Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Τελικά φεύγουμε αύριο για Τρίκαλα!!!:D:D:DΤο απόγευμα είπα στην κοπέλα να έρθει σπίτι να μου κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ...και μετά πρέπει να ετοιμάσω ρούχα!Επιστρέφουμε Δευτέρα!!:D:D

:D:D:D:D

Τέλεια!!!

Άντε καλά να περάσετε!!:D

(Να ρωτήσω κάτι,σας έχουν πει τιποτα οι γιατροί σας για τα μανό (όζες)?

Εμένα μόνο με του κορρε μ'αφήνει να βάφω τα νύχια μου!Την είχα ρωτήσει το καλοκαίρι..)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό ταξίδι!!Να περάσετε τέλεια!!

Αυτή την Κυριακή είναι ανοιχτά τα μαγαζιά??

Είναι κ την επόμενη??

Θέλω κ εγώ Θεσσαλονίκη!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Είναι κ την επόμενη??

Αυτην την Κυριακή είναι μόνο ανοιχτά!Την άλλη είναι τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Περάσανε οι μέρες!:tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τέλεια!!!

Εμένα μόνο με του κορρε μ'αφήνει να βάφω τα νύχια μου!Την είχα ρωτήσει το καλοκαίρι..)

Ευχαριστούμεεεεεε!!!

Για μανό, τον είχα ρωτήσει, μου είχε πει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα! Αλλά και η κοπέλα που μου κάνει τα νύχια, για τα πόδια πχ ή κρέμες στα χέρια βάζει ειδικές λέει σε εγκύους...

Είναι κ την επόμενη??

Ευχαριστούμε!!

Αυτή μόνο είναι ανοιχτά...οι επόμενες είναι Χριστούγεννα κ Πρωτοχρονιά, οπότε είναι κλειστά!

Τέλεια!!!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη έκανα τζελ μέχρι τον 8ο.

Ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα,απλά μου συνέστησε πριν τη γέννα να το βγάλω για τυχόν καισαρική,στην οποία πρέπει να υπάρχει γυμνό νύχι ,γιατί σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά (έξω από δω) τα νύχια είναι τα πρώτα που μαυρίζουν!!

Τα μαλλιά μου είχε πει να τα βάφω με φυτική βαφή.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Στην πρώτη εγκυμοσύνη έκανα τζελ μέχρι τον 8ο.

Ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα,απλά μου συνέστησε πριν τη γέννα να το βγάλω για τυχόν καισαρική,στην οποία πρέπει να υπάρχει γυμνό νύχι ,γιατί σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά (έξω από δω) τα νύχια είναι τα πρώτα που μαυρίζουν!!

Τα μαλλιά μου είχε πει να τα βάφω με φυτική βαφή.

Όσον αφορά τα μαλλιά μου είχε πει μέχρι τον 3ο να μην κάνω τπτ.Μετά τον τρίτο μου είπε μόνο ανταύγιες...αλλά τα έχω αφήσει, τα έκοψα κιόλας οπότε δε με ενοχλούν!;)

:shock::shock:Γι'αυτό λένε στην καισαρική να μην έχεις βαμμένα νύχια?:confused::confused:

Όσον αφορά τα μαλλιά μου είχε πει μέχρι τον 3ο να μην κάνω τπτ.Μετά τον τρίτο μου είπε μόνο ανταύγιες...αλλά τα έχω αφήσει, τα έκοψα κιόλας οπότε δε με ενοχλούν!;)

:shock::shock:Γι'αυτό λένε στην καισαρική να μην έχεις βαμμένα νύχια?:confused::confused:

Γενικώς στα χειρουργεία θέλει τουλάχιστον ένα νύχι γυμνό,είτε χεριού είτε ποδιού.

Είναι το πρώτο σημάδι που σου δείχνει ότι κάτι δεν παέι καλά(ξουτ από μας).

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Γενικώς στα χειρουργεία θέλει τουλάχιστον ένα νύχι γυμνό,είτε χεριού είτε ποδιού.

