Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Εξέταση για μικροβίωμα δεν έχω κάνει. Φαίνεται στη βιοψία ενδομητριου, μια ειδική εξέταση cd100... δεν τη θυμάμαι ακριβώς. Πριν το γιου μου είχα 4 αποβολές. Και αντιβιωσεις πήραμε και οι δύο προληπτικά και την υστεροσκοπηση την έκανα μάλιστα μετά τη γέννα. Κανεις από τόσους γιατρούς που έχω πάει δεν ήθελε να κάνω το μικροβίωμα. Ένας μάλιστα από πολύ καλή κλινική μου είπε ότι αυτά τα κανουν κάποιοι γιατροί για τα χρήματα και επίσης πως οι εγχυσεις καταστρέφουν χειρότερα τη μήτρα. Τι να πω κι εγώ.... γιατρός δεν είμαι... Μετά το γιο μου πώς τον έπιασα ξαφνικά μετά από 4 αποβολές? 

Δεν πρόκειται να κάνω άλλη ωοληψια, δε βλέπω το νόημα στην ηλικία αυτή, πρέπει να είμαι ρεαλιστρια. Σε 2 φυσικούς, 1 διέγερση με serpafar και 1 μακρύ πρωτόκολλο μάζεψα 6 βλαστοκυστες, 3 των 5 ημερών και τις όποιες έβαλα και έχω στην κατάψυξη 3 των 6 ημερών. Ακόμη και αυτές δε βλέπω το νόημα να τις βάλω. Να φορτωθώ κι άλλη αποβολή? Όλη μου η ελπίδα ήταν στην 5ΑΑ....

Ήθελα να ρωτήσω, ποιες κοπέλες κάνουν την προσπάθεια τους για απόκτηση 2ου παιδιού? Ήθελα να τις ρωτησω προσωπικά κάτι. 

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!

Όλες μοντελάκια θα είστε δηλαδή?? :(

Θα με μιλάτε βρε κ εμένα την γουρούνα μετά??:tongue::tongue::tongue:

Εγώ πάντως θα σου μιλάω!!οινκ!οινκ!

(έτσι κάνει το γουρουνάκι στα παιχνίδια!!χαχαχαχα)

Καλημέρα και απο εμένα, πιστευω να είστε όλες καλά, για ραγαδες μιλατε ε; δυστηχως εγώ εχω ενα δερμα χάλια, απο την 1η μου εγκυμοσυνη εχω αποκτησει παρα πολλες οποτε τωρα και στη 3η εγκυμοσυνη περιμενω να αποκτησω, ειμαι και πολλα κιλα η αληθεια. ομως ειλικρινά αυτο που με ενδιαφερει ειναι να γεννησω με το καλο και να βγαλω ενα υγιες μωρο. Δεν εχω αρχίσει να σκεφτομαι ακομα την γεννα, την φοβαμαι πολυ ομως, εχω γεννησει και με τους 2 τροπους και φυσιολογικα και με καισαρικη, οποτε ξερω τι με περιμενει.

Κατερινάκι με το καλό η μπέμπα σου.Στον φυσιολογικό έκανες επισκληρείδιο?Εγώ έχω μια καισαρική στο ενεργητικό μου αλλά δεν πόναγα τόσο πολύ όσο λένε γενικώς.Έκανες και περινεοτομή?Τελικά τι πονάει πιο πολύ?

Σε έπρηξα, έτσι?

Καλησπερα και απο εμενα.εΕδω ειμαι Μαριεττα μην αγχωνεσαι.Ιωαννα τη διατροφη που λες την εκανα οταν ειχα τους κολικους με τη χολη μεχρι νατη βγαλω.Σεβη και Μαριεττα μια χαρα η εκδρομουλα,οτι πρεπει λιγο πριν αλλαξει η οικογενεια σας με το νεο μελος.Χρυσα τα μελομακαρονα υπαρχουν ακομη η τα εξαφανισες?Εγω εχω καμποσες ραγαδες απο την πρωτη εγκυμοσυνη.Κριμα που οταν καταφερνω να μπω συνηθως δεν σας πετυχαινω

Αρετή μου,πονάει κ τοπικά η χολή?Στο σημείο δηλαδή που είναι?Ή θα το είχαν καταλάβει αν είχα πρόβλημα από τις άλλες εξετάσεις κ τα συμπτώματα?

