Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Εγώ μόνο φυλλικό παίρνω.

Έχω σίδηρο κ μαγνήσιο απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη να φανταστείτε!!Απο 3 κουτιά!Άντε να δούμε τι θα μου πει..

Λίγες ώρες μείνανε..ο μικρός έχει ηρεμήσει πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες..Μόνο απαλές κινήσεις νιώθω..Πάνε οι δυνατές οι κλωτσιές (μόνο το βράδυ μετά τις 22:00 κ για λίγο..)Ελπίζω όλα να είναι καλά..

(Τα μελομακάρονα τα έβαλα στο fb!!Δεν μπορούσα εδώ..)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λίγες ώρες μείνανε..ο μικρός έχει ηρεμήσει πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες..Μόνο απαλές κινήσεις νιώθω..Πάνε οι δυνατές οι κλωτσιές (μόνο το βράδυ μετά τις 22:00 κ για λίγο..)Ελπίζω όλα να είναι καλά..

(Τα μελομακάρονα τα έβαλα στο fb!!Δεν μπορούσα εδώ..)

Εμένα όλο το ΣΚ με είχε τρελάνει...χτες και προχτές (μέχρι το απόγευμα) τπτ...μόνο απαλές κινήσεις όπως λες.Χτες το βράδυ όμως και σήμερα όλη μέρα με έχει ταράξει!!!:D:D

Δεν τα βλέπω τα μελομακάρονα γιατί;Και τα 2 προφίλ σου κοίταξα...:-(

Τσιπουρίτσα, τι ώρα έχεις ραντεβού εσυ;

Διαφημίσεις

Τέλεια και σε εμφάνιση τα μελομακάρονα Χρυσα μου! και του χρόνου φωτό με τον μπεμπίνο δίπλα στην πιατέλα!

Στις 5:30 ειναι το ραντεβού!

Ο δικος μου δίνει το παρόν πολυ νωρίς το πρωι, μετά ξανακοιμάμαι και το μεσημεράκι λιγο (χαλαρά ολα αυτά, μικες κινησεις ισα που λες τον ένοιωσα)

Το βραδυ μετά το φαγητο γίνεται το παρτυ!

Να συμπληρώσω οτι η καλλιεργεια κολπικου υγρου δεν ειναι απαραιτητη, μονο αν εχεις καποια συμπτωματα, οπως ειχα εγω π.χ. πολλα υγρα και λιγη δυσοσμια.

οσο αφορα τα φαρμακακια μας, εγω ξεκινησα απο την αρχή της εγκυμοσυνης μου με φυλλικο οξυ, σιδηρο, ασβεστιο και μετα απο λίγο καιρό μαγνησιο. σιδηρο παιρνω 3 λογω του οτι εχω χαμηλο αιματοκριτη απο τα υπολοιπα παιρνω 1.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Τέλεια και σε εμφάνιση τα μελομακάρονα Χρυσα μου! και του χρόνου φωτό με τον μπεμπίνο δίπλα στην πιατέλα!

Στις 5:30 ειναι το ραντεβού!

Ο δικος μου δίνει το παρόν πολυ νωρίς το πρωι, μετά ξανακοιμάμαι και το μεσημεράκι λιγο (χαλαρά ολα αυτά, μικες κινησεις ισα που λες τον ένοιωσα)

Το βραδυ μετά το φαγητο γίνεται το παρτυ!

Φάνηκε τελικά ε?:tongue: Το είχα ρυθμίσει καταλάθος να το βλέπω μόνο εγώ..:shock::tongue:

Σ'ευχαριστώ πολύ!Του χρόνου να βλέπουμε τα μπεμπάκια μας σε γιορτινές φωτογραφίες!

Εσύ μας πέρασες.Πιο νωρίς θα δεις το μπεμπάκι σου!

Κ εγώ τώρα νιώθω πολύ ήρεμες κινήσεις.Με είχε συνηθίσει σε πολύ δυνατές κλωτσιές κ σε πολύ έντονες κινήσεις σε σημείο που με πονούσε κάποιες φορές γι αυτο κ ανησυχησα..

Εύχομαι όλα να είναι καλά για ΟΛΕΣ μας!!

Ιωάννα κανένα νέο??

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Να συμπληρώσω οτι η καλλιεργεια κολπικου υγρου δεν ειναι απαραιτητη, μονο αν εχεις καποια συμπτωματα, οπως ειχα εγω π.χ. πολλα υγρα και λιγη δυσοσμια.

οσο αφορα τα φαρμακακια μας, εγω ξεκινησα απο την αρχή της εγκυμοσυνης μου με φυλλικο οξυ, σιδηρο, ασβεστιο και μετα απο λίγο καιρό μαγνησιο. σιδηρο παιρνω 3 λογω του οτι εχω χαμηλο αιματοκριτη απο τα υπολοιπα παιρνω 1.

Λογικά για να μην μου έχει πει δεν ειναι απαραίτητο, μπορει επειδή τις ειχα κανει και πριν απο 1 1/2 χρόνο.... ο αλλος γιατρός παντως τις έδινε στανταρντ.

