Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα κι από εμένα!

Ολα καλά, όλα ανθηρά!!!

Η εξέταση σουπερ χθες η γιατρος επίσης.

Είναι μια πολύ αναλυτική υπερηχογραφική εξέταση της καρδιάς του εμβρυου (αορτες, κοιλίες, αρτηρίες, λειτουργία κλπ κλπ που δεν τα ξέρω καν)

Τον βρήκε πολύ πολύ καλό!!!!! Ηρέμησα κι εγω!

Εξέτασε κι εμένα, καλή κι εγώ (μικρή προσοχή ειπε στο αλατι έτσι κι αλλιώς), καρδιογραφημα, υπερρηχο με ακουσε κλπ. Ολα καλά, μονο λιγη πίεση παραπάνω προφανώς λογω αγχους γιατί οι καθημερινές μου μετρήσεις είναι χαμηλές (παιρνω μονη μου πίεση και την καταγραφω)

Ρωτησα για την προεκλαμψία (με πιάνουν διάφορες ανησυχίες.... ) μου ειπε οτι δεν βλέπει κατι (ευτυχώς) , η τακτική ειναι γενική : ελεγχουμε την πιεση, κοιταμε για πρηξίματα στα πόδια ειδικά και να μην υπάρχει λευκωμα στην εξεταση ουρων που πρέπει να γίνεται τακτικά. Αυτά

Ειδαμε μεν αναλυτικότατα την καρδιά του μωρού αλλά δεν ειδα κάτι αλλο....

:(

Πήγα σημερα στον γιατρό, μεγάλη ταλαιπωρία γιατί ειχε τελικά μια ομιλία στο αμφιθέατρο του νοσοκομείο και καθυστέρησε πολύ, καταφέραμε μονο να δει τις χθεσινές εξετάσεις της καρδιολόγου, να μου γραψει τις καθιερωμένες εξετάσεις, να μου προγραμματίσει το doppler και νέα καμπύλη ζαχάρου (για αρχες Ιανουαρίου) και να μιλησουμε αυριο τηλεφωνικά (ή να πάω που δεν το βλέπω γιατί έφτασα στο γραφείο στις 11!!!!! ) για τις απορίες που έχω.

Αλλιώς την ερχόμενη εβδομάδα με τις εξετάσεις ανα χείρας θα με δει.

Το μονο που με στεναχώρησε (λίγο) ήταν οτι μου ειπε Ανάλατα κι ενώ του ειπα οτι την ανεβασμένη χθεσινή πίεση η καρδιολογος δεν την αξιολογησε (γιατί εχω τις μετρήσεις κλπ τις καθημερινές + μου πηρε σημερα το πρωι πάλι πίεση η βοηθός του και ημουν ΟΚ) η απαντηση ηταν: Δεν πειράζει, ακουσέ με μόνο καλό θα σου κάνει....... :confused:

Οχι οτι τρωω αλατια κλπ, ποτέ δεν εχω βάλει απο πάνω αλάτι, ουτε σε πατατες αυγά κλπ. Αλλα στο μαγείρεμα λίγο αλάτι βάζω καθώς και στις σαλάτες (βραστά λαχανικά και στο λάχανο)

μην πω οτι θέλω και τσιπς μια στο τοσο..... (δεν το λεω αυτό καν)

Χρύσα μου ολα τέλεια!!!!!!! φτου φτου φτου φτου!!!!!

τεράστιος ο μπέμπαρος!!!!!

Αντε ολο καλά νεα να έχουμε!

Ειδες που τζαμπα στεναχωριόσουν με τα κιλά; στα λέγαμε εμεις!

Σαββούλα μου μεγάλες χαρές κι εσύ!

Μπασκετμπολίστας ε;;;;;; σουπερ!

Για τα ΜΗ κιλά δεν σου μιλάω καν! :P:P:P

Ευγε σε ολα!

Ιωαννα, περαστικά σου κι αγύριστα! Μπράβο που η μπεμπούλα ειναι μια χαρά και ζωηρή!

Να σου επισημάνω οτι την προηγουμενη παρασκευή μια φίλη μου (δεν ειναι έγκυος) μπήκε στο νοσοκομείο ακριβώς με τα ίδια συμπτώματα με εσένα!

Τελικά κατέληξαν οτι μαλλον ειναι στομαχικό (επειδή εχει και ιστορικό εισοφαγίτιδας) ή καποια ίωση!

Ολο καλά νέα να έχουμε! σας χαιρετώ προς το παρόν!

