Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Ωραια τα γεμιστά Ιωάννα μου κι εγώ τα προτιμώ λαδερα!

Σημερα εχω διαιτολόγΑ....... άντε να δούμε τί θα δείξει το ζύγι.....

δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα δεν πρόσεξα ιδιαιτέρως ;)

Το βραδάκι θα παμε στους κολλητους μας για φαγητό :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλες καλησπερες και απο εμενα.Τι μου κανετε?Αννουλα χρονια σου πολλα μα το καλο να κρατησεις τη μπεμπουλα σου αγκαλια.Χρυσα μου μια χαρα μου φαινεται ο αιματοκριτης σου.εμενα να φανταστεις τοσο ειναι στα καλα του οχι τωρα που ειμαι και εγκυος.Ιωαννα μου με υπερηχο ειδαμε οτι ειχα πολλες μικρες πετρες στη χολη και επρεπε να την αφαιρεσω.Μαριεττα και Σεβη καλα ειστε?Και εγω για την αδεια στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν πηγα το χαρτι της β επιπεδου

4DNsp2.png

pc2lp2.png

ΣHMEPA ΠAΛI ΔEN EXΩ KAΘOΛOY OPEΞH..ΔEN MOY EXOYN κ TON υπολογιστή έτοιμο AKOMA κ EXΩ τρέξιμο.TO ΣABBATO ME EΠIAΣE κ MIA μελαγχολία AΛΛO πράγμα.έκλαιγα ME το παραμικρό.OI ορμόνες κάνουν πάρτυ ΠAΛI..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα γκαστρούλες!Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Εγώ σήμερα δε ξύπνησα καλά...cool.gifΞύπνησα με ένα πονοκέφαλο άλλο πράγμα, έφαγα το πρωί και πήρα depon...πέρασε λίγο, αλλά δεν έχω καθόλου όρεξη...λες και δεν κοιμήθηκα, λες και με είχες και έσκαβα όλη νύχτα...cool.gif

Εν τω μεταξύ ο παππούς μου είναι από χτες στο νοσοκομείο, έκανε συνέχεια εμετό...αλλά οι γιατροί δεν του βρήκαν κάτι παθολογικό....τους είπαν ότι έχει κατάθλιψη μεγάλου βαθμού...sad.gifΈχει πιάσει στο χωριό το κρεβάτι, δε μιλάει σε κανέναν, δεν σηκώνεται παρά μόνο για να πάει τουαλέτα, δεν τρώει...θκατά...cool.gif

ΣHMEPA ΠAΛI ΔEN EXΩ KAΘOΛOY OPEΞH..ΔEN MOY EXOYN κ TON υπολογιστή έτοιμο AKOMA κ EXΩ τρέξιμο.TO ΣABBATO ME EΠIAΣE κ MIA μελαγχολία AΛΛO πράγμα.έκλαιγα ME το παραμικρό.OI ορμόνες κάνουν πάρτυ ΠAΛI..

Αααα...μια ομορφιά είμαστε βλέπω...καλά, κολλητικό είναι;:confused:

Καλημέρα Χρύσα μου!

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!

Έλα μωρέ!Γιατί έκλαιγες?Ελπίζω από συγκίνηση κ όχι από νέυρα.

Παλιοορμόνες!!

Kαλημέρα γκαστρούλες!Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Εγώ σήμερα δε ξύπνησα καλά...cool.gifΞύπνησα με ένα πονοκέφαλο άλλο πράγμα, έφαγα το πρωί και πήρα depon...πέρασε λίγο, αλλά δεν έχω καθόλου όρεξη...λες και δεν κοιμήθηκα, λες και με είχες και έσκαβα όλη νύχτα...cool.gif

Εν τω μεταξύ ο παππούς μου είναι από χτες στο νοσοκομείο, έκανε συνέχεια εμετό...αλλά οι γιατροί δεν του βρήκαν κάτι παθολογικό....τους είπαν ότι έχει κατάθλιψη μεγάλου βαθμού...sad.gifΈχει πιάσει στο χωριό το κρεβάτι, δε μιλάει σε κανέναν, δεν σηκώνεται παρά μόνο για να πάει τουαλέτα, δεν τρώει...θκατά...cool.gif

Περαστικά Σαββούλα μου.Ο πονοκέφαλος έιναι ο χειρότερος πόνος.Δεν λειτουργεί τίποτα σωστά.

