Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

καλημερα κορτισακια μου!!για εμας η εβδομαδα δεν ξεκινησε κ πολυ καλα!τρεχαμε με τον αδερφο μου..ηταν με το μηχανακι βγηκε ενας απο στοπ κ τον χτυπησε.εχει σκισει το καλαμι του..ενα σκασμο ραματα.κακωση κ διαστρεμα στο υπολοιπο ποδι.δεν μπορει να οδηγησει φυσικα.κ τρεχουμε απο προχθες νοσοκομεια,ικα κ τουμπαλιν.αγκαλια τον επαιρνε ο αντρας μου για να τον μεταφερει ουτε τουαλετα δεν μπορουσε να παει μονος του.σημερα εχει κουμπωσει μια καρτελα χαπια κ ειναι καλυτερα!:tongue::tongue::lol:

ευτυχως με το ποδι την βγαλαμε παλι!κ δεν επαθε τιποτα χειροτερο.

κατα τα αλλα η μικρουλα μας ειναι μια χαρα.ολη μερα την ψιλοκαταλαβαινω αλλα το βραδυ που ξαπλωνω γινεται παρτυ!:lol::lol::lol:

Χρυσα μου περαστικα σου!με το καλο οι βολτες του παιδαρου!:lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κορτισακια μου!!για εμας η εβδομαδα δεν ξεκινησε κ πολυ καλα!τρεχαμε με τον αδερφο μου..ηταν με το μηχανακι βγηκε ενας απο στοπ κ τον χτυπησε.εχει σκισει το καλαμι του..ενα σκασμο ραματα.κακωση κ διαστρεμα στο υπολοιπο ποδι.δεν μπορει να οδηγησει φυσικα.κ τρεχουμε απο προχθες νοσοκομεια,ικα κ τουμπαλιν.αγκαλια τον επαιρνε ο αντρας μου για να τον μεταφερει ουτε τουαλετα δεν μπορουσε να παει μονος του.σημερα εχει κουμπωσει μια καρτελα χαπια κ ειναι καλυτερα!:tongue::tongue::lol:

κατα τα αλλα η μικρουλα μας ειναι μια χαρα.ολη μερα την ψιλοκαταλαβαινω αλλα το βραδυ που ξαπλωνω γινεται παρτυ!:lol::lol::lol:

Καλώς την Αννούλα μας!!

Περαστικά στον αδερφούλη σου!Εύχομαι καλή ανάρρωση σύντομα!

Αχ αυτα τα μηχανάκια!Τώρα τα φοβάμαι σαν τρελή,μικρή είχα κ δικό μου πανάθεμά με!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

σ ευχαριστουμε Χρυσα μου!!

κι οσο θα μεγαλωνει κ το παιδακι σου θα τα φοβασαι ακομα περισσοτερο!

αστα να πανε!αυριο θα παω με την μαμα μου να κανει εξετασεις για την καρδια της γιατι κατι την ενοχλει!μαλλον ψυχολογικο ειναι αλλα εκεινη νομιζει οτι κατι εχει και μεθαυριο παλι στο ικα με τον αδερφο μου για τα χαρτια της αδειας του!!πρεπει να παω και στην γιατρο..να κλισω κ ραντεβου στο Αλεξανδρα για ντοπλερ..αυτες οι μερες περασαν ετσι κ ουτε ξερω αν θα προλαβω να το κλισω...ειναι κ λιγο μαλακες εκει στο νοσοκομειο..οοοουυυυυυυφ!!!

σ ευχαριστουμε Χρυσα μου!!

κι οσο θα μεγαλωνει κ το παιδακι σου θα τα φοβασαι ακομα περισσοτερο!

αστα να πανε!αυριο θα παω με την μαμα μου να κανει εξετασεις για την καρδια της γιατι κατι την ενοχλει!μαλλον ψυχολογικο ειναι αλλα εκεινη νομιζει οτι κατι εχει και μεθαυριο παλι στο ικα με τον αδερφο μου για τα χαρτια της αδειας του!!πρεπει να παω και στην γιατρο..να κλισω κ ραντεβου στο Αλεξανδρα για ντοπλερ..αυτες οι μερες περασαν ετσι κ ουτε ξερω αν θα προλαβω να το κλισω...ειναι κ λιγο μαλακες εκει στο νοσοκομειο..οοοουυυυυυυφ!!!

Καλό κουράγιο με τα νοσοκομεία κ το ΙΚΑ!!!

Κανονικά δεν θα έπρεπε να τρέχεις κ να κουράζεσαι αλλά σε καταλαβαίνω κ εγώ το ίδιο θα έκανα!