Ειδατε που στολίστηκα κι εγώ στο αβαταρ; χαχαχαα

Καλές μας γιορτές!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσαρες !!

Ιωαννα μου περαστικα κοριτσι μου!!ολα καλα να πανε απο δω και περα!

σαβουλα-χρυσα κ μαριεττα τα μπουμπουκακια σας τελεια!!!

κι εμεις ολα καλα!η μικρη ειναι μερες τωρα που με εχει ταραξει στην κλωτσια!πανω απο τον αφαλο κι εγω τις νιωθω(νομιζω η χρυσα το χε παρατηρησει κι εκεινη) και πολυ δυνατες!!πλεον τις καταλαβαινεις πανευκολα τις κινησεις με το χερι πανω στην κοιλια!εγω πηγα σημερα στην γιατρο μου μου γραψε τα συμπηρωματα.παιρνω δυο μαγνησια πρωι κ βραδυ,1 σιδηρο τη μερα κ ενα ασβεστιο.

καλλιεργια κι εμενα απο την αρχη μαζι με τον προγεννετικο ελεγχο.

επισης μου ειπε για το ντοπλερ μεσα με τελος ιανουαριου πρεπει να το κανω.

καμπυλη ζαχαρου μαζι με τις γενικες θα κανω αυριο!δεν εχω θεμα με το ζαχαρο ουτε κ κληρονομικοτητα.τυπικα ολες πρεπει να την κανουν στην εγκυμοσυνη.αυτο μου ειχε πει.

ααα!κι απο κιλα ειμαι στα 4,5 απο την αρχη της εγκυμοσυνης!

Καλησπερα κοριτσαρες !!

Ιωαννα μου περαστικα κοριτσι μου!!ολα καλα να πανε απο δω και περα!

σαβουλα-χρυσα κ μαριεττα τα μπουμπουκακια σας τελεια!!!

κι εμεις ολα καλα!η μικρη ειναι μερες τωρα που με εχει ταραξει στην κλωτσια!πανω απο τον αφαλο κι εγω τις νιωθω(νομιζω η χρυσα το χε παρατηρησει κι εκεινη) και πολυ δυνατες!!πλεον τις καταλαβαινεις πανευκολα τις κινησεις με το χερι πανω στην κοιλια!εγω πηγα σημερα στην γιατρο μου μου γραψε τα συμπηρωματα.παιρνω δυο μαγνησια πρωι κ βραδυ,1 σιδηρο τη μερα κ ενα ασβεστιο.

καλλιεργια κι εμενα απο την αρχη μαζι με τον προγεννετικο ελεγχο.

επισης μου ειπε για το ντοπλερ μεσα με τελος ιανουαριου πρεπει να το κανω.

καμπυλη ζαχαρου μαζι με τις γενικες θα κανω αυριο!δεν εχω θεμα με το ζαχαρο ουτε κ κληρονομικοτητα.τυπικα ολες πρεπει να την κανουν στην εγκυμοσυνη.αυτο μου ειχε πει.

ααα!κι απο κιλα ειμαι στα 4,5 απο την αρχη της εγκυμοσυνης!

μπραβο αννα! την νοιωθεις κανονικά την μικρή πλεον; ετσι ειναι τα ζουζουνια μεγαλώνουν τωρα και τα δινουν ολα! ;)

καλό κουράγιο με την καμπύλη ειναι μπλιάξ και βασικά δεν περνάνε οι ώρες!!!!!

ντοπλερ παλι μαζι θα κανουμε ολες μου φαίνεται!!!!

αληθεια τι δείχνει το ντοπλερ;

γεια σου τσιπουριτσα μου!απο οτι καταλαβα απο αυτα που μου ειπε η γιατρος ειναι σαν την β επιπεδου.απλα σε συγκεκριμενα οργανα οπως εγκςφαλος πνευμονες κ δεν θυμαμαι τι αλλο.:tongue:

οσο για τις ωρες που λες θα ειναι κι ο αντρας μου μαζι οποτε θα περασει πιο ευκολα η ωρα!ουτε για εξαταση αιματος δεν μ αφηνει να παω μονη μου.παντου μαζι ερχεται!!:D

Διαφημίσεις

οσο για τις ωρες που λες θα ειναι κι ο αντρας μου μαζι οποτε θα περασει πιο ευκολα η ωρα!ουτε για εξαταση αιματος δεν μ αφηνει να παω μονη μου.παντου μαζι ερχεται!!:D

μια χαρά!!! θα έχεις παρείτσα!