Περαστικά στον παππούλη σου.Μόνος του είναι στο χωριό?Η γιαγιά σου ζει?Τι να τον έπιασε?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Εμείς χθες πήγαμε σε παιδικό θέατρο (εκδήλωση της εταιρείας) και περάσαμε φανταστικά.Η Ηλιάνα ήταν η πιο μικρή σε ηλικία κ δεν έβαλε κώλο κάτω.Επίσης βγάλαμε κ φωτό με τον Αγιο Βασίλη.Όταν μας τις δώσουν θα τις ανεβάσω να τις δείτε.

Φοβερή εμπειρία.

Εμένα τα τελευταία 3 βράδια με πιάνουν κάτι κρίσεις στο στομάχι αλλά με τον ύπνο μου περνούν.

Κατά τα άλλα όλα καλά.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!

Περαστικά Σαββούλα μου.Ο πονοκέφαλος έιναι ο χειρότερος πόνος.Δεν λειτουργεί τίποτα σωστά.

Περαστικά στον παππούλη σου.Μόνος του είναι στο χωριό?Η γιαγιά σου ζει?Τι να τον έπιασε?

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Δε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έπαθε έτσι...εν τω μεταξύ, εδώ και 2 εβδομάδες είναι και ο θείος μου (γιος του) με τη θεία μου, να πεις π.χ. ότι το έχει πάθει από μοναξιά...έχει και τη γιαγιά μου, ζει! Το ΣΚ πήγε και η μαμά μου με την αδερφή της...τα ίδια...με το ζόρι να τον κάνουν μπάνιο, με το ζόρι να σηκωθεί από το κρεβάτι...ένας άνθρωπος που δεν τον μάζευες σπίτι...:-(

Τι να πεις...απλά όταν είναι κάτι παθολογικό, το παλεύεις, παίρνεις φάρμακα και οκ...αυτό το πράγμα,δεν παλεύεται..δε ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς...τεσπά..!

Εσύ όλα καλά;

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Δε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έπαθε έτσι...εν τω μεταξύ, εδώ και 2 εβδομάδες είναι και ο θείος μου (γιος του) με τη θεία μου, να πεις π.χ. ότι το έχει πάθει από μοναξιά...έχει και τη γιαγιά μου, ζει! Το ΣΚ πήγε και η μαμά μου με την αδερφή της...τα ίδια...με το ζόρι να τον κάνουν μπάνιο, με το ζόρι να σηκωθεί από το κρεβάτι...ένας άνθρωπος που δεν τον μάζευες σπίτι...:-(

Τι να πεις...απλά όταν είναι κάτι παθολογικό, το παλεύεις, παίρνεις φάρμακα και οκ...αυτό το πράγμα,δεν παλεύεται..δε ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς...τεσπά..!

Εσύ όλα καλά;

Μήπως του έχει συμβεί κάτι που δεν το έχει πει?

Συμφωνώ,το ψυχολογικό είναι χειρότερο.Δεν ξέρεις τι αντιμετωπίζεις.

Τι να πω?Εύχομαι να του περάσει κ να κάνετε όλοι καλές γιορτές.

Πάρε τον εσύ κανένα τηλ κ μίλα του για το δισέγγονο μπας κ ανέβει λιγάκι.

Καλά είμαι απλά τα βράδια νιώθω πόνο.Εν τω μεταξύ την ώρα που πονάω σα να κουρδίζεται κ η μικρή κ θέλει να είναι πάνω μου συνέχεια.Έχει πάθει εμμονή μαζί μου (με την καλή έννοια)!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Μήπως του έχει συμβεί κάτι που δεν το έχει πει?

Συμφωνώ,το ψυχολογικό είναι χειρότερο.Δεν ξέρεις τι αντιμετωπίζεις.

Τι να πω?Εύχομαι να του περάσει κ να κάνετε όλοι καλές γιορτές.

Πάρε τον εσύ κανένα τηλ κ μίλα του για το δισέγγονο μπας κ ανέβει λιγάκι.

Eδώ του δώσανε το τηλέφωνο να μου μιλήσει στη γιορτή μου, μου είπε ΜΟΝΟ "καλουτσικα ειμαι" και έδωσε το τηλ...ούτε χρόνια πολλά, ούτε τπτ! Δε θέλει να μιλάει....δεν έχει όρεξη για τπτ!

Αναμένουμε την φωτογραφία Ιωάννα μου να καμαρώσουμε την Ηλιάνα σου!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...