Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Τις σάλτσες τις αποφεύγω κ εγώ τώρα,αλλά την φρέσκια την ντοματούλα την τσακίζω!!

Όσο για την ραγάδα κ εγώ αυτό του έλεγα..Είσαι σίγουρος,για δες καλύτερα,αλλά μου είπε πως είδε ένα μικρό σημαδάκι κ πως είναι μαλλον ραγαδίτσα..:-(Βάζω baby oil απο την αρχή κ prevenstria της frezyderm απο τον 3ο.. Δεν το περίμενα ειναι η αλήθεια,όταν ειχα χάσει τα πολλά τα κιλά δεν είχα κάνει ούτε καν χαλάρωση κ τώρα αμέσως βγήκε ραγάδα..Θα το καταπιω κ αυτο τί να κάνω??:(:(:(

Μόνο να είναι καλά ο μικρός..

Πιθανόν και να μην είναι,αλλά και να είναι δεν πειράζει.Τα παιδάκια μας να είναι καλά.

Συνέχιζε να βάζεις τις κρεμούλες σου κ όσο βοηθήσουν!!!

Εγώ στην Ηλιάνα δεν είχα κάνει αλλά δεν είχα κ μεγάλη κοιλιά.

Τώρα που προβλέπεται να γίνει η κοιλιά τεραστίων διαστάσεων δεν ξέρω αν θα τις αποφύγω.Προς το παρόν το τοπίο είναι καθαρό!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από εμένα! Βαριέμαι, νυστάζω, πεινάω! τα κάλυψα ολα;; χαχαχααα

Το βραδυ θα βγω με 2 φιλενάδες μου, η μια παντρεύεται στο σάββατο (κλειστό γαμο πολιτικό) και σημερα θα την βγαλουμε εξω για μαμ (ειναι κι εκεινη εγκυος στην 14η νομιζω, οπότε ενα φαί και πολύ μας ειναι! χαχαχα)

Ιωάννα πολύ ζόρικη η διατροφή σου, ελπίζω να μην χρειάζεται να την κάνεις μέχρι τέλος της εγκυμοσύνης! το καλό ειναι οτι θα γεννήσεις καραμονΔέλο λεμε!!!!!!!!!!! ;)

Σαββούλα μου έτοιμη για την εκδρομή;;;;;; 4ημερη;;; ουαου!!! να περασετε τελεια! κοιτα μην το ξεσκίσεις ομως σε κουραση κλπ... προσοχη ε!

Κι εμεις τελικά θα φύγουμε την παρασκευη (επιστροφή κυριακή) για Μυστρα - Πάρνωνα :)

Την πεμπτη ο καλός μου εχει γιορτή και γεννέθλια. Κάθε χρόνο το δώρο μου ειναι μια μικρή εκδρομούλα :) Φέτος λέγαμε αρχικά να μην με ολα τα εξοδα, χαράτσια κλπ σκ@τ@ που μας εχουν φορτώσει, αλλά μετά ειπαμε: πάμε φέτος γιατί του χρόνου δεν θα είμαστε μόνοι και θα κάνουμε αλλα όμορφα πράγματα!

Χαίρομαι πολύ και μας σκορδίζωω όλες! φτου φτου

Χρυσα πλακώσου στις κρέμες τωρα! εγω πριν απο λιγο καιρο ειδα μια ραγάδα στην κοιλιά μου αρχιζα να βαζω εντατικά κρεμα (SYNCHROELAST), βαζω και το λαδακι της weleda και εφυγε η ραγαδα. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι επιμελής με τις κρεμες.........

Η Αρετή άρπαξε τα γλυκάκια και εξαφανίστηκε;;; χαχαχαχα που εισαι καλο μου; Μπορει στον μικρό να ειχες παρει κιλάκια αλλά τωρα; μονΔέλο κι εσυ νομιζω!

αλι και τρισαλί σε εμας!

Το βραδυ θα βγω με 2 φιλενάδες μου, η μια παντρεύεται στο σάββατο (κλειστό γαμο πολιτικό) και σημερα θα την βγαλουμε εξω για μαμ (ειναι κι εκεινη εγκυος στην 14η νομιζω, οπότε ενα φαί και πολύ μας ειναι! χαχαχα)

Ιωάννα πολύ ζόρικη η διατροφή σου, ελπίζω να μην χρειάζεται να την κάνεις μέχρι τέλος της εγκυμοσύνης! το καλό ειναι οτι θα γεννήσεις καραμονΔέλο λεμε!!!!!!!!!!! ;)

Σαββούλα μου έτοιμη για την εκδρομή;;;;;; 4ημερη;;; ουαου!!! να περασετε τελεια! κοιτα μην το ξεσκίσεις ομως σε κουραση κλπ... προσοχη ε!