Πάλι καλά εμένα το dooppler θα μου το κάνει η γιατρός μου κάθε φορά στο ιατρείο της κ δεν θα χρειαστεί να πάω κάπου αλλού!Κ εγώ πρέπει να την πάρω τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού για αρχές του μήνα!Μάλλον θα το καθυστερήσω λιγάκι για να πάω μετά τα φώτα γύρω στις 11/01.Να έχω μπεί κ στον 8ο!!!!!πωπω..απίστευτο..

Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν το ίδιο καλά!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Μόλις μου στείλανε email απο την εταιρεία με το καρότσι πως έκανα ένα λάθος στην παραγγελία κ δήλωσα λιγότερα μεταφορικά απο αυτά που μου είπαν κ πως πρέπει να πληρώσω αλλες 30 λίρες για να μου τα στείλουν!!!!:?:-?:?:-?:?:oops:

Και να φανταστείτε πως πριν ολοκληρώσω την παραγγελία μίλησα μέσω email 5 φορές μαζί τους για να μενημερώσουν για την διαδικασία κ το κόστος!!

Απαράδεκτη είμαι! Τώρα τους ζήτησα να μου εξηγήσουν πως μπορώ να πληρώσω αυτές τις 30 λίρες (που δεν πλήρωσα) για να μου στείλουν το καροτσάκι!!!:(:confused:

Αν είσαι άσχετος αυτά παθαίνεις! Το amazon ειναι πιο εύκολο.. Δεν είχε όμως το καρότσι!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ Μαριέττα μου!

Κ εμένα μ'άρεσε πάρα πολύ! Να φανταστείς την μάρκα αυτη δεν την είχα ξανακούσει,το βρήκα όταν έψαχνα για καρότσια που το χερούλι πάει μπρος-πίσω για να βλέπεις το μωρό όποτε θέλεις κ μετά τους 6 μήνες!

Αργότερα πήρε μια γνωστή μου το τρίροδο της graco κ έχει βγεί πολύ καλό!!

είναι πολύ γνωστή και καλή μάρκα!

πολύ βολικό που μπορεί να βλέπει μπροστά και πίσω το μωρό (οπως το stokke)

σουπερ!

τωρα διαβασα για το μπλεξιμο με τις 30 λίρες, σίγουρα θα σου βρουνε την λύση!

δεν εχω ψωνίσει απο το e-bay ποτέ, το αμαζον το εχω ξετινάξει κατά καιρους! ειδικά σε βιβλια (τωρα μου πηρε ο καλός μου το kindle για τη γιορτή μου και σταμάτησαν να έρχονται οι κουτες με τα βιβλια χαχαχαχααα)

ναι ναι κορίτσι θα εισαι στον 8ο!!!!!!

κι εγώ για μετά τα φώτα θα παω για το doppler :)

λες να γκρουπαριστούμε πάλι κατά το συνήθειό μας εδω; χαχαχααχα

σκορδα!!!!!

Ελα ρε ! περαστικά του! ευτυχώς που ειναι μονο πόδι και θα του περάσει!

κι εγώ φοβάμαι μεσα στην πολη την μηχανή τον κάθε βλάκα που αψηφά κόκκινα και στοπ, με μηχανή μετακινηται ο Λ καθημερινά, εγώ λογω εγκυμοσύνης δεν ανεβαίνω πλεον.

Προσπάθησε να μην κουραστείς πολύ βρε κορίτσι!

παρτυ η μπουμπου σου ε; <3

Ασχετο λίγο

Μια φιλη που γέννησε πριν απο 1 1/2 χρόνο μου ειπε να προσέχω πολύ γιατί ο 7ο μήνας ειναι της τούμπας!

κάτι γίνεται (προφανώς μεγαλώνει το μωρό, μήτρα κλπ αλλαζει θέση) και αλλάζει το κέντρο βάρους μας, αποτέλεσμα είμαστε επιρρεπεις στις τούμπες! Ισως και κάποια αστάθεια.....

Σας το μεταφέρω όπως μου το είπε!

Προσοχή μας λοιπόν!

Τσιπουρίτσα μου ευτυχώς απ'ότι φαίνεται είναι καλή εταιρεία (ο πωλητής) κ μου απαντάνε άμεσα. Μου είπαν ακριβώς τί πρέπει να κάνω κ κατάφερα μέσω paypal κ έστειλα τις 30 λίρες!!Τώρα αναμένω!!;)

Κ εμένα το αμαζον με έχει βολέψει πάρα πολύ,αλλά απ'ότι βλέπω το ebay είναι πιο οικονομικό σε κάποια πράγματα!Τώρα που το έμαθα θα τα μοιράζω τα ψώνια..αχαχα:D

Το kindle που λες κ εγώ το κοιτούσα για δωράκι..Σου πήρε αυτό που έχει στην αρχική του σελίδα?Είναι καλό?

