Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες!!

Κ εκεί που πάω χθες να σχολιάσω το αριστούργημα της Μαριέττας,τσουπ,πέφτει το δίκτυο κ έμεινα με το πληκτρολόγιο στο χέρι,για να μην πω τίποτα άλλο!!

Μαριέττα μου είσαι καλλιτέχνης!!Από εμφάνιση σκίζει!!Πιστεύω ότι κ το περιεχόμενο θα είναι αντάξιο της εμφάνισης.Περιμένουμε σχόλια από αυτούς που δοκίμασαν!!

Επειδή την έπιασαν οι πόνοι ανήμερα του αγιου ελευθεριου με δίδυμη κύηση στον 7ο μήνα (μακρυά απο εμας) είπε οτι το ενα μωρό θα το βγάλει λευτέρη ή ελευθερία (δεν ήξεραν οτι ειναι 2 αγοράκι, τελικά επέζησε μονο ο λευτέρης κι αυτό μετά απο απίστευτο αγώνα και μεγάλη τύχη)

Αστα καλύτερα! Μετά απο 3 μήνες πήγε στο σπίτι το μωρό. Μακρυά από εμάς λέμε!

Τις εξετάσεις τις ειχα κανει πριν την κτηνοδία ναι!!! δεν είμαι τόσο ξανθιά πλεον (κατέβηκε η ρίζα φιλενάδα! χαχα)[/QUOTE]

Σ αυτή την περίπτωση κ εγώ το ίδιο θα έκανα.Θεώρησα ότι ήταν απλά τυχαίο.

Είσαι στο σωστό δρόμο!!

Και τι σου είπε τελικά για τις εξετάσεις?

αρετή μου ευχαριστώ για τις ευχές αλλά και την άδεια να φαω τουρτα!!!!

(θα φαω ενα μικρό κομμάτι, άλλωστε η υπόλοιπη τούρτα θα μείνει στους πεθερούς μου μιας κι εμεις θα φύγουμε αύριο! σήμερα εχει γεννέθλια και ο πεθερός μου και η συνυφάδα μου! τρομερό ε;)

Εχω ακουσει για το swing οτι ειναι τέλειο! έχουμε καιρό για αυτο ε;

Λοιπόν κορίτσια δεσμεύομαι όταν με το καλό γεννήσουμε τα γερά μωράκια μας

και κανονίσουμε συνάντηση θα φτιάξω την τούρτα και θα την τσακίσουμε παρέα!!!!!!!!!!

Σας φιλώ να περνάτε καλά, θα τα πούμε από δευτέρα πια!

Σαββούλα μου να περάσετε σούπερ!

Πιο εύκολα κερδίζεις το τζόκερ παρά βρίσκεις τέτοιο συνδυασμό!!

Ελπίζω να κρατάς τις υποσχέσεις σου γιατί εγώ το έδεσα τώρα ότι θα συνατηθούμε!!

εμεις οι επαρχιωτες αν δεν καταφερουμε να κατεβουμε δεχομεθα και γλυκα με courier!!!!!!!!!!!.

Mαριεττα να τους χαιρεσαι ολους

Να μπορέσετε κιουρίες μου.Που θα πάει?Κάποια στιγμή θα σας φέρει ο δρόμος προς το νότο.:tongue::tongue::tongue:

Στα κοριτσάκια που ταξιδεύουν για τα τριήμερα τους:ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!

Χρύσα κ Αρετή, οι τρεις μας μείναμε.Η Άννα καιρό έχει να μπει.

Εγώ Δευτέρα έχω άδεια οπότε θας σας γράψω τα νέα του γιατρού το απόγευμα

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιας κ πιάσατε την κουβέντα με τα θήλαστρα,εγώ είχα πάρει της Medela το χειροκίνητο.Τσιγκουνεύτηκα (ντροπή μου) να πάρω ηλεκτρικό γιατί θεώρησα ότι θα θηλάζω συνέχεια κ ότι δεν θα το χρειαστώ.

