Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

μπράβο χρυσάκι μου!

θήλαστρο μου έχουν προτείνει να νοικιάσω το επαγγελματικό της mendela απο την ίδια την εταιρία, μαλλον αυτό θα κάνω, δείτε το κι εσεις!

νυσταξα παλι! πολύ! τί πρωτότυπο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπράβο χρυσάκι μου!

θήλαστρο μου έχουν προτείνει να νοικιάσω το επαγγελματικό της mendela απο την ίδια την εταιρία, μαλλον αυτό θα κάνω, δείτε το κι εσεις!

νυσταξα παλι! πολύ! τί πρωτότυπο!

Παρομοίως...θέλω να κλείσω τα μάτια μου για μισή ωρίτσα...:cool:

Εν τω μεταξύ όταν γυρίσω, θα έρθει η κοπέλα να κάνω νύχια και μετά πρέπει να ετοιμάσω τα πράγματα...αύριο στο ταξίδι με βλέπω να ρίχνω τρελούς ύπνους!!

Χρύσα μου...πολύ καλά!!Να περιμένεις γιατί θα σου έρθουν κι άλλα!!!

καλησπερα τι μου κανετε?Μαριεττα μου χρονια πολλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.Να σας πω την αληθεια και γω το ιδιο θα εκανα με το ονομα με τετοια γεννα.θα ενιωθα οτι μου το προστατευσε ο Αγιος.Η τουρτα τελεια και για να μην γκρινιαζεις σου επιτρεπω να φας οσο θες!!!!!!!!!!!!!!!Σεβη μου καλα να περασετε στην εκδρομη.Για ηλαστρο που λετε εγω αγορασα της medela το swing και ειναι τελειο.Στον μικρο που θηλαζα μεχρι 9 μηνων και δουλευα απο οταν ηταν τρια αντλουσα οσα γευματα δεν ημουν εκει και του τα εδινε η μαμα μου με το μπιμπερο.Το νοσοκομειακο ειναι για 8 αντλησεις την μερα και πανω

4DNsp2.png

pc2lp2.png

αρετή μου ευχαριστώ για τις ευχές αλλά και την άδεια να φαω τουρτα!!!!

(θα φαω ενα μικρό κομμάτι, άλλωστε η υπόλοιπη τούρτα θα μείνει στους πεθερούς μου μιας κι εμεις θα φύγουμε αύριο! σήμερα εχει γεννέθλια και ο πεθερός μου και η συνυφάδα μου! τρομερό ε;)

Εχω ακουσει για το swing οτι ειναι τέλειο! έχουμε καιρό για αυτο ε;

Λοιπόν κορίτσια δεσμεύομαι όταν με το καλό γεννήσουμε τα γερά μωράκια μας

και κανονίσουμε συνάντηση θα φτιάξω την τούρτα και θα την τσακίσουμε παρέα!!!!!!!!!!

Σας φιλώ να περνάτε καλά, θα τα πούμε από δευτέρα πια!

Σαββούλα μου να περάσετε σούπερ!

καλησπερα τι μου κανετε?Μαριεττα μου χρονια πολλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.Να σας πω την αληθεια και γω το ιδιο θα εκανα με το ονομα με τετοια γεννα.θα ενιωθα οτι μου το προστατευσε ο Αγιος.Η τουρτα τελεια και για να μην γκρινιαζεις σου επιτρεπω να φας οσο θες!!!!!!!!!!!!!!!Σεβη μου καλα να περασετε στην εκδρομη.Για ηλαστρο που λετε εγω αγορασα της medela το swing και ειναι τελειο.Στον μικρο που θηλαζα μεχρι 9 μηνων και δουλευα απο οταν ηταν τρια αντλουσα οσα γευματα δεν ημουν εκει και του τα εδινε η μαμα μου με το μπιμπερο.Το νοσοκομειακο ειναι για 8 αντλησεις την μερα και πανω

Γειά σου Αρετούλα!!Ευχαριστούμε πολύ!!!

Θα σε ξαναρωτήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα να μας πεις πάλι για το θήλαστρο, γιατί εγώ θα το έχω ξεχάσει...:?

