Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Μια χαρά ειναι οι συρταριέρες!

Εγώ απλά σκεφτόμουν για την απλή αλαξίερα για να μπορώ να την έχω κάθετα, από οτι εχω δει βολευει περισσότερο να αλλαζεις το μωρό εχοντας το μπροστά σου κάθετα κι οχι στο πλαι. Δεν νομιζω οτι μου χωράει να εχω την συρταριέρα και να εχω χώρο απο την αλλη πλευρά για να στέκομαι απο την στενή της πλευρα

Με καταλάβατε τι λεω ή το έμπλεξα πολύ; :tongue:

Τι λετε οι βετεράνες;

Κ εγώ αν πάρω τελικά την αλλαξιέρα κάθετα θα την έχω δίπλα στην συρταριέρα!Κ εγώ νομίζω πως δεν θα με βόλευε στο πλάι!Μερικές συρταριέρες όμως είναι στενές κ το στρωματακι της αλλαξιέρας χωράει με το ζόρυ!Να το προσέξεις!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

Ευτυχώς εγώ δεν χρειάζεται να αγοράσω τιποτα, τα έχω όλα, 3ο παιδακι βλεπετε.

Ακομα και ρούχα που δεν εχουμε για κορίτσι θα μου τα δώσει ολα η αδερφη μου, γεννησε και εκεινη πριν μερικα χρονια την ιδια εποχη την ανιψια μου, οποτε γλυτωνω παααααααρα πολλα.

τέλειο αυτο!!!!! η αληθεια ειναι οτι κι εγω μονο μια κουνια και μια αλλαξιέρα θα χρειαστώ! τα υπολοιπα θα μου τα δώσουν! παλι καλά γιατί ειναι δυσκολες εποχες!

για πες μας βετεράνα πως βολευει να αλλαζει κανεις το μωρο; εχοντας το στο πλαι παραλληλα με εσενα ή κάθετα μπροστά σου;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

Ευτυχώς εγώ δεν χρειάζεται να αγοράσω τιποτα, τα έχω όλα, 3ο παιδακι βλεπετε.

Ακομα και ρούχα που δεν εχουμε για κορίτσι θα μου τα δώσει ολα η αδερφη μου, γεννησε και εκεινη πριν μερικα χρονια την ιδια εποχη την ανιψια μου, οποτε γλυτωνω παααααααρα πολλα.

Καλημέρα Κατερίνα!

Αφού βρήκες κ ρουχαλάκια είσαι μια χαρά!

Έτσι είναι στο πρώτο πρέπει να τα πάρεις όλα απο την αρχή!Εγώ πάλι καλά βρήκα κρεβατάκι,προς το παρόν όμως,αν κ η κοπέλα μου είπε πως δεν θα κάνει άλλο παιδί,ποτέ δεν ξέρεις..χαχαχα

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Κ εγώ αν πάρω τελικά την αλλαξιέρα κάθετα θα την έχω δίπλα στην συρταριέρα!Κ εγώ νομίζω πως δεν θα με βόλευε στο πλάι!Μερικές συρταριέρες όμως είναι στενές κ το στρωματακι της αλλαξιέρας χωράει με το ζόρυ!Να το προσέξεις!

καλά που μου το είπες! δεν ειχα ιδέα!

όλα θα τα μάθουμε ολα!

χαχαχαχαα

μα τι νύστα ειναι αυτη;;;;; ελεος δηλαδή

μέχρι τελους έτσι θα ειμαστε;

το πρωι ξυπνάω αξημέρωτα ομως πλεον γμτ! να μπορουσα να κοιμηθώ λίγο το μεσημεράκι! άντε 1 εργασιακός μηνας μενει ακόμα (περίπου)

καλά που μου το είπες! δεν ειχα ιδέα!

όλα θα τα μάθουμε ολα!