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τσιπουρίτσα μου ευτυχώς απ'ότι φαίνεται είναι καλή εταιρεία (ο πωλητής) κ μου απαντάνε άμεσα. Μου είπαν ακριβώς τί πρέπει να κάνω κ κατάφερα μέσω paypal κ έστειλα τις 30 λίρες!!Τώρα αναμένω!!;)

Κ εμένα το αμαζον με έχει βολέψει πάρα πολύ,αλλά απ'ότι βλέπω το ebay είναι πιο οικονομικό σε κάποια πράγματα!Τώρα που το έμαθα θα τα μοιράζω τα ψώνια..αχαχα:D

Το kindle που λες κ εγώ το κοιτούσα για δωράκι..Σου πήρε αυτό που έχει στην αρχική του σελίδα?Είναι καλό?

Οχι δεν ειχε βγει ακόμα οταν το παρήγγειλε, γιατί το κανόνισε να το εχω στα μεσα οκτωβρίου που θα καθόμουν λόγω της αμνιοκέντησης, οπότε πηρε αυτό

http://www.amazon.com/gp/product/B004HZYA6E/ref=famstripe_kk3g

με το πληκτρολόγιο

αλλά οχι το 3g δεν το βρισκω χωρις για να στο δειξω!

Μια χαρά ειναι Χρύσα μου! ειδικά για μετρό και λεωφορείο δεν το συζητώ σταμάτησα να κουβαλάω τα τουβλα!

θα με μάθεις το e-bay να καταστραφώ εντελώς! χαχαχαχαα :lol:

Ασχετο λίγο

Μια φιλη που γέννησε πριν απο 1 1/2 χρόνο μου ειπε να προσέχω πολύ γιατί ο 7ο μήνας ειναι της τούμπας!

κάτι γίνεται (προφανώς μεγαλώνει το μωρό, μήτρα κλπ αλλαζει θέση) και αλλάζει το κέντρο βάρους μας, αποτέλεσμα είμαστε επιρρεπεις στις τούμπες! Ισως και κάποια αστάθεια.....

Σας το μεταφέρω όπως μου το είπε!

Προσοχή μας λοιπόν!

Εγώ έχω ακούσει ότι όλες οι γυναίκες θα φάνε μια τούμπα στην εγκυμοσύνη τους ή αργότερα με το μωρό αγκαλιά!!

Εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης έπεσα 2 φορές απο την σκάλα!Ευτυχώς 1-2 σκαλάκια μόνο κ τις δύο! Εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί!

Δεν θα ξεχάσω όταν είναι νεογέννητη η μικρή μου η αδερφή που την πήρε η μεγάλη αγκαλιά για να την κατεβάσουμε κάτω στους παππούδες μας.Σκεφτείτε ότι έχουμε γύρω στα 50 σκαλοπάτια στο πατρικό μου!Κάπου στην μέση έπεσε με την μικρή μαζί!Πάλι καλά το μικρό δεν έπαθε τίποτα!Η μεγάλη όμως ράγισε την λεκάνη της κ καθόταν σε σωσίβιο επι 2 μήνες!!!Μακρυά απο εμάς κ πολύ προσοχή!Ο άντρας μου πάντως όταν είμαστε μαζί σε σκάλες με προσέχει πάρα πολύ!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Οχι δεν ειχε βγει ακόμα οταν το παρήγγειλε, γιατί το κανόνισε να το εχω στα μεσα οκτωβρίου που θα καθόμουν λόγω της αμνιοκέντησης, οπότε πηρε αυτό

http://www.amazon.com/gp/product/B004HZYA6E/ref=famstripe_kk3g

με το πληκτρολόγιο

αλλά οχι το 3g δεν το βρισκω χωρις για να στο δειξω!

Μια χαρά ειναι Χρύσα μου! ειδικά για μετρό και λεωφορείο δεν το συζητώ σταμάτησα να κουβαλάω τα τουβλα!

θα με μάθεις το e-bay να καταστραφώ εντελώς! χαχαχαχαα :lol:

Πολύ καλό φαίνεται!Ήθελα να το πάρω στον φίλο της αδερφής μου..Αργότερα αν περισσέψει τίποτα θα του το κάνω το δωράκι!Έχουμε κ οι δυο μανία με τα βιβλία,βέβαια κυρίως το καλοκαίρι λόγω χρόνου!!

