Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!Μόλις μπήκα σπίτι απο τον γιατρό!

Όλα είναι τέλεια! :D:D:D:D:DΟ μικρός έφτασε τα 965γρ και είναι πολύ καλά!Ήταν με τον κώλο κάτω και τα πόδια στο κεφάλι (προς τα πάνω)!!!!! :tongue::tongue:Απίστευτος!Η γιατρός γελούσε..Κάναμε κ doppler και θα μου το κάνει κάθε μήνα η γιατρός μου απο εδώ κ πέρα!!

Ξέχασα να την ρωτήσω για το τριπλεξ καρδιάς,αλλά κ αυτη δεν μου ανέφερε κάτι!Για τα συμπληρώματα μου είπε να της πω πρώτα τα αυριανά αποτελέσματα κ μετά θα μου πει αν χρειάζεται ο σίδηρος!Για μαγνήσιο μου είπε ούτε λόγος ακόμα!Αν αρχίσω να έχω συσπάσεις να της το πω κ τότε θα δούμε..

{Εδώ να σας πω,πως στην 1η μου εγκυμοσύνη μου είχε δώσει ο γιατρός τα πάντα απο την 1η επίσκεψη χωρίς να δει εξετασεις (σιδηρο,μαγνησιο,ασβεστιο) κ τελικά δεν μου κάνανε καλό,το ένα προβληματάκι που είχε το μικρό μου τότε που λείπανε κάποια οστα ίσως να οφείλετε μου είχαν πει κ στο αυξημενο ασβεστιο!!}

Αύριο που θα την πάρω τηλέφωνο,θα την ρωτήσω για το τριπλεξ κ ότι άλλο θυμηθώ..(Ξέχασα το χαρτί με τις ερωτήσεις!!)

Για τα κιλά δεν μου είπε τίποτα.Ίσα ίσα μόλις μπήκα άρχισε να με λέει μοντελάκι κ τι τέλεια κοιλίτσα που έχω κάνει..Όταν εφευγα την ρώτησα κ μου είπε να μην αγχώνομαι καθόλου αρκεί να μην πάρω αλλά 12 μέχρι το τέλος!Δεν έχω ανάγκη λέει..χαχα :tongue::tongue:Πολύ χάρηκα!!Επίσης για την καμπύλη μου είπε πως θα την κάνω αν έχω γυρω στο 95-100 ζάχαρο :confused: περιμενουμε κ γι αυτο αύριο..Σε γενικές γραμμές όλα καλά λοιπόν!

Περιμένουμε τώρα τα νέα κ απο τις υπόλοιπες!

Απο την Ιωάννα μας τίποτα ακόμα??

Αρετή μου συγχαρητήρια για την νονά σας!!Άντε με το καλό η μπεμπούλα!

Αυτά σας αφήνω να πάω να ξαπλώσω γιατί έριξα πολύ περπάτημα κ κουράστηκα..Ελπίζω να είμαι λίγο χαλαρά αύριο κ να τα πούμε!

Φιλια κ καλό σας βράδυ

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!

Χρύσα μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!:D:DΘα σου γίνει αθλητής ο γιόκας σου!!:lol::lol:

Λοιπόν...κι εμένα τα νέα είναι πολύ καλά!!!Ο μπέμπης μου είναι 650γραμμάρια (καλέ πριν μια βδομάδα στη β επιπέδου ήταν 528, πως μεγαλώνουν έτσι!!)...έχει μια ΤΕΛΕΙΑ μύτη (έτσι μου είπε ο γιατρός, γαλλική!!!) και τον μηρό που μέτρησε είναι κι αυτός ψηλός!Θα τον κάνω μπασκετπολίστα!:tongue::tongue: Κουνιόταν ΟΛΗ την ώρα, αλλά τα χέρια ΜΟΝΙΜΑ στο ύψος του κεφαλιού...σε κάποια φάση τα είχε σταυρώσει λες κ προσευχόταν το μαναράκι μου!!

Εμένα από την άλλη το ζάχαρό μου είναι οκ...κι εμένα μου είπε ότι καμπύλη θα κάνω μόνο αν παρατηρήσουμε κάποια αύξηση, αλλιώς δε χρειάζεται! Ααααα...δε πήρα ούτε γραμμάριο!!! Είμαι στον 6ο και έχω πάρει 3 κιλά...δε ξέρω πως τα έχω καταφέρει!!!:lol::lol: Θα αναστενάξουν τα πιάτα τα Χριστούγεννα!!!;);)

Όσο για τον πλακούντα μου είπε να προσέχω με τα βάρη και την κούραση και πως να μην ανησυχώ...θα ανέβει τους επόμενους μήνες!