Αχ μωρέ μπαίνεις αργά(τουλάχιστον για μένα),κ εγώ γενικώς στο σπίτι δεν μπαίνω στον Η/Υ για να σε πετύχω.:(

Καλησπέρα Αρετούλα μου!

Τα μελομακάρονα τα μοίρασα.Μια πιατέλα έδωσα στην μαμά μου,μία στην πεθερά μου κ την τρίτη την τσακίσαμε με τον άντρα μου!!Θα ξανακάνω όμως πολύ σύντομα γιατί ο μπαμπάς μου θέλει κ άλλα!Του άρεσαν πάρα πολύ!

Ορίστε????:confused::confused:

Ολόκληρη???

Κ δεν έχουν έρθει ακόμα τα Χριστούγεννα!!:tongue:

Ναι Αρετή μου!!:D:D:D:D:D

Μπήκα στον 7ο επιτέλους!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!Ακόμα λίγο έμεινε!

Το αφεντικό άργησε τελικά να έρθει κ δεν μπορούσα να φύγω χωρίς να τον ενημερώσω!17:15 έφυγα απο την δουλειά!Ευτυχώς καταφερα να του πω για αύριο κ δεν θα με φάει το άγχος!

Ο καλός μου ο αντρούλης είναι χάλια..Άρχισε πάλι να ανεβάζει πυρετό!Ελπίζω να του περάσει γρήγορα..έχει κ πολύ βήχα κ αυτο είναι το χειρότερο!:(

Περαστικά Χρύσα μου.Φόρα κ μια μάσκα προληπτικά.Σήμερα λογικά θα σαι σπίτι να φροντίζεις τον αντρούλη σου.

Εμείς χθες το απόγευμα πήγαμε στο Ζάππειο που έχουν στηθεί κάτι κιόσκια κ μερικά παιχνίδια λούνα πάρκ,αλλά τζίφος.Κόσμο δεν είχε κ τα περισσότερα ήταν κλειστά.

Γνωρίζετε αν υπάρχει κανένα Χριστουγεννιάτικο χωριό εντός Αττικής?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:tongue:

Καλημέρα μανούλες!!

Εγώ πάντως θα σου μιλάω!!οινκ!οινκ!

(έτσι κάνει το γουρουνάκι στα παιχνίδια!!χαχαχαχα)

Ορίστε????:confused::confused:

Ολόκληρη???

Κ δεν έχουν έρθει ακόμα τα Χριστούγεννα!!:tongue:

Περαστικά Χρύσα μου.Φόρα κ μια μάσκα προληπτικά.Σήμερα λογικά θα σαι σπίτι να φροντίζεις τον αντρούλη σου.

καλημέρα!!!

Έχει μισή ωρίτσα που ήρθα στην δουλειά!

τελικά ο γιατρός στο κέντρο μάνας κ παιδιού,δεν μου έγραψε την άδεια!Μου είπε ότι σταματάω στις 13/01 και να ξαναπάω 14/1 να πάρω το χαρτί :confused::confused::confused: Έκανα μια μικρή φασαρία εκεί αλλά είδα ότι δεν παίρνει απο λόγια κ έφυγα!Είχα 07:50 ραντεβού κ ήρθε 08:20 ο κύριος!!!Με τσάτισε πρωί-πρωί!Να δω τί θα κάνω τώρα!Φοβάμαι μην μου πούνε τίποτα εδώ..

Να'σαι καλά Ιωάννα μου,αν και μοντέλο κ εσύ θα μου μιλάς ε??:tongue::tongue:

Όσο για την πιατέλα,δεν ήταν πολλά μωρέ,βάλε 2 την ημέρα που έτρωγε ο άντρας μου επι 8 ημέρες κ απο ένα πες εγώ..Κέρασα κ μερικά με τον καφέ..ε πάει τελείωσαν!!;)

Ο καημένος ο αντρούλης μου είναι χάλια!Έχει πολύ βήχα!Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκε,τον έτρεχα κ στο ΙΚΑ πρωί-πρωί,τώρα του είπα να πάει στον γιατρό να πάρει καμια αντιβίωση!Κάθε χρόνο τον πιάνει αυτος ο βήχας κ δεν τον αφήνει μετά!!:-( Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα!