χαχαχαχαα

μα τι νύστα ειναι αυτη;;;;; ελεος δηλαδή

μέχρι τελους έτσι θα ειμαστε;

το πρωι ξυπνάω αξημέρωτα ομως πλεον γμτ! να μπορουσα να κοιμηθώ λίγο το μεσημεράκι! άντε 1 εργασιακός μηνας μενει ακόμα (περίπου)

Εγώ υπνηλία δεν έχω καθόλου!Το αντίθετο μπορώ να πώ!Κάθε βράδυ κοιμάμαι μετά τη 01:00 κ ξυπνάω απο τις 06:00!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας.Μαριεττα μαλλον κουραστηκες παραπανω στηννεκδρομη,δεν επαιζε καμια αδειουλα σημερα για να ερθεις στα πανω σου?και του χρονου ευχομαι αγκαλια με το τσιπουρακι σου.Χρυσα οντως εχουν υπερβολικες τιμες στις συρταριερες,μεγαλη εκμεταλλευση και απο αυτες του ικεα η τριτη μου αρεσε πιο πολυ.Αλλαξιερα στον μικρο δεν ειχα,τον αλλαζα στο κρεβατι μας και μπορω να πω οτι με πιανει η μεση μου.Αυτη του ικεα ειναι ωραια ελεγα μηπως την παρω τωρα.θα δουμε

4DNsp2.png

pc2lp2.png

καλησπερα σας.Μαριεττα μαλλον κουραστηκες παραπανω στηννεκδρομη,δεν επαιζε καμια αδειουλα σημερα για να ερθεις στα πανω σου?και του χρονου ευχομαι αγκαλια με το τσιπουρακι σου.Χρυσα οντως εχουν υπερβολικες τιμες στις συρταριερες,μεγαλη εκμεταλλευση και απο αυτες του ικεα η τριτη μου αρεσε πιο πολυ.Αλλαξιερα στον μικρο δεν ειχα,τον αλλαζα στο κρεβατι μας και μπορω να πω οτι με πιανει η μεση μου.Αυτη του ικεα ειναι ωραια ελεγα μηπως την παρω τωρα.θα δουμε

Καλησπέρα Αρετούλα!

Δυστυχώς έπεσε δουλίτσα κ τώρα κ πρέπει να κλείσω μπας κ φύγω στην ώρα μου!

Πολύ ωραίες οι συρταριέρες κ αρκετά γερές!Μια συρταριερα σε ενα μαγαζί που πήγαμε να φανταστείς είχε 650€ κ όταν την κούνησα λίγο νόμιζα πως θα σπάσει!Λες κ ήταν ένα λεπτό φύλλο το ξύλο!

κ εμενα αυτη η τελευταία μαρεσε!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα σας!!

Τί κάνετε?Καμιά δεν εμφανίστηκε?Η Ιωάννα πού είναι να μας πει κ τα αποτελέσματα της καμπύλης?

Εγώ σήμερα βαριέμαι πάρα πολύ (τί περίεργο θα μου πείτε..).

Αυτές τις μέρες υποφέρω απο τραβηγματάκια κ την βγάζω όλο το απόγευμα ξάπλα!

Εχθές βρήκα στο ebay το καρότσι που ψάχνω μεμονομένο κ μου βγαίνει σε πολύ καλή τιμή (μαζί με το πορτ μπεμπε,μεμονομένο κ αυτό).Καρεκλάκια αυτοκινήτου έχουν 3 να μου δώσουν!!Είναι κ μέχρι 15-18 κιλά,προτιμώ να πάρω ένα καλό γι αργότερα! Το καρότσι,το πορτ μπεμπε μαζί με τα μεταφορικά βγαίνουν στα 460€!!! (Απο Αγγλία) Δεν έχω ξαναπάρει κάτι απο το ebay k εστειλα email στον πωλητή για καποιες διευκρινήσεις.Μου απάντησαν αμέσως κ μου είπαν το κόστος καθώς κ ότι θα κάνει 7-12 μερες να ερθει!Διάβασα τα σχόλια και έχει 16000 κ κατι θετικά!!99,7% αξιοπιστία! μαλλον θα το παραγγείλω απο εκεί!(635€ βγαινει σε Ελληνικό σαιτ με το καρεκλάκι.):confused::?:

