Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Σ'ευχαριστώ πολύ..Κ εγώ ανυπομονώ να παραλάβω το καροτσάκι,έλεγα εχθές στον αντρα μου ότι μόλις έρθει θα πω στην ξαδέρφη μου να φέρει τον ενος έτους ανηψιό μου να τον κάνω βόλτες για test drive!!:P

Τελευταία μέρα κ εγώ!!Απο αύριο άδεια!:D:D

Κ ο καιρός αγρίεψε πολύ!Δυστυχώς δεν μας χιόνισε (εδώ που μένω,γυρω,γυρω η Θεσσαλονίκη όμως πρέπει να ειναι χιονισμένη) αλλά απο νωρίς ρίχνει χιονόνερο κ εχει κ πολύ αέρα!Μακάρι να χιονίσει αργότερα!!Δεν θα δουλεύω κιόλας!!

Ιωάννα μου νομίζω είναι πολύ καλή η μέτρηση του ζαχαρου!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ εδώ στα νότια σκατόκαιρο έχει.Αστραπές,βροντές,καταιγίδες κ πολύ αέρα.Και μια μαυρίλα λες κ είναι νύχτα.

Μακάρι να χιόνιζε!!!!

Ευκαιρία τώρα στην άδειά σου να φτιάξετε το δωμάτιου του μπέμπη.Τον τελείωσε τον τοίχο?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Κ εδώ στα νότια σκατόκαιρο έχει.Αστραπές,βροντές,καταιγίδες κ πολύ αέρα.Και μια μαυρίλα λες κ είναι νύχτα.

Μακάρι να χιόνιζε!!!!

Ευκαιρία τώρα στην άδειά σου να φτιάξετε το δωμάτιου του μπέμπη.Τον τελείωσε τον τοίχο?

Ακόμα δεν άρχισε Ιωάννα μου!!!!

Πήραμε προχθές χαρτόνια κ θέλει πρώτα να ζωγραφίσει εκεί πάνω για να δει περίπου το μέγεθος κ πως ακριβώς θα τα βάλει..Απο Τρίτη μαλλον θα το ξεκινήσει!Άντε να δούμε..

Ήρθε ενας συναδελφος με το αυτοκίνητό του γεματο χιόνι!Μένει 10-15χλμ μακρυά απο εμένα!!!!Ζηλεύω!!Κ εγώ θέλω!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρααααααα!!!

Τι μου κάνετε; Εγώ χτες είχα πολλή δουλειά και δεν μπήκα καθόλου, αλλά σας διάβαζα όταν είχα ευκαιρία...;)

Χρύσα μου, καλές βόλτες με το καρότσι σας!!!:D

Μόνο εγώ δουλεύω και αύριο;:cool:Πφφφ....:tongue:

Ξύπνησα που λέτε το πρωί και ήμουν λίγο μπουκωμένη...πάω να φυσήξω την μυτούλα μου και ξεκίνησε πάλι το αίμα ποτάμι...cool.gif Ευτυχώς ήταν τώρα και ο Θάνος και ήμουν πιο ήρεμη....ρε να γυρνάω κάτω το κεφάλι και να πιέζει ψηλά στη μύτη μου ο Θάνος...τίποτα, ρε να γυρνάω πίσω το κεφάλι πάλι ποτάμι...άλλο λίγο και θα πηγαίναμε πρωί-πρωί σε νοσοκομείο...έκανα πάλι ένα μπάνιο....δρακουλέ!! Τελικά σταμάτησε μετά από κανά τέταρτο...:rolleyes:

Κατά τα άλλα, πήγαμε χτες και μοιράσαμε τα δώρα, η μικρή ξετρελάθηκε με το αεροπλάνο της poly pocket (μου το είχε κάνει παραγγελιά)...και της πήρα και ένα μπουφανάκι και μου έλεγε.."πάρ'το νονά, δεν το θέλω"shocked.gif αλλά όταν της είπα μετά ότι θα το πάρω μου λέει "πάω να το βάλω θτην ντουλάπα μου"lol.gif Και ο μικρός (αδερφός της) χάρηκε πολύ που του πήγαμε κι εκείνου δωράκια και πολύ το ευχαριστήθηκα!

Αυτά τα νέα από μένα!!!Να έχουμε μια όμορφη μέρα!!:D:D

Καλημέρα Σαββούλα μου!!

Τα μοιράσατε τα δωράκια σας ε?Εγώ να δω πότε θα πάω στην βαφτησιμιά μου!Μια είμαστε εμείς άρρωστοι,μία τα μωρά,έχω να την δω ένα μήνα κοντά!Πάλι άρρωστο έχουν τον αδερφούλη της κ μου είχε βγάλει απαγορευτικό η μαμά της μικρής (που ειναι κ 1η μου ξαδέρφη).

