Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Ο καλός μου έχει σημερα γιορτή και γεννέθλια!!!!!

του εφτιαξα τουρτα (πρώτη προσπάθεια!) εμφανισιακά καλή βγήκε για να δουμε κι απο γεύση!

Εκδρομες!!!!!!!! μπράβο σαββούλα μου που θα φύγετε! να μην παραλείψετε να πατε στην λίμνη Δοξα να φάτε στο στέκι του Στάικου! πήγαινε και θα με θυμηθεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις φεύγουμε αύριο το πρωι!

Θα πάω ομως πρώτα να πάρω τις εξετάσεις μου (γενικές αίματος, ούρων κλπ, λογικά θα έχουν βγεί τώρα)

Αν καταφέρω να δω και τον γιατρό λίγο να τις τσεκάρει καλό θα ήταν. Είδωμεν!

Αχ κοριτσάρες περνάει ο καιρός ε;;;; τι καλά! και ... σκόρδαααααααα μας!

Απο μαλλιά ξέρετε δεν με αφήνει ουτε ανταύγιες (αυτό έκανα άλλωστε πριν)

Για τα νύχια δεν ενδιαφέρεται μου έχει πει, η αλήθεια ειναι οτι με το θέμα του μπαμπά μου τα έφαγα και ειναι σκ@τά! Σκεφτόμουν να παω να βάλω ακρυλικά που έκανα και παλιά οταν με έπιανε κρίση αλλά λέω να το αποφύγω τώρα!

Για τις δουλειές με το καλό να περάσει ο καιρός και να σταματήσουμε! Εγώ πρέπει πλεον να πάω στο ΙΚΑ, τα εχω αφήσει ολα χάος! λογικά μεσα στις γιορτές μπορει να προλάβω πιο εύκολα γιατί θα ειμαστε πιο χαλαρά έδω!

Ιωαννα το σκαλοπατάκι της stokke το εχω δει και ειναι τέλειο! καλές βόλτες θα έχετε! το διπλό καρότσι μου φαίνεται εφιάλτης!

θέλω να βάλω φωτό την τουρτα εδώ, πως το κάνω;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι εκπτώσεις κάπου τον Φεβρουάριο μπαίνουν, δε ξέρω ακριβώς!! Εμείς τότε λέμε να κάνουμε τα ψώνια!;)

Τόσο αργά αρχίζουν?

Ελπίζω να παίξουν πιο νωρίς προσφορές.Εξάλλου στα μπεμπέ δεν κάνουν κ φοβερές εκπτώσεις,αλλά τουλάχιστον να γλιτώσουμε κάτι.

Εγώ μικροπράγματα θέλω να πάρω απλά δεν θέλω να τα έχω για τελευταία στιγμή,συν το ότι θέλω στα τέλη Φεβρουαρίου να έχω κ τη βαλίτσα έτοιμη.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα!!!!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Ο καλός μου έχει σημερα γιορτή και γεννέθλια!!!!!

του εφτιαξα τουρτα (πρώτη προσπάθεια!) εμφανισιακά καλή βγήκε για να δουμε κι απο γεύση!

Εκδρομες!!!!!!!! μπράβο σαββούλα μου που θα φύγετε! να μην παραλείψετε να πατε στην λίμνη Δοξα να φάτε στο στέκι του Στάικου! πήγαινε και θα με θυμηθεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις φεύγουμε αύριο το πρωι!

Θα πάω ομως πρώτα να πάρω τις εξετάσεις μου (γενικές αίματος, ούρων κλπ, λογικά θα έχουν βγεί τώρα)

Αν καταφέρω να δω και τον γιατρό λίγο να τις τσεκάρει καλό θα ήταν. Είδωμεν!

Αχ κοριτσάρες περνάει ο καιρός ε;;;; τι καλά! και ... σκόρδαααααααα μας!

Απο μαλλιά ξέρετε δεν με αφήνει ουτε ανταύγιες (αυτό έκανα άλλωστε πριν)

Για τα νύχια δεν ενδιαφέρεται μου έχει πει, η αλήθεια ειναι οτι με το θέμα του μπαμπά μου τα έφαγα και ειναι σκ@τά! Σκεφτόμουν να παω να βάλω ακρυλικά που έκανα και παλιά οταν με έπιανε κρίση αλλά λέω να το αποφύγω τώρα!

Για τις δουλειές με το καλό να περάσει ο καιρός και να σταματήσουμε! Εγώ πρέπει πλεον να πάω στο ΙΚΑ, τα εχω αφήσει ολα χάος! λογικά μεσα στις γιορτές μπορει να προλάβω πιο εύκολα γιατί θα ειμαστε πιο χαλαρά έδω!