Αύριο μετά την δουλειά θα κάνουμε μια γιορτούλα,θα μας μιλήσει το αφεντικό,θα μας ευχηθεί καλές γιορτές,θα πάρουμε τα δωράκια μας κ θα φύγουμε!Πέμπτη τελικά θα δουλέψουμε κ μάλλον Παρασκευή θα είμαστε κλειστά!Απο Δευτέρα ΑΔΕΙΑ!!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Εμείς πήγαμε χθες στο ντόκτορ κ έκανα την καμπύλη(μπλιαχ,μπλιαχ)κ αναμένω αποτελέσματα.Η μπέμπα μας μινιόν!!665 γραμμάρια το μικρουλίνι!!Το χω πάρει απόφαση.Το πρώτο ήταν γίγαντας οπότε το δεύτερο θα μοιάσει του μπαμπά!!!Και πάλι μας είχε γυρίσει τον πισινό της κ δεν την βγάλαμε φωτό!!

Να σημειώσω ότι είμαι -1 κιλό κ ο γιατρός μου είπε τώρα στις γιορτές να προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου!!Ρε μας δουλεύει???HELLO????Μείον ένα κιλόοοο!!

Μετά πήγαμε να πάρουμε δώρα για τη μικρή μας κ τη μικρή της κουμπάρας μας κ τελειώσαμε με ψώνια στο Σ/Μ.

Ξεπατώθηκα η γυναίκα!!

Επόμενο ραντεβού για Doppler 24/1.Πότε θα περάσουν τόσες μέρες?

Καλημέρα κ καλή μας εβδομάδα!

Καλές γιορτές να έχουμε!Πώς περάσατε το ΣΚ?Η Σαββούλα σήμερα επιστρέφει οπότε αύριο θα μας πει τα νέα της!

Μαριέττα μου πώς περάσατε?

Οι υπόλοιπες?Ξεκουραστήκατε ή το ρίξατε στις βόλτες?

Το Σαββατο εγώ έκανα έρευνα αγοράς για επιπλάκια!Έψαξα για ντουλάπα δίφυλλη,μια συρταριέρα κ μία αλλαξιέρα!Πήγαμε σε πολλά μαγαζιά εδώ στην Θεσσαλονίκη..Μαλλον θα καταλήξουμε στο ΙΚΕΑ γιατί ρε κορίτσια τα υπόλοιπα έχουν εξωφρενικές τιμές!!Ντουλάπα δίφυλλη,850€????Συρταριέρα 650€???Η πιο οικονομική εκτός ΙΚΕΑ έκανε 350€ με 3 συρταράκια!

Το δωμάτιο είναι πολύ μικρό κ μας περιορίζει κ στις διαστάσεις των επίπλων..Ευτυχώς θα μας δώσουν το κρεβατάκι!!Ένα στρώμα θα πάρουμε μόνο!

ΣΤο Ικεα μ'άρεσε μια άσπρη ντουλαπίτσα (μικρή δίφυλλη) 109€ ,μια πολύ μεγαλη συρταριέρα 179€ κ μια αλλαξιέρα 69€!Όλα λευκά όπως το κρεβατάκι!

Αφού τελειώσαμε με τα επιπλάκια πήγαμε να δούμε για καρότσι!Το μοναδικό μαγαζί που το είχε ήταν αυτό που σας είχα πει πως βρήκα μετα την Β επιπέδου!Πήγαμε πάλι εκεί κ το δοκιμάσαμε στο πορτ μπακαζ!Ευτυχώς χωράει κ είναι σχετικά πολύ άνετο!Το focus έχει μεγάλους χώρους,πάλι καλά!! Η πωλήτρια μας είπε πως μπορεί να το κατεβάσει μέχρι τα 850€ κ ότι το έχουν μόνο σε μπλέ χρώμα!Επίσης αυτο το καρότσι δεν βγαίνει μεμονομένο!!(μου έχουν πει 3-4 άτομα να μου δώσουν καρεκλάκι αυτοκινήτου κ καλαθούνα!):-( Το καλό είναι πως άρεσε πάρα πολύ κ στον άντρα μου γιατί είναι πολύ ελαφρύ κ εύκολο στην μεταφορά του!Επίσης τα πεθερικά μου θέλουν να μας το πάρουν δώρο! Στο ιντερνετ το βρήκα 632€!Θα τους πούμε ότι κάνει 400€ κ τα υπόλοιπα θα τα βάλουμε εμείς!!;)

Πάει κ αυτό!