1 euthyrox (για τον θυροειδη), 2 σίδηρο, 1 ασβέστιο, 1 φυλλικό, 3 μαγνήσιο....

αστα.....

Κ εγώ τώρα νιώθω πολύ ήρεμες κινήσεις.Με είχε συνηθίσει σε πολύ δυνατές κλωτσιές κ σε πολύ έντονες κινήσεις σε σημείο που με πονούσε κάποιες φορές γι αυτο κ ανησυχησα..

Εύχομαι όλα να είναι καλά για ΟΛΕΣ μας!!

Ολα καλά κι ευλογημένα θα ειναι!

Για τις κινήσεις που λες, εγώ ποτέ δεν ειχα αυτά τα τόσο έντονα που λέγατε, αλλά νοιώθω διαφορα ειδικά το βραδυ οπως ειπα. Το έλεγα στην αδελφη μου και μου ειπε οτι εκεινη δεν τον καταλάβαινε σχεδόν καθολου τον μικρό της!

Ολα λογικά ειναι ανάλογα απο το μωρό, το σωμα μας ισως ; ποιος ξέρει;

Μακάρι να ειναι μια χαρά η Ιωάννα μας!

Κατάλαβε μαλλον ο καλός μου την ανησυχία μου κ άρχισε να κουνιέται πολύ έντονα!

Εντωμεταξύ κλωτσάει αρκετά πάνω απο τον αφαλό!!! Τόσο πολύ μεγαλώσανε?:D:D:D

Άντε πλησιάζει η ώρα να δούμε τα μπεμπάκια μας:rolleyes::rolleyes:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα.Ιωαννα μου πολλα περαστικα σου.Περιμενουμε συντομα νεα σου.Χρυσα τελεια τα μελομακαρονα αντε και του χρονου.Απο φαρμακα εγω παιρνω 3 σιδηρο,3 μαγνησιο,1 φυλλικο και 1 ασβεστιο.

Χτες ηρθε μια φιλη με τη μικρη της να παιξει με τον Αργυρακο μου και μου προτεινε να γινει νονα της μπεμπας!να φανταστειτε την Κυριακη ελεγα στον αντρα μου οτι θα την ηθελα για νονα αλλα σκεφτομουν λογω οικονομικων να της το προτεινω και χτες μου το ειπε μονη της .Πολυ χαιρομαι.Με το καλο τα κοριτσακια που εχουν σημερα ραντεβου.περιμενουμε και τις δικες σας ανταποκρισεις

4DNsp2.png

pc2lp2.png

καλησπερα.Ιωαννα μου πολλα περαστικα σου.Περιμενουμε συντομα νεα σου.Χρυσα τελεια τα μελομακαρονα αντε και του χρονου.Απο φαρμακα εγω παιρνω 3 σιδηρο,3 μαγνησιο,1 φυλλικο και 1 ασβεστιο.

Χτες ηρθε μια φιλη με τη μικρη της να παιξει με τον Αργυρακο μου και μου προτεινε να γινει νονα της μπεμπας!να φανταστειτε την Κυριακη ελεγα στον αντρα μου οτι θα την ηθελα για νονα αλλα σκεφτομουν λογω οικονομικων να της το προτεινω και χτες μου το ειπε μονη της .Πολυ χαιρομαι.Με το καλο τα κοριτσακια που εχουν σημερα ραντεβου.περιμενουμε και τις δικες σας ανταποκρισεις

Γειά σου Αρετή!!!

Τα ίδια ακριβώς παίρνουμε εμεις :)

Μπραβο για την Νονά! με το καλό ολα!

πολλά φιλιά, σε λίγο θα φύγω!

να σαι καλα Μαριεττα μου στο καλο και καλη ξεκουραση.το απογευμα εχουμε παλι κοσμο στο σπιτι,παλι καλα να φανε και τα μελομακαρονα που εφερε χτες ο αντρας μου για να μην τα βλεπω.να φανταστειτε αν και δεν τα τρωω γενικως μου μυριζει το μελι τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Eμένα πάντως μου την έδωσε μαζί με όλες τις αίματος κ ούρων, χωρίς να έχω κάποιο σύμπτωμα, από την πρώτη επίσκεψη...

Φάνηκε τελικά ε?:tongue: Το είχα ρυθμίσει καταλάθος να το βλέπω μόνο εγώ..:shock::tongue:

Ναι...τα είδαμεεε!!Και του χρόνου με τον μπέμπη σου!!!:D:D

Καλησπέρα Αρετούλα!Μπράβο για τη νονά σας!!Αφού την ήθελες κι εσύ...πολύ σημαντικό!!!;)

Για τα κολπικα που λετε εγω εκανα στο πρωτο τριμηνο και τεστ παπ και κολπικα υγρα.Καθε μηνα κανω γενικη αιματος και ουρων και τοξοπλασμα μιας και δεν εχω αντισωματα

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...