(θα φαω ενα μικρό κομμάτι, άλλωστε η υπόλοιπη τούρτα θα μείνει στους πεθερούς μου μιας κι εμεις θα φύγουμε αύριο! σήμερα εχει γεννέθλια και ο πεθερός μου και η συνυφάδα μου! τρομερό ε;)

και κανονίσουμε συνάντηση θα φτιάξω την τούρτα και θα την τσακίσουμε παρέα!!!!!!!!!!

Κι εσείς να περάσετε super και να προσέχετε!!!!;)

Διαφημίσεις

μπράβο χρυσάκι μου!

!

.Για ηλαστρο που λετε εγω αγορασα της medela το swing και ειναι τελειο.Στον μικρο που θηλαζα μεχρι 9 μηνων και δουλευα απο οταν ηταν τρια αντλουσα οσα γευματα δεν ημουν εκει και του τα εδινε η μαμα μου με το μπιμπερο.Το νοσοκομειακο ειναι για 8 αντλησεις την μερα και πανω

Καλησπέρα Αρετούλα !!!

Εχθές παραλίγο θα έκανα παραγγελια απο το amazon το swing που λέει η Αρετή!μιλησα με την γιατρό μου κ μου είπε πως είναι το καλύτερο!Είναι λίγο ακριβούτσικο αλλά αξίζει!Κανει την ιδια δουλειά με το επαγγελματικό της mendela,τα δοκιμασε κ τα δυο!

Θα δω τι θηλαστρο θα μου δωσει η κοπέλα κ αν δεν με βολεψει θα το παραγγείλω!ΣΤο αμαζον το βρηκα γυρω στα 95€ ενω εδω το ιδιο έχει 150€!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Σοβαρά??? Να τους χαίρεσαι όλους!!!

Αχ μακάρι να καταφέρουμε κάποτε να γνωριστούμε!!Αν κανονίσετε εσείς οι Αθηναίες να μας το πείτε πιο νωρίς να κανονίσω να έρθω κ εγώ!Ούτως ή άλλως μετά την γέννα,πρώτα ο Θεός κάποια στιγμή θα έρθω να εκπληρώσω το τάμα μου με το μωράκι!!

Καλά να περάσετε!!Να ξεκουραστείτε κ να βγαλετε πολλές φωτογραφίες να δούμε να ζηλέψουμε!!!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

150 το πηρα πριν 2 χρονια περιπου και δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα στο θηλασμο.Χρυσα εχεις παραγγειλει ξανα απο amazon?θελω να παρω κατι ρουχαλακια,εχει κατι φορεματακι μουρλια.Εινια ενταξει?σε ποσες μερες ερχονται?

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Σαββούλα μου το ίδιο ισχύει κ για εσάς!

Να περάσετε τέλεια κ να βγαλετε κ φωτογραφίες να δούμε ;);)

Αμέ...Δευτέρα θα επιστρέψω με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!;)

Διαφημίσεις

150 το πηρα πριν 2 χρονια περιπου και δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα στο θηλασμο.Χρυσα εχεις παραγγειλει ξανα απο amazon?θελω να παρω κατι ρουχαλακια,εχει κατι φορεματακι μουρλια.Εινια ενταξει?σε ποσες μερες ερχονται?

Η γιατρός μου το πήρε 170€ πριν απο 3 μήνες!!

Απο το amazon co uk εχω πάρει κάτι παπούτσια ένα ρολόι,τεστ εγκυμοσύνης (όταν προσπαθούσαμε:tongue:) κ αρκετά άλλα μικροπράγματα!

Τα παπούτσια κ το ρολόι είχαν έρθει σε 10 μερες αν θυμαμαι καλά σε ενημερώνουν με email! Απλά καλό είναι να αναφέρει κάπου Eligible for FREE Super Saver Delivery είναι δωρεαν τα μεταφορικά ή έστω δεν έχει μεγαλες χρεώσεις!! Να προσέχεις όσο μπορείς να διαλέγεις seller to amazon γιατι καμια φορά οι άλλοι χρεώνουν πολλά στα μεταφορικά.

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...