Αμ,δε!!Το παραχρειάστηκα.

Δεν έχω παράπονο όμως,το συνήθισα κ από ένα σημείο κ έπειτα έβγαζα 180 ml κ από τα δύο σε 10 λεπτά.Το έπαιρνα παντού.Στη δουλειά,στο μεταπτυχιακό κ με βοήθησε το γεγονός ότι ήταν μικρό κ χωρούσε διακριτικά παντού.

Αυτή τη φορά που δε σκοπεύω να γυρίσω σύντομα στη δουλειά κ δεν θα έχω κ άλλες δραστηριότηες δεν θα το χρειαστώ σχεδόν καθόλου!!(το ελπίζω)

Πάντως αν ξαναέπαιρνα σίγουρα θα έπαιρνα ηλεκτρικό.

Η αγορά που θελω οπωσδήποτε να κάνω είναι να πάρω ένα μικρό αερόθερμο για να ζεσταίνω το χώρο του μπάνιου.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα Ιωάννα μου!Μοναχούλες μας σήμερα!Την Δευτέρα θα με αφήσετε τελείως μόνη!Η Αρετή μπαίνει αργά :(

Επιτέλους είναι παρασκευή!Γίνεται χαμός βέβαια στην δουλειά αλλά πού θα πάει θα περασει η ώρα!Το ΣΚ θέλω να συμμαζεψω λίγο το παιδικό για να μπορέσω να τακτοποιήσω τα πράγματα αργότερα που θα μου δώσουν!Έχω 2 παιδικά,ένα πολύ μεγάλο κ ένα μικρό το οποίο έχω σαν γραφείο τώρα!Σκεφτόμαστε να ετοιμάσουμε το μικρό για τον μπέμπη γιατί είναι ακριβώς απέναντι απο την κρεβατοκάμαρα,θα υπάρχει οπτική επαφή κ δεν θα χρειαστεί κ πολλά έπιπλα!Αργότερα το μεγάλο το δωμάτιο θα γίνει παιδικό!

Αν μου δώσουν τελικά το κρεβατάκι θα χρειαστώ μια ντουλάπα,μια συρταριερα κ μια αλλαξιέρα!Έχω μια καρέκλα κουνιστή που θα βάλω μέσα κ είναι γεμάτο!

Ο άντρας μου εχθές μου είπε πως το κρεβατάκι που θα μας δώσουν είναι άσπρο,οπότε ίσως να βολευτώ κ εγώ με τα έπιπλα του ικεα,ντουλάπα 100€, αλλαξιέρα 69€ κ μια συρταριερα πόσο να έχει..Θα πάμε μαλλον την Κυριακή να τα δούμε απο κοντά!

Αερόθερμο πήρα πέρισυ για το μπάνιο επιτοίχιο,ειχα βγαλει μπρίζα κ παροχή όταν ακόμα ετοιμάζαμε το σπίτι!Καθε φορά που ειναι να μπω το ανάβω για 5-10 λεπτά κ γίνεται φούρνος!!Οικονομικό το είχα πάρει,γύρω στα 40€..Χρειαζεται!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα Ιωάννα μου!Μοναχούλες μας σήμερα!Την Δευτέρα θα με αφήσετε τελείως μόνη!Η Αρετή μπαίνει αργά :(

Επιτέλους είναι παρασκευή!Γίνεται χαμός βέβαια στην δουλειά αλλά πού θα πάει θα περασει η ώρα!Το ΣΚ θέλω να συμμαζεψω λίγο το παιδικό για να μπορέσω να τακτοποιήσω τα πράγματα αργότερα που θα μου δώσουν!Έχω 2 παιδικά,ένα πολύ μεγάλο κ ένα μικρό το οποίο έχω σαν γραφείο τώρα!Σκεφτόμαστε να ετοιμάσουμε το μικρό για τον μπέμπη γιατί είναι ακριβώς απέναντι απο την κρεβατοκάμαρα,θα υπάρχει οπτική επαφή κ δεν θα χρειαστεί κ πολλά έπιπλα!Αργότερα το μεγάλο το δωμάτιο θα γίνει παιδικό!