Άντε τσιπουρίτσα, περιμένουμε τα ευχάριστα κι από εσένα!!

Η Ιωάννα μας τι να κάνει;;;:confused:

Καλημέρα και πάλι!!!

Κορίτσια μου καλημέρα!!

Χθες γυρίσαμε αργα στο σπίτι κ δεν είχα κουράγιο να μπω.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω βρε κορίτσια πως γίνεται να πάω στο νοσοκομείο για πόνο στο στομάχι κ να μου κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις για την καρδιά.Μέχρι κ εξέταση αίματος για τον αν έχω πάθει έμφραγμα μου έκαναν!!Κ τους εξηγούσα ότι προσφάτως έχω κάνει τρίπλεξ κ ότι είναι όλα καλά.Τελικά με την καρδιά μου δεν έχω τίποτα κ απλά μου είπανε ότι για το στομάχι δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι:confused::confused:.Να παίρνω zantac όταν με πονάει κ να μην τρώω τηγανιτά,με σάλτσες,λιπαρά κ γενικώς ότι είναι ωραίο να το ξεχάσω.Δηλαδή δίαιτα.

Κ χθες το βράδυ πάλι τα ίδια συμπτώματα.Τρομερός πόνος,μούδιασμα κλπ.Ήπια το χαπάκι μου κ υπομονετικά περίμενα να μου περάσει.Για να μη σας πω κ πόσο μου στοίχισε η μονοήμερη διαμονή μου στο μητέρα.Ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος θα το πάρω πίσω από την ασφάλεια.

Το μωράκι μου είναι πάρα πολύ καλά.Το είδαμε 1 φορά κ το ακούγαμε συνέχεια κ έχει πάρει κ θέση.Το κεφάλι προς τα κάτω!!

Δόξα το Θεό που όλα είναι καλά γιατί εκεί στον όροφο άλλες κοπέλες ζούσαν τραγικές καταστάσεις.

Χρύσα μου τέλειος ο μπέμπης!!Άντε με το καλό να περάσουν οι μήνες να τον πάρεις αγκαλιά!!Κ τα μελομακάρονα φτου φτου!!Από εμφάνιση σκίζουν.

Αρετή μου ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θέλουν να γίνονται κουμπάροι.Είναι μεγάλη ευθύνη κ έξοδα φυσικά.Κ το καλύτερο είναι ότι την ήθελες κ εσύ για νονά.Πως θα την πείτε την δεσποινίδα?

Από ότι διάβασα περιμένουμε νέα από τη Σαββούλα κ τη Μαριέττα.

Άντε να μας πείτε.

Κ για να μην ξεχνιόμαστε εγώ σήμερα πάλι στο γραφείο.Με πήρε χθες ο διευθυντής μου αργά για να μάθει νέα μου κ μόλις του τα είπα μου λέει α, εντάξει τα λέμε το πρωί στο γραφείο κ έκλεισε.Κ πρέπει να την πάρω κ κανονική άδεια γιατί από ιδιωτικό νοσοκομείο το χαρτί δε με καλύπτει.Ας είναι όλα καλά κ χαλάλι κ η άδεια!!!

Ουφ πολλά έγραψα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Κορίτσια μου καλημέρα!!

Χθες γυρίσαμε αργα στο σπίτι κ δεν είχα κουράγιο να μπω.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω βρε κορίτσια πως γίνεται να πάω στο νοσοκομείο για πόνο στο στομάχι κ να μου κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις για την καρδιά.Μέχρι κ εξέταση αίματος για τον αν έχω πάθει έμφραγμα μου έκαναν!!Κ τους εξηγούσα ότι προσφάτως έχω κάνει τρίπλεξ κ ότι είναι όλα καλά.Τελικά με την καρδιά μου δεν έχω τίποτα κ απλά μου είπανε ότι για το στομάχι δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι:confused::confused:.Να παίρνω zantac όταν με πονάει κ να μην τρώω τηγανιτά,με σάλτσες,λιπαρά κ γενικώς ότι είναι ωραίο να το ξεχάσω.Δηλαδή δίαιτα.