εγώ παω μονη εξ΄αρχης αλλά το επεδίωξα κιολας γιατί ειχα μια φοβία απο την προηγούμενη φορά και ηθελα να την ξεπεράσω!

για τις εξετάσεις δεν με νοιάζει γιατί έκανα ετσι κι αλλιως!

στις μεγαλες εξετάσεις ερχεται μαζί αν και στο νοσοκομείο η πολιτική ειναι να μην επιτρέπουν τους πατεράδες στους χώρους των υπερρηχων....

περιμένει απέξω, μιλάμε με τον γιατρό και βλέπει φωτό μετά :)

τί να κάνουμε; δεν μπορουμε να τα έχουμε κι όλα!

όσο σκέφτομαι οτι θα ξανακάνω την καμπύλη ομως.... βιβλίο και υπομονή! μπορει να του πω να έρθει δεν το ειχα σκεφτει!!!

κι εγω αυχενικη κ β επιπεδου τις ειχα κλεισει απο νωρις σε δημοσιο νοσοκομειο κι ετσι ημουν μεσα μονη μου.οταν παμε στο ιατρειο πρωτα παιρνει θεση εκεινος στην οθονη κ μετα ξαπλωνω εγω για υπερηχο!χαχαχαχα!!!!

εμενα παλι ακριβως γι αυτο το λογο δεν μ αφηνει μονη μου τωρα.γιατι περισυ που ειχα την παλλινδρομη ειχα φαει μεγαλη φρικη κ εκεινος ελειπε συνεχεια λογο δουλειας κ ενιωθε ασχημα που ημουν μονη μου.δεν με πειραζε ισα ισα,απλα ετσι ενιωθε εκεινος.να τον παρεις μαζι σου οπωσδηποτε.κι αν οχι εκεινον παρε μια φιλη σου!ευκαιρια ειναι!!:tongue:

κι εγω αυχενικη κ β επιπεδου τις ειχα κλεισει απο νωρις σε δημοσιο νοσοκομειο κι ετσι ημουν μεσα μονη μου.οταν παμε στο ιατρειο πρωτα παιρνει θεση εκεινος στην οθονη κ μετα ξαπλωνω εγω για υπερηχο!χαχαχαχα!!!!

εμενα παλι ακριβως γι αυτο το λογο δεν μ αφηνει μονη μου τωρα.γιατι περισυ που ειχα την παλλινδρομη ειχα φαει μεγαλη φρικη κ εκεινος ελειπε συνεχεια λογο δουλειας κ ενιωθε ασχημα που ημουν μονη μου.δεν με πειραζε ισα ισα,απλα ετσι ενιωθε εκεινος.να τον παρεις μαζι σου οπωσδηποτε.κι αν οχι εκεινον παρε μια φιλη σου!ευκαιρια ειναι!!:tongue:

τελικά είμαστε πολλές οι ταλαιπωρημένες ε;;;;; <3

μηπως να παμε ολες παρεα να γκρουπαριστούμε;;; μια χαρά θα τα περάσουμε!

τα σκυλάκια σου τα υπέροχα τί κάνουν;;;;;;

καλλησπερα.καλα τα νεα απο τα μπεμπακια μας και πολυ χαιρομαι.Ιωαννα μου υπομονη με τη διατροφη,ξερω οτι θα σου λειπουν πραγματα αλλα σκεψου οτι με το που θα γεννησεις θα εισαι στυλακι.Τετοια ετρωγα και εγω οταν ειχα τους κολικους με τη χολη.Μαριεττα τελειο το avatar.Τη μικρη που λετε θα τη βγαλουμε στη μαμα του καλου μου 'Ερμιονη" γιατι ειναι μια χαρα γυναικα και ποτε δεν απαιτησε αφου να φανταστειτε οταν της το ειπαμε μας ειπε μην λετε τιποτα για ονομα ακομη να γεννηθει με το καλο και βλεπουμε.Πιστευω οτι δεν θα ειχε προβλημα οποιο ονομα και να διναμε στη μικρη,αφου αι το μικρο που τον ειχαμε ταμενο,δεν ειπε ποτε τιποτα για το ονομα και εινια ξετρελαμενη μαζι του

4DNsp2.png

pc2lp2.png

αστα να πανε Μαριεττακι μου...

