Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

Το πρώτο μου παιδί το άλλαζα στο πλάι στην συρταριερα πάνω, για λιγο καιρο επειδη ηταν πολυ στενη αργοτερα πανω στο κρεβατι μου, το δευτερο μου ειχε δωσει η αδερφη μου αλλαξιερα και ετσι το αλλαζα καθετα σε μενα βολευε πολυ, τωρα σε αυτο δεν εχω αλλαξιερα οποτε με βλεπω στο κρεβατι, εχει γεννησει προσφατα η αδερφη μου οποτε χρειαστηκε να την επιστεψω την αλλαξιερα και οι εποχες δεν ειναι για να αγοραζεις επιπλα, καλο θα ειναι και το κρεβατι μου. Εχω εμπειρία.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς τες!!!

Τι κάνεις Χρύσα μου??

Κ εμένα πετρώνει που κ που η κοιλιά κ μπουκώνω μαγνήσιο!!

Κ εμείς είχαμε το πρώτο καρεκλάκι που είναι για νεογέννητο μέχρι 9 μηνών(αυτό που κοιτάει προς τα πίσω) με το οποίο την πήραμε κ από το μαιευτήριο κ το δεύτερο που έιναι μέχρι 36 κιλά.Υπάρχει κ ενδιάμεση κατηγορία αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρεις 2 φορές καρεκλάκι.Εμείς πάντως είμαστε πολύ ευχριστημένοι.

Εννοείται ότι θα το πάρεις απ έξω.Εκτός από την καλύτερη τιμή θα έχεις κ καλύτερο σέρβις στη μεταφορά.

Κ εγώ από Παρασκευή ΑΔΕΙΑ κ επιστροφή 2/1.

Ιωάννα μου εμένα δεν πετρώνει η κοιλιά απλά νιώθω όταν σηκώνομαι τραβηγματάκια μαλλον απο το βάρος!Δεν έχω συσπάσεις,αν ξεκινήσουν τότε θα μου δώσει μαγνήσιο μου είπε!

Αυτο σκέφτομαι να πάρω απευθείας το καρεκλάκι απο 18 έως 36,αφού απο τα 0-18 θα μου δώσουν.Ότι γλυτώσω απο το καρότσι θα τα δώσω για το καρεκλάκι!

Άντε να πάρουμε αδειούλα!!3 κ σήμερα!! Εγώ ίσως 2+ σήμερα ;):D:D:D:D

Καλημέρα κι από μένα...:D

Μετά από 4 ημέρες επιστροφή στη δουλειά...duh.gif κι έχω μια βαρεμάρα άλλο πράγμα...cool.gif

Χτες καθόμουν στον καναπεδάκο μου που λέτε, αραχτή και ξαφνικά ανοίγει η μύτη μου..shocked.gif ποτάμι το αίμα...Έκανα πίσω το κεφάλι μου, να μου έρχεται εμετός...το έκανα μπροστά συντριβάνι το αίμα...άρχισα να ζαλιζόμουν κιόλας....τα χρειάστηκα...sad.gif Τελικά τα κατάφερα και δεν σωριάστηκα...cool.gif Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό ο οποίος μου είπε ότι είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης κι αυτό και πολλές γυναίκες το παθαίνουν πολύ συχνά...

Στην εκδρομή περάσαμε πολύ όμορφα...αν και η μέση μου με πέθανε στην κυριολεξία..:cool:

Κατά τα άλλα όλα καλά, όλα ανθηρά...εγώ άδεια δεν έχω μέσα στα Χριστούγεννα, μια και καλή τον Φεβρουάριο...biggrin.gif

Σαββούλα μου τέλειες οι φωτογραφίες!!Οι κοιλίτσες μας μοιάζουν πολύ αν και η δική μου είναι μεγαλύτερη!!

