήθησε να τις ανεβάσω,μη νομίζεις ότι το έκανα μόνη μου.

Αννούλα μου,τι να πω βρε καλή μου.

Περαστικά κ στον αντρούλη σου.Αμάν πια μ αυτά τα μηχανάκια.Κ με αυτόν τον κωλόκαιρο γιατί τα καβαλάνε?

Αυτό το μπλουζάκι κ άλλο ένα μου τα είχε φέρει ο σύζυγος από τη Γαλλία.

Έκαναν θραύση!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...