ας ειναι καλα εκει ψηλα ολα τους!!!:wink::wink:

τα μωρα μου καλα ειναι.ερχοντε ολο και μου ζητανε παιχνιδια κ βολτες γιατι τους τα εχω περιορισει πολυ τωρα με την εγκυμοσυνη.παλια νυχτα μερα μαζι την βγαζαμε.αλητειες κ παιχνιδια..τωρα δυο βολτες τη μερα κ παιχνιδια συγκεκριμενα,μιας κι ειναι ολοκληρα γομαρια κ νεαρα στην ηλικια τα δυο κ δεν χαμπαριαζουν απο κουραση!

Διαφημίσεις

Αρετη μου το Ερμιόνη ειναι υπέροχο ονομα!!!! με το καλό!!!

Μπράβο στην πεθερά σου! Σπανίζουν!

(ομολογώ οτι κι εγώ δεν έχω κανένα παράπονο! φτου φτου)

Τα μωρά σου Αννα ειναι τέλεια λέμε! τις λατρεύω τις φατσουλες αυτες (μεγάλωσα με 3 μποξερ απο την μερα που γεννήθηκα!!!!! καταλαβαίνεις λοιπόν την αδυναμία μου!)

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Επέστρεψε το αφεντικό σήμερα κ γινόταν χαμός.Μέσα σε όλα χάλασε κ ο υπολογιστής μου κ τον πήραν για format! Ήμουν συνέχεια στο τρέξιμο!!Έμπαινα απο το κινητό κ σας διάβαζα αλλά δεν μπορούσα να σας απαντήσω!

Σαββούλα μου κ Μαριεττάκι μπράβο για τα τέλεια τα νέα σας!!Μεγαλώνουν καλά τα ζουζούνια μας!

Σαββούλα θες να με τρελάνεις???Μόνο 3 κιλά???Μήπως τελικά είμαι πολύ γουρουνίτσα??:-(:-(:-(

Ιωάννα μου περαστικά σου!Απαράδεκτο το αφεντικό!Δεν έπρεπε να πας!Ας πήγαινες στο ικα να πάρεις χαρτί!Αν είναι δυνατόν!Στο τέλος θα μας βάλουν να γεννήσουμε στον χώρο εργασίας μας!!:mad::-x

Αννούλα μου μεγάλωσε η μικρή κ κλωτσάει ψηλά ε?Μπορεί κ εσένα να έχει καμια περίεργη στάση σαν τον δικό μου!

Αρετούλα μου πολύ ωραίο το ονοματάκι της μικρούλας σου!Με το καλό..

doppler εμένα θα μου κάνει κάθε φορά η γιατρός μου απο εδώ κ πέρα!Βλέπει κυρίως την ροή του αίματος στον ομφάλιο λώρο και στην καρδιά νομίζω.Αλλά είναι κάτι σαν την Β επιπέδου που είπε κ η Αννα.Πολλές κ διάφορες μετρήσεις!!

Δεν σας είπα.Εχθές ο υπέρυχος με έβγαλε μία εβδομάδα πιο μπροστά σχεδόν κ ρώτησα την γιατρό μου αν θα αλλάξουμε την ΠΗΤ.Μου είπε πως δεν χρειάζεται κ πως μένουμε στην παλιά μας!Επίσης μου είπε πως αν δεν με πιάσουν οι πόνοι θα με περιμένει μέχρι την 42 εβδομάδα :shock::shock::shock::shock: εννοείται με καθημερινή παρακολούθηση!Δεν θα με βάλει νωρίτερα με πρόκληση σε καμία περίπτωση.Μόνο φυσικά μεγάλης ανάγκης!!Οπότε κορίτσια μπορεί να φτάσω κ μέχρι μεσα Μαρτίου..:shock::shock::shock::shock::shock::shock::confused:

Πήρα τις εξετάσεις κ ο αιματοκρίτης μου είναι 36,1..Είναι πολύ χαμηλός?Πήρα την γιατρό μου αλλά εξέταζε μια κοπέλα κ θα ξαναπάρω σε 1 ώρα!Το ζάχαρο 82 παρακαλώ..Μια χαρά νομίζω,άρα την γλυτώνω την καμπύλη!

βγαίνω κ θα ξαναμπώ σε λίγο

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Πολλές καλημέρες!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά.Ευτυχώς χθες βράδυ είχα ελάχιστες ενοχλήσεις.

Μαριέττα όλα καλά με το τσιπουράκι σου!!Μπράβο στο ζουζούνι!!Το αλάτι γιατί στο έκοψε τελείως?Εντάξει κάνει καλό αλλά στο τέλος τι θα ευχαριστιόμαστε?