Είναι το πρώτο σημάδι που σου δείχνει ότι κάτι δεν παέι καλά(ξουτ από μας).

Μπρρρρ....μακριά από εμάς!!!

(Συμπεθέρα...106 μερούλες μείνανε...:P:p)

Εμένα για τα νύχια όπως σας είπα μόνο με του Κορρε και όσο για τα μαλλιά δεν την ρώτησα γιατί μου το είχε απαγορέψει απο πρόπερσυ ο ξαδερφός μου που είναι κομμωτής!Ούτε καν με φυτική δεν μ'αφήνει,πάλι καλά μου τα κουρεύει που κ που..:tongue:

Τα νύχια κ εγώ τα ξεβαφα όταν πήγαινα στην γιατρό,αλλά τώρα έχει πόσο καιρό που δεν τα βάφω,όλο λέω θα πάω να πάρω ένα καινούριο χρώμα του Κορρε κ όλο το ξεχνάω.:tongue:Πάντως κ οι προηγούμενοι γιατροί δεν μ'άφηναν να τα βάφω παρόλο που δεν έχει αποδειχτεί ότι επηρρεάζουν σε κάτι..:?:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Μπρρρρ....μακριά από εμάς!!!

(Συμπεθέρα...106 μερούλες μείνανε...:P:p)

Συμπεθέρα τον φάγαμε το γαϊδαρο!!!

Επίσης μέχρι την άδεια έχω άλλες 27 εργάσιμες!!

Α,μου πέταξε κ το boss χθες πριν φύγω το εξής:αν δεν έρθει εγκαίρως αντικαταστάτης σου ίσως χρειαστεί να μείνεις λίγο παραπάνω.

Έφαγε άκυρο κατευθείαν!!(όχι ότι δε μπορώ απλά δε γουστάρω)

Εμένα για τα νύχια όπως σας είπα μόνο με του Κορρε και όσο για τα μαλλιά δεν την ρώτησα γιατί μου το είχε απαγορέψει απο πρόπερσυ ο ξαδερφός μου που είναι κομμωτής!Ούτε καν με φυτική δεν μ'αφήνει,πάλι καλά μου τα κουρεύει που κ που..:tongue:

Τα νύχια κ εγώ τα ξεβαφα όταν πήγαινα στην γιατρό,αλλά τώρα έχει πόσο καιρό που δεν τα βάφω,όλο λέω θα πάω να πάρω ένα καινούριο χρώμα του Κορρε κ όλο το ξεχνάω.:tongue:Πάντως κ οι προηγούμενοι γιατροί δεν μ'άφηναν να τα βάφω παρόλο που δεν έχει αποδειχτεί ότι επηρρεάζουν σε κάτι..:?:

Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα γιατρού.Άλλοι πιο χαλαροί,άλλοι πιο αυταρχικοί.

Όπως κ να χει είμαστε κούκλες!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα τον φάγαμε το γαϊδαρο!!!

Επίσης μέχρι την άδεια έχω άλλες 27 εργάσιμες!!

Α,μου πέταξε κ το boss χθες πριν φύγω το εξής:αν δεν έρθει εγκαίρως αντικαταστάτης σου ίσως χρειαστεί να μείνεις λίγο παραπάνω.

Έφαγε άκυρο κατευθείαν!!(όχι ότι δε μπορώ απλά δε γουστάρω)

Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα γιατρού.Άλλοι πιο χαλαροί,άλλοι πιο αυταρχικοί.

Όπως κ να χει είμαστε κούκλες!!!

καλά έκανες!Κ εγώ εχθές του είπα ότι σε ένα μηνα σταματάω κ μου είπε "Με το καλό κοριτσάκι μου κ μην σε νοιάζει για την δουλειά!Όλα να πάνε καλά μόνο!" Πού να ξερε τί μου λένε οι άλλοι πίσω απο την πλάτη του κ τι πολεμο μου κάνουν!

Εγώ 87 μέρες???????:D:D:D Διψήφιο!!

Εργάσιμες έχω 13!!!