Όσο για το ebay ακόμα το ψάχνω αλλά νομίζω πως είμαι σε πολύ καλό σημείο..;) Θα χαρώ να σε βοηθήσω αν μπορώ..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα,τι μου κανετε?Χρυσα μου με το καλο το καροτσι σας.Καλες και πολλες βολτουλες σας ευχομαι.Αννα μου περαστικα στον αδερφουλη σου.τα μηχανακια τα φοβαμαι και εγω παρα πολυ και οι οδηγοι αυτοκινητων δεν τα προσεχουν παντα.Κατερινα μου χαρα στο κουραγιο σου που οδηγεις τοσα χιλιομετρα.Εγω κανω καμια 15 με 20 τη μερα πηγαινε ελα και το σκεφτομαι συνεχεια.Αυριο εχω γιατρο να δουμε τη μπεμπα μας που εχουμε να τη δουμε περιπου 3 βδομαδες.Το καροτσι και εμας μας το πηραν οι γονεις μου και την κουνια οι γονεις του αντρα μου οποτε τη βγαλαμε μια χαρα

4DNsp2.png

pc2lp2.png

καλησπερα,τι μου κανετε?Χρυσα μου με το καλο το καροτσι σας.Καλες και πολλες βολτουλες σας ευχομαι.Αννα μου περαστικα στον αδερφουλη σου.τα μηχανακια τα φοβαμαι και εγω παρα πολυ και οι οδηγοι αυτοκινητων δεν τα προσεχουν παντα.Κατερινα μου χαρα στο κουραγιο σου που οδηγεις τοσα χιλιομετρα.Εγω κανω καμια 15 με 20 τη μερα πηγαινε ελα και το σκεφτομαι συνεχεια.Αυριο εχω γιατρο να δουμε τη μπεμπα μας που εχουμε να τη δουμε περιπου 3 βδομαδες.Το καροτσι και εμας μας το πηραν οι γονεις μου και την κουνια οι γονεις του αντρα μου οποτε τη βγαλαμε μια χαρα

Καλησπέρα Αρετή μου!!

Με το καλό να δείτε την μπέμπα σας αύριο!

Συνήθως έτσι γίνεται μωρέ!Ένας παίρνει το καρότσι ο άλλος το κρεβατι..

Στην δική μας περίπτωση τώρα που μας δίνουν δανεικό το κρεβάτι θα μας πάρουν κάτι αλλο απο το δωμάτιο..:tongue:Είναι κ δύσκολες οι εποχές..Πάλι καλά που μπορούν κ αυτά!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

εννοειται Χρθσα μου οτι οποια βοηθεια καλοδεχουμενη.Εδω βρεχει ασταματητα και εχει ψοφοκρυο.θεσσαλονικη μηπως χιονισε?

Τελείωσε η γιορτή κ ήρθα σπιτάκι μου!!

Αρετή μου δεν χιόνισε αλλά αύριο περιμένουμε χιόνια!Άντε να δούμε!

Στην γιορτή μας ανακοίνωσαν πως την Παρασκευή θα είμαστε κλειστά!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τελευταία μέρα αύριο!

Μου στείλανε κ email πως το καροτσάκι έχει ήδη φύγει!Πέμπτη-Παρασκευή λένε θα είναι εδώ!Αντε να δούμε!Τόσο γρήγορα?Το αμαζον καθυστερεί πιο πολύ!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Κοριτσάρες μου καλημέρα!!

Από αύριο θα είμαι σπιτάκι μου.

Χρύσα μου με γεια τα πραγματάκια σας!!!Το καρότσι είναι φοβερό!!

Μαριέττα μου αυτό για την τούμπα δεν το έχω ξανακούσει κ αυτό που περιέγραψε η Χρύσα με την τούμπα στις σκάλες είναι ανατριχιαστικό.

Κατερινάκι εγώ στη θέση σου θα είχα ήδη πάρει άδεια από το ΙΚΑ μέχρι να γεννήσω.Στο λέω γιατί στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δούλευα στην ίδια εταιρεία στις πωλήσεις κ έκανα με το αμάξι πολλά χλμ την ημέρα κ όταν ανακοίνωσα ότι θα βγω σε άδεια λόγω επικινδυνότητας με έβαλαν σε γραφείο.Είναι πολλά τα χλμ που κάνεις.

Αρετή μου έχεις να δεις την κοράκλα σήμερα?Άντε να μας γράψεις τα νέα της μπουμπούς!!

Αννούλα μου τα περαστικά μου στον αδερφό σου!!Τουλάχιστον μες στην ατυχία του, ευτυχώς τη γλίτωσε μόνο με το πόδι.Εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα!!

Αυτό με το γραφείο το παθαίνω κ εγώ.Τόσες ώρες καθιστή νιώθω ότι το μωρό μαζεύεται όσο πιο κάτω πάει.Στο σπίτι ξαπλώνω καμιά ώρα μέχρι να επανέλθει στη θέση του.

Επίσης η καμπύλη έδειξε:πρώτη μέτρηση νηστική 70,την πρώτη ώρα 93 κ την δεύτερη ώρα 70.Μου είπε ότι είναι καλή.

Οι πιο έμπειρες τι λένε?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...