Τόσο πολύ αίμα απο την μύτη?Εγώ κάθε φορά που την φυσάω,ιδίως τώρα με το συνάχι που έχω,βλέπω αίμα αλλά όχι να τρεχει έτσι!Πάντως κ τα βιβλία το αναφέρουν κ είναι φυσιολογικό!Μην κάνει πίσω ποτέ ξανά το κεφάλι αν σε πιάσει!Έπιανε συνέχεια την μικρή μου την αδερφή κ ξέρω.Θα σκύβεις μπροστά και θα την πιέζεις με λίγο χαρτάκι!(Εύχομαι να μην σε ξαναπιάσει βέβαια)!!

Καλημέρααααα!!!!:D:D

Ναι, ναι..έχει ξεπεταχτεί πλέον!!Και ο μπέμπης δίνει καθημερινό παρόν με τις κλωτσιές του...μιλάμε, δε σταματάει!:D

Σας είπα ότι αποφάσισα να σταματήσω κανονικά στην άδειά μου; Δηλαδή 2/2!Δεν τη βγάζω με τη μέση μου να δουλέψω και όλο τον Φεβρουάριο...:cool:

Κ εμένα ο μικρός μου είναι ζωηρούλης!Εχθές νομίζω πως κατάλαβα κ την στάση του!Ήμουν ξαπλωμένη κ άρχισε να έχει λόξυγγα πάλι κ κουνιόταν ολόκληρος!! Το κεφαλάκι ήταν ψηλά (πιο ψηλά απο τον αφαλό κ τα ποδαράκια προς τα κάτω(ένιωθα κ εκεί χτυπηματάκια!!!)!Το κεφάλι το καταλαβα γιατί πετάχτηκε ένα εξόγκωμα κάτω απο το στήθος!!!:tongue: μεγάλωσε πολύ!!

Καλά θα κάνεις κ θα σταματήσεις!Κ εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα να μείνω ως το τέλος! Άρχισα να κουράζομαι πάρα πολύ!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κορίτσια

Το πρώτο μου παιδί το άλλαζα στο πλάι στην συρταριερα πάνω, για λιγο καιρο επειδη ηταν πολυ στενη αργοτερα πανω στο κρεβατι μου, το δευτερο μου ειχε δωσει η αδερφη μου αλλαξιερα και ετσι το αλλαζα καθετα σε μενα βολευε πολυ, τωρα σε αυτο δεν εχω αλλαξιερα οποτε με βλεπω στο κρεβατι, εχει γεννησει προσφατα η αδερφη μου οποτε χρειαστηκε να την επιστεψω την αλλαξιερα και οι εποχες δεν ειναι για να αγοραζεις επιπλα, καλο θα ειναι και το κρεβατι μου. Εχω εμπειρία.

Κ το κρεβάτι μια χαρά είναι.Κ εγώ πολλές φορές την άλλαζα στο κρεβάτι.

Εγώ μόνο το πλαστικό της αλλαξιέρας έχω πάνω στη συρταριέρα κ με έχει βολέψει πολύ.Ακόμα κ τη μεγάλη που είναι θηρίο εκεί την αλλάζω,κ μας κρέμονται πόδια,χέρια κλπ.Πλέον με τόσες αλλαγές πάνας κ στον αέρα την αλλάζω ,που λέει ο λόγος.

Εσύ σαν τριτομαμά κ με κλειστά μάτια θα μπορείς να το κάνεις.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Τόσο πολύ αίμα απο την μύτη?Εγώ κάθε φορά που την φυσάω,ιδίως τώρα με το συνάχι που έχω,βλέπω αίμα αλλά όχι να τρεχει έτσι!Πάντως κ τα βιβλία το αναφέρουν κ είναι φυσιολογικό!Μην κάνει πίσω ποτέ ξανά το κεφάλι αν σε πιάσει!Έπιανε συνέχεια την μικρή μου την αδερφή κ ξέρω.Θα σκύβεις μπροστά και θα την πιέζεις με λίγο χαρτάκι!(Εύχομαι να μην σε ξαναπιάσει βέβαια)!!