Εδώ στην δουλειά προς το παρόν έχουμε ησυχία,δεν έχει έρθει ακόμα το αφεντικό,άργησε σήμερα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλημέρα!!!

τελικά ο γιατρός στο κέντρο μάνας κ παιδιού,δεν μου έγραψε την άδεια!Μου είπε ότι σταματάω στις 13/01 και να ξαναπάω 14/1 να πάρω το χαρτί :confused::confused::confused: Έκανα μια μικρή φασαρία εκεί αλλά είδα ότι δεν παίρνει απο λόγια κ έφυγα!Είχα 07:50 ραντεβού κ ήρθε 08:20 ο κύριος!!!Με τσάτισε πρωί-πρωί!Να δω τί θα κάνω τώρα!Φοβάμαι μην μου πούνε τίποτα εδώ..

Όσο για την πιατέλα,δεν ήταν πολλά μωρέ,βάλε 2 την ημέρα που έτρωγε ο άντρας μου επι 8 ημέρες κ απο ένα πες εγώ..Κέρασα κ μερικά με τον καφέ..ε πάει τελείωσαν!!;)

Ο καημένος ο αντρούλης μου είναι χάλια!Έχει πολύ βήχα!Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκε,τον έτρεχα κ στο ΙΚΑ πρωί-πρωί,τώρα του είπα να πάει στον γιατρό να πάρει καμια αντιβίωση!Κάθε χρόνο τον πιάνει αυτος ο βήχας κ δεν τον αφήνει μετά!!:-( Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα!

Εδώ στην δουλειά προς το παρόν έχουμε ησυχία,δεν έχει έρθει ακόμα το αφεντικό,άργησε σήμερα!

Καλά δεν σου έγραψε την άδεια?

Άλλο κ αυτό πάλι:confused::confused:

Πόσο μ@λ..... είναι πια αυτοί του ΙΚΑ?

Κανονικά το χαρτί μπορεί να το συμπληρώσει από τωρα για να το πας κ στη δουλειά σου.Ναεισπράξεις δεν μπορείς από τώρα.

Η νέα παραγωγή πότε βγαίνει??:P:p

Τώρα που θα του φτιάξεις τα γλυκά θα του περάσουν όλα!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

καλημέρα!!!

Καλημέρα κι από εμένα!!!

Χρύσα μου, απαράδεκτος ο γιατρός...εδώ εγώ που γεννάω τέλη Μαρτίου, με δέχτηκε κανονικά!!Σε κέντρο μάνας και παιδιού κι εγώ....τι να πω, απαράδεκτος!!

Κι εγώ θα σου μιλάω...μην ανησυχείς!:tongue::lol:

Περαστικά στον αντρούλη σου!!!Να προσέχεις μη σε κολλήσει!

Κι εγώ ησυχία, λείπει το αφεντικό, αλλά έχω λίγη δουλίτσα, θα την κάνω χαλαρά!!;)

Καλημέρα Σαββούλα μου!

Τί να πω βρε κορίτσια,θα είχε τις μαυρες του ο ηλίθιος!!Την προηγούμενη φορά που πήγα να μου γραψει την Β επιπέδου μια χαρά ήταν!Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!Θα ενημερώσω προφορικά στην δουλειά κ θα πάω 13/01 για το χαρτί!! Εγώ το άλλο σκέφτομαι,να πάω τότε κ να μου πεί άργησες!!έπρεπε να έχεις έρθει ένα μηνα πριν!! Φαντάζεστε??:mad::mad:

Την νέα παραγωγή θα την καθυστερήσω λιγάκι για ευνόητους λόγους!;)

Μόλις μου είπαν πως την καθιερωμένη γιορτή θα την κάνουμε φέτος την Τετάρτη 21/12 κ Πέμπτη 22/12 κ Παρασκευή 23/12 θα πάρουμε όλοι αναγκαστική άδεια (για να ξεκουραστούμε)!Οι παραγωγές θα μείνουν 2 εβδομάδες κλειστες κ εμεις στα γραφεία θα πάρουμε τα υπόλοιπά μας! Αν πάρω 22-23/12 άδεια θα πρέπει να έρθω μες την εβδομάδα μετά για να μην χασω απο την κανονική μου άδεια!Ουφ..μου τα μπερδεψανε πάλι.Καλά είχα κάνει ένα πλάνο στο μυαλό μου!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορες!

