Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Σαβουλα μου πότε σταματάς εσύ; πρέπει να μιλησω με τον γιατρό μέσα στις γιορτές για να τα κανονίσω κι αυτά! έτσι οπως μου τα υπολογίσατε λογικά σταματάω κατά τις 20 γενάρη νομίζω! :cool:

Ιωαννα εχουν κανει χριστουγεννιάτικο χωριό στα αηδονάκια, έτσι εχω ακουσει!

Μια γνωστή γνωστής κλπ γέννησε στο σπίτι της, με μαια χωρις φάρμακα εντελώς εναλλακτικά νομίζω σε πισινουλα με νερό! Δεν ειναι καθόλου του στυλ μου αυτό! απαπαπαπαπαπαααα

Εμένα ο γιατρός του ΙΚΑ μου έδωσε 2/2...αλλά αν είμαι καλά θα δουλέψω όλο τον Φεβρουάριο, ώστε να πάρω το μήνα αυτό μετά.Το συζήτησα με το αφεντικό μου και δεν έχει κανένα θέμα...

Πήγε ο Θάνος από εκεί ένα απόγευμα (μένουμε αρκετά κοντά) και μου είπε ότι δεν του άρεσε καθόλου...Πάντως πέρυσι, είχαμε πάει κι εμείς Κυριακή στο Ζάππειο και είχαμε ενθουσιαστεί, λέμε να πάμε και φέτος!

Να πάτε Ιωάννα μου και την Κυριακή, θα δείτε, καμία σχέση!

Αυτό δεν θα το έκανα που να με πλήρωναν!!:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kι εμένα μου αρέσουν πολύ!!:D:D

Εγώ περιμένω τον Θάνο να μου πει αν τελικά θα φύγουμε για ΠΣΚ. Του είπε το αφεντικό του ότι ίσως χρειαστεί να δουλέψει το ΣΚ αλλά ακόμη δεν του έχει πει κάτι...cool.gifΚαι το αφεντικό του ξέρει ότι είχαμε κανονίσει να φύγουμε αυτό το ΠΣΚ..mad.gif

Τεσπά...καλή καρδιά!smile.gif

(αυτό το ταξίδι δε μας θέλει...και στον Βόλο που είχαμε κανονίσει το ακυρώσαμε...και τώρα πάλι παίζει να το ακυρώσουμε...)

Ελπίζω να μην χρειαστεί να το ακυρώσετε κ αυτό!!κρίμα θα είναι μωρέ!!

Μια γνωστή γνωστής κλπ γέννησε στο σπίτι της, με μαια χωρις φάρμακα εντελώς εναλλακτικά νομίζω σε πισινουλα με νερό! Δεν ειναι καθόλου του στυλ μου αυτό! απαπαπαπαπαπαααα

Αν σας πω ότι μου πέρασε απο το μυαλό κ μάλιστα μίλησα κ με μια μαία (πριν μείνω ακόμα έγκυος για 3η φορά) τί θα μου λέγατε?? Ευτυχώς επικράτησε η λογική κ ο φόβος κ το απέριψα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Αν σας πω ότι μου πέρασε απο το μυαλό κ μάλιστα μίλησα κ με μια μαία (πριν μείνω ακόμα έγκυος για 3η φορά) τί θα μου λέγατε?? Ευτυχώς επικράτησε η λογική κ ο φόβος κ το απέριψα!

Σε βρίσκω πολύ τολμηρή και μόνο που το σκέφτηκες!!:tongue: Εγώ ούτε καν!!!

(κι εγώ ελπίζω να μη χρειαστεί να το ακυρώσουμε πάλι...:-()

καλησπερα.Ιωαννα μου οταν με επιανε κολικος με ποναγε αναμεσα στο στηθος λιγο πιο κατω και στο ιδιο σημειο ακριβως πισω στην πλατη.

Σεβη μου εγω ειμαι τελευταια με την αδεια,γυρω στις 5-6 Φλεβαρη υπολογιζω.Στον μικρο για την αδεια ειχα παει ακριβως 56 μερες πριν και κου την εγραψε ο γιατρος στο κεντρο μανας και παιδιου και μετα κατευθειαν στο μητρωο και μετα επιτοπου πληρωμη.

Ηλιαννα να χαιρεστε τον Αγγελακο σας να τα εκατοστησει και με το καλο να του χαρισετε το αδερφακι του.

Τον μικρο τον γεννησα με καισαρικη με ολικη ναρκωση και μετα δεν ποναγα σχεδον καθολου,γεννησα βραδυ και το πρωι κατευθειαν σηκωθηκα και ημουν μια χαρα.Στην ολη διαδικασια με ενοχλει περισσοτερο ο καθετηρας

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Αρετούλα!

Η ολική ή η μερική νάρκωση στην καισαρική εξαρτάται από τι;

Γιατί μια κοπέλα εδώ στη δουλειά που γέννησε το καλοκαίρι δεν έκανε ολική....

Όλες δλδ θα σταματήσετε την ημερομηνία που θα σας δώσει ο γιατρός του ΙΚΑ?Άρα...η τελευταία θα είμαι αν σταματήσω τέλος Φεβρουαρίου!