Κι εμεις τελικά θα φύγουμε την παρασκευη (επιστροφή κυριακή) για Μυστρα - Πάρνωνα :)

Την πεμπτη ο καλός μου εχει γιορτή και γεννέθλια. Κάθε χρόνο το δώρο μου ειναι μια μικρή εκδρομούλα :) Φέτος λέγαμε αρχικά να μην με ολα τα εξοδα, χαράτσια κλπ σκ@τ@ που μας εχουν φορτώσει, αλλά μετά ειπαμε: πάμε φέτος γιατί του χρόνου δεν θα είμαστε μόνοι και θα κάνουμε αλλα όμορφα πράγματα!

Χρυσα πλακώσου στις κρέμες τωρα! εγω πριν απο λιγο καιρο ειδα μια ραγάδα στην κοιλιά μου αρχιζα να βαζω εντατικά κρεμα (SYNCHROELAST), βαζω και το λαδακι της weleda και εφυγε η ραγαδα. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι επιμελής με τις κρεμες.........

Η Αρετή άρπαξε τα γλυκάκια και εξαφανίστηκε;;; χαχαχαχα που εισαι καλο μου; Μπορει στον μικρό να ειχες παρει κιλάκια αλλά τωρα; μονΔέλο κι εσυ νομιζω!

αλι και τρισαλί σε εμας!

Kαλά, κώλο κάτω, δεν έχεις βάλει!!!χαχαχα

Όλο στη γύρα είσαι!!!

Όχι μονδέλο,πετσί κ κόκκαλο θα γίνω..

Κ εσύ ταξιδάκι??Καλά να περάσετε με τον "Λευτέρη" να πω???

Λεφτά υπάρχουν....:-D:grin:....

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Επιτέλους κατάφερα να συνδεθώ!Έχει πόση ώρα που παλεύω!!

αλι και τρισαλί σε εμας!

Γεια σου Μαριεττούλα!Καλά να περάσετε κ σήμερα κ το τριημεράκι!!Αχ καλά κάνετε κ πάτε βολτίτσα!!

Σοβαρά???Φεύγουν οι ραγάδες?Σήμερα θα επισκεφτώ το φαρμακείο κ θα πάρω κ την κρέμα που έχεις κ το λαδάκι!!!Θα βαζω συνέχεια :tongue::tongue:

QUOTE]

Όλες μοντελάκια θα είστε δηλαδή?? :(

Θα με μιλάτε βρε κ εμένα την γουρούνα μετά??:tongue::tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα και απο εμένα, πιστευω να είστε όλες καλά, για ραγαδες μιλατε ε; δυστηχως εγώ εχω ενα δερμα χάλια, απο την 1η μου εγκυμοσυνη εχω αποκτησει παρα πολλες οποτε τωρα και στη 3η εγκυμοσυνη περιμενω να αποκτησω, ειμαι και πολλα κιλα η αληθεια. ομως ειλικρινά αυτο που με ενδιαφερει ειναι να γεννησω με το καλο και να βγαλω ενα υγιες μωρο. Δεν εχω αρχίσει να σκεφτομαι ακομα την γεννα, την φοβαμαι πολυ ομως, εχω γεννησει και με τους 2 τροπους και φυσιολογικα και με καισαρικη, οποτε ξερω τι με περιμενει.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα, πιστευω να είστε όλες καλά, για ραγαδες μιλατε ε; δυστηχως εγώ εχω ενα δερμα χάλια, απο την 1η μου εγκυμοσυνη εχω αποκτησει παρα πολλες οποτε τωρα και στη 3η εγκυμοσυνη περιμενω να αποκτησω, ειμαι και πολλα κιλα η αληθεια. ομως ειλικρινά αυτο που με ενδιαφερει ειναι να γεννησω με το καλο και να βγαλω ενα υγιες μωρο. Δεν εχω αρχίσει να σκεφτομαι ακομα την γεννα, την φοβαμαι πολυ ομως, εχω γεννησει και με τους 2 τροπους και φυσιολογικα και με καισαρικη, οποτε ξερω τι με περιμενει.

Καλησπέρα Κατερίνα,το πιο σημαντικό είναι να είναι καλά τα μωράκια μας!!!όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοιρα!