Κ χθες το βράδυ πάλι τα ίδια συμπτώματα.Τρομερός πόνος,μούδιασμα κλπ.Ήπια το χαπάκι μου κ υπομονετικά περίμενα να μου περάσει.Για να μη σας πω κ πόσο μου στοίχισε η μονοήμερη διαμονή μου στο μητέρα.Ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος θα το πάρω πίσω από την ασφάλεια.

Το μωράκι μου είναι πάρα πολύ καλά.Το είδαμε 1 φορά κ το ακούγαμε συνέχεια κ έχει πάρει κ θέση.Το κεφάλι προς τα κάτω!!

Δόξα το Θεό που όλα είναι καλά γιατί εκεί στον όροφο άλλες κοπέλες ζούσαν τραγικές καταστάσεις.

Κ για να μην ξεχνιόμαστε εγώ σήμερα πάλι στο γραφείο.Με πήρε χθες ο διευθυντής μου αργά για να μάθει νέα μου κ μόλις του τα είπα μου λέει α, εντάξει τα λέμε το πρωί στο γραφείο κ έκλεισε.Κ πρέπει να την πάρω κ κανονική άδεια γιατί από ιδιωτικό νοσοκομείο το χαρτί δε με καλύπτει.Ας είναι όλα καλά κ χαλάλι κ η άδεια!!!

Ουφ πολλά έγραψα.

Ιωάννα μου, περαστικά σου!!Τι άλλο να πω; Και τελικά που κατέληξαν οι γιατροί; Όσο για τις εξετάσεις, εφόσον τις πληρώνεις...κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν όσα περισσότερα δυστυχώς...! Σήμερα πώς νιώθεις;

Αυτά είναι νέα!!!Έχει πάρει και τη θέση της!!!Αφού το παιδάκι σου είναι καλά, όλα τα άλλα τα ξεπερνάμε!;)

Για το αφεντικό σου δεν έχω λόγια πραγματικά...τέτοια αναισθησία;;;Αντί να σου πει να καθήσεις όσο χρειάζεται για να αναρρώσεις...ήθελα να ξερα αν το κάνανε αυτό στη γυναίκα του ή την κόρη του τι θα έλεγε; Αει σιχτίρ...με σύγχυσε πρωί-πρωί...:mad:

Καλημέρα κορίτσια!!

Χρύσα μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!:D:DΘα σου γίνει αθλητής ο γιόκας σου!!:lol::lol:

Λοιπόν...κι εμένα τα νέα είναι πολύ καλά!!!Ο μπέμπης μου είναι 650γραμμάρια (καλέ πριν μια βδομάδα στη β επιπέδου ήταν 528, πως μεγαλώνουν έτσι!!)...έχει μια ΤΕΛΕΙΑ μύτη (έτσι μου είπε ο γιατρός, γαλλική!!!) και τον μηρό που μέτρησε είναι κι αυτός ψηλός!Θα τον κάνω μπασκετπολίστα!:tongue::tongue: Κουνιόταν ΟΛΗ την ώρα, αλλά τα χέρια ΜΟΝΙΜΑ στο ύψος του κεφαλιού...σε κάποια φάση τα είχε σταυρώσει λες κ προσευχόταν το μαναράκι μου!!

Εμένα από την άλλη το ζάχαρό μου είναι οκ...κι εμένα μου είπε ότι καμπύλη θα κάνω μόνο αν παρατηρήσουμε κάποια αύξηση, αλλιώς δε χρειάζεται! Ααααα...δε πήρα ούτε γραμμάριο!!! Είμαι στον 6ο και έχω πάρει 3 κιλά...δε ξέρω πως τα έχω καταφέρει!!!:lol::lol: Θα αναστενάξουν τα πιάτα τα Χριστούγεννα!!!;);)

Όσο για τον πλακούντα μου είπε να προσέχω με τα βάρη και την κούραση και πως να μην ανησυχώ...θα ανέβει τους επόμενους μήνες!

Άντε τσιπουρίτσα, περιμένουμε τα ευχάριστα κι από εσένα!!

Η Ιωάννα μας τι να κάνει;;;:confused:

Καλημέρα και πάλι!!!

Λοιπόν συμπεθέρα για γαλλικές μύτες ακουώ και ψηλό κορμί.Δυο κορίτσια έχω.Κ άντρα προπονητή μπάσκετ κ εγώ πρώην μπασκετμπολίστρια!!Δε χρειάζεται σκέψη.Το πράγμα μιλάει από μόνο του.Διαλέξτε όποια θέλετε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Συγχαρητήρια για το μπέμπη!!!