Εγω θα σταματησω τοτε γιατι οδηγαω για να παω στα σχολεια και ανυπομονω να σταματησω επισης δεν μπορουμε να συνεχισουμε να δουλευουμε νομιζω δεν γινεται στα σχολεια.Ολικη ναρκωση εκανα γιατι φοβομουν μην τρομαξω και μου ρθει καμια λιποθυμια

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Εγω θα σταματησω τοτε γιατι οδηγαω για να παω στα σχολεια και ανυπομονω να σταματησω επισης δεν μπορουμε να συνεχισουμε να δουλευουμε νομιζω δεν γινεται στα σχολεια.Ολικη ναρκωση εκανα γιατι φοβομουν μην τρομαξω και μου ρθει καμια λιποθυμια

Αααα...κι εσύ μαζί μας στις ατρόμητες!:tongue::lol::lol:

Κι εγώ ανυπομονώ...αλλά προτιμώ να τον πάρω μετά το μήνα με τον μπέμπη μου...:-)

καλησπέρα Αρετούλα!!

Μακάρι να μπορούσα να κάτσω κ εγώ μετά!:-(

Πήγε ο άντρας μου στα κεντρικά του ΙΚΑ μετά απο ένσταση που έκανα κ τελικά θα μου τα δώσουν τα χρήματα της Β επιπέδου!Σε 15 μέρες θα μπουν στον λογαριασμό μου!!Κάτι είναι κ αυτό!

Σας αφήνω,μπορεί να μπω κ αργότερα!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

έτσι ειμαι εγω! εντελώς όμως!

καλησπέρα Αρετούλα!!

Μακάρι να μπορούσα να κάτσω κ εγώ μετά!:-(

Πήγε ο άντρας μου στα κεντρικά του ΙΚΑ μετά απο ένσταση που έκανα κ τελικά θα μου τα δώσουν τα χρήματα της Β επιπέδου!Σε 15 μέρες θα μπουν στον λογαριασμό μου!!Κάτι είναι κ αυτό!

Σας αφήνω,μπορεί να μπω κ αργότερα!!

μπραβο βρε συ!!!!! ευτυχώς

να πατε κυριακή στο ζάππειο ήταν πολύ όμορφα! επίσης εχει πολύ όμορφη παιδική χαρά (για να μην πληρώνει κανεις συνέχεια τα καρουζελ ;) )

Διαφημίσεις

Καλημέρα ατρόμητες μανούλες!!

Βλέπω είμαστε όλες θαραλέες!!

Εμένα μου έκαναν επισκληρίδιο,αλλά αφού βγήκε το μωρό,άρχισα να ποναώ πολύ κ έτσι αφού το είδα και το φίλησα κλπ μου κάναν μέθη για να με ράψουν.

Μαριέττα μου να χαίρεσαι το Λευτέρη σου!!!

Τελικά δεν θα φτιάξω μελομακάρονα.Μου είπε ο άντρας μου ότι από τη στιγμή που δεν είμαι σε θέση να φάω δεν υπάρχει λόγος να τα φτιάξω κ να τα λιγουρεύομαι συνέχεια,και ότι αν χρειαστούμε για κέρασμα θα αγοράσουμε.Θα φτιάξω όμως μπισκότα για το Ηλιανιώ.

Τις φωτό ακόμα να μου τις δώσουν...τα νεύρα μου:confused::confused::confused:.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα!!!!:D:D

Μαριεττάκι, να χαίρεσαι τον Λευτέρη σου!!

Ιωάννα μου ούτε εγώ θα φτιάξω, έφτιαξε η γιαγιά του συζύγου, οπότε είμαι οκ!Εγώ λέω να κάνω κανά κουλουράκι ή μπισκοτάκι!:DΘα πάω να πάρω και κουπατ να κάνω και σχεδιάκια!:)

Τελικά φεύγουμε αύριο για Τρίκαλα!!!:D:D:DΤο απόγευμα είπα στην κοπέλα να έρθει σπίτι να μου κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ...και μετά πρέπει να ετοιμάσω ρούχα!Επιστρέφουμε Δευτέρα!!:D:D

Καλημέρα!!

Μαριεττούλα μου να χαίρεσαι τον Λευτέρη σου!

Ιωάννα μου κ εγώ τα μελομακάρονα απο αναβολή σε αναβολή τα έχω...Ισως να κάνω το ΣΚ δεν ξέρω..Την Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά λέμε να πάμε καμια βολτίτσα για καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!Είναι πολύ ωραία στολισμένη!

Σαββούλα μου τί θα κάνετε τελικά?Θα φύγετε αύριο?(Το εύχομαι.. )Μαριέττα αύριο κ εσείς? Αχ με το καλό να πάτε κ καλά να περάσετε!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Σαββούλα μου τί θα κάνετε τελικά?Θα φύγετε αύριο?(Το εύχομαι.. )Μαριέττα αύριο κ εσείς? Αχ με το καλό να πάτε κ καλά να περάσετε!!!

Καλημέρα Χρύσα μου!

Ναιαιαιαιαι....φεύγουμε αύριο το πρωί!!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...