Ιωαννα το σκαλοπατάκι της stokke το εχω δει και ειναι τέλειο! καλές βόλτες θα έχετε! το διπλό καρότσι μου φαίνεται εφιάλτης!

θέλω να βάλω φωτό την τουρτα εδώ, πως το κάνω;

Να τα χιλιάσει ο καλός σου.Να στε πάντα μαζί κ αγαπημένοι!!

Αυτό πάλι με τη γιορτή κ γενέθλια την ίδια μέρα δε μπορώ να το καταλάβω.Χάνεις ένα δώρο βρε παιδί μου.Γιατί?Χάθηκαν τα ονόματα?

Τις εξετάσεις τις έκανες πριν το μπάτσελορ?Μη φανεί ότι το έριξες έξω με το φαί(χαχαχα!!).

Έχεις ακόμα χρόνο για το ΙΚΑ.Μην αγχώνεσαι..

Εγώ κ τα τικεράκια που έβαλα με τα χίλια ζόρια τα έβαλα μέχρι να καταλάβω τον τρόπο!!Κ όταν θα έχω τις φωτό για να τις ανεβάσω θα πρέπει κάποια έμπειρη να μου πει κ εμένα το πως!!!

Χάκερ σου λέω είμαι!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα Τσιπουρίτσα μου!

Για την φωτογραφία δεν ξέρω να σου πω..Κ εγώ είχα παιδευτεί με τα μελομακάρονα κ δεν είχα βρει άκρη!

Ιωάννα μου ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες προσφορές!Όπως λες κ εσύ στα βρεφικά δεν έχει κ μεγάλες διαφορές!πρόπερσυ τα είχα κλείσει όλα Φεβρουάριο στις εκπτώσεις κ ήταν μικρή η διαφορά!Ελπίζω φέτος να εχει καλύτερες τιμές!

Εγώ έχω κολλήσει λίγο με το καρότσι!Δεν ξέρω τί να κάνω..Το βρήκα σε ελληνικό σαιτ στα 632€ απο 900 που το δίνουν στα μαγαζια.Πολύ καλή τιμή,αλλά το σκέφτομαι.Μήπως να μην πάρω 3πλό?μήπως να πάρω μόνο το βασικό το καρότσι?Γυρω στα 350-400 νομίζω βγαίνει.:?:

Ακόμα κ για το δωμάτιο έχω αγχωθεί.πρέπει να πάω να κάνω μια έρευνα αγοράς σύντομα!!

Την τσαντα λέω να την ετοιμάσω αρχές φεβρουαρίου όταν μπω στον μήνα μου!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή την έπιασαν οι πόνοι ανήμερα του αγιου ελευθεριου με δίδυμη κύηση στον 7ο μήνα (μακρυά απο εμας) είπε οτι το ενα μωρό θα το βγάλει λευτέρη ή ελευθερία (δεν ήξεραν οτι ειναι 2 αγοράκι, τελικά επέζησε μονο ο λευτέρης κι αυτό μετά απο απίστευτο αγώνα και μεγάλη τύχη)

Αστα καλύτερα! Μετά απο 3 μήνες πήγε στο σπίτι το μωρό. Μακρυά από εμάς λέμε!

Τις εξετάσεις τις ειχα κανει πριν την κτηνοδία ναι!!! δεν είμαι τόσο ξανθιά πλεον (κατέβηκε η ρίζα φιλενάδα! χαχα)

Τις φωτό τωρα: πας στο συμβολο που ειναι συνδετήρας (συνειμμένα) κι από εκει γίνεται! απλά ήθελε να αλλάξω το μέγεθος της εικόνας γιατί ήταν μεγάλο.

Την ειδατε την φωτο; πρέπει να πατησετε πανω στο τιτλο της!

Tα κατάφερες!!Να μας πεις πώς!!

Τέλεια φαίνεται!

Ξεκινάς μήνυμα κανονικά

Πας στο συμβολο που ειναι συνδετήρας (συνειμμένα) κι από εκει γίνεται!