Κ εσύ ούτε γραμμάριο?Πως τα καταφέρνεις?

Κ εγώ έτσι θα λέω από τον επόμενο μήνα με τη δίαιτα που με βάζουν να κάνω.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου, περαστικά σου!!Τι άλλο να πω; Και τελικά που κατέληξαν οι γιατροί; Όσο για τις εξετάσεις, εφόσον τις πληρώνεις...κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν όσα περισσότερα δυστυχώς...! Σήμερα πώς νιώθεις;

Αυτά είναι νέα!!!Έχει πάρει και τη θέση της!!!Αφού το παιδάκι σου είναι καλά, όλα τα άλλα τα ξεπερνάμε!;)

Για το αφεντικό σου δεν έχω λόγια πραγματικά...τέτοια αναισθησία;;;Αντί να σου πει να καθήσεις όσο χρειάζεται για να αναρρώσεις...ήθελα να ξερα αν το κάνανε αυτό στη γυναίκα του ή την κόρη του τι θα έλεγε; Αει σιχτίρ...με σύγχυσε πρωί-πρωί...:mad:

Κατέληξαν στο ότι έχει το στομάχι μου πρόβλημα κ λόγω ιστορικού μου (γαστρίτιδα,παλιά όμως) κ λόγω εγκυμοσύνης που επιδεινώνει την κατάσταση.Το πρωί νιώθω καλά,το βράδυ με πιάνει έντονα.

Το αφεντικό είναι καραγκιόζης κ φυσικα την κιουρία του δεν την αφήνει να δουλέψει μη σπάσει κανένα νύχι.Κ κόρη δεν έχει.Οι άντρες οι σωστοί κάνουν μόνο γιους.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Λοιπόν συμπεθέρα για γαλλικές μύτες ακουώ και ψηλό κορμί.Δυο κορίτσια έχω.Κ άντρα προπονητή μπάσκετ κ εγώ πρώην μπασκετμπολίστρια!!Δε χρειάζεται σκέψη.Το πράγμα μιλάει από μόνο του.Διαλέξτε όποια θέλετε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Συγχαρητήρια για το μπέμπη!!!

Κ εσύ ούτε γραμμάριο?Πως τα καταφέρνεις?

Κ εγώ έτσι θα λέω από τον επόμενο μήνα με τη δίαιτα που με βάζουν να κάνω.

Γεια σου συμπεθέρα!!!Θα διαλέξουμε αυτή που έρχεται...μη μας περνάει κιόλας η νύφη!:tongue: Κι αν δούμε από γονείς και αδερφή, θα βγει κι αυτή μια κούκλα, οπότε την "κλείνουμε" από τώρα!:lol: (τα μαθήματα μπάσκετ δωρεάν για τον γαμπρό,ε;:tongue::tongue:)

Δε ξέρω πραγματικά πώς τα καταφέρνω...απλά πραγματικά δεν έχω παρατηρήσει να μου ανοίγει η όρεξη, ό,τι έτρωγα πριν, τρώω και τώρα...Αλλά δε περίμενα να μην έχω πάρει και καθόλου!Αφού όταν με ζύγισε και μου λέει "δεν έχεις πάρει" ανησύχησα για τον μικρό...σκέφτηκα δε θα έχει πάρει γραμμάριο το πουλάκι μου, δεν τον ταίζω...αλλά καμία σχέση...αυτός τα παίρνει τα κιλάκια του!:D

Κατέληξαν στο ότι έχει το στομάχι μου πρόβλημα κ λόγω ιστορικού μου (γαστρίτιδα,παλιά όμως) κ λόγω εγκυμοσύνης που επιδεινώνει την κατάσταση.Το πρωί νιώθω καλά,το βράδυ με πιάνει έντονα.

Το αφεντικό είναι καραγκιόζης κ φυσικα την κιουρία του δεν την αφήνει να δουλέψει μη σπάσει κανένα νύχι.Κ κόρη δεν έχει.Οι άντρες οι σωστοί κάνουν μόνο γιους.

Γρήγορα περαστικά!!!!

Αει μωρέ ο χλεχλές...άμα αυτός νομίζει ότι λέγεται άντρας σωστός...οι πραγματικοί σωστοί θα πρέπει να αυτοκτονήσουν...