Έχεις δοκιμάσει κ απο τους 2 τους τοκετούς ε?Τώρα πως θα γεννήσεις?

(Σε ρωτάω γιατί είναι μερικές κοπέλες που κάνουν φυσιολογικό μετά απο καισαρική εφόσον όλα είναι καλά!)

Κ εγώ επειδή έχω μια εμπειρία φυσιολογικού τοκετού,βέβαια σε μικρότερη κυηση,δεν έχω άγχος..Αν μου πουν καισαρική τότε θα αγχωθώ..Είναι που δεν ξέρεις τί σε περιμένει!Φοβάμαι κ τις εγχειρήσεις..:confused:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Kαλά, κώλο κάτω, δεν έχεις βάλει!!!χαχαχα

Όλο στη γύρα είσαι!!!

Κ εσύ ταξιδάκι??Καλά να περάσετε με τον "Λευτέρη" να πω???

Λεφτά υπάρχουν....:-D:grin:....

ναι ναι Λευτέρης καλά το κατάλαβες :0

λεφτά;;; I dont know this word......

ειμαστε υπεράνω χρημάτων δεν το συζητώ :lol::lol:

Γεια σου Μαριεττούλα!Καλά να περάσετε κ σήμερα κ το τριημεράκι!!Αχ καλά κάνετε κ πάτε βολτίτσα!!

Σοβαρά???Φεύγουν οι ραγάδες?Σήμερα θα επισκεφτώ το φαρμακείο κ θα πάρω κ την κρέμα που έχεις κ το λαδάκι!!!Θα βαζω συνέχεια :tongue::tongue:

Όλες μοντελάκια θα είστε δηλαδή?? :(

Θα με μιλάτε βρε κ εμένα την γουρούνα μετά??:tongue::tongue::tongue:

Την κρέμα μου την πρότεινε ο φαρμακοποιος, οτι την ειχε προτείνει η δερματολόγος στην γυναίκα του οταν ηταν έγκυος. Δεν ξερω να σου πω αν ειναι καλή ή οχι, το γεγονος ειναι οτι δεν αφήνει λιπαρότητα, μπορείς να ντυθεις σε 2 λεπτά. (κανει σχεδον 30 ευρώ...... η άτιμη)

Το λαδάκι παλι μου το εδωσε η αδερφή μου (της ειχαν περισέψει 2 μπουκάλια απο την δικης εγκυμοσύνη). Λαδώνει πολύ, επίσης μου φέρνει φαρούρα στο στηθος οταν ακουμπησει στην θηλή, αλλά εχω θεμα με τις θηλες μου τελευταια. Ειναι πολύ ενυδατικό, το χρησιμοποιώ μετά το μπανιο σε ολο το σώμα. Πρέπει να περιμένεις ομως για να απορροφηθεί.

Εγω θα σου πρότεινα να βαλεις εντατικά την δική σου κρεμα, εχε την μαζί σου και βαζε 4-5 φορές τοπικά, πιστεύω οτι θα φύγει η ραγάδα (οσο ειναι κοκκινες μπορουν να φυγουν).

Αικ κι εγω απο κιλά ειμαι κομπλε! Ξεκίνησα παχύσαρκη για αυτο και αγχώνομαι πολύ τώρα περισσότερο για ζάχαρο πιεση κλπ κι οχι για το βαρος καθ΄αυτό. Ραγάδες είχα ηδη φυσικά, ευτυχώς οχι πολλές. Γερά να βγουνε τα μαρτιόπουλά μας και τα βρίσκουμε όλα τα άλλα!

Με τον γιατρό δεν έχουμε συζητήσει καθολου το θεμα της γέννας. Υποθέτω οτι λογω ηλικίας ειμαι μεγαλοκοπέλα ειπαμε ;) + το τροφαντό της υπόθεσης μαλλον για καισαρική θα παω. Δεν έχω ιδέα παντως, προς το παρόν δεν το σκέφτομαι.