Αν μου δώσουν τελικά το κρεβατάκι θα χρειαστώ μια ντουλάπα,μια συρταριερα κ μια αλλαξιέρα!Έχω μια καρέκλα κουνιστή που θα βάλω μέσα κ είναι γεμάτο!

Ο άντρας μου εχθές μου είπε πως το κρεβατάκι που θα μας δώσουν είναι άσπρο,οπότε ίσως να βολευτώ κ εγώ με τα έπιπλα του ικεα,ντουλάπα 100, αλλαξιέρα 69 κ μια συρταριερα πόσο να έχει..Θα πάμε μαλλον την Κυριακή να τα δούμε απο κοντά!

Αερόθερμο πήρα πέρισυ για το μπάνιο επιτοίχιο,ειχα βγαλει μπρίζα κ παροχή όταν ακόμα ετοιμάζαμε το σπίτι!Καθε φορά που ειναι να μπω το ανάβω για 5-10 λεπτά κ γίνεται φούρνος!!Οικονομικό το είχα πάρει,γύρω στα 40..Χρειαζεται!![/QUOTE]

Καλά θα κάνετε κ τον βάζετε σε διπλανό δωμάτιο.Θα μπορείτε κ σχετικά νωρίς (μετά το 2μηνο)να τον βάλετε κατευθείαν στο δωμάτιό του.

Μια χαρά θα σε βολέψουν τα επιπλάκια σου.Κ εγώ άσπρο πήρα,αν θυμάσαι κ τη φωτό,κ κόλλησα πάνω κοριτσίστικα αυτοκόλλητα με την προοπτική αν το δεύτερο είναι αγόρι να τα αλλάξω.

Εμείς αργότερα όταν η μπέμπα θα μεταφερθεί στο δωμάτιό της στην Ηλιάνα θα πάρουμε κρεβάτι.

Δεν είναι πολύ ακριβές στο ΙΚΕΑ.Εγώ την αλλαξιέρα την έχω πάνω στη συρταριέρα.(το πλαστικό εννοώ).

Σούπερ.Τώρα θα είναι μανούρα ,μάλλον,να τραβήξω κ εγώ παροχή.Ένα μικρό σκέφτομαι να πάρω σε αυτά τα λεφτά,ίσα ίσα να σπάει η κρυάδα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλά θα κάνετε κ τον βάζετε σε διπλανό δωμάτιο.Θα μπορείτε κ σχετικά νωρίς (μετά το 2μηνο)να τον βάλετε κατευθείαν στο δωμάτιό του.

Μια χαρά θα σε βολέψουν τα επιπλάκια σου.Κ εγώ άσπρο πήρα,αν θυμάσαι κ τη φωτό,κ κόλλησα πάνω κοριτσίστικα αυτοκόλλητα με την προοπτική αν το δεύτερο είναι αγόρι να τα αλλάξω.

Εμείς αργότερα όταν η μπέμπα θα μεταφερθεί στο δωμάτιό της στην Ηλιάνα θα πάρουμε κρεβάτι.

Δεν είναι πολύ ακριβές στο ΙΚΕΑ.Εγώ την αλλαξιέρα την έχω πάνω στη συρταριέρα.(το πλαστικό εννοώ).

Σούπερ.Τώρα θα είναι μανούρα ,μάλλον,να τραβήξω κ εγώ παροχή.Ένα μικρό σκέφτομαι να πάρω σε αυτά τα λεφτά,ίσα ίσα να σπάει η κρυάδα.[/QUOTE]

Στην κρεβατοκαμαρα δεν χωράει κρεβάτι,μόνο καλαθούνα ή λίκνο,απ'ότι μου είπαν θα μου δώσουν καλαθούνα με βάση άρα γλυτώνω κ αυτό το έξοδο;) Μετά απο 2-3 μήνες θα πάει στο κρεβατάκι του..