Έχθές πήγαμε πάλι στην αγορά αλλά δυστυχώς όχι στο κέντρο..πήρα 2-3 μπλουζοφορέματα κ μια σαρπα γιατί η κοιλίτσα μεγαλώνει μέρα με την μερα κ δεν με κάνει τίποτα!2 πωλήτριες με ρώτησαν αν είμαι στον μήνα μου κ μία όταν της είπα ότι είμαι στον 7ο με ρώτησε δειλά-δειλά,πώς τα εχω καταφέρει κ δεν έχω βαλει καθόλου κιλά!:!::!: Όταν τις είπα πόσα πήρα τρελάθηκε η κοπέλα!!Πλέον το διασκεδάζω..κανείς δεν με πιστεύει για τα κιλα!!:P (Εννοείτε πως απο τα 12 κ μετά δεν ανεβαίνω στην ζυγαριά!)

Πωπω πρωι -πρωί με έπιασε όρεξη για κουβέντα!!:P

Σας αφήνω να κάνω καμια δουλίτσα!!

Φιλιά πολλά!

Μην το σκέφτεσαι καν.Πεταμένα λεφτά.

Του ΙΚΕΑ είναι σούπερ κ σε λογικότατες τιμές.

Τα έκανες τα ψώνια σου πάλι,έτσι???:lol::lol:Φαντάσου να πήγαινες κ κέντρο!!Όλα επί δύο θα τα ψώνιζες..χαχαχα!!Μα δε σου το είπα για τα κιλά?Έτσι κ εγώ,στην αρχή έγινα σαν μπάλα αλλά μετά πήρα ελάχιστα!!

Να την ακούς τη Ζανέτ!!!

Κ αυτές οι πωλήτριες πάντως πολύ διακριτικές!!:tongue::tongue:Μη χάσουν κ δε ρωτήσουν!!!

Καλή εβδομάδα!!!!!

Σας διάβασα με διακοπές γιατί έμπαινε κόσμος!

Περάσαμε πολύ όμορφα παιδιά! Μυστράς, Ταύγετος, Πάρνωνας! σουπερ ήταν!

Σημερα ειμαι κουρέλι ομως, μαλλον κουράστηκα απο τη διαδρομή χθες (κάναμε βολτίτσα + επιστροφή σχεδόν μονοκοπανιά γιατί έβρεχε.... )

Με πονάει κάπως το ισχίο μου, με το ζόρι συρθηκα να έρθω σημερα, αλλά ήταν τέλεια! αντε και του χρόνου με το τσιπουράκι παρέα πλεον!

Σαββούλα ειδα τις φωτο σου, τέλεια τα περάσατε !!!! εισαι μια κουκλα, μονΔελότατη δεν το συζητώ, επίσης ειδα την κοιλίτσα και συγκινήθηκα καλέ!!!!!!!!

Ιωαννα το έταξα, θα βρεθούμε και θα φτιάξω τουρτα

οι μακρυνές να έρθουν μια φορά !!!!!!!! αλλιως στέλνουμε και με κουριερ Αρετή μου !!!

Αννα να μας μιλάς πιο συχνά, παθαίνουμε μια στέρηση μωρε! ;)

Χρύσα καλή έρευνα έκανες! ερώτηση: γιατί θέλεις και συρταριέρα και αλλαξιέρα; θεωρώ οτι βολεύει αυτό που είπε η Ιωαννα! ποια συρταριέρα του Ικεα σου άρεσε; το ψαχνω κι εγώ. Με γειά τα ρουχαλάκια!!!!!!!! ειδες που δεν εχεις παχύνει; μια οφθαλμαπάτη ειναι η ζυγαριά σου!!!!!!!

Εφαγα σαν γουρούνα στην εκδρομή, δεν το συζητάμε...... οινκ οινκ...