Προσπαθούσα να κάνω τα πάντα ρε γμτ...γιατί το έκανα πίσω, μου ερχόταν το αίμα στο στόμα και μου ερχόταν εμετός...το έκανα μπροστά έτρεχε συντριβάνι μιλάμε, δεν το έχω ξαναδεί και ζαλιζόμουν!!Δεν ήξερα πως να αντιδράσω...πιο πολύ φοβήθηκα που ήμουν μόνη μου βέβαια...αλλά τέλος καλό όλα καλά!;)

Καλημέρα! Μπηκα στο 7ο!!!!!!! λαλαλαλαλαλαααααα σκορδααααααααα λλαλαλααααα

Πήγα στο Ελενα σημερα, πήρα τις εξετάσεις μου (μια χαρά ειναι), ταλαιπωρήθηκα φρικτά γιατί δεν τις έβρισκαν όλες κι έπρεπε να τρέχω να την αναζητώ σε κάθε τμήμα χωριστά (αιματολογικό, αιμοληψίες, μικροβιολογικό, βιοχημικό....).

Στο τελος συνειδητοποιήσαν οτι μια εξέταση (τοξόπλασμα) δεν υπήρχε πουθενά, χάσαμε απιστευτο χρόνο να τις ψάχνουμε, τελικά μου πήραν παλι αίμα επιτόπου, θα βγει σε 15 ημέρες (ελπίζω να ειναι κι αυτή ΟΚ).

Μετά περίμενα τον γιατρό, μιλήσαμε (δεν με εξέτασε γιατί δεν κάνει αυτός τους υπερήχους), μου έγραψε διάφορα: νέα καμπύλη και γενικές εξετάσεις για νεο ετος, την ένεση που πρέπει να κάνω 28η - 29η επειδή ειμαι αρνητική στο ρέζους ) καθώς και το χαρτί για το ΙΚΑ για την άδεια τοκετου (18 Μαρτίου).

Το τσιπουράκι θα το δω με το νέο έτος μετά τα φώτα που κάνω το doppler, μου ειπε οτι δεν χρειάζεται νωρίτερα να κάνω υπέρηχο.

Ηρθα στο γραφείο κουρέλι κατά τις 11.

Τελος πάντων αφου ολα δειχνουν καλά δεν πειράζει. Ο αιματοκρίτης σταθερά στο 30,8.... παίρνω 2 gynotardyferon πλεον αλλά δεν βλέπω μεγάλη προκοπή. Ελπίζω να μην πέσει κι αλλο, να μην εξαντλούμε.

Ιωαννα δεσμεύομαι για την τουρτα!

-1 κιλό;;;; τι λες τώρα;;;;!!!!! μονΔελοπρότυπο σε βρίσκω! φτου φτου!

Η μπουμπού μινιον; τέλεια θα ειναι!

Για το αλλαγμα των μωρών έτσι νομίζω οτι βολεύει να το έχεις κάθετα απο οσα εχω δει. Βεβαια οι βετεράνες και στον αέρα και ορθια τα αλλαζουν πλεον! Αντε και στα δικά μας οι άσχετες!

Αικ έχει το ικεα μια με 25 ευρώ νομίζω, πολύ απλή αλλά ιδιαιτέρως βολική μου φάνηκε! Δες το!

Σαββουλα ξεπατώθηκες μου φαίνεται στην εκδρομή! καλά τα περάσαμε αλλά δεν είμαστε για πολλές ταρζανιες τελικά..... Περαστικά για την μέση σου! Σε νοιώθω ειλικρινά με επιασε κι εμενα γμτ καθώς και πονος στο ισχίο!

Ξεκούραση και χαλαρό περπάτημα πρέπει να κάνουμε!

Οσο για την μύτη ειναι τρομακτικό οπως το περιγράφεις, ειδικά που ζαλιζόσουν! Αλλά ειναι συμπτωμα της γκαστριας κι αυτο καλά σου ειπε!