Πέρασα πολύ όμορφα χθες με τις φιλενάδες στο ψευτομπατσελορ!

φαγαμε ομως του σκασμου!

Σημερα ειμαι σκασμένη, το βραδυ δεν κοιμήθηκα καλά, τα δάχτυλα μου ειναι πρησμένα (προφανώς από τα αλάτια...) και η μέτρηση ζαχάρου που έκανα το πρωί ήταν τσιμπημένη (λογικό κι επομενο μετά απο τέτοια γουρουνιά). Εχω και τύψεις βεβαίως βεβαίως!

Θα πιω πολλά νερά κι ελπίζω να συνέλθω σύντομα!

Λογικα Μαριεττα μου εσυ αλλαζεις μηνα καθε 18 οποτε μπανεις στον 7 σε λιγες μερες δηλαδη την Κυριακη

καλά λες! η ΠΗΤ μου πλεον ειναι 14-15 μαρτιου αλλά ειπαμε να μην την αλλαξω

Ναι Αρετή μου!!:D:D:D:D:D

Μπήκα στον 7ο επιτέλους!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!Ακόμα λίγο έμεινε!

Το αφεντικό άργησε τελικά να έρθει κ δεν μπορούσα να φύγω χωρίς να τον ενημερώσω!17:15 έφυγα απο την δουλειά!Ευτυχώς καταφερα να του πω για αύριο κ δεν θα με φάει το άγχος!

Ο καλός μου ο αντρούλης είναι χάλια..Άρχισε πάλι να ανεβάζει πυρετό!Ελπίζω να του περάσει γρήγορα..έχει κ πολύ βήχα κ αυτο είναι το χειρότερο!:(

περαστικά στον άντρα σου!!! να προσέχεις κορίτσι να μην κολλήσεις!

οσο για την άδεια τί να πω; μ@λ@κ@ς .....

Εμείς χθες το απόγευμα πήγαμε στο Ζάππειο που έχουν στηθεί κάτι κιόσκια κ μερικά παιχνίδια λούνα πάρκ,αλλά τζίφος.Κόσμο δεν είχε κ τα περισσότερα ήταν κλειστά.

Γνωρίζετε αν υπάρχει κανένα Χριστουγεννιάτικο χωριό εντός Αττικής?

καλώς την! πήγα στο Ζάππειο την κυριακή το πρωι και ηταν πολύ όμορφα!!!!!

να πατε! προφανώς χθες δεν ειχε κοσμο και για αυτο ήταν ετσι. Επίσης μου έχουν πει οτι ειναι πολύ ομορφα στα αηδονάκια στο μαρουσι αλλά ακριβα!

Καλημέρα κι από εμένα!!!

Κι εγώ ησυχία, λείπει το αφεντικό, αλλά έχω λίγη δουλίτσα, θα την κάνω χαλαρά!!;)

καλημερα!!!!!! ωραια να εχουμε μια ηρεμη ημέρα σήμερα!

Καλημέρα και απο εμενα, η δικη μου ιστορία περί τοκετών ειναι η εξης:

το πρωτο το γέννησα φυσιολογικα οπως προειπα, εσπασαν τα νερα απο μονα τους ενα πρωινο ενος Σαββατου (9:00 πρωι) οι πόνοι αρχισαν 16:00 απογευμα και εγω γεννησα κατα της 22:00 το βράδυ, χωρίς επισκληριδιο χωρις τιποτα, τα εζησα ΟΛΑ, αλλωστε γεννησα σε νοσοκομειο. Τον δευτερο τοκετο επειδη ειχα κλεισει την 40η εβδομαδα ο γιατρος μου μου εβαλε υποθετο για τεχνητους πονους ξημερωματα μιας Πέμπτης οι πονοι ηταν πονοι μικροι σαν περιοδου, καμμια σχεση με τους πονους που γεννησα το πρωτο, κατα το μεσημερι μου εσπασε τα νερα ο γιατρος(απαισια εμπειρια αυτη για εμενα) εκει λοιπον εγινε το ΚΑΚΟ βγηκε εξω ο ομφαλιος λώρος και με τρεχανε για χειρουργειο για καισαρικη επειγοντως, ολικη ναρκωση υποχρεωτικως, μετα οταν πηγα να κοψω τα ραμματα με κρατησαν επειδη ειχα παθει κυταρριτιδα λοχειας (τι σημαινει αυτο; η τομη μου ειχε πυον μου την ανοιξαν και επι 10 ημερες νοσηλευομουν με ενδοφλεβια αντιβιωση) ολα καλα στο τελος. και ερχομαι λοιπον στο τωρα.