Φούντωσα πρωί-πρωί η γκαστρωμένη...:tongue:

Επίσης παρατήρησα πως ό,τι τικεράκι και να βάλω για τα Χριστούγεννα μένει στάσιμο στις μέρες...το άλλαξα χτες μπας και ξεκολλήσει...τπτ, το βγάζω τελείως...:cool:

Γεια σου συμπεθέρα!!!Θα διαλέξουμε αυτή που έρχεται...μη μας περνάει κιόλας η νύφη!:tongue: Κι αν δούμε από γονείς και αδερφή, θα βγει κι αυτή μια κούκλα, οπότε την "κλείνουμε" από τώρα!:lol: (τα μαθήματα μπάσκετ δωρεάν για τον γαμπρό,ε;:tongue::tongue:)

Δε ξέρω πραγματικά πώς τα καταφέρνω...απλά πραγματικά δεν έχω παρατηρήσει να μου ανοίγει η όρεξη, ό,τι έτρωγα πριν, τρώω και τώρα...Αλλά δε περίμενα να μην έχω πάρει και καθόλου!Αφού όταν με ζύγισε και μου λέει "δεν έχεις πάρει" ανησύχησα για τον μικρό...σκέφτηκα δε θα έχει πάρει γραμμάριο το πουλάκι μου, δεν τον ταίζω...αλλά καμία σχέση...αυτός τα παίρνει τα κιλάκια του!:D

Το στερνοπούλι μου??Ας είναι,χαλαλι για τον παίδαρο!!Κ εννοείται τα μαθήματα δωρεάν.

Συμπεθέρα βάλε κανένα κιλό γιατί δεν θα λένε τη μία στυλάκι και την άλλη γιουβαρλάκι!!!:lol::lol:

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Το στερνοπούλι μου??Ας είναι,χαλαλι για τον παίδαρο!!Κ εννοείται τα μαθήματα δωρεάν.

Συμπεθέρα βάλε κανένα κιλό γιατί δεν θα λένε τη μία στυλάκι και την άλλη γιουβαρλάκι!!!:lol::lol:

Θα το παλέψω συμπεθέρα στις γιορτές...και ευελπιστώ τον άλλο μήνα να έχω πάρει κανά κιλό!:tongue::tongue:

Λιμοκτονώ.

Το πρωί έφαγα ένα μαύρο τοστ με τυρι+γαλοπούλα.

Πριν λίγο έφαγα ένα μήλο.

Κ πρέπει να περιμένω μέχρι τις 14:30 που θα πάω σπίτι για να φάω ένα ψητό σνίτσελ κ μία βραστή πατάτα.

Τι λέει ρε παιδιά?

Στη διατροφή όταν έκανα πιο πολλά έτρωγα.

Κ δεν περνάει η ώρα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Λιμοκτονώ.

Το πρωί έφαγα ένα μαύρο τοστ με τυρι+γαλοπούλα.

Πριν λίγο έφαγα ένα μήλο.

Κ πρέπει να περιμένω μέχρι τις 14:30 που θα πάω σπίτι για να φάω ένα ψητό σνίτσελ κ μία βραστή πατάτα.

Τι λέει ρε παιδιά?

Στη διατροφή όταν έκανα πιο πολλά έτρωγα.

Κ δεν περνάει η ώρα.

Aυτή τη διατροφή στην έδωσαν στο Μητέρα;

Καλά τον άλλο μήνα, θα έχεις χάσει φουλ κιλά!

Οι άλλες που είναι όλες εξαφανισμένες σήμερα;:confused:

Aυτή τη διατροφή στην έδωσαν στο Μητέρα;

Καλά τον άλλο μήνα, θα έχεις χάσει φουλ κιλά!

Οι άλλες που είναι όλες εξαφανισμένες σήμερα;:confused:

Ο γιατρός μου μου την έδωσε προφορικά.

Απλά μου απαγόρεψε σχεδόν τα πάντα κ μου είπε να κάνω 5 γεύματα εκ των οποίων μόνο το μεσημέρι κανονικό φαί κ όλα τα άλλα απλά να δοκιμάζω:tongue::tongue::tongue:.

Έλα ντε που είναι??

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ο γιατρός μου μου την έδωσε προφορικά.

Απλά μου απαγόρεψε σχεδόν τα πάντα κ μου είπε να κάνω 5 γεύματα εκ των οποίων μόνο το μεσημέρι κανονικό φαί κ όλα τα άλλα απλά να δοκιμάζω:tongue::tongue::tongue:.

Έλα ντε που είναι??

Kαι για πόσο σου είπε να το κάνεις αυτό;

Και δλδ στις γιορτές θα έχεις αυτό το μενού;:shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...