Αυτη η κοπέλα που θα μας δώσει το κρεβατι,έχει ένα παιδάκι κ απ'ότι λέει δεν έχει σκοπό να κάνει άμεσα δεύτερο,σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αγοράσουμε ένα γιατί όπως κ να εχει θα πρέπει να το επιστρεψουμε!Ας γίνει μια η αρχή κ βλέπουμε..

Θα πάω να δω στο Ικεα κ αν δεν μου αρέσουν θα πάω και Βουλγαρία (κοντα στα συνορα) να δω για ντουλάπα..μακάρι να βολευτούμε με κάτι οικονομικό!..

Αερόθερμα είχα κ πολύ πιο οικονομικά!Εγώ διάλεξα αυτό γιατί ήταν ασημί με μαύρο κ πολύ λεπτό για τοίχο..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!!ολα πανε μια χαρα!η μικρη λυσαει ολη μερα!:D

καλο ταξιδι στα κοριτσια που φευγουν!

δεν γραφω γιατι μπαινω απο το κινητο αλλα σας διαβαζω καθε μερα!

τωρα ανοιξα τον υπολογστη του σαλονιου και σκεφτομαι επειγοντως να συνδεσω το νετμπουκ μου με την οθονη της κρεβατοκαμαρας γιατι εχει χαλασει η δικη του αλλα με βολευει απιστευτα!

περιμενω νεα σας τσουπρες!

καλημερα κοριτσακια μου!!!ολα πανε μια χαρα!η μικρη λυσαει ολη μερα!:D

καλο ταξιδι στα κοριτσια που φευγουν!

δεν γραφω γιατι μπαινω απο το κινητο αλλα σας διαβαζω καθε μερα!

τωρα ανοιξα τον υπολογστη του σαλονιου και σκεφτομαι επειγοντως να συνδεσω το νετμπουκ μου με την οθονη της κρεβατοκαμαρας γιατι εχει χαλασει η δικη του αλλα με βολευει απιστευτα!

περιμενω νεα σας τσουπρες!

καλώς την Αννούλα μας!

Να την συνδέσεις την οθόνη να τα λέμε πιο συχνά!!

Η μικρή ζωηρούλα ε? Μπράβο τα ζουζούνια μας!Όλα καλά να είναι!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλησπερα και απο εμενα.Αργησα πολυ να μπω γιατι ειχαμε τον μαστορα για το πλυντηριο που μας χαλασε προχτες.Ευτυχως μικρη η ζημια.25 ευρωπουλα εφυγαν.Αλλη μια βδομαδα μαθηματα και μετα ξεκουραση,ανυπομονω.καλα να περασετε οι γυριστρουλες του ΣΚ.Αννουλα ζωηρη η μικρη μια χαρα και εγω πολυ τις χαιρομαι τις κλωτσιες.Σημερα εκανα χριστουγεννιατικα τραγουδια με τα μικρα και νομιζω της αρεσαν γιατι κλωτσαγε συνεχεια.βεβαια σημερα ελεγα να περασει γρηγορα η ωρα γιατι ενιωθα πολυ κουρασμενη.

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ καλή μας εβδομάδα!

Καλές γιορτές να έχουμε!Πώς περάσατε το ΣΚ?Η Σαββούλα σήμερα επιστρέφει οπότε αύριο θα μας πει τα νέα της!

Μαριέττα μου πώς περάσατε?

Οι υπόλοιπες?Ξεκουραστήκατε ή το ρίξατε στις βόλτες?