Εγώ ειμαι σαν την Χρυσα, οταν φυσσάω την μονιμως μπουκωμένη μύτη μου (κλασσικό συμπτωμα κι αυτό οπως έμαθα) βλέπω αιμα αλλά οχι αυτό που περιγράφεις. Οταν ήμουν μικρή ανοιγε πολύ συχνά η μύτη μου ειδικά την ανοιξη, με εβαζαν με το κεφάλι ίσιο (ουτε πισω ουτε μπρος) πιέζεις λίγο και υπομονή να σταματήσει.

Χρυσα με το καλό το καρότσι!!! Μια χαρά το βρήκες βρε θηρίο! Ψαξε ψάξε .... ευγε!

Μαγνήσιο παίρνω 3 την ημέρα (πρωι, μεσημέρι, βράδυ). Πετρώματα δεν εχω καταλάβει, πως τα καταλαβαίνεται; Το βράδυ μετά το φαγητό νοιώθω να τσιτώνει κάπως η κοιλιά μου, αυτό ειναι ή ειναι απο το φαί;

Επίσης οι συσπάσεις πως ειναι; (μακρυά απο εμας!)

Σχετικά με την άδεια κι εγώ θα την πάρω κανονικά. Νομίζω τέλη γενάρη οτι βγαινει! 56 ημερολογιακες ημέρες δεν ειναι; Αν τα υπολόγισα σωστά στις 22 (κυριακή σταματάω) άρα απο 23 ξεκινάει η άδεια.

Σεντόνι πάλι ε;;;; :lol: :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Από το πρωί είμαι σε ένα γραφείο με κάρτες χριστουγεννιάτικες, με ευχές και με λίστα για δώρα...πέρυσι είχαν στείλει σαν εταιρεία 45 δώρα (κρασιά) φέτος πέσαμε στα 30...και που'σαι ακόμη...cool.gif

Καλέ...μας πληρώσανε σήμερα!!! Έπρεπε να μας πληρώσουν στις 15, ΑΛΛΑ...μας βάλανε ΟΛΟ τον Νοέμβριο και το δώρο!!!tumble.gifspin.gif

Σήμερα πρέπει να πάρω κ τα δώρα της βαφτιστήρας...εκτός μωβ μπάλα που μου έχει ζητήσει (ελπίζω να βρω σε αυτό το χρώμα, γιατί οτιδήποτε άλλο θα μου το φέρει στο κεφάλι...χεχεχε), χτες μου ζήτησε και το αεροπλάνο της poly pocket!Τι να κάνω η δόλια νονά;;Θα το πάρω! Θα της πάρω και κανά ρουχαλάκιbiggrin.gif Και θα πάρω και στον αδερφό της ή επιτραπέζιο ή playmobil...biggrin.gif

Τσιπουρίτσα, όλα καλά με τις εξετάσεις,ε;;;Άντε μπράβο!!!

Στον 7ο!!!!!ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!Έφτασες στην ουρά του γαϊδάρου!!! wink.gif

Καλησπερα Σεβη μου ειναι οντως βαρετα να γυρνας μετα απο διακοπες στη δουλεια.Μαριεττα μου εφτασες στον 7 αντε να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιπες.Ιωαννα το κιλο το εχασες λογω διατροφης να και κατι καλο απο τη διαιατα!Χρυσα θα το παρεις τελικα απο ebay το καροτσι?Με το καλο.3 μερες μεινανε ακομη και μετα 2 βδομαδες ξεκουραση.Ανυπομονω.Σεβη καλοφαγωτα αργησαν λιγο αλλα σας το ξεπληρωσαν μαζι με το δωρο.Για το ματωμα της μυτης το εχω διαβασει και εγω οτι συμβαινει στην εγκυμοσυνη

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Σαβη μου σε καλή μεριά! (αν και με τοσα δώρα στην βαφτιστήρα... εκει θα πανε!)

:)

Αρετή ξεκούραση κι εσύ ε; τι καλά που έχετε διακοπές αυτές τις ημέρες!