Την κρέμα μου την πρότεινε ο φαρμακοποιος, οτι την ειχε προτείνει η δερματολόγος στην γυναίκα του οταν ηταν έγκυος. Δεν ξερω να σου πω αν ειναι καλή ή οχι, το γεγονος ειναι οτι δεν αφήνει λιπαρότητα, μπορείς να ντυθεις σε 2 λεπτά. (κανει σχεδον 30 ευρώ...... η άτιμη)

Το λαδάκι παλι μου το εδωσε η αδερφή μου (της ειχαν περισέψει 2 μπουκάλια απο την δικης εγκυμοσύνη). Λαδώνει πολύ, επίσης μου φέρνει φαρούρα στο στηθος οταν ακουμπησει στην θηλή, αλλά εχω θεμα με τις θηλες μου τελευταια. Ειναι πολύ ενυδατικό, το χρησιμοποιώ μετά το μπανιο σε ολο το σώμα. Πρέπει να περιμένεις ομως για να απορροφηθεί.

Εγω θα σου πρότεινα να βαλεις εντατικά την δική σου κρεμα, εχε την μαζί σου και βαζε 4-5 φορές τοπικά, πιστεύω οτι θα φύγει η ραγάδα (οσο ειναι κοκκινες μπορουν να φυγουν).

Η αλήθεια είναι ότι δεν έβαζα κ πολύ συχνά απο την κρέμα,πιο πολύ το λαδάκι χρησιμοποιούσα..

Πάντως μου είπε πως δεν είναι κόκκινο,απλά σε εκείνο το σημείο φαίνεται σαν να γυαλίζει κ επειδή ο καλός μου έχει ραγάδες στην μέση (ω ναι!!!) απο παλιά που είχε βαλει απότομα κιλά μου είπε πως είναι μαλλον το ίδιο..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλησπερα και απο εμενα.εΕδω ειμαι Μαριεττα μην αγχωνεσαι.Ιωαννα τη διατροφη που λες την εκανα οταν ειχα τους κολικους με τη χολη μεχρι νατη βγαλω.Σεβη και Μαριεττα μια χαρα η εκδρομουλα,οτι πρεπει λιγο πριν αλλαξει η οικογενεια σας με το νεο μελος.Χρυσα τα μελομακαρονα υπαρχουν ακομη η τα εξαφανισες?Εγω εχω καμποσες ραγαδες απο την πρωτη εγκυμοσυνη.Κριμα που οταν καταφερνω να μπω συνηθως δεν σας πετυχαινω

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλησπερα και απο εμενα.εΕδω ειμαι Μαριεττα μην αγχωνεσαι.Ιωαννα τη διατροφη που λες την εκανα οταν ειχα τους κολικους με τη χολη μεχρι νατη βγαλω.Σεβη και Μαριεττα μια χαρα η εκδρομουλα,οτι πρεπει λιγο πριν αλλαξει η οικογενεια σας με το νεο μελος.Χρυσα τα μελομακαρονα υπαρχουν ακομη η τα εξαφανισες?Εγω εχω καμποσες ραγαδες απο την πρωτη εγκυμοσυνη.Κριμα που οταν καταφερνω να μπω συνηθως δεν σας πετυχαινω

Καλησπέρα Αρετούλα μου!

Τα μελομακάρονα τα μοίρασα.Μια πιατέλα έδωσα στην μαμά μου,μία στην πεθερά μου κ την τρίτη την τσακίσαμε με τον άντρα μου!!Θα ξανακάνω όμως πολύ σύντομα γιατί ο μπαμπάς μου θέλει κ άλλα!Του άρεσαν πάρα πολύ!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Αρετή μου!

Χάλι οι κολικοι απο χολη δεν το συζητώ! εχω δει την μανα μου να υποφέρει απίστευτα μεχρι που την έβγαλε τελικά. Τι πέρασες κι εσύ!

Πότε μπαινουμε στον 7ο? οταν κλεισουμε την 27η;

ετοιμάζομαι για δρόμο

σας φιλώ

Χρυσα ευχομαι να ερθει γρηγορα και να γινουν ολα οπως θες.Απο το τικερακι σου καταλαβα οτι εχεις μπει στον 7???????????????????περναει ο καιρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι Αρετή μου!!:D:D:D:D:D

Μπήκα στον 7ο επιτέλους!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!Ακόμα λίγο έμεινε!

Το αφεντικό άργησε τελικά να έρθει κ δεν μπορούσα να φύγω χωρίς να τον ενημερώσω!17:15 έφυγα απο την δουλειά!Ευτυχώς καταφερα να του πω για αύριο κ δεν θα με φάει το άγχος!

Ο καλός μου ο αντρούλης είναι χάλια..Άρχισε πάλι να ανεβάζει πυρετό!Ελπίζω να του περάσει γρήγορα..έχει κ πολύ βήχα κ αυτο είναι το χειρότερο!:(

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...