Εμένα μου ζήτησε ζωάκι!Δεν ήθελε ούτε κούκλες,ούτε τίποτα!Στην γιορτή της (πριν ενα μηνα) της πήρα μια barbie και ένα μπουφανάκι και τώρα της πήρα μια γυάλα με όλη την διακόσμηση και θα της πάρω κ ένα χρυσόψαρο ή έναν μονομάχο.Η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιαστηκα κ πολύ με την ιδέα αλλά επέμενε κ η ξαδέρφη μου πως αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο..(την έχει τρελάνει την καημένη).Ελπίζω να αντέξει το ψαράκι..

Της πήρα κ κάτι όμορφες μποτούλες που βρήκα κ στον μικρό ένα παιχνιδάκι κ είμαστε οκ.Για την ξαδέρφη μου δεν πήρα τίποτα ακόμα που ειναι κ αυτη Χρύσα κ γιορταζει!Θα δω τί θα κάνω..Α Κ το πιο σημαντικό δεν έκανα τσουρέκια φέτος (κ βασιλόπιτες) κ περιμένω απο την μαμά μου η οποία σταματάει αύριο απο την δουλειά κ θα τα κάνει το Σαββατο!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Ξύπνησα που λέτε το πρωί και ήμουν λίγο μπουκωμένη...πάω να φυσήξω την μυτούλα μου και ξεκίνησε πάλι το αίμα ποτάμι...cool.gif Ευτυχώς ήταν τώρα και ο Θάνος και ήμουν πιο ήρεμη....ρε να γυρνάω κάτω το κεφάλι και να πιέζει ψηλά στη μύτη μου ο Θάνος...τίποτα, ρε να γυρνάω πίσω το κεφάλι πάλι ποτάμι...άλλο λίγο και θα πηγαίναμε πρωί-πρωί σε νοσοκομείο...έκανα πάλι ένα μπάνιο....δρακουλέ!! Τελικά σταμάτησε μετά από κανά τέταρτο...:rolleyes:

Ζήτα άπο τον γιατρό σου να σου πει ακριβώς τί να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις για να μην ταλαιπωρείσαι!

Πάντως θυμαμαι την μικρή που πίεζε την μύτη με το κεφάλι ελαφρως προς τα κάτω!Πίσω δεν κάνει γιατί θα πνιγεις!!!

Ελπίζω να μην γίνει κ συνήθειο τώρα!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ζήτα άπο τον γιατρό σου να σου πει ακριβώς τί να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις για να μην ταλαιπωρείσαι!

Πάντως θυμαμαι την μικρή που πίεζε την μύτη με το κεφάλι ελαφρως προς τα κάτω!Πίσω δεν κάνει γιατί θα πνιγεις!!!

Ελπίζω να μην γίνει κ συνήθειο τώρα!!

Aυτό μου είπε και ο γιατρός την πρώτη φορά που τον πήρα....κεφάλι προς τα κάτω και πίεση στη μύτη....αλλά έτσι δε σταματούσε με τίποτα!!!Έτρεχε ποτάμι...:(Τελικά σταμάτησε όταν το γύρισα προς τα πίσω και έβαλα κ βαμβάκι....Ουφ, ελπίζω να μην το έχω συνέχεια αυτό...:cool:

Καλημέρα Σαββούλα μου!!

Τα μοιράσατε τα δωράκια σας ε?Εγώ να δω πότε θα πάω στην βαφτησιμιά μου!Μια είμαστε εμείς άρρωστοι,μία τα μωρά,έχω να την δω ένα μήνα κοντά!Πάλι άρρωστο έχουν τον αδερφούλη της κ μου είχε βγάλει απαγορευτικό η μαμά της μικρής (που ειναι κ 1η μου ξαδέρφη).

Εμένα μου ζήτησε ζωάκι!Δεν ήθελε ούτε κούκλες,ούτε τίποτα!Στην γιορτή της (πριν ενα μηνα) της πήρα μια barbie και ένα μπουφανάκι και τώρα της πήρα μια γυάλα με όλη την διακόσμηση και θα της πάρω κ ένα χρυσόψαρο ή έναν μονομάχο.Η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιαστηκα κ πολύ με την ιδέα αλλά επέμενε κ η ξαδέρφη μου πως αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο..(την έχει τρελάνει την καημένη).Ελπίζω να αντέξει το ψαράκι..