Αρετή μου,πολύ ωραίο όνομα κ σπάνιο σχετικά.Αυτό που λες με τη χολή,μου είπε μια κοπέλα που ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο στο νοσοκομείο ότι λίγες μέρες πριν από μένα νοσηλεύτηκε μια κοπέλα με τα ίδια συμπτώματα με μένα τα οποία οφείλονταν στη χολή.Εμένα ούτε που με κοιτάξαν εκεί.Με υπέρηχο την εξετάζουν?Λες να πάω να κάνω ένα?

Σαββούλα αυτό το μενού ισχύει μέχρι να γεννήσω,αλλά στις γιορτές θα το παρακάμψω για μια-δυο μέρες.

Χρύσα μου με τρόμαξες με τις 42 εβδ.Αλήθεια το εννοεί η γιατρός σου?

Ο αιματοκρίτης σου είναι στο κάτω όριο.Εμένα προχθές τον έβγαλαν 31,2 ,αλλά γενικώς εκεί παίζει κ προς τα πάνω.Τελικά τι σου είπε η γιατρός για την καμπύλη?

Αννούλα μου τα μαναράκια σου θέλουν παιχνίδια,ε?Φουλ ενέργεια θα έχουν τωρα.Κ εσύ μοντελομαμά!!

Μπράβο βρε κορίτσια που δε σαβουρώνετε ότι βρεθεί μπροστά σας.Πραγματικά σας ζηλεύω!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

KAΛHMEPA.ΔEN ΞEPΩ AN ΘA KATAΦEPΩ TEΛIKA NA γράψω AΠO TO KINHTO MOY AΛΛA ΘA KANΩ MIA προσπάθεια. Ιωάννα MOY XAIPOMAI ΠOY HΣOYN KAΛYTEPA EXΘEΣ.EΛΠIZΩ NA MHN ΣE ΞANAΠIAΣEI..Όσο ΓIA THN ΓIATPO MOY,TO EIΠE ΠOΛY σοβαρά.εάν ΔEN EXOYME ΠPOBΛHMA ΘA ΠEPIMENOYME NA EPΘEI OΠOTE ΘEΛEI..AΣ ΠANE OΛA KAΛA K AΣ APΓHΣΩ TI NA ΠΩ..MIΛHΣA MAZI THΣ κ ΔEN ΘA KANΩ καμπύλη ΠPOΣ TO παρόν.OYTE συμπληρώματα ΘA ΠAPΩ.ΣYNEXIZΩ ETΣI.. ANNA MOY XPONIA ΣOY ΠOΛΛA KOPITΣAKI MOY.OTI EΠIΘYMEIΣ.ME TO KAΛO NA ΠAPEIΣ THN μπέμπούλα ΣOY αγκαλίτσα...

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

KAΛHMEPA.ΔEN ΞEPΩ AN ΘA KATAΦEPΩ TEΛIKA NA γράψω AΠO TO KINHTO MOY AΛΛA ΘA KANΩ MIA προσπάθεια. Ιωάννα MOY XAIPOMAI ΠOY HΣOYN KAΛYTEPA EXΘEΣ.EΛΠIZΩ NA MHN ΣE ΞANAΠIAΣEI..Όσο ΓIA THN ΓIATPO MOY,TO EIΠE ΠOΛY σοβαρά.εάν ΔEN EXOYME ΠPOBΛHMA ΘA ΠEPIMENOYME NA EPΘEI OΠOTE ΘEΛEI..AΣ ΠANE OΛA KAΛA K AΣ APΓHΣΩ TI NA ΠΩ..MIΛHΣA MAZI THΣ κ ΔEN ΘA KANΩ καμπύλη ΠPOΣ TO παρόν.OYTE συμπληρώματα ΘA ΠAPΩ.ΣYNEXIZΩ ETΣI.. ANNA MOY XPONIA ΣOY ΠOΛΛA KOPITΣAKI MOY.OTI EΠIΘYMEIΣ.ME TO KAΛO NA ΠAPEIΣ THN μπέμπούλα ΣOY αγκαλίτσα...

Εννοείται γερό πάνω απ' όλα κ ας έρθει όποτε θέλει.

Οπότε καμπύλη γιοκ.Μια χαρά.Ντούρασελ είσαι!!:-D:grin::-D

Τελικά δεν είναι γραφτό μου να θυμηθώ καμιά γιορτή.:P:p

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...