Αντε προχωράμε ολες μαζί δοξα τω Θεούλη μια χαρά!

φτου φτου καλε σκορδα μας!

Kαλημέρα κοριτσάρες!!

Λόγω του ότι αύριο είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά για φέτος,τρέχω κ δε φτάνω.Γι αυτό εξαφανίζομαι απότομα.

Κ σήμερα προβλέπεται ακόμα χειρότερη μέρα.

Καλημέρα! Μπηκα στο 7ο!!!!!!! λαλαλαλαλαλαααααα σκορδααααααααα λλαλαλααααα

Πήγα στο Ελενα σημερα, πήρα τις εξετάσεις μου (μια χαρά ειναι), ταλαιπωρήθηκα φρικτά γιατί δεν τις έβρισκαν όλες κι έπρεπε να τρέχω να την αναζητώ σε κάθε τμήμα χωριστά (αιματολογικό, αιμοληψίες, μικροβιολογικό, βιοχημικό....).

Στο τελος συνειδητοποιήσαν οτι μια εξέταση (τοξόπλασμα) δεν υπήρχε πουθενά, χάσαμε απιστευτο χρόνο να τις ψάχνουμε, τελικά μου πήραν παλι αίμα επιτόπου, θα βγει σε 15 ημέρες (ελπίζω να ειναι κι αυτή ΟΚ).

Μετά περίμενα τον γιατρό, μιλήσαμε (δεν με εξέτασε γιατί δεν κάνει αυτός τους υπερήχους), μου έγραψε διάφορα: νέα καμπύλη και γενικές εξετάσεις για νεο ετος, την ένεση που πρέπει να κάνω 28η - 29η επειδή ειμαι αρνητική στο ρέζους ) καθώς και το χαρτί για το ΙΚΑ για την άδεια τοκετου (18 Μαρτίου).

Το τσιπουράκι θα το δω με το νέο έτος μετά τα φώτα που κάνω το doppler, μου ειπε οτι δεν χρειάζεται νωρίτερα να κάνω υπέρηχο.

Ηρθα στο γραφείο κουρέλι κατά τις 11.

Τελος πάντων αφου ολα δειχνουν καλά δεν πειράζει. Ο αιματοκρίτης σταθερά στο 30,8.... παίρνω 2 gynotardyferon πλεον αλλά δεν βλέπω μεγάλη προκοπή. Ελπίζω να μην πέσει κι αλλο, να μην εξαντλούμε.

Ιωαννα δεσμεύομαι για την τουρτα!

-1 κιλό;;;; τι λες τώρα;;;;!!!!! μονΔελοπρότυπο σε βρίσκω! φτου φτου!

Η μπουμπού μινιον; τέλεια θα ειναι!

Για το αλλαγμα των μωρών έτσι νομίζω οτι βολεύει να το έχεις κάθετα απο οσα εχω δει. Βεβαια οι βετεράνες και στον αέρα και ορθια τα αλλαζουν πλεον! Αντε και στα δικά μας οι άσχετες!

Αικ έχει το ικεα μια με 25 ευρώ νομίζω, πολύ απλή αλλά ιδιαιτέρως βολική μου φάνηκε! Δες το!

Σαββουλα ξεπατώθηκες μου φαίνεται στην εκδρομή! καλά τα περάσαμε αλλά δεν είμαστε για πολλές ταρζανιες τελικά..... Περαστικά για την μέση σου! Σε νοιώθω ειλικρινά με επιασε κι εμενα γμτ καθώς και πονος στο ισχίο!

Ξεκούραση και χαλαρό περπάτημα πρέπει να κάνουμε!

Οσο για την μύτη ειναι τρομακτικό οπως το περιγράφεις, ειδικά που ζαλιζόσουν! Αλλά ειναι συμπτωμα της γκαστριας κι αυτο καλά σου ειπε!