Upload File from your Computer / επιλογή αρχειου (βρίσκεις την φωτό στον υπολογιστή σου / Ανέβασμα

μπορει να θέλει να αλλάξεις το μέγεθος της φωτό

(το εκανα απο το paint)

Ιωάννα μου, τελικά λάθος σου είπα για τις εκπτώσεις...κάπου στον Ιανουάριο μπαίνουν!:D

Τσιπουρίτσα, τέλεια φαίνεται η τούρτα...μας ξελίγωσες μεσημεριάτικα!:tongue:

Μιας που λέτε για ψώνια...έχω δει στα ΗΡΑ κούνια και σιφονιέρα τις οποιές έχω ερωτευθεί!!Με τον winnie!!Είναι τέλεια!!!!Θα κοιτάξω βέβαια και αλλού (δεν έχουμε πάει καν να δούμε τι παίζει) αλλά η αλήθεια είναι ότι τα έχω ερωτευθεί αυτά...:D

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου, τελικά λάθος σου είπα για τις εκπτώσεις...κάπου στον Ιανουάριο μπαίνουν!:D

Τσιπουρίτσα, τέλεια φαίνεται η τούρτα...μας ξελίγωσες μεσημεριάτικα!:tongue:

Μιας που λέτε για ψώνια...έχω δει στα ΗΡΑ κούνια και σιφονιέρα τις οποιές έχω ερωτευθεί!!Με τον winnie!!Είναι τέλεια!!!!Θα κοιτάξω βέβαια και αλλού (δεν έχουμε πάει καν να δούμε τι παίζει) αλλά η αλήθεια είναι ότι τα έχω ερωτευθεί αυτά...:D

αφου τα ερωτεύτηκες....

εγώ για αλλαξιέρα λεω ικεα παιδιά αυτή με τα ράφια

συρτάρια έχω αρκετά, βέβαια βολευει να τα εχεις εκει που αλλαζεις το μωρό!

ποτέ δεν πανε χαμένα τα συρτάρια!!!!!!

θα δω, θα περιμένω τον γενάρη κι εγω!

κουνια εχω δει στο zara home μια που άρεσε πολύ! εντελώς απλη, άσπρη

αφου τα ερωτεύτηκες....

συρτάρια έχω αρκετά, βέβαια βολευει να τα εχεις εκει που αλλαζεις το μωρό!

ποτέ δεν πανε χαμένα τα συρτάρια!!!!!!

θα δω, θα περιμένω τον γενάρη κι εγω!

κουνια εχω δει στο zara home μια που άρεσε πολύ! εντελώς απλη, άσπρη

Έχει στα zara home? Νόμιζα ότι είναι μόνο για τη βιτρίνα και πουλάν μόνο τα σεντονάκια, τις κουβέρτες κλπ..:confused:

Και στη lapin έχω δει μία εντελώς λευκή απλή που μου άρεσε, mamas&papas είναι και έχει γύρω στα 300?...:D

Ξεκινάς μήνυμα κανονικά

Πας στο συμβολο που ειναι συνδετήρας (συνειμμένα) κι από εκει γίνεται!

Upload File from your Computer / επιλογή αρχειου (βρίσκεις την φωτό στον υπολογιστή σου / Ανέβασμα

μπορει να θέλει να αλλάξεις το μέγεθος της φωτό

(το εκανα απο το paint)

Σ'ευχαριστώ τσιπουρίτσα μου!!

αφου τα ερωτεύτηκες....

Εγώ περιμένω να δω τί μπορούν να με δώσουν,πάντως αυτη η αλλαξιέρα μ'άρεσε κ εμένα!Λέω την Κυριακή να πάω να τα δω απο κοντά!

Έχει στα zara home? Νόμιζα ότι είναι μόνο για τη βιτρίνα και πουλάν μόνο τα σεντονάκια, τις κουβέρτες κλπ..:confused:

Κ εγώ το ίδιο νόμιζα!!:?:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

τα πουλάνε στο zara home! κατά καιρούς εχει πολύ καλές προσφορές!

εννοείτε θα δουμε τι θα μας δώσουν πρωτα!!!!

(κουνια κι αλλαξιέρα θα χρειαστεί να πάρω, αφού γλυτώνω καρότσι, καθισμα αυτοκινητου κλπ διαφορα δεν το συζητώ μια χαρά ειμαστε!)

Κ εμενα μου είπαν για ένα άλλο κρεβατάκι τώρα,περιμενω να μου το επιβεβαιώσουν!

Σίγουρα θα χρειαστώ ντουλάπα κ αλλαξιέρα!! Κ καρότσι!!

Για Καλαθούνες κ καρεκλάκια αυτοκινήτου μου έχουν πει 3-4 άτομα!!

Τώρα με πήρε η αδερφή μου κ μου είπε πως η κουμπάρα της θα μου δώσει κ ρηλαξ κ θερμαντηρα για μπιμπερό κ θήλαστρο ολοκαίνουριο!Ούτε μια φορά δεν το χρησιμοποίησε!Κ εχθές ήμουν έτοιμη να παραγγείλω απο το amazon!!

Σιγά σιγά μαζεύονται τα πραγματάκια :D:D Πολύ χαίρομαι!!:D:D

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...