Το Σαββατο εγώ έκανα έρευνα αγοράς για επιπλάκια!Έψαξα για ντουλάπα δίφυλλη,μια συρταριέρα κ μία αλλαξιέρα!Πήγαμε σε πολλά μαγαζιά εδώ στην Θεσσαλονίκη..Μαλλον θα καταλήξουμε στο ΙΚΕΑ γιατί ρε κορίτσια τα υπόλοιπα έχουν εξωφρενικές τιμές!!Ντουλάπα δίφυλλη,850€????Συρταριέρα 650€???Η πιο οικονομική εκτός ΙΚΕΑ έκανε 350€ με 3 συρταράκια!

Το δωμάτιο είναι πολύ μικρό κ μας περιορίζει κ στις διαστάσεις των επίπλων..Ευτυχώς θα μας δώσουν το κρεβατάκι!!Ένα στρώμα θα πάρουμε μόνο!

ΣΤο Ικεα μ'άρεσε μια άσπρη ντουλαπίτσα (μικρή δίφυλλη) 109€ ,μια πολύ μεγαλη συρταριέρα 179€ κ μια αλλαξιέρα 69€!Όλα λευκά όπως το κρεβατάκι!

Αφού τελειώσαμε με τα επιπλάκια πήγαμε να δούμε για καρότσι!Το μοναδικό μαγαζί που το είχε ήταν αυτό που σας είχα πει πως βρήκα μετα την Β επιπέδου!Πήγαμε πάλι εκεί κ το δοκιμάσαμε στο πορτ μπακαζ!Ευτυχώς χωράει κ είναι σχετικά πολύ άνετο!Το focus έχει μεγάλους χώρους,πάλι καλά!! Η πωλήτρια μας είπε πως μπορεί να το κατεβάσει μέχρι τα 850€ κ ότι το έχουν μόνο σε μπλέ χρώμα!Επίσης αυτο το καρότσι δεν βγαίνει μεμονομένο!!(μου έχουν πει 3-4 άτομα να μου δώσουν καρεκλάκι αυτοκινήτου κ καλαθούνα!):-( Το καλό είναι πως άρεσε πάρα πολύ κ στον άντρα μου γιατί είναι πολύ ελαφρύ κ εύκολο στην μεταφορά του!Επίσης τα πεθερικά μου θέλουν να μας το πάρουν δώρο! Στο ιντερνετ το βρήκα 632€!Θα τους πούμε ότι κάνει 400€ κ τα υπόλοιπα θα τα βάλουμε εμείς!!;)

Πάει κ αυτό!

Έχθές πήγαμε πάλι στην αγορά αλλά δυστυχώς όχι στο κέντρο..πήρα 2-3 μπλουζοφορέματα κ μια σαρπα γιατί η κοιλίτσα μεγαλώνει μέρα με την μερα κ δεν με κάνει τίποτα!2 πωλήτριες με ρώτησαν αν είμαι στον μήνα μου κ μία όταν της είπα ότι είμαι στον 7ο με ρώτησε δειλά-δειλά,πώς τα εχω καταφέρει κ δεν έχω βαλει καθόλου κιλά!:!::!: Όταν τις είπα πόσα πήρα τρελάθηκε η κοπέλα!!Πλέον το διασκεδάζω..κανείς δεν με πιστεύει για τα κιλα!!:P (Εννοείτε πως απο τα 12 κ μετά δεν ανεβαίνω στην ζυγαριά!)

Πωπω πρωι -πρωί με έπιασε όρεξη για κουβέντα!!:P

Σας αφήνω να κάνω καμια δουλίτσα!!

Φιλιά πολλά!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλή εβδομάδα!!!!!

Σας διάβασα με διακοπές γιατί έμπαινε κόσμος!

Περάσαμε πολύ όμορφα παιδιά! Μυστράς, Ταύγετος, Πάρνωνας! σουπερ ήταν!