Η τουρτα ήταν οντως κολασμένη!!!! death by chocholate που ειπε κι ο καλός μου!!!!!!

σας αφηνω να εργαστώ σκλήρα και τα λέμε το απογευματάκι!!!!!!!!

παλι θα βρέξει χαμό, εχει μαυρίσει έξω!

Πως να μην κουραστείς βρε κορίτσι??Κ έγκυος να μην ήσουν πάλι θα κουραζόσουν!!!Τουλάχιστον περάσατε καλά κ αυτό είναι που μετράει!!

Δεν πιστεύω το τσιπουράκι να το τρέχεις στα βουνά κ τα λαγκάδια!!

Με τόσο που κουράστηκες τα έκαψες όλα.

Αφού άρεσε στο σύζυγο τώρα κ τυπικά έχουμε το οκ να κάνουμε την συνάντηση:-D:grin:!!

Μια χαρά ειναι οι συρταριέρες!

Εγώ απλά σκεφτόμουν για την απλή αλαξίερα για να μπορώ να την έχω κάθετα, από οτι εχω δει βολευει περισσότερο να αλλαζεις το μωρό εχοντας το μπροστά σου κάθετα κι οχι στο πλαι. Δεν νομιζω οτι μου χωράει να εχω την συρταριέρα και να εχω χώρο απο την αλλη πλευρά για να στέκομαι απο την στενή της πλευρα

Με καταλάβατε τι λεω ή το έμπλεξα πολύ; :tongue:

Τι λετε οι βετεράνες;

Εμένα πάντως με βολεύει να είναι κάθετα το μωρό.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα σας!!

Τί κάνετε?Καμιά δεν εμφανίστηκε?Η Ιωάννα πού είναι να μας πει κ τα αποτελέσματα της καμπύλης?

Εγώ σήμερα βαριέμαι πάρα πολύ (τί περίεργο θα μου πείτε..).

Αυτές τις μέρες υποφέρω απο τραβηγματάκια κ την βγάζω όλο το απόγευμα ξάπλα!

Εχθές βρήκα στο ebay το καρότσι που ψάχνω μεμονομένο κ μου βγαίνει σε πολύ καλή τιμή (μαζί με το πορτ μπεμπε,μεμονομένο κ αυτό).Καρεκλάκια αυτοκινήτου έχουν 3 να μου δώσουν!!Είναι κ μέχρι 15-18 κιλά,προτιμώ να πάρω ένα καλό γι αργότερα! Το καρότσι,το πορτ μπεμπε μαζί με τα μεταφορικά βγαίνουν στα 460€!!! (Απο Αγγλία) Δεν έχω ξαναπάρει κάτι απο το ebay k εστειλα email στον πωλητή για καποιες διευκρινήσεις.Μου απάντησαν αμέσως κ μου είπαν το κόστος καθώς κ ότι θα κάνει 7-12 μερες να ερθει!Διάβασα τα σχόλια και έχει 16000 κ κατι θετικά!!99,7% αξιοπιστία! μαλλον θα το παραγγείλω απο εκεί!(635€ βγαινει σε Ελληνικό σαιτ με το καρεκλάκι.):confused::?:

Αύριο μετά την δουλειά θα κάνουμε μια γιορτούλα,θα μας μιλήσει το αφεντικό,θα μας ευχηθεί καλές γιορτές,θα πάρουμε τα δωράκια μας κ θα φύγουμε!Πέμπτη τελικά θα δουλέψουμε κ μάλλον Παρασκευή θα είμαστε κλειστά!Απο Δευτέρα ΑΔΕΙΑ!!!!

Τι κάνεις Χρύσα μου??

Κ εμένα πετρώνει που κ που η κοιλιά κ μπουκώνω μαγνήσιο!!

Κ εμείς είχαμε το πρώτο καρεκλάκι που είναι για νεογέννητο μέχρι 9 μηνών(αυτό που κοιτάει προς τα πίσω) με το οποίο την πήραμε κ από το μαιευτήριο κ το δεύτερο που έιναι μέχρι 36 κιλά.Υπάρχει κ ενδιάμεση κατηγορία αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρεις 2 φορές καρεκλάκι.Εμείς πάντως είμαστε πολύ ευχριστημένοι.