Εγώ ειμαι σαν την Χρυσα, οταν φυσσάω την μονιμως μπουκωμένη μύτη μου (κλασσικό συμπτωμα κι αυτό οπως έμαθα) βλέπω αιμα αλλά οχι αυτό που περιγράφεις. Οταν ήμουν μικρή ανοιγε πολύ συχνά η μύτη μου ειδικά την ανοιξη, με εβαζαν με το κεφάλι ίσιο (ουτε πισω ουτε μπρος) πιέζεις λίγο και υπομονή να σταματήσει.

Χρυσα με το καλό το καρότσι!!! Μια χαρά το βρήκες βρε θηρίο! Ψαξε ψάξε .... ευγε!

Μαγνήσιο παίρνω 3 την ημέρα (πρωι, μεσημέρι, βράδυ). Πετρώματα δεν εχω καταλάβει, πως τα καταλαβαίνεται; Το βράδυ μετά το φαγητό νοιώθω να τσιτώνει κάπως η κοιλιά μου, αυτό ειναι ή ειναι απο το φαί;

Επίσης οι συσπάσεις πως ειναι; (μακρυά απο εμας!)

Σχετικά με την άδεια κι εγώ θα την πάρω κανονικά. Νομίζω τέλη γενάρη οτι βγαινει! 56 ημερολογιακες ημέρες δεν ειναι; Αν τα υπολόγισα σωστά στις 22 (κυριακή σταματάω) άρα απο 23 ξεκινάει η άδεια.

Σεντόνι πάλι ε;;;; :lol: :lol: :lol:

Μπράβο που όλες ήταν καλές!!Δεν πειράζει που τις έχασαν,θα τις ξαναβγάλουν!!Τι να πω κ εγώ που μου είχαν βγάλει λάθος αποτέλεσμα???

10 εγκεφαλικά έπαθα μέχρι να βρεθεί το λάθος!!!

Το πέτρωμα εγώ το αισθάνομαι σαν να μαζεύεται το μωρό χαμηλά στην κοιλιά και να κάνει εξόγκωμα κ η κοιλιά είναι πολύ σκληρή κ πονάει.

Νομίζω καλά μετράς.Από 23/2 το βγάζω κ εγώ.

Από το πρωί είμαι σε ένα γραφείο με κάρτες χριστουγεννιάτικες, με ευχές και με λίστα για δώρα...πέρυσι είχαν στείλει σαν εταιρεία 45 δώρα (κρασιά) φέτος πέσαμε στα 30...και που'σαι ακόμη...cool.gif

Καλέ...μας πληρώσανε σήμερα!!! Έπρεπε να μας πληρώσουν στις 15, ΑΛΛΑ...μας βάλανε ΟΛΟ τον Νοέμβριο και το δώρο!!!tumble.gifspin.gif

Σήμερα πρέπει να πάρω κ τα δώρα της βαφτιστήρας...εκτός μωβ μπάλα που μου έχει ζητήσει (ελπίζω να βρω σε αυτό το χρώμα, γιατί οτιδήποτε άλλο θα μου το φέρει στο κεφάλι...χεχεχε), χτες μου ζήτησε και το αεροπλάνο της poly pocket!Τι να κάνω η δόλια νονά;;Θα το πάρω! Θα της πάρω και κανά ρουχαλάκιbiggrin.gif Και θα πάρω και στον αδερφό της ή επιτραπέζιο ή playmobil...biggrin.gif

Τσιπουρίτσα, όλα καλά με τις εξετάσεις,ε;;;Άντε μπράβο!!!

Στον 7ο!!!!!ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!Έφτασες στην ουρά του γαϊδάρου!!! wink.gif

Γιούπι!!!Αλλά όπως είπε κ η συνάδελφος παραπάνω, με αυτή τη βαφτιστήρα δε θα σου μείνει σεντ!!!

Καλοφάγωτα!!!