Της πήρα κ κάτι όμορφες μποτούλες που βρήκα κ στον μικρό ένα παιχνιδάκι κ είμαστε οκ.Για την ξαδέρφη μου δεν πήρα τίποτα ακόμα που ειναι κ αυτη Χρύσα κ γιορταζει!Θα δω τί θα κάνω..Α Κ το πιο σημαντικό δεν έκανα τσουρέκια φέτος (κ βασιλόπιτες) κ περιμένω απο την μαμά μου η οποία σταματάει αύριο απο την δουλειά κ θα τα κάνει το Σαββατο!!

Ζωάκι, ε;;;:lol::lol: Ό,τι θέλουν ζητάνε τελικά...εμένα ευτυχώς ήταν πιο πρακτική!;)

Εγώ αγόρασα κουπ-ατ χριστουγεννιάτικα να κάνω μπισκότα!!Και θα κάνω φέτος και καριόκες!μιαμ μιαμ....(θα τα πάρω μαζεμένα μου φαίνεται τα κιλά αυτό το μήνα...:tongue:)

Καλά κάνεις και δε πας ακόμη άμα είναι άρρωστοι...να αναρρώσουν πλήρως και πήγαινε!;)

Ζωάκι, ε;;;:lol::lol: Ό,τι θέλουν ζητάνε τελικά...εμένα ευτυχώς ήταν πιο πρακτική!;)

Εγώ αγόρασα κουπ-ατ χριστουγεννιάτικα να κάνω μπισκότα!!Και θα κάνω φέτος και καριόκες!μιαμ μιαμ....(θα τα πάρω μαζεμένα μου φαίνεται τα κιλά αυτό το μήνα...:tongue:)

Καλά κάνεις και δε πας ακόμη άμα είναι άρρωστοι...να αναρρώσουν πλήρως και πήγαινε!;)

Μαλλον θα πάω το Σαββατο το απόγευμα κ αν ειναι πολύ χαλια θα πάρω μόνο την μικρή να την πάω σε κανενα παιδότοπο να την δω λίγο κ θα φύγω!!

Τελικά εγω δεν θα κάνω άλλα μελομακάρονα!Μου έφερε ένα πιάτο η πεθερά μου απο τα δικά της κ μας δώσαν κ ένα κιλό περίπου εχθές απο την δουλειά!Ευτυχώς της πεθεράς μου δεν μ'αρέσουν πολύ κ ακόμα δεν τα έχω αγγίξει!Είναι εντελώς διαφορετικές οι συνταγές μας!!Τα άλλα δεν τα δοκίμασα ακόμα!

Μαλλον δεν θα κάνω τίποτα αλλο φέτος!Του χρόνου πρώτα ο Θεός με τον μικρό παρέα!!

Πέρισυ είχα κάνει κ μπισκοτάκια κ είχε μοσχομυρίσει όλο το σπίτι!καλή επιτυχία Σαββούλα μου!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σαββούλα!!

Πω πω δώρα η τυχερή!!

Η δικιά μου βαφτιστήρα είναι δευτεροετής στο ΤΕΦΑΑ!!!

Δημοτικό πήγαινα όταν τη βάφτισα!!Κ πλέον δε ζητάει δώρα..κ επειδή μένει Τρίκαλα (μόνιμα) μέσω fb μιλάμε πλέον κ γενικώς μαθαίνω νέα της!!

Μιλάμε για παλιόκαιρο εδώ!!Ας πιάσει μια χιονοθύελα!!:P:p

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Εδω συνεχίζεται η ανεμοθυελλα!! Μια με χιονονερο ,μια με χιόνι!Όσοι ερχονται απο έξω λένε πως έχει ψοφοκρυο!!Αν συνεχιστεί έτσι το βραδυ σιγουρα θα το στρωσει!!!:-D

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Εδω συνεχίζεται η ανεμοθυελλα!! Μια με χιονονερο ,μια με χιόνι!Όσοι ερχονται απο έξω λένε πως έχει ψοφοκρυο!!Αν συνεχιστεί έτσι το βραδυ σιγουρα θα το στρωσει!!!:-D

Μακάρι να το στρώσει εκεί μπας κ έρθει κ σε μας τίποτα.

Τις φωτό με τον Άγιο Βασίλη ακόμα να μας τις δώσουν.Έλεος πια!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Κοριτσάρες εγώ από βδομάδα θα είμαι online γιατί θα ασχολούμαι με τη διπλωματική οπότε θα σας γράφω τα νέα μου.

Αν δεν ξαναμπώ σήμερα θέλω να ευχηθώ:

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ!!!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...