Εννοείται ότι θα το πάρεις απ έξω.Εκτός από την καλύτερη τιμή θα έχεις κ καλύτερο σέρβις στη μεταφορά.

Κ εγώ από Παρασκευή ΑΔΕΙΑ κ επιστροφή 2/1.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα κι από μένα...:D

Μετά από 4 ημέρες επιστροφή στη δουλειά...duh.gif κι έχω μια βαρεμάρα άλλο πράγμα...cool.gif

Χτες καθόμουν στον καναπεδάκο μου που λέτε, αραχτή και ξαφνικά ανοίγει η μύτη μου..shocked.gif ποτάμι το αίμα...Έκανα πίσω το κεφάλι μου, να μου έρχεται εμετός...το έκανα μπροστά συντριβάνι το αίμα...άρχισα να ζαλιζόμουν κιόλας....τα χρειάστηκα...sad.gif Τελικά τα κατάφερα και δεν σωριάστηκα...cool.gif Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό ο οποίος μου είπε ότι είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης κι αυτό και πολλές γυναίκες το παθαίνουν πολύ συχνά...

Στην εκδρομή περάσαμε πολύ όμορφα...αν και η μέση μου με πέθανε στην κυριολεξία..:cool:

Κατά τα άλλα όλα καλά, όλα ανθηρά...εγώ άδεια δεν έχω μέσα στα Χριστούγεννα, μια και καλή τον Φεβρουάριο...biggrin.gif

Καλημέρα κι από μένα...:D

Μετά από 4 ημέρες επιστροφή στη δουλειά...duh.gif κι έχω μια βαρεμάρα άλλο πράγμα...cool.gif

Χτες καθόμουν στον καναπεδάκο μου που λέτε, αραχτή και ξαφνικά ανοίγει η μύτη μου..shocked.gif ποτάμι το αίμα...Έκανα πίσω το κεφάλι μου, να μου έρχεται εμετός...το έκανα μπροστά συντριβάνι το αίμα...άρχισα να ζαλιζόμουν κιόλας....τα χρειάστηκα...sad.gif Τελικά τα κατάφερα και δεν σωριάστηκα...cool.gif Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό ο οποίος μου είπε ότι είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης κι αυτό και πολλές γυναίκες το παθαίνουν πολύ συχνά...

Στην εκδρομή περάσαμε πολύ όμορφα...αν και η μέση μου με πέθανε στην κυριολεξία..:cool:

Κατά τα άλλα όλα καλά, όλα ανθηρά...εγώ άδεια δεν έχω μέσα στα Χριστούγεννα, μια και καλή τον Φεβρουάριο...biggrin.gif

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσα!!

Πήρε λίγο το μάτι μου τις φωτό σου!!Υπέροχες!!

Η κοιλίτσα ξεπετάχτηκε για τα καλά.

Τελικά όλα καλά?Έτσι στα καλά καθούμενα το έπαθες?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσα!!

Πήρε λίγο το μάτι μου τις φωτό σου!!Υπέροχες!!

Η κοιλίτσα ξεπετάχτηκε για τα καλά.

Τελικά όλα καλά?Έτσι στα καλά καθούμενα το έπαθες?

Καλημέρααααα!!!!:D:D

Ναι, ναι..έχει ξεπεταχτεί πλέον!!Και ο μπέμπης δίνει καθημερινό παρόν με τις κλωτσιές του...μιλάμε, δε σταματάει!:D

Ναι, στα καλά καθούμενα όπως καθόμουν στον καναπέ...και νόμιζα ότι έτρεξε η μύτη μου και κάνω μία ετσι να σκουπιστώ και βλέπω αίμα στο χέρι μου...τρόμαξα λίγο, αλλά οκ!:D

Σας είπα ότι αποφάσισα να σταματήσω κανονικά στην άδειά μου; Δηλαδή 2/2!Δεν τη βγάζω με τη μέση μου να δουλέψω και όλο τον Φεβρουάριο...:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...