Σημερα ειμαι κουρέλι ομως, μαλλον κουράστηκα απο τη διαδρομή χθες (κάναμε βολτίτσα + επιστροφή σχεδόν μονοκοπανιά γιατί έβρεχε.... )

Με πονάει κάπως το ισχίο μου, με το ζόρι συρθηκα να έρθω σημερα, αλλά ήταν τέλεια! αντε και του χρόνου με το τσιπουράκι παρέα πλεον!

Σαββούλα ειδα τις φωτο σου, τέλεια τα περάσατε !!!! εισαι μια κουκλα, μονΔελότατη δεν το συζητώ, επίσης ειδα την κοιλίτσα και συγκινήθηκα καλέ!!!!!!!!

Ιωαννα το έταξα, θα βρεθούμε και θα φτιάξω τουρτα

οι μακρυνές να έρθουν μια φορά !!!!!!!! αλλιως στέλνουμε και με κουριερ Αρετή μου !!!

Αννα να μας μιλάς πιο συχνά, παθαίνουμε μια στέρηση μωρε! ;)

Χρύσα καλή έρευνα έκανες! ερώτηση: γιατί θέλεις και συρταριέρα και αλλαξιέρα; θεωρώ οτι βολεύει αυτό που είπε η Ιωαννα! ποια συρταριέρα του Ικεα σου άρεσε; το ψαχνω κι εγώ. Με γειά τα ρουχαλάκια!!!!!!!! ειδες που δεν εχεις παχύνει; μια οφθαλμαπάτη ειναι η ζυγαριά σου!!!!!!!

Εφαγα σαν γουρούνα στην εκδρομή, δεν το συζητάμε...... οινκ οινκ...

Η τουρτα ήταν οντως κολασμένη!!!! death by chocholate που ειπε κι ο καλός μου!!!!!!

σας αφηνω να εργαστώ σκλήρα και τα λέμε το απογευματάκι!!!!!!!!

παλι θα βρέξει χαμό, εχει μαυρίσει έξω!

Καλημέρα Τσιπουρίτσα μου!

Μπράβο σας που περάσατε όμορφα,βόλτα κ άσχημα γίνεται?;)

Καλή ξεκούραση τώρα!

Στο ΙΚΕΑ είδα γι αυτην την ντουλάπα http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37135

Και απο συρταριερες http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=9626

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26759

και http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=34454

Μαλλον στην τελευταία θα καταλήξουμε γιατί εχει περισσότερα συρτάρια!Η ντουλάπα δεν έχει συρτάρια κ είναι κοντούλα,οπότε θα χρειστώ πολλά συρτάρια!!

Αυτη η τελευταία είναι αρκετά ψηλή κ δεν βολεύει για να βάλεις στρωματάκι επάνω.Αν καταλήξω τελικά στις άλλες μπορεί κ να μην πάρω αλλαξιέρα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Μια χαρά ειναι οι συρταριέρες!

Εγώ απλά σκεφτόμουν για την απλή αλαξίερα για να μπορώ να την έχω κάθετα, από οτι εχω δει βολευει περισσότερο να αλλαζεις το μωρό εχοντας το μπροστά σου κάθετα κι οχι στο πλαι. Δεν νομιζω οτι μου χωράει να εχω την συρταριέρα και να εχω χώρο απο την αλλη πλευρά για να στέκομαι απο την στενή της πλευρα

Με καταλάβατε τι λεω ή το έμπλεξα πολύ; :tongue:

Τι λετε οι βετεράνες;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

Ευτυχώς εγώ δεν χρειάζεται να αγοράσω τιποτα, τα έχω όλα, 3ο παιδακι βλεπετε.

Ακομα και ρούχα που δεν εχουμε για κορίτσι θα μου τα δώσει ολα η αδερφη μου, γεννησε και εκεινη πριν μερικα χρονια την ιδια εποχη την ανιψια μου, οποτε γλυτωνω παααααααρα πολλα.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...