Ο γιατρος δεν μου εχει κανει συζητηση για το πως θα γεννησω, θα δουμε αργοτερα, αλλα οπως και να ειναι εγω ποναω.

Δεν θελω να φοβισω καμμια σας με ολα αυτα που εγραψα, απλα τα ενοιωσα και τα εγραψα, δεν τυχαινουν σε ολες αυτα και αλλωστε απεδειξα με την 3η μου εγκυμοσυνη οτι σαν γυναικες ξεχναμε αυτους τους πονους και ειμαστε αρκετες δυνατες για να τους αντεχουμε.

Εύχομαι τα καλυτερα για ολες μας

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Καλημέρα Μαριεττούλα κ Κατερίνα!!

Μαριέττα μου τουλάχιστον περάσατε όμορφα εχθές κ ας το έριξες κ λίγο έξω..Απο σήμερα προσοχή πάλι!!(Ποια μιλάει..;))

Κατερίνα μου ταλαιπωρήθηκες πολύ με την καισαρική δηλαδή ε? Κ εμένα η γιατρός μου γι αυτο δεν θέλει να μου κάνει με τίποτα πρόκληση κ είπε ότι θα περιμένουμε μέχρι τις 43 εβδομάδες!!!!!!! Άντε να δούμε!!

Εύχομαι όλα να μας πάνε καλά!Σε όλες μας κ να έχουμε εύκολες γέννες!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Α..εγώ είχα κάνει φυσιολογικό με πρόκληση κ επισκληρίδιο στις 24 εβδομάδες κ πόνεσα πολύ την ώρα που έβγαινε το μωρό..Η επισκληρίδιος ήταν πολύ καλή αλλά μου βάλανε πολύ μικρή δόση λόγω έλλειψης!!19 ώρες τοκετό έκανα!

Τώρα απ'ότι άκουσα όταν νοσηλευόμουν,τις έχουν σχεδόν καταργήσει!! Μια φίλη μου γέννησε πριν 5 μηνες κ δεν είχαν να της κάνουν!!Πέθανε η κοπέλα στον πόνο,είχε πολύ δύσκολη γέννα!(22 ώρες)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλησπεα κοριτσια μου τι κανετΕ???οι κοιλιτσες??εμεις μια χαραεχω φουσκωσει παρα πολυ ο μικρος ειναι ζωηρουλης και ο αγγελος μου πλεον τρεχει και δεν τον πιανει κανεις...Καναμε και το παρτυ μας την κυριακη και εσβησε μονος του το κερακι αχ μεγαλωσε το αγορακι μου...Κατα τα αλλα ολα καλα δουλεια σπιτι καμια βολτιτσα,στις 17επιτελους σταματαω απο την δουλεια θα ξεκουραστω καιρος ηταν...Πολλα φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Καλησπεα κοριτσια μου τι κανετΕ???οι κοιλιτσες??εμεις μια χαραεχω φουσκωσει παρα πολυ ο μικρος ειναι ζωηρουλης και ο αγγελος μου πλεον τρεχει και δεν τον πιανει κανεις...Καναμε και το παρτυ μας την κυριακη και εσβησε μονος του το κερακι αχ μεγαλωσε το αγορακι μου...Κατα τα αλλα ολα καλα δουλεια σπιτι καμια βολτιτσα,στις 17επιτελους σταματαω απο την δουλεια θα ξεκουραστω καιρος ηταν...Πολλα φιλια σε ολες

καλημέρα Ηλιάννα μου!Να τον χαίρεσαι!!Με το καλό να υποδεχτείτε κ το νέο μέλος της οικογένειας!

Τυχερούλα εσύ σταματάς νωρίτερα ε??Πόσο σε ζηλεύω :tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κορες!

φαγαμε ομως του σκασμου!