(23 απ'ότι άκουσα θα μείνει κλειστη όλη η εταιρεία (για να γινει 4μερο),26-30/12 άδεια,06/01 αργία):D

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλά έκανες!Κ εγώ εχθές του είπα ότι σε ένα μηνα σταματάω κ μου είπε "Με το καλό κοριτσάκι μου κ μην σε νοιάζει για την δουλειά!Όλα να πάνε καλά μόνο!" Πού να ξερε τί μου λένε οι άλλοι πίσω απο την πλάτη του κ τι πολεμο μου κάνουν!

Εργάσιμες έχω 13!!!

(23 απ'ότι άκουσα θα μείνει κλειστη όλη η εταιρεία (για να γινει 4μερο),26-30/12 άδεια,06/01 αργία):D

Καλός άνθρωπος.

13 εργάσιμες?????Πω πω???

Κ εγώ άδεια στις 19/12(1 μέρα) κ από 23-30/12 το υπόλοιπο της άδειας.Βάλε κ τις αργίες....

Οι εκπτώσεις πότε ξεκινάνε?

Τελικά Βουλγαρία θα πάτε?

Τα ψώνια σας πότε θα αρχίσετε να τα κάνετε για το μωρό?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Κάποια στιγμή είχα κοιτάξει σε κατάστημα για καρότσι διδύμων αλλά η Ηλιάνα δε χωράει,είναι πολύ στενή η θέση.Άσε που είναι κ πανάκριβα.

Θα πάρω ένα σαν σκαλοπάτι για το STOKKE, που μπαίνει στη μία πλευρά κ το μεγάλο παιδάκι πάει βόλτα στο όρθιο.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Εργάσιμες έχω 13!!!

Μπράβο στο αφεντικό σου...!! Γράψε τους άλλους!!!

13 μόνο, ε;;;; Άντε με το καλό!!!

Καλός άνθρωπος.

Κ εγώ άδεια στις 19/12(1 μέρα) κ από 23-30/12 το υπόλοιπο της άδειας.Βάλε κ τις αργίες....

Οι εκπτώσεις κάπου τον Φεβρουάριο μπαίνουν, δε ξέρω ακριβώς!! Εμείς τότε λέμε να κάνουμε τα ψώνια!;)

Καλός άνθρωπος.

Ναι 13 μείνανε!!:D

Για την Βουλγαρία δεν ξέρω ακόμα,κανονικά πρέπει.Ισως να μην πάμε τόσο μέσα μέχρι Σόφια κ Φιλιπούπολη,ίσως να πάμε σε ένα χωριό δίπλα στα σύνορα που βρήκα τα ίδια τα επιπλάκια!Μαλλον αφού σταματήσω κ μετά!

Κάποια στιγμή είχα κοιτάξει σε κατάστημα για καρότσι διδύμων αλλά η Ηλιάνα δε χωράει,είναι πολύ στενή η θέση.Άσε που είναι κ πανάκριβα.

Θα πάρω ένα σαν σκαλοπάτι για το STOKKE, που μπαίνει στη μία πλευρά κ το μεγάλο παιδάκι πάει βόλτα στο όρθιο.

Κάτι είναι κ αυτό,απο το τίποτα!Το έχω δει κ είναι πολύ γλυκό..Αρκεί να στεκεται όρθιο το παιδί κ να μην διαμαρτύρεται!

Μπράβο στο αφεντικό σου...!! Γράψε τους άλλους!!!

13 μόνο, ε;;;; Άντε με το καλό!!!

Οι εκπτώσεις κάπου τον Φεβρουάριο μπαίνουν, δε ξέρω ακριβώς!! Εμείς τότε λέμε να κάνουμε τα ψώνια!;)

Να δούμε τί θα γίνει,μέχρι να σταματήσω θα πρέπει να του έχω μιλήσει!Κ ο Θεός βοηθός!

Οι εκπτώσεις νομίζω 15/01 ξεκινάνε!Τα ψώνια τοτε θα τα ξεκινήσουμε κ εμείς!Θα αρχίσω να μαζεύω απο ξαδέρφια πρώτα να δω τί θα μου δώσουν κ μετά θα πάω.

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...