Καλησπερα Σεβη μου ειναι οντως βαρετα να γυρνας μετα απο διακοπες στη δουλεια.Μαριεττα μου εφτασες στον 7 αντε να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιπες.Ιωαννα το κιλο το εχασες λογω διατροφης να και κατι καλο απο τη διαιατα!Χρυσα θα το παρεις τελικα απο ebay το καροτσι?Με το καλο.3 μερες μεινανε ακομη και μετα 2 βδομαδες ξεκουραση.Ανυπομονω.Σεβη καλοφαγωτα αργησαν λιγο αλλα σας το ξεπληρωσαν μαζι με το δωρο.Για το ματωμα της μυτης το εχω διαβασει και εγω οτι συμβαινει στην εγκυμοσυνη

Πεινάω όμως..Το στομάχι μου αρνείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

:tongue::tongue::tongue:

Πιστεύω στον εαυτό μου,τα Χριστούγεννα θα αναπληρώσω όλες τις απώλειες!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα!

Κ εδώ χαμός γίνεται!

Έχουμε κ την γιορτή στις 16:30 κ όλοι τρέχουμε να προλάβουμε!Απο αύριο κλείνουν οι παραγωγές για 2 εβδομάδες και προσπαθούμε να τελειώσουμε τυχον εκκρεμότητες!!

Αύριο πάλι θα τρέχουμε,για την Παρασκευή δεν ξέρω ακόμα..Μακάρι να κλείσουμε!

Εχθές παρήγγειλα το καροτσάκι μας!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την παραγγελία κ να μην έχω κανενα πρόβλημα! Αυτοι είπαν σε καμια δεκαρια μέρες,εγώ λέω σε κανέναν μήνα θα το έχουμε!!:D:D:D Κ αφού η τιμή του ήταν αρκετά καλη θα μας το κανουν δωρο τα πεθερικά μου!;)

Απ'ότι μου είπαν κ οι γονείς μου θα μου δώσουν χρήματα για να πάρω ότι επιπλάκια θέλω για το δωμάτιο ,άρα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

merry_christmas_baby_boy_photo.jpg

Καλημέρες!!!!!!!!

Ιωαννα ευτυχώς δεν εχω νοιώσει μεχρι στιγμής αυτό που λες για το πέτρωμα. Χθες το απογευμα ενοιωθα ενα πόνο δεξιά ψιλοχαμηλά αλλά χωρις αν τσιτώνεται η κοιλιά μου. Ξάπλωσα λίγο και ηρέμησε (το ενοιωσα καθώς περπατούσα για το σπιτι).

Λάθος στις εξετάσεις;;; τρελά σιχτίρια δεν το συζητώ! :mad::mad::mad:

Οσο για την διατροφή ευγε κοπέλα!!! εισαι μονΔελοπρότυπον λεμε! Εγώ θα παω διαιτολογΑ αυτή την εβδομάδα και θα ακούσω τα καλύτερα..... μιλάμε ξεσάλωσα στην εκδρομή + τουρτίτσα!

Χρυσα μου καλορίζικο το καρότσι! Καλές βόλτες με τον μπέμπαρο!!!!!! Δείξε μας ποιο ειναι καλέ!

Οσο για τους πεθερους και γονεις πολύ πολύ καλό το όλο σκηνικό! :)

Σας φιλώ ματς

Καλημερούδια κορίτσια και εγω απο εβδομάδα εχω ζητήσει αδεια διοτι δεν την παλευω καθολου στο γραφειο, καθομαι ολη μερα σε μια καρεκλα (καθιστική δουλεια βλέπετε) και το μεσημερι πονάω κατω χαμηλα στη κοιλιά, μετα οδηγω μια ωρα (50 χλμ) για να παω στο σπιτι μου οποτε δεν σηκωνει, κουραααααζομαι

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

merry_christmas_baby_boy_photo.jpg

Καλημέρες!!!!!!!!

Χρυσα μου καλορίζικο το καρότσι! Καλές βόλτες με τον μπέμπαρο!!!!!! Δείξε μας ποιο ειναι καλέ!

Οσο για τους πεθερους και γονεις πολύ πολύ καλό το όλο σκηνικό! :)

Σας φιλώ ματς

Καλημέρα τσιπουρίτσα μου!!

Τέλεια η φωτογραφία που μας έβαλες!!

Όσο για το καροτσάκι μας είναι αυτό σε μαύρο χρωμα (χωρίς το κόκκινο)

http://www.youtube.com/watch?v=y7DVhcHABOg

Καλημερούδια κορίτσια και εγω απο εβδομάδα εχω ζητήσει αδεια διοτι δεν την παλευω καθολου στο γραφειο, καθομαι ολη μερα σε μια καρεκλα (καθιστική δουλεια βλέπετε) και το μεσημερι πονάω κατω χαμηλα στη κοιλιά, μετα οδηγω μια ωρα (50 χλμ) για να παω στο σπιτι μου οποτε δεν σηκωνει, κουραααααζομαι

Καλημέρα Κατερινάκι! Κ εγώ μια απο τα ίδια στην δουλειά!Ευτυχώς είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου κ δεν έχω την διαδρομή μετά!Αλλά αυτό το τράβηγμα που λες κάθε μεσημέρι το νιώθω με το που σηκώνομαι απο το γραφείο για να φύγω!

Σήμερα έχουμε πολύ λόξυγγα απο το πρωί :tongue:

Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά,λόγω της βουλωμένης μύτης,ξερενόταν το στόμα μου συνέχεια κ σηκωνόμουν για νερό κ κατ'επέκταση για τουαλέτα,ο μικρός κουνιόταν συνέχεια!Όποτε κ να ανοιγα τα ματια μου αυτος κουνιόταν!Μα δεν κοιμάται καθόλου το βράδυ??:?::?:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Αικ σε νοιώθω

κι εγω καθιστή όλη την ημερα και μετά 1 1/2 ωρα περίπου επιστροφή (λεωφορείο + μετρό + λιγο περπάτημα)

το κακό είναι οτι ξεχνιέμαι και δεν σηκώνομαι κατά τη διάρκεια της εργασιακής ημέρας.

Μπράβο για την άδεια να ξεκουραστείς λίγο, έχεις και τα 2 πιτσιρίκια.... ηρωίδα λεμε!

Χρύσα τέλειο το καρότσι! μου αρέσει πολύ γιατί φαίνεται ψηλό! βολικό για το μωρό (να μην ειναι χαμηλά) αλλά και για την μέση σου! Καλορίζικο!!!!!!!!

Εχω τρομερό πονοκέφαλο! Θα ηθελα να παω να ξαπλώσω σε ησυχία. Δεν προβλέπεται! Εχω κι ενδοκρινολόγο στις 9 το βραδυ!!!! Δεν ειχε αλλο ραντεβου!

Κουρέλι σημερα

Χρύσα τέλειο το καρότσι! μου αρέσει πολύ γιατί φαίνεται ψηλό! βολικό για το μωρό (να μην ειναι χαμηλά) αλλά και για την μέση σου! Καλορίζικο!!!!!!!!

Εχω τρομερό πονοκέφαλο! Θα ηθελα να παω να ξαπλώσω σε ησυχία. Δεν προβλέπεται! Εχω κι ενδοκρινολόγο στις 9 το βραδυ!!!! Δεν ειχε αλλο ραντεβου!

Κουρέλι σημερα

Σ'ευχαριστώ Μαριέττα μου!

Κ εμένα μ'άρεσε πάρα πολύ! Να φανταστείς την μάρκα αυτη δεν την είχα ξανακούσει,το βρήκα όταν έψαχνα για καρότσια που το χερούλι πάει μπρος-πίσω για να βλέπεις το μωρό όποτε θέλεις κ μετά τους 6 μήνες!

Αργότερα πήρε μια γνωστή μου το τρίροδο της graco κ έχει βγεί πολύ καλό!!

Καλό κουράγιο με τον πονοκέφαλο!

Εγώ πάλι νυστάζω σήμερα..μέρα που βρήκα :-(

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...