Σημερα ειμαι σκασμένη, το βραδυ δεν κοιμήθηκα καλά, τα δάχτυλα μου ειναι πρησμένα (προφανώς από τα αλάτια...) και η μέτρηση ζαχάρου που έκανα το πρωί ήταν τσιμπημένη (λογικό κι επομενο μετά απο τέτοια γουρουνιά). Εχω και τύψεις βεβαίως βεβαίως!

Tσιπουρίτσα...το ρίξαμε έξω,ε; Καλά έκανες....να μην έχεις τύψεις από τη στιγμή που πέρασες όμορφα...θα συνέλθεις!;)

το πρωτο το γέννησα φυσιολογικα οπως προειπα, εσπασαν τα νερα απο μονα τους ενα πρωινο ενος Σαββατου (9:00 πρωι) οι πόνοι αρχισαν 16:00 απογευμα και εγω γεννησα κατα της 22:00 το βράδυ, χωρίς επισκληριδιο χωρις τιποτα, τα εζησα ΟΛΑ, αλλωστε γεννησα σε νοσοκομειο. Τον δευτερο τοκετο επειδη ειχα κλεισει την 40η εβδομαδα ο γιατρος μου μου εβαλε υποθετο για τεχνητους πονους ξημερωματα μιας Πέμπτης οι πονοι ηταν πονοι μικροι σαν περιοδου, καμμια σχεση με τους πονους που γεννησα το πρωτο, κατα το μεσημερι μου εσπασε τα νερα ο γιατρος(απαισια εμπειρια αυτη για εμενα) εκει λοιπον εγινε το ΚΑΚΟ βγηκε εξω ο ομφαλιος λώρος και με τρεχανε για χειρουργειο για καισαρικη επειγοντως, ολικη ναρκωση υποχρεωτικως, μετα οταν πηγα να κοψω τα ραμματα με κρατησαν επειδη ειχα παθει κυταρριτιδα λοχειας (τι σημαινει αυτο; η τομη μου ειχε πυον μου την ανοιξαν και επι 10 ημερες νοσηλευομουν με ενδοφλεβια αντιβιωση) ολα καλα στο τελος. και ερχομαι λοιπον στο τωρα.

Ο γιατρος δεν μου εχει κανει συζητηση για το πως θα γεννησω, θα δουμε αργοτερα, αλλα οπως και να ειναι εγω ποναω.

Δεν θελω να φοβισω καμμια σας με ολα αυτα που εγραψα, απλα τα ενοιωσα και τα εγραψα, δεν τυχαινουν σε ολες αυτα και αλλωστε απεδειξα με την 3η μου εγκυμοσυνη οτι σαν γυναικες ξεχναμε αυτους τους πονους και ειμαστε αρκετες δυνατες για να τους αντεχουμε.

Κατερίνα μου, δε πέρασες και λίγα...:cool:

Επισκληρίδιο στην πρώτη γέννα δεν έκανες γιατί δεν ήθελες;:confused:

Εύχομαι η τρίτη να είναι και η φυσιολογική...τι να πω!

Α..εγώ είχα κάνει φυσιολογικό με πρόκληση κ επισκληρίδιο στις 24 εβδομάδες κ πόνεσα πολύ την ώρα που έβγαινε το μωρό..Η επισκληρίδιος ήταν πολύ καλή αλλά μου βάλανε πολύ μικρή δόση λόγω έλλειψης!!19 ώρες τοκετό έκανα!

Τώρα απ'ότι άκουσα όταν νοσηλευόμουν,τις έχουν σχεδόν καταργήσει!! Μια φίλη μου γέννησε πριν 5 μηνες κ δεν είχαν να της κάνουν!!Πέθανε η κοπέλα στον πόνο,είχε πολύ δύσκολη γέννα!(22 ώρες)

:shock::shock::shock:

Όταν λες τις έχουν καταργήσει;Αυτό το έχεις ακούσει σε δημόσια νοσοκομεία (λόγω του ότι δεν έχουν να αγοράσουν) ή και στα ιδιωτικά;;

Μη μου λες τέτοια...

Θα τον χαστουκίσω τον γιατρό εκείνη την ώρα αν μου πει ότι δεν έχει να μου κάνει επισκληρίδιο!!!

Γειά σου Ηλιαννάκι!!!Να το χαίρεστε το αγοράκι σας και να τον δείτε όπως επιθυμείτε!!!

17 σταματάς,ε? Άντε, ένας μήνας έμεινε!!

Εγώ τελικά σταματάω τελευταία?:confused: Θα το πιω κι αυτό το πικρό ποτήρι...:rolleyes::tongue:

Όταν λες τις έχουν καταργήσει;Αυτό το έχεις ακούσει σε δημόσια νοσοκομεία (λόγω του ότι δεν έχουν να αγοράσουν) ή και στα ιδιωτικά;;

Μη μου λες τέτοια...

Θα τον χαστουκίσω τον γιατρό εκείνη την ώρα αν μου πει ότι δεν έχει να μου κάνει επισκληρίδιο!!!

Για δημόσιο πάντα λέω!!Στα ιδιωτικά την πληρώνεις ναι μεν χρυσάφι αλλά έχεις όσο θες..;)

Εδώ να φανταστείς όταν ήμουν στο νοσοκομείο,είχε έρθει μια κοπέλα με μόλυνση γιατί μετά την γέννα της βάλανε ράμματα (στην περινεοτομή) απο αυτά που δεν τα απορροφάει ο οργανισμός (γιατί στα άλλα είχαν έλλειψη) κ ξεχάσανε να της το πούνε!!!!Πονούσε η κοπέλα,πρώτη της γέννα αλλά πού να ξέρει!Κ το κατάλαβε η γυναικολόγος της στις 40 μέρες που την είδε!!!!

Άσε ακουσα πολλά τέτοια τώρα που ήμουν στο νοσοκομείο κ γι αυτο άλλαξα γνώμη κ θα πάω σε ιδιωτικό!Εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε κ πολλές επιλογές..:(

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κορες!

φαγαμε ομως του σκασμου!

καλώς την! πήγα στο Ζάππειο την κυριακή το πρωι και ηταν πολύ όμορφα!!!!!

να πατε! προφανώς χθες δεν ειχε κοσμο και για αυτο ήταν ετσι. Επίσης μου έχουν πει οτι ειναι πολύ ομορφα στα αηδονάκια στο μαρουσι αλλά ακριβα!!

Μαριεττάκι τουλάχιστον 2 μέρες αποτοξίνωση θες!!

Πλακώσου στα νερά!!

Μα κ εμένα μου είπαν ότι είναι ωραία γι αυτό κ πήγαμε.Το timing ήταν λάθος.Τα αηδονάκια δεν είναι μόνο λούνα παρκ?

Κάτι πιο ατμοσφαιρικό??Να πάω Λαπωνία?:-D:grin:

Τι ταλαιπωρία βρε κορίτσι μου.Πω πω!!

Η τρίτη εύχομαι να είναι η πιο ανώδυνη!

Είσαι κομάντο,δε σε φοβάμαι καθόλου.:P:p

Να σας ζήσει ο Άγγελός σας!!!Να τα χιλιάσει!!!

Με το καλό να βγεις στην άδεια να ξεκουραστείς.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Για δημόσιο πάντα λέω!!Στα ιδιωτικά την πληρώνεις ναι μεν χρυσάφι αλλά έχεις όσο θες..;)

Εδώ να φανταστείς όταν ήμουν στο νοσοκομείο,είχε έρθει μια κοπέλα με μόλυνση γιατί μετά την γέννα της βάλανε ράμματα (στην περινεοτομή) απο αυτά που δεν τα απορροφάει ο οργανισμός (γιατί στα άλλα είχαν έλλειψη) κ ξεχάσανε να της το πούνε!!!!Πονούσε η κοπέλα,πρώτη της γέννα αλλά πού να ξέρει!Κ το κατάλαβε η γυναικολόγος της στις 40 μέρες που την είδε!!!!

Άσε ακουσα πολλά τέτοια τώρα που ήμουν στο νοσοκομείο κ γι αυτο άλλαξα γνώμη κ θα πάω σε ιδιωτικό!Εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε κ πολλές επιλογές..:(

Δεν είμαστε καλά...ό,τι θες ακούς πια!!!

Από ότι έχω ακούσει στα ιδιωτικά γύρω στα 300? έχει